|
|
#2551 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 4
Cytat:
Mam i korzystamy czasami, ale czesto z niej korzystalam przy diecie, mam programy fajne z cwiczeniami ktore daja popalic wiec to i dobra zabawa, i dla dzieci i dla doroslych ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
A dopiero dzis o tym rozmawialam z moja mama jak bardzo sa wazne te badania i jak dobrze ze one sa.---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ---------- zdazylam na kawaleczek ![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
Fiku miku wam brakuje na rozladowanie tej atmosfery miedzy wami
|
||||||
|
|
|
#2552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie bylo rozmiaru 0-3. A teraz mam inny ale jak bedzie i tak go wezme, taki kubusiowy ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- [QUOTE=nouvelle2;49130109]to w paski super! mordka śliczności a ja chyba za bardzo zasiedziałam się w domu. Dzisiaj pierwszy raz od dawna zrobiłam porządny, mocniejszy makijaż, pomalowałam na ciemno paznokcie, a jak mnie siostrzeniec zobaczył, to wrzasnął: 'Oooo Boże!!! wyglądasz jak wampir!!!' także tego... [/QUOTEwampir ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- to ja was tak nadrabiam a tu pustki w weekend ![]() Najadlam sie kapusniaczka dzis u mamy i rybki z sosem chrzanowo musztardowym i czuje ze zyje rano caly obiad poszedl do coraz czesciej wymiotuje a mlody szaleje sobie dzis, po slodyczach...... ale zauwazylam ze nie cierpi jazdy samochodem, bardzo mnie dzis pokopal, dopiero jak rozlozylam sobie bardziej fotel to przestal...... ![]() ide jutro na lumpki
|
||
|
|
|
#2553 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Pięknie 2 w nocy, a ja nie śpię ![]() Pełnia czy jak? Ja jestem po intensywnym dniu, najpierw obiad z przyjaciółką na mieście (też ciężarną ). A potem świąteczne zakupy z tż. Widzę po Waszych postach, nie nie tylko my mieliśmy problem z prezentem dla współczesnego 7latka, który ma wszystko. Przy okazji byliśmy świadkami histeri 9latka, który froterując całym sobą podłogę przy kasie domagał się zabawki, już, teraz, natychmiast. Szacun dla rodziców za spokój. Dzieciaka było słychać w promieniu kilku km, płacz, wrzask, pisk...Po mnie, w jego wieku, gdybym się tak zachowała zostały by trociny Ale prezent dla chrześniaka zakupiony. TŻ poszedł spać, a ja na allegro domówiłam prezent dla niego i dla kilku znajomych, no a teraz czekam na sen. Dobranoc mamusie, niech się Wam śnią, Wasze dzidziusie
|
#2554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak mial 6 miesięcy trafilismy do szpitala na diagnostykę i pewna madra p doktor powiedziala nam ze zostalo mu 2 miesiace życia a za 3 tyg konczy 2 lata i fajnie sie rozwija oprócz rozwoju ruchowego bo tu jest masaka , miał nie mowic gada jak nakrecony logopeda ocenia go na 3 lata wiec wiesz wszystko moze byc lepiej niz teraz wyglada moze okaze sie ze operacaj nie bedzie konieczna Cytat:
Z butelkami polecam kupic jedna ja nakupilam sporo potem jeszcze kilka a moj synus do tej pory nie umie pic z butelki tylko cyc ( 2lata) wiec nie ma co kasy wydawać i w śród znajomych jest kilkoro takich brzdakow
|
|
#2555 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cześć
|
|
#2556 |
|
Raczkowanie
|
To ja tez tych butelek nakupowalam :p 125, 150 i 260.. Po wizycie u Pani doktor wszystko ok, chlopak i nie chce byc inaczej
za tydzien mamy USG po 28tc, a od stycznia idę juz na zwolnienie, ale przyznam ze juz bym mogla. Ciezko sie robi momentami. Niska jestem i Pani dr tez nie ukrywa, ze lekko nie będzie... zgage potrafie miec juz po niczym i nic na nią nie pomaga :p
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana. Mam w domu szpital TŻ chory w łóżku ja wściekła ze się tak doprawić mógł zwłaszcza ze od 3 dni go leczylam to poszedł na imprezę służbową wychlal piwska nie wiadomo ile i poszło mu na krtan. Dziś u lekarza był dostał antybiotyk i ten cholerny lek na kaszel Thiocodin a po tym to człowiek jak nawalony jest i juz śpi. Wiec dzień mam cudowny nic tylko skakać z radości ;/aż się rozplakalam bo tak się we mnie gotuje ;/wrr
Lesyeux kurde weźcie zawiescie broń czasami trzeba chłopi przytakanac dla świętego spokoju...
38/40 Szymuś- mój skarbek <3Edytowane przez smv Czas edycji: 2014-11-29 o 09:29 |
|
|
|
#2558 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
ja się tylko witam i lecę, mamy dziś bardzo dużo do zrobienia więc zaraz wyruszamy będę podczytywać, a napiszę pewnie coś wieczorem.buziaki
|
|
#2559 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
a TŻ szybciej pewnie wróci niż pójdzie, mój do jak dostał ode mnie wychodne to dzwonił co chwilę co tam u mnie i czy przypadkiem nie chce dołączyć (a tam sami koledzy---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
lepiej żeby teraz odchorował swoje, bo jaki nerw by szarpał jak zaraz po porodzie ty jeszcze ledwo żywa a TŻ chory i do dziecka by się zbliżyć nie mógł bo zaraze rozsiewa, bym chyba rozniosła mieszkanie ^^ ale i tak być może. A twój niech się nacieszy że jeszcze nad nim nadskakujesz, bo niedługo będziesz miała kogoś innego komu trzeba będzie usługiwać, dla malusiego szkraba
|
|
|
#2560 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Ale miałam dziś sen - śniło mi się, że crystal u mnie na deptaku ćwiczyła aerobik pod okiem trenerki, którą była taka nie kreskówkowa świnka Peppa Poza tym mija mi to wstrętne choróbsko, czuję się już dużo lepiej. Tż dziś w pracy, ale mam nadzieję, że jak wróci, to gdzieś sobie wyjdziemy ![]() Nouvelle - ale mi smaka na pizze narobiłaś. Ja wczoraj robiłam ciasto z malinami: A wczoraj weszłam w 25 tydzień
Na zaufanie się pracuje - na jego brak też. Edytowane przez Lillkaa Czas edycji: 2014-11-29 o 10:05 |
|
|
|
#2561 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
Ja robiłam wcxoraj pizze
mniam i dziś na śniadanie jeszcze zjadłam hehe LilkA kochana co ty palisz przed snem? Hehehehwhe
|
#2563 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() W końcu przespałam noc ![]() Kawa wypita, trzeba ogarnąć cztery kąty, zjeść śniadanie i można się wylegiwać ![]() Jak zimno dzisiaj!!!! |
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
Zimno ale jak pięknie słonecznie
Ja w tej złości se paznokcie robie pierwszy raz od maja
|
#2565 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę
|
#2567 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a my mieliśmy pojechać ale samochód nam nie odpalił
|
|
|
#2568 | |||
|
Zakorzenienie
|
wróciłam o 4.30
![]() a było takie pyszne jedzenie, że tylko jadłam, jadłam i jadłam a pierogi to najchętniej wyniosłabym do domu w kieszeni ![]() Cytat:
za to spodnie obcisłe jak najbardziej, no ale teraz to każde są obcisłe na mnie![]() Cytat:
lesyeux jak z tż? Lillkaa świetne ciacho i jaka figura! Chciałam Cię pochwalić za świąteczny wystrój w oknie, a dopiero po przyjrzeniu się zorientowałam się, że te śnieżynki na firance to są... kwiatki u mnie w tym roku też praktyczne prezenty na Gwiazdkę. Od moich rodziców ja dostanę ochraniacz na łóżeczko i pościel z wypełnieniem, a tż perfumy. Kurde, powinno być odwrotnie ![]() chciałam sobie dziś odgrzać pizzę na śniadanie, ale towarzycho domowe wrąbało całą ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2569 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2570 |
|
Rozeznanie
|
witajcie kochane
właśnie mąż przywiózł mnie ze szpitala. W nocy ze środy na czwartek dostałam okropnego promieniującego bólu pleców, bóli brzucha i mdłości. Próbowałam je przeczekać, poszłam do łazienki ale nic nie przechodziło. Zelżał mi jedynie ból brzucah ale pojawiły sie dreszcze. W końcu zdecydowałam, że jedziemy na IP do szpitala, w którym zamierzam rodzić. Zimne powietrze trochę mi pomogło, zeżył się ból i przeszły mdłości. Na IP lekarz stwierdził, że szyjka jest zamknięta. Dostałam nospę i coś przeciwbólowe i mi przeszło. Lekarz zostawił mnie na obserwację i wypuścił dopiero dziś. Wyszło, że zatrzymał mi się mocz. Z młodym na szczęcie wszystko doskonale, więc mam nadzieję stawić się w szpitalu dopiero na poród. Podczas mojego pobytu urodziło się 5 dzieciaczków, w tym jednej nocy aż czworo. Podobno takie cuda się nie zdarzają. Wszystko szło bardzo szybko, dziewczyny rodziły ekspresowo, nie było żadnych krzyków cierpiących kobiet a jedynie co jakiś czas płacz nowonarodzonego dziecka. Coś niesamowitego. Teraz sobie leniuchuję i poczytam, co tam o was słychać
|
#2571 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo sie ciesze, ze jednak diagnoza nie byla trafna. Duzo zdrowka i 100lat zycia dla synka! Choroba dziecka daje wiele sily rodzicom. Dziekuje za kciuki, w poniedzialek napisze tu tylko dobre wiesci. Inaczej byc nie moze
Edytowane przez przezduzeem Czas edycji: 2014-11-29 o 12:40 |
|
|
|
|
#2572 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2573 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie Mamusie
za wizyty i trzymam kciuki, żeby Maleństwa były zdrowe, a muszą i koniec kropkaKolejny wątek, pewnie, że TAK mam nadzieję, że będzie czas;P Ciekawe, kiedy ostatni Dzidziuś przyjdzie na świat, podejrzewam, że w kwietniu może się nawet zdarzyć ![]() ![]() Dziś Andrzejki kochane, my idziemy do znajomych na 18, chociaż powiem Wam, że my to co tydzień (sobota, niedziela) imprezy, spotkania Życzę Wam miłego wieczoru |
|
|
|
#2574 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze że jednak wszystko ok ![]() najadłaś się strachu. ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
u nas też same koszta , kupno lodówki pralki kuchenki;/ ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
![]() i brzuch piękny
|
|
#2575 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz odpoczywaj i do szpitala, tak jak mówił lekarz, dopiero na poród
|
|
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mordka jeszcze raz dziękuję Ci za polecenie lumpa Byłyśmy dzisiaj z siostrą i obie jesteśmy bardzo zadowolone. Ja kupiłam kilka rzeczy dla małej, a moja siostra całą siatę ciuchów dla siebie wyniosła![]() A widziałaś tam te kombinezony z Mamas&Papas takie beżowe w wytłaczane kuleczki? |
|
|
|
|
#2577 |
|
Raczkowanie
|
Ale mi narobiłyscie ochoty i na ta pizze i o ciescie czytam:p a ze na weekend u rodzicow, bez komputera na telefonie jestem, to zdjec nie widzę i wyobraznia szaleje jak czytam jak pysznie wyglada :p mama, przeciwniczka kupowania dziecku wcześniej żeby nie zapeszac, kupila Malenstwu komplecik, ciocia przywiozla długą poduszke, ktora zrobila jeszcze dla mojej starszej siostry babcia, a którą mialo juz chyba każde maleństwo z naszej najblizszej rodziny. Strasznie sie cieszę
a jak jeszcze pomyślę o świętach z brzuchem... Mmm zawsze sobie marzylam o takiej kolacji wigilijnej w ciąży, rodzinnie, jak z filmów
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
wklejam swoje dzisiejsze łupy
Ciuszki są jeszcze brudne i wygniecione, ale wrzucam na gorąco![]() ![]() Za wszystko zapłaciłam 13 zł, więc w sumie jak za darmo ![]() Widać, że są używane, ale jak je podrasuje to będą jak nówki ![]() 1. sukienusia 2. pajacyk w owce 3. pajacyk z owcą 4. koszula w kropki 5. bluza z kapturem 6. chustka pod szyję 7. dwie pary majtek na lato na pampersa, pod sukienkę te różowe są z takiego drobnego sztruksu
|
|
|
|
#2579 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2580 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
Sliczny brzuszek do herbatki akorat a slodkiego mi sie chce, a ty tak o aerobiku ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- nouvelle pokaz co nakupowalas ![]() Ja dzis wyszlam z torba plastikowa z lumpka a zadowolona jestem bardzo ![]() Do tego przyszly do mojej mamy dwa kartoniki z prezentami dla maluszka a tam butelki z aventa, smoczek,body, czapeczki,paczuszka z pampersami new born, znowu piwko bezalkoholowe, , czy inne ciekawe rzeczy Porobie pozniej zdiecia to pokaze, laduje aparat teraz ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
uwielbiam ogladac zakupy
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.

W te gry 'na ruch' to sama bym chętnie pograła

Mam i korzystamy czasami, ale czesto z niej korzystalam przy diecie, mam programy fajne z cwiczeniami ktore daja popalic
okazało się dzisiaj, że za dużo wad, serduszko, rozczep podniebienia, kręgosłup, nóżki.... Coś strasznego
siedzi i pachnie

Do tego łożysko się podniosło!!!

Fiku miku wam brakuje na rozladowanie tej atmosfery miedzy wami

coraz czesciej wymiotuje 

)

lepiej żeby teraz odchorował swoje, bo jaki nerw by szarpał jak zaraz po porodzie ty jeszcze ledwo żywa a TŻ chory i do dziecka by się zbliżyć nie mógł bo zaraze rozsiewa, bym chyba rozniosła mieszkanie ^^ ale i tak być może. A twój niech się nacieszy że jeszcze nad nim nadskakujesz, bo niedługo będziesz miała kogoś innego komu trzeba będzie usługiwać, dla malusiego szkraba