|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
Od maja nie odczuwam jakoś tak weekendu.
W sumie jak w każdy week pracuje to są one dla mnie jak normalny dzień.
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
Jutro wybieramy się na parapetówkę, rano umówiłam się z dziewczynami z poprzednich studiów.
|
|
|
|
#3154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ jedzie na weekend do domu a ja po raz pierwszy zostaję sama w domu ![]()
|
|
|
|
|
#3155 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do odpoczynku to od nich wracamy jeszcze bardziej zmęczeni. Teść i teściowa to bardzo męczący ludzie (głównie strasznie dużo gadają i chociażby mieli po raz setny opowiadać o tym samym to będą opowiadać) i sam TŻ to przyznaje. |
|
|
|
|
#3157 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja pracuje w ten weekend. Za to dzis mialam wolne i caly dzien mialam relaksacyjny. No, moze z wyjatkiem 2 wielkich pran i ogarnieciem salonu i kuchni
Musze w przyszlym tygodniu aplikowac o karte ubezpieczenia zdrowotnego (wreszcie moge
|
|
|
|
#3158 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
15 listopada zaprosiłam wszystkich znajomych, większość przyszło. Adasia zawieźliśmy do teściów, przywieźli nam o 20. O 21 się obudził i poszedł spać przed 1. Ostatni goście poszli o 23.40. Adaś jak się rozbrykał, to nie chciał iść spać. ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3159 |
|
Konto usunięte
|
dzień dooobry, śpicie?
witam się wodą z aloesem, pochorowana trochę (zaraziłam się od TŻta), dokończę pranie i sprzątanie i lecę knuć niecne plany, jako że była wypłata... świeżbią mnie ręce, żeby coś sobie kupić zajdę jeszcze po drodze na targ, kupię trochę swieżych warzyw i owoców. byłam dla siebie pobłażliwa w tym tygodniu, więc dziś detoks
|
|
|
|
#3161 |
|
Konto usunięte
|
tak w ogóle to się strasznie wczoraj pokłóciłam z TŻtem, bardzo rzadko nam się to zdarza i siedzę totalnie smutna... on twierdzi, że przesadzam, ale nic mnie już dawno tak nie wyprowadziło z równowagi nie cytujcie proszę
|
|
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
Rise, a o co?
![]() My bierzemy się za ogarnianie. Ja mam w planach sprzątanie + obiad, a TŻ ma porobić coś przy domu i aucie, a koło 16 zbierzemy się i jedziemy do miasta kupić prezent dla teścia na imieniny jutrzejsze. Wieczorem jedziemy do kumpla na wódeczkę świętować jego auto znalezione
|
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się delektuję pustym mieszkaniem. Zmieniłam pościel, wyprałam starą i w międzyczasie przemalowałam kawałek sypialni (z zakryciem żółtego nie ma problemu, ale z pomarańczowym to będzie zabawa), zrobiłam połowę pokrowca na taboret na szydełku.
Za chwilę jadę do mamy na obiad i rozwiesić u niej na strychu (ja nie mam) wyprana pościel, potem małe zakupy i biorę się za robienie kalendarza. |
|
|
|
#3164 |
|
Blond forever!
|
Hejo
![]() Ja za chwilę muszę się zmusić do ogarnięcia chaty :P Byliśmy rano oglądać nasz nowy pomysł mieszkaniowy i po południu musimy się rozmówić z rodzicami i jak nas poprą to się Wam pochwalę Także trzymajcie kciuki ![]() A wieczorem idziemy do znajomych ![]() A jutro pełen chillout - mamy z TŻ wolną chatę ![]() Ale plan też jest podjąć decyzje prezentowe i to co chcemy kupić przez neta to pewnie załatwimy jutro. Rise - po każdej burzy przychodzi słońce
|
|
#3165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam jechać na spotkanie blogerek i obudziłam się o 4 rano z gorączką
|
|
|
|
|
#3166 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam odebrać na starej uczelni dyplom (w końcu !), a teraz się biorę za ogarnięcie mieszkania.
|
|
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
Rise co się dzieje?
Ja byłam w bibliotece po książki z psychologii. A teraz czekaw na mpka do pracy. Planuje jeszcze wcześniej pochodzić po sklepach.
|
#3168 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki dziewczyny, już mi lepiej. Tzn ciągle jestem chora, ale koleżanka wyciągnęła mnie na kawę, więc się czymś zajęłam i mi trochę ten smuteczek przeszedł. Rozważam nawet jakies drobne zakupy w celach terapeutycznych
|
|
|
|
#3169 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry (wieczór
![]() Cytat:
![]() Też bym chciała taką imprezkę niespodziankę, albo chciałabym zorganizować TŻ. ![]() Muszę o tym pomyśleć - wszak, mam ponad pół roku. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pojechaliśmy z TŻ połazić po sklepach, aż nas nogi zaprowadziły do leroy i kupiliśmy sobie w związku z tym.. klamki sztuk trzy. ![]() Cytat:
![]() Witam się z kawą i kawałkiem ciasta (mojego ulubionego z kupnych - to właściwie jedyne ciasto które kupuję raz na jakiś czas). ![]() Jako, że wczoraj urządziłyśmy sobie z koleżankami z pracy babski wieczór i trochę nam się zeszło - prawie do 4 gadałyśmy (i piłyśmy ), to dzisiaj do południa nie ogarniałam rzeczywistości.Na szczęście po moim sprawdzonym zestawie ratunkowym doszłam do siebie i o trzynastej byłam jak nowa. ![]() Mieliśmy z TŻ kilka spraw do załatwienia, zakupy i nam się zeszło prawie trzy godziny. Kawkę dopiję i chyba kuchnie ogarnę, pranie wstawię. Więcej dzisiaj nie planuję działać 'mieszkaniowo' bo to się delikatnie z celem mija. ![]() Na wieczór póki co planów brak. TŻ pewnie będzie coś działał, a ja w sumie jedyne co muszę to zrobić.. pracę domową (na angielski z pracy). Poza tym większej aktywności nie planuję. Może jakiś film też później ogarniemy, się okaże. :d
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2014-11-29 o 15:57 |
||||
|
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam Wam małą zajawkę mojego kalendarza
![]()
|
|
|
|
#3171 |
|
Konto usunięte
|
dziękuję wszsystkim za troskę, już mi trochę smuteczek przeszedł razem z nową koszuką i basicową białą bluzką (pierwszy raz od dawna kupiłam S i co śmieszniejsze jest lekko ciasna w ramionach od pakowania a nie w cyckach czy brzuchu!!!
) z tx maxxa wyszłam z maską która ma bardzo dobre recenzje na wizażu, drogą jak nie wiem, ale podobno ratuje włosy.... zaraz nakładam i zobaczymy :róża: ![]() właśnie nałożyłam i jestem zachwycona - jakie one gładkie ![]()
|
|
|
|
#3172 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj miałam intensywny dzień. Rano do pracy, popołudniu pojechałam z dzieckiem na salę zabaw, a w nocy do lekarza i apteki.
|
|
|
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witam się z kawą ![]() ale z nas ostatnio śpiochy w trakcie weekendów chyba nadrabiamy cały tydzień wtedy. ![]() pytanie do Pań które posiadają narożnik w salonie: jeśli takie tu są to proszę o info gdzie kupiony.
|
|
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
Helvetia Furniture
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
Też Helvetia
|
#3176 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dzień dobry, u mnie dziś dla odmiany miły dzień, włosy wyglądają świetnie po tej odżywce, po południu chyba wezmę się za pierniczki (mam zrobić ok. 100 żeby były dla wszystkich znajomych trzymajcie się ciepło |
|
|
|
|
#3177 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny.
![]() Przeglądam właśnie i o ile narożnika jakoś nie wybrałam, to jedne meble do salonu zwróciły moją uwagę.
|
|
#3178 |
|
Konto usunięte
|
Ijaa my nasz narożnik kupiliśmy w Abrze
|
|
|
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
O jaka tu cisza.
![]() Jak Wam minął weekend dziewczyny?
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
bry
![]() Intensywny weekend. Wczoraj świętowalismy odnalezione auto i trochę za dużo alko, dzisiaj cierpiałam mocno. Wróciliśmy o 3:30 do domu No i dzisiaj imieniny, ale czułam się mega marnie, już nawet nie od kaca, bo ten mi przeszedł, ale rozbiera mnie przeziębienie, które się już czaiło na mnie chyba od tygodnia. Wskoczyłam w polarową piżamę, TŻ mi zrobił Vicksa i herbatę i ogarnia kuchnię, a ja leżę pod kołdrą, bo mi zimno jak diabli. Mam nadzieję, że pojdę jutro do pracy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

witam się wodą z aloesem, pochorowana trochę (zaraziłam się od TŻta), dokończę pranie i sprzątanie i lecę knuć niecne plany, jako że była wypłata... świeżbią mnie ręce, żeby coś sobie kupić
) i niedlugo do lozka.