|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVI
Dot to na pewno gratisów wybieranych do zamówienia.
|
|
#2132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaż
|
|
#2134 |
|
Raczkowanie
|
Znowu truję, ale mam pytanie
Czy zaproszona przyjaciółka, może dokonać zamówienia z kodem dla oferty dla nowych? (jeśli tak, to czy któraś z Was może mnie zaprosić? Nie wiem jak się dostać do tej sprzedaży wysyłkowej, bym mogła coś zamówić z tymi kodami . Jestem zarejestrowana tylko na stronie internetowej i tam nie działają na moim koncie kody z oferty dla nowych z pierwszych postów).
|
|
|
|
#2135 |
|
Raczkowanie
|
Najlepiej zadzwonic i zamowic telefonicznie
|
|
|
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jaki kod Ci nie działa w ofercie internetowej - KROK1/2/3 ? Czy jakiś z tych ostatnich, z którymi dziewczyny wstawiały zamówienia? Muszą Ci działać, skoro wszystkim działają, nie ma bata
|
|
#2137 |
|
Wtajemniczenie
|
to chyba już lepiej kupie stacjonarnie co mam kupić
|
#2138 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
12.05.2016 SARME... 19.05.2016 - 17.04.2019 góra 01.07.2016 - 17.04.2019 dół KRYSZTAŁOWA góra i dół ![]() Edytowane przez neonatus Czas edycji: 2014-11-29 o 00:32 |
|
|
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
Ale zawsze możesz zamówić z kodem krok1 lub krok3
Wystarczy załadować koszyk za 59 zł, dostawę masz gratis, a w prezencie krem lub tusz do rzęs
|
#2140 |
|
Wtajemniczenie
|
a krok1 różni sie czymś od krok3?
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
Krok1 - krem przeciwzmarszczkowy, krok3 - tusz do rzęs
|
#2142 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki
|
#2143 |
|
Makeup challenge winner
|
Nie wiem czy ktoś pamięta, ale kiedy w grudniu zeszłego roku była podobna luka pastylkowa, minimalny pułap przy którym nie doliczało kosztów pakowania wynosił 24,90, a koszty dodatkowego pakowania wynosiły 14,90.
Jeśli się mylę, proszę poprawcie mnie. Czyli by się jednak zgadzało, że podnieśli wszystkie opłaty i progi, bo też mi się właśnie majaczy, że brałam Evidence 100ml z pompką za ok. 30 zł. No właśnie i gratisami były tusz lub krem omega i coś jeszcze. I nie było żadnego pułapu dla tych prezentów.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-11-29 o 08:52 |
|
|
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
Ma ktoś szampon wygładzający? Bo zastanawiam sie czy aby go dziś nie kupić.
|
#2145 |
|
Rozeznanie
|
Jestem ciekawa co by w takim razie zrobily panie w stacjonarce z wczorajszym bledem, gdyby ktos sobie wzial jedynie pastylke i do tego perfumy za zlotowke, w koncu nie widnialy jako gratis. Nie powinno przy odbiorze wlasnym policzyc kosztow przygotowania i przesylki. Juz widze jak ekspedientka chetnie by wydala takie zamowienie. Zaraz by bylo, ze sfalszowane
tym bardziej, ze raczej rzadko ludzie albo wcale odbieraja zamowienia w stacjo i one pewnie nie mialy okazji widziec nawet jak takie oryginalne, wydrukowane zamowienie wyglada ![]() W czwartek ustalilysmy, ze poniewaz ja i tak nie bede zbierac pieczatek w stacjo, to mama kupi jedna rzecz dla mnie i da mi puszke, a druga dla siebie plus 5 pieczatek i kubki. Pojechala do YR w Carefourr Wilenska i po podaniu nr mailingu, wielce rozgarnieta pani stwierdzila, ze taka promocja z darmowa puszka to tylko w sklepie on-line jest, a u nich mozna kupic puszke za dowolny zakup, ale z doplata 9.9 Mama do mnie dzwoni, ja ze kobitka jajca sobie robi i niech przestudiuje obowiazujace ulotki. Gdyby nie fakt, ze podczas rozmowy przyszla babka na druga zmiane i potwierdzila promocje to mama by z kwitkiem wyszla.Najbardziej zastanawia mnie skad ta kobita wytrzasnela cene tej puszki, chyba jedynie z wlasnej glowy. I teraz kolejne pytanie, ile osob zdazyla juz naciagnac na dodatkowego dziesiataka lub zniechecic do zakupu z tym gratisem. Niestety mamy z ta stacjo pare niemilych doswiadczen, ja jedno ale pewnie tylko dlatego, ze bylam tam raz, zeby zalozyc karte Mama tak byla wkurzona ta sytuacja, ze wyszla jedynie z puszka, stwierdzila ze jakby miala sie jeszcze wyklocac o kubki i pieczatki to by ja szlag trafil na miejscu. Takze najlepiej jednak miec wszystko wydrukowane, czarno na bialym, wtedy musza uznac wszystkie gratyfikacje, lacznie z pieczatkami. Takie cwaniary badz niedoinformowany personel powoduja tylko spadek sprzedazy w i tak juz najmniej atrakcyjnym kanale dystrybucji YR. Moze te puszki beda gratisem on-line w grudniu. Mnie sie podobaja, fajne uzupelnienie do kubkow. Moich 2 wczorajszych zamowien nadal nie ma w historii, a zamawialam po 9.00. W tamtym roku bezproblemowo realizowali zamowienia z takim samym bledem i perfumami gratis, o mniejszych wartosciach, a teraz prawie kazdy dociagal do progu prezentu czyli min. 50 zl, wiec nie rozumiem nad czym dumaja, a u Was sie cos ruszylo? ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Nie mylisz sie, moje zamowienia z zestawem trzech pastylek i dowolna woda gratis, do tego koszt pakowania kolo 14 i koszt przesylki wynosily cos kolo 36 zl, bo nie trzeba bylo wtedy dobijac do zadnego progu dla gratisu.
"It's better to be hated for who I am, than be loved for who I am not" - Kurt Cobain Edytowane przez betist Czas edycji: 2014-11-29 o 08:40 |
|
|
|
#2146 |
|
Makeup challenge winner
|
Mam go i nadaje się do włosów suchych i cienkich, plączących się. Nie nadaje się do włosów przetłuszczających się. Świetnie współpracuje z serum z tej samej serii.
|
#2147 |
|
Rozeznanie
|
Na fali wspomnień o lepszych czasach, moje zamówienie z zeszłorocznego "czarnego piątku":
87444 Ambre Noir Woda toaletowa 100 ml 1 1.00 zł S1892 Zestaw 3 pastylek do kąpieli 1 11.90 zł F13319 Woda toaletowa Nature Pour Homme 1 PREZENT Wartość produktów: 12.90 zł Koszt przygotowania: 0.00 zł Koszt wysyłki: 24.85 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: FRIDAY / -124.00 zł od ceny 1 najtańszego produktu w koszyku Wartość produktów nie objętych rabatem: 11.90 zł Wartość zamówienia: 37.75 zł Co prawda NpH dla naszych nosów okazał się nieznośnym "śmierdzielem", ale do wymiany na wody zawsze jest więcej chętnych niż do wymiany na serum Omega Początkowo w paczce dostałam śliwkowy pled, ale wodę dosłali po interwencji.
|
|
|
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2149 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W takim razie dzisiaj wieczorkiem zapłacę, chcę jeszcze sprawdzić zapach w stacjonarce. |
|
|
|
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli moim włosom by podpasował.
|
|
#2151 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Teraz szczególne, ponieważ 25 lat (w ogóle nie czuję upływu czasu). Z YR na razie nic nie zamawiałam, widziałam wczorajszą akcję Black Friday od samego rana bo weszłam na forum na uczelni o 8, jednak nie potrzebuję kolejnej wody czy kremu.Dziś mam luźniejszy dzień, więc postanowiłam zawieźć kocyki (m.in. z naszego YR) i spędzić dzień w schronisku, właśnie zaraz wychodzę. Jest spory mróz i zaczyna się piękna pora roku dla ludzi, ale niestety ciężka dla zwierząt... Jeżeli macie zbędne kocyki z prezentów zamówieniowych zróbcie to samo, z pewnością znajdziecie potrzebujące zwierzaki
|
|
|
|
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
Może stąd że są do kupienia prostokątne puszki za 9,9 w kolorze fioletowym?
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
Ponawiam pytanie:
Czy któraś używała nowego szamponu przeciwłupieżowego i ma porównanie ze starym (z nasturcją)? Chciałabym poznać opinię, czy zmiana im wyszła na plus, czy raczej niekoniecznie?
|
|
#2154 |
|
Rozeznanie
|
Ja używałem obu i ten nowy jest moim zdaniem skuteczniejszy a włosy są bardziej puszyste, mi pasuje bardziej ;-)
|
|
|
|
#2155 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny, wczoraj kupiłam sobie swój drugi produkt z Yves Rocher. Był to błyszczyk , Sexy Pulp Ciemna czerwień, ale niestety nie podoba mi się on dlatego ze, po minucie na ustach znika kolor
jak się pomaluje to jest fajny kolorek, po jakims czasie tylko nadaje lekki blask . czy moze wiecie jak go stosowac ? po jakims czasie znomu nalozyc go ? tak probowalam i jest troszkę lepiej ale nie idealnie
Edytowane przez aneciashow Czas edycji: 2014-11-29 o 11:03 |
|
|
|
#2156 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy któryś z tych kosmetyków jest wart uwagi:
czarne owoce: mleczko do ciała, żel pod prysznic i krem do rąk? Edytowane przez Niunia777 Czas edycji: 2014-11-29 o 10:59 |
|
|
|
#2157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2158 | ||||
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Cytat:
![]() PS> Oczywiście wszystkiego najlepszego dla Ciebie! Cytat:
Cytat:
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-11-30 o 11:45 |
||||
|
|
|
#2159 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje za odpowiedz
szkoda ze wczesniej na forum nie napisalamWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2160 |
|
Raczkowanie
|
Kto jutro (niedziela) siedzi do 24 i czeka na nowe prezenty?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.

. Jestem zarejestrowana tylko na stronie internetowej i tam nie działają na moim koncie kody z oferty dla nowych z pierwszych postów).

tp
tym bardziej, ze raczej rzadko ludzie albo wcale odbieraja zamowienia w stacjo i one pewnie nie mialy okazji widziec nawet jak takie oryginalne, wydrukowane zamowienie wyglada
Mama do mnie dzwoni, ja ze kobitka jajca sobie robi i niech przestudiuje obowiazujace ulotki. Gdyby nie fakt, ze podczas rozmowy przyszla babka na druga zmiane i potwierdzila promocje to mama by z kwitkiem wyszla.
Mama tak byla wkurzona ta sytuacja, ze wyszla jedynie z puszka, stwierdzila ze jakby miala sie jeszcze wyklocac o kubki i pieczatki to by ja szlag trafil na miejscu. Takze najlepiej jednak miec wszystko wydrukowane, czarno na bialym, wtedy musza uznac wszystkie gratyfikacje, lacznie z pieczatkami. Takie cwaniary badz niedoinformowany personel powoduja tylko spadek sprzedazy w i tak juz najmniej atrakcyjnym kanale dystrybucji YR.