|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz. VIII
Cytat:
|
|
#872 |
|
Zadomowienie
|
Teja, Koszula fajna ale wydaje mi się że będzie Ci w niej za gorąco w szpitalu...
All, ja karmiłam na leżąco bo tak mnie plecy bolały że inaczej nie dałam rady. Poza tym lepiej się wstrzymać z zakupem aż się okaże czy rzeczywiście będziesz karmić chyba że jakąś super okazję znajdziesz. Dusiolka, dziecko poczeka minutę na rozpięcie guziczków a poza tym to co ty chcesz robić z koszulą w szpitalu że boisz się że się zniszczy?
|
|
|
|
#873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam rogala do spania i nie mam co zaadaptowac. Ale raczej kupie poduche z wykorzystaniem kuponu i juz:p ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
i karmic bedzie sie tez w roznych miejscach, ale nie chce sobie jeszcze bardziej utrudniac karmienia w domu, ktore na poczatku bedzie czesto i w domu.
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie kupuję szlafroka szczególnie że alb pisała że tam gdzie chcę rodzić jest mega ciepło więc bezsensu :p
teja, bardzo ładna koszula, jak nie lubię koszul tak ta jest super kurde ale mnie to szydełko wciągnęło ![]() btw. ma.ko super te kule! ileś ich narobiła? :p
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=alb;49131486]Teja, Koszula fajna ale wydaje mi się że będzie Ci w niej za gorąco w szpitalu...
All, ja karmiłam na leżąco bo tak mnie plecy bolały że inaczej nie dałam rady. Poza tym lepiej się wstrzymać z zakupem aż się okaże czy rzeczywiście będziesz karmić chyba że jakąś super okazję znajdziesz. Dusiolka, dziecko poczeka minutę na rozpięcie guziczków a poza tym to co ty chcesz robić z koszulą w szpitalu że boisz się że się zniszczy?[/Zal mi po prostu brac ładniejszych koszul do szpitala, przeciez bie pójdę w satynowej na oddział lol All to mamy takie same koszule :p dzis zamowilam takie 2
|
|
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
Smerf ty olejusie maly!
Teja ze stronki na fb Minkyowl jakos tak. Ale polska stronka z takimi samymi bajerami na fb jest musisz wpisać PokochajMinky. Na allegro tez jest ale drogo się cenią. Więc się zastanawiam nadal
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
Alb poza tym raczej nie jedziemy na wakacje do szpitala tylko bedzie nam ciekło itp wiec po co mam super ładna koszule brac?zeby zakrwawic?:d takie moje zdanie i tyle.
Teja podaj ten link do koszuli :p |
|
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
ELVIRAAAA GDZIE JESTEŚ? ??
MIAŁAŚ DZIS WIZYTE I SIE NIE ODZYWASZ
|
#879 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#880 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze jestem nieprzytomna bo 4,5h spędziłam w banku, normalnie padam na twarz, a rano jeszcze miałam egzamin...Ja tą koszulę chciałam nie do porodu, tylko później, w domu mi się też przyda po porodzie bo nie mam żadnej koszuli na chwilę obecną, a ta jest 100% bawełniana, nie żaden poliester. A Ty swoją gdzie kupowałaś? Zaraz poszukam linka bo już pozamykałam. Simone trzymam kciuki za malutką, mam nadzieję, że wada będzie się systematycznie redukować aż do porodu. ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
Tą co Ty masz właśnie chciałam, ale cały czas niedostępna :/
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
Teja na Allegro tak jak all
|
|
|
|
#882 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
To zaraz poszukam.
Ja to mam jakieś schizy, że w styczniu to będzie mega zimno w szpitalu. Byłam u kumpeli pod koniec listopada, jak rodziła córkę i było LODOWATO! Wiatr hulał po oddziale ;/
|
#884 |
|
Rozeznanie
|
Chyba do porodu to zaloże top na ramiączkach a potem to mam 2 czarne koszule za pupę - jak się zabrudzą to wyrzucę, ja w domu i tak nie używam koszul nocnych...
Brzmi jak wyznanie fashionistki Poproszę o zapisanie mnie do klubu cierpiących na biegunkę przewlekłą. Teraz mnie dopadło i trzyma 2 dzień. Oby to nie generalne porządki przed porodem. 4 pokolenia kobit z mojej rodziny urodzone na początku grudnia, matka mi kracze, że teraz ja mam ciągnąć rodzinną tradycję i się rozpakować za chwilę... |
|
|
|
#885 |
|
Zadomowienie
|
Dusiolka, Teja tak tak to ja wrzucałam te koszule ale to są identyczne jak dziewczyny właśnie na all kupiły
![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- i też nie kupiłabym raczej jakiejś drogiej do szpitala, ale to głównie dlatego, że i w domu w nich nie sypiam więc zakup w biedronce 10 zł za sztukę jakoś przeżyłam
|
#887 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zróbcie echo i może coś Wam lekarz powie więcej co dalejCytat:
![]() Cytat:
Teja daj linka do tej koszuli
|
|
#888 |
|
Wtajemniczenie
|
Cały dzień nie zaglądania i tyle stron
![]() Cały dzień latałam i kupowałam ![]() Na szczęście w innym miejscu nie trzeba tyle czekać chociaż trochę drożej...no ale cóż do cierpliwych nie należę więc $$$$ Simonee malutka podobna wagowo do mojej Super ze wizyta Cię uspokoiłaFashion ja do karmienia będę używała rogala ![]() Dusiolka ostatnio u nas na tapecie pepco, a tam można kupić szlafroki krótkie puchate za ok 30 zł chyba A męża to Ci załatwili w wigilię ![]() mój juz chyba od poniedziałku przed świętami nei będzie do roboty chodził
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
A takie coś zrobiłam
![]() tylko muszę wypracować bo się zawijaja i na krzywe wyglądają
wreszcie z nami Synek 03.01.2015 Edytowane przez smerfetka2808 Czas edycji: 2014-11-28 o 22:40 |
|
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
Ellyunia widziałam te szlafroki ale jak dla mnie za gorące sa :p
alb no właśnie ja byłam w Żeromskiego ostatnio i było tak gorąco że szok! Oczywiście"zwiedzac" nie żeby mi się coś działo ![]() AskaW chyba też na dniach spakuje torbę bo mąż mi już k tym truje
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
Spaceruje jak glupia po pokoju w kolko bo nie jestem w stanie wytrzymac ruchow dziecka w zadnej pozycji lezacej... i jeszcze brzuxh od nich twardnieje.
Moze ja ukolysze spacerujac i da mi sie polozyc w spokoju
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
Ellyunia jak Mała sie nawet urodzi to moze jedynie dostać wolne bezpłatne bo jest na kontrakcie a nie umowie o prace.
Serio w pepco za 30zl szlafroki? musze zajrzeć,chociaz nie wiem czy mi az tak potrzebny. Alb kazdy robi jak uważa,koszule które zamowilam to pozniej spokojnie w nich pochodzę bo lubie spac w koszulach ale moj zdrowy rozsądek nie pozwala mi kupować za ponad 50zl koszul,zal mi kasy na cos do spania:d |
|
|
|
#893 |
|
Rozeznanie
|
Smerfetka świetne literki!!! Co planujesz zrobić dalej z nimi? Aplikacja na czymś?
|
|
|
|
#894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cos czuje ze Krysia moze niezłe Ci dac popalić jak wyjdzie:p jesli pory jej aktywności przełożą sie na aktywność poza brzuchem moja nie jest az taka energiczna :p
|
|
|
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
Smerf Ty dwa miechy jeszcze masz
ja dalej torby nie spakowałam ;d |
|
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
Dusiolka wlasie tego sie boje. Ze ten maly szkrab bedzie mega energiczny w nocy:p
|
#897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od tygodnia Mała całe noce mnie kopie, wystawia bolesnie rozne czesci ciałka, a ja pół nocy nie śpię
|
|
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli ta teoria sie sprawdza to bede miała prawie ze aniołka ;d hehehe ja ponoć byłam super grzecznym dzieckiem wiec jest szansa ;d
|
|
|
|
#899 |
|
Wtajemniczenie
|
Smerfetka dorwałam dzisiaj w pepco nowy kolor staniczora do mojej kolekcji
![]() I tak zachwalałyście termometr nc100 że też zamówiłam Kingaa zamówiłaś kocyk? Małpki i gwiazdki super Ja dzisiaj też zamawiałam minky ![]() Dorwałam w końcu zimową czapeczkę i trochę różowych szmatek dla mojej księżniczki Już się piorą a w przyszłym tyg mam przyjść paczka ze smyka Chyba od poniedziałku będę stała przy drzwiach i czekała na kuriera..pomyślą jakaś walnięta, tyle paczek
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
Fashion popytaj sie mamy i teściowej jaka bylas Ty i maz jak byliście takimi szkrabami. Mam przykład znajomych u których to tatuś był mega dającym w kość noworodkiem/niemowlakiem -zeby go uspokoić trzeba było wózkiem przez próg jeździć az cały podskakiwał :d i Non stop na rękach nosić bo płakał. Rok temu urodziło mu sie dziecko i wykapany tatuś:d takze moze cos w tym jest
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.

a poza tym to co ty chcesz robić z koszulą w szpitalu że boisz się że się zniszczy?

i jeszcze jestem nieprzytomna bo 4,5h spędziłam w banku, normalnie padam na twarz, a rano jeszcze miałam egzamin...

zróbcie echo i może coś Wam lekarz powie więcej co dalej
21. 04.2014