|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o maleństwo od jesieni 2014
Wiesz co milka, mnie tez ciągnęło w pachwinach i nic z tego nie wyszło. Ale mam nadzieje ze u ciebie wyjdzie
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#2102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale ja się staram nie nakręcać, zawsze tak tydzień przed okresem mnie swędzi na dole jakbym miała jakąś infekcje i po kilku dniach przechodzi. Już ten dyskomfort czuje więc chyba czekam na @. Smutno mi będzie jak będzie negatywny test:-( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale chcialam Wam o tym napisac, na przyszlosc bedziecie wiedzialy ze w takim czasie takie objawy moga wystapic przy neg tescie, albo moze i pozytywnym, no w formie pamietnika sobie to tu napisalam hehe...Moniska a te skurcze to tak jak na @ czy inne calkiem, takich ktorych nie mialas nigdy?---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- dobrze ze mam wykres na ovufriend i apke ovia to sobie tam zapisuje objawy i powiem Wam sporo ich...
|
|
#2104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nawet jak byś byla w ciąży to te ciągnięcia będą trochę później a nie przed terminem @ wrzuć na luz i nie myśl o tym - co ma byc to będzie
|
|
|
|
|
#2105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za licealnych czasów to wiedziałam i czułam kiedy mam owulacje. Teraz już nie potrafię tak określić. Ja mam na telefonie OvuView, tam sobie można wybrać obserwowane objawy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez moniska139 Czas edycji: 2014-11-28 o 16:45 |
|
|
|
|
#2106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
latwo jest mowic zeby o tym nie myslec, gorzej z realizacja prosze Was nie odbierajcie mi tej ekscytacji, to w koncu 1 cykl staran, albo dostane wiadro zimnej wody na leb za kilka dni i kolejny cykl bede bardziej zdystansowana albo bede sie cieszyc ze jednak cialo daje mi jakies znaki jesli denerwuje Was to, ze sie nakrecam czy cos, czy moze nakrecam przez to inne dziewczyny to spoko, nie musze o tym pisac ![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
TSH - 26.05. - 1,210 --- break --- BBG: R1 Week 2 Edytowane przez MilkaJestem Czas edycji: 2014-11-28 o 17:33 |
||
|
|
|
#2107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle
|
|
#2109 |
|
Zadomowienie
|
MilkaJestem po to jest to forum, żeby pisać o swoich odczuciach. Mi to nie przeszkadza jak dziewczyny piszą co zaobserwowały. Można to porównać ze swoimi obserwacjami
|
|
|
|
#2110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
Milka pisz wszystko... pozniej bedzie nam latwiej porownywac co kiedy sie dzialo. Przeciez skoro tak czujesz to czemu masz milczec? Nie rozumiem dlaczego komus to przeszkadza
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pewnie tak bedzie, pewnie sie rozczaruje, przynajmniej bede wiedziec ze rownoczesnie wystepujace objawy takie jak:- ból podbrzusza - ciągnięcię i uczucie łaskotania/drapania w macicy - ból krzyża - ciągnięcie w okolicy pachwin - podwyzszona temp. - wyostrzenie wechu - zaparcie - wzrost apetytu - zaburzenia snu - wahania nastroju - uczucie ciaglego glodu w zoladku a w brzuchu uczucie pelnosci - ciezkie piersi - zmeczenie - wzdęcia - biały gęsty bezwonny śluz codziennie od 2-3 dnia od owulacji nie musza swiadczyc o ciazy, przynajmniej w nastepnym cyklu nie bede w ogole na to zwracac uwagi bo bede o tym wiedziec tylko bede czekac na test i juz
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam takiego długiego posta i mi go zjadło :|
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Pisze jeszcze raz ![]() Mi na przykład w ogóle nie przeszkadza, uważam że masz prawo się nakręcać w końcu to początki, ja się doszukuję ciąży w lekkich mdłościach chociaż oczywiście wiem że to stanowczo za wcześnie na objaw ciąży. Jak planowałam ślub to się cieszyłam z zaproszeń, teraz się cieszę jak mi się spać ciągle chce bo to może to takie ważne decyzje, zmiany powodują że o tym myślimy i gadamy i nic w tym złego w końcu gdzie o tym pogadać jak nie na naszym wątku TŻ chcą dzieci ale nie ma jak pogadać z innymi kobitkami a jakoś nie umiałabym na żywo rozmawiać z moimi koleżankami o śluzie czy badaniu szyjki :p---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Coś mi się dzieje z tapatalkiem
|
#2114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie
ale jak będzie się utrzymywać, to lepiej to zbadaj. Dobrze, ze już mało czasu zostało do testowania
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
My dzisiaj andrzejkujemy, tzn ja już prawie po imprezie, bo przywalił się do mnie facet taki fuuu.....tyle że ma prężną firmę i szmalcu dużo i myśli, że mu wszystko wolno
![]() A to ja
|
|
#2117 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja uważam, że ten wątek po to jest... nie wiem jak Wy, ale u mnie w otoczeniu nikt nie wie (oprócz męża
), że się staramy... kompletnie nie mam z kim o tym pogadać, a jest to dla mnie OGROMNY krok... muszę gdzieś się o tym wypisać... wypisać DO BÓLU czasem. Ja w 1 cyklu nakręcałam się strasznie! Miałam objawów mnóstwo i pomogło mi pisanie tutaj... a po 1 kresce na teście pomogło mi, że napisałyście "głowa do góry, może następnym razem się uda". Bądźmy dla siebie wsparciem myślę, że każda z nas tego potrzebuje. Jedna się nakręca, druga nie, ale tak to jest na świecie, że różni są ludzie i różne potrzeby ![]() Żałuję, że nie pisałam o śluzie w 1 cyklu, bo powertowałabym po wątku i już bym wiedziała co i jak było miesiąc temu Dlatego teraz piszę... po to żebym za miesiąc sobie mogła porównać. Chociażby.A jeśli cieszę się lub obawiam się czegoś i się z Wami tym dzielę to liczę na waszą radę i wsparcie ![]() Bianeczka, mega fota! ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- W ogóle to dziś przewróciłam się w drodze do pracy... upadłam na bark, boli mnie teraz strasznie. Byłam u lekarza, zbadał mnie i dostałam na tydzień L4 Za tydzień na kontrolę i na ewentualne zdjęcie rtg jest okaże się, że nie jestem w ciąży, bo okazuje się, że jeśli w 100% nie jest się pewnym, że ciąży nie ma to nie wolno robić rentgenu... super, że trafiłam na mądrego lekarza ![]() Boję się, że coś sobie zrobiłam w środku, jakiś uraz mocniejszy, że mnie w gips władują albo coś
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
wybaczcie ale znowu mnie zmoglo i poszlam spac a wstalam wlasnie teraz
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się zmagam z sennością... okropne to jest. Czasem odpływam tak, że tego nie kontroluję. Chociaż szczerze powiem, że dziś i wczoraj jakiś lepszy pod tym względem miałam dzień.
Dziś 21dc... z 28. A ja już bym przyteściła
|
#2120 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
bo przedtem kruczoczarne wloski ciemny av, a teraz prosze jakie olsnienie ![]() Cytat:
|
|
#2121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedno co dobre to L4, mam odpoczywać i nie przemęczać ręki. Dobrze mi to zrobi, chociaż jest taka szansa, że mi się będzie dłużyło do 4.12. Bardzo chciałabym wiedzieć. A tak naprawdę bardzo chciałabym II ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Z tżtem nigdy bym nie pogadała o śluzie Masakra
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
w ogole to taka pierdoła mi sie snila
![]() aaa i w miedzy czasie na jakiejs przerwie w tych tancach kolezanka mi pokazywala zalety kalendarza i przedstawiala ze jej mama moze go zdobyc za 7,50 ale ze jej braciom sprzedala za 10 to mi moze sprzedac za 12 hahah i jeszcze na tych tancach wlaczyla mi sie w glowie scena z napisem REKONSTRUKCJA WYDARZEN (chyba za duzo ID sie naogladalam i kryminalnych programow) i tam wsadzali jakas plastelinowa postac do plastelinowej trumny a za chwile jakies kobiety z takimi naklejkami na sutki tanczyly i jeden z tancerzy zapytal tej pani czy przestanie wsiadac po pijaku za kierownice, i taka informacja sie pojawila ze w piatek wlasnie zmarla w wypadku... troche to za duzo dla mnie jak na jeden sen
TSH - 26.05. - 1,210 --- break --- BBG: R1 Week 2 Edytowane przez MilkaJestem Czas edycji: 2014-11-28 o 23:55 |
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za miłe słowa
|
|
#2124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
Ale miałaś sen pokręcony
![]() I w ogóle szacun, że tyle pamiętasz, bo ja to zapominam z miejsca. Czasem pamiętam jeszcze na tyle, żeby mężowi przy śniadaniu opowiedzieć. A czasem obudzę się, pamiętam, wstaję i już nie pamiętam
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
i zazdroszcze brwi! ostatnio mnie kompleks lapie na tym tle, mam takie rzadziuskie, i nawet jak mi kosmetyczka ladnie wyprofiluje cos na Twoj ksztalt to nie prezentuja sie tak ladnie bo sa jakies takie krotkie i w ogole bleh
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
Bianeczka, kto wie
A mówią, że po ciąży się łagodnieje
|
#2128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
A jeszcze wam się pochwalę
W kampanii adidasa, w której brałam udzial, i zaproponowano mi kolejne testy, tym razem trzymiesięczne i co miesiąc będę otrzymywała paczkę do testowania No oczywiście, ze się zgodziłam
|
|
#2130 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a jeszcze wracając do tego wstydliwego śluzu - u mnie już się tak nie leje, wszystko w środku siedzi, bo jakieś gęste.
---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

bo to nie boli, ani nie jest jakos nieprzyjemne ale czuje je non stop bez przerwy, mam wrazenie ze kosci lonowe to mi sie zaraz rozstapia i jak w takim tempie sie to wszystko rozlazi to jutro bedzie rozwarcie na 10palcow 
ale chcialam Wam o tym napisac, na przyszlosc bedziecie wiedzialy ze w takim czasie takie objawy moga wystapic przy neg tescie, albo moze i pozytywnym, no w formie pamietnika sobie to tu napisalam hehe...Moniska a te skurcze to tak jak na @ czy inne calkiem, takich ktorych nie mialas nigdy?

i pewnie tak bedzie, pewnie sie rozczaruje, przynajmniej bede wiedziec ze rownoczesnie wystepujace objawy takie jak: