Powiedz to tutaj cz. 30 - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-29, 12:51   #3271
Barbarella05
Wtajemniczenie

Dot.: Powiedz to tutaj cz. 30

Jezu , jak zimno..
Do narysowania dwie prace na za 4 godziny, a jedyne o czym myślę to przeczytanie książki , którą wczoraj dostałam od chłopaka - w dodatku bez okazji! Przeżyłam szok, ledwie kilka dni wczesniej się nią jarałam a tu nagle, bęc i masz czytaj

Narusj kwiaty a) w wazonie b) w czymś innym niż wazon..Nie musi być ładnie
Łatwo mówić, jestem artystką i cokolwiek robię leci z serca, wiec jak ja mam niby oddac Ci te prace jeśli będą niechlujne...Ło Matko Bosko, skąd w młodych ludziach takie podejćie "zrobię na odwal się, byle by było "

Jutro jadę do teściowej , hip hip hurra!! Cieszę się zawsze jak jadę, gorzej jak przyjadę , niby wszytsko cudnie ładnie, ale jednak i u nich relacje rodzinne są nie takie jak być powinny....

Praca, praca, praca - boże , ja chcę pracę!!! Chce zacząc zarabiac, ile jeszcze mam pożyczać od matki, zjedzą mnie te długii...

Chcę kotka,,, małego, białego, śliczniusiego Albinoska, ale nie , "nie akceptujemy zwierząt w mieszkaniu, Pani Izo"...eh, marzenia..
Barbarella05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 12:54   #3272
seduction
Zakorzenienie

Dwóch facetów starających się nagle mocniej, niż zwykle to o jednego za dużo. A w centrum tego wszystkiego ja, zmęczona. Niech mnie ktoś zastrzeli.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Daj dwójaka i nakarm zwierzaka

Lepiej żyć jeden dzień jak tygrys, niż sto dni jak owca.

seduction jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 13:03   #3273
Buzzerka
Zakorzenienie

Bez komentarza nawet.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię.
Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach

Mała Mi

"Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania."
Buzzerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 13:03   #3274
Maguda_
Kawaii strona mocy

Cytat:
Napisane przez szmeterling Pokaż wiadomość
zawsze czułam się tą gorszą, tą w cieniu. teraz osiąga to apogeum
W pewnej dziedzinie czuję to samo
Maguda_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 13:03   #3275
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Frumoasa Domnisoara Pokaż wiadomość
alekziz

Cytat:
Napisane przez pingwinek=] Pokaż wiadomość
W zeszłym roku w Sylwestra moja przyjaciółka powiedziała mi że jej marzeniem jest to żebym była szczęśliwa. Żebym jej to powiedziała.
Tymczasem ten rok był chyba jeszcze gorszy od poprzedniego.

Aż boję się pomyśleć o 2015.

Czuję się jak gunwo.
Ja jestem przerazona 2015. Boje sie nawet pomyslec, ze moze byc jeszcze gorzej...

Lata leca a ja stoje w miejscu.
W miejscu w ktorym nie chce byc. Nieszczesliwa.

Mozemy sobie przybic piatke..
to dużo i mało i wszystko.
alekziz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 13:12   #3276
Syla_
Zakorzenienie

Chcę spędzić cały dzień leżąc w łóżku w Twojej koszulce.

Szaraczek daje się wziąć na ręce i przytulać. Mój skarb

Syla_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 13:18   #3277
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez alekziz Pokaż wiadomość

Ja jestem przerazona 2015. Boje sie nawet pomyslec, ze moze byc jeszcze gorzej...

Jesteś młodziutką dziewczyną, a nie zgrzybiałą staruszką! Masz jeszcze czas na znalezienie swojej drogi, na zdecydowanie co chcesz w życiu robić! Próbuj, szukaj - jeszcze masz na to czas. A kiedy już podejmiesz decyzję to po prostu rób wszystko aby osiągnąć swój cel. Trzymam kciuki

Też się boję tego co przyniesie nowy rok. Ten nie był ani zły, ani dobry, ale nie poddam się, wierzę, że jeszcze kiedyś będę szczęśliwa.
201610170910 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-29, 13:22   #3278
Maguda_
Kawaii strona mocy

Cytat:
Jesteś młodziutką dziewczyną, a nie zgrzybiałą staruszką! Masz jeszcze czas na znalezienie swojej drogi, na zdecydowanie co chcesz w życiu robić! Próbuj, szukaj - jeszcze masz na to czas. A kiedy już podejmiesz decyzję to po prostu rób wszystko aby osiągnąć swój cel. Trzymam kciuki
Dokładnie
Alekziz, miałaś jakoś niedawno urodziny, prawda? Niedawno oznacza do 3 miesięcy i jeśli dobrze pamiętam, jesteś taaaka młoda, wszystko przed Tobą
Stary 2014-11-29, 13:25   #3279
Lubie Milke
Wtajemniczenie

Facet wczoraj do mnie podchodzi i zaczyna mnie przepraszać, a ja totalnie nie wiedziałam o co chodzi. Okazało się, że przepraszał mnie za podrywanie chociaż totalnie tego podrywania nie widziałam. Bo inny koleś mu sapał, że ma się odczepić ode mnie, a sam nie podszedł do mnie Śmieszni są faceci No ale chociaż ty się odważyłeś podejść
Stary 2014-11-29, 13:30   #3280
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:

Też się boję tego co przyniesie nowy rok. Ten nie był ani zły, ani dobry, ale nie poddam się, wierzę, że jeszcze kiedyś będę szczęśliwa.
Cytat:
Napisane przez Maguda_ Pokaż wiadomość
Dokładnie
Alekziz, miałaś jakoś niedawno urodziny, prawda? Niedawno oznacza do 3 miesięcy i jeśli dobrze pamiętam, jesteś taaaka młoda, wszystko przed Tobą
Dzieki dziewczyny
Macie calkowita racje, ze jeszcze wszystko przedemna, ale przeraza mnie fakt, ze ja kompletnie nie wiem co robic. Probuje, zmieniam, ale ciagle czegos mi brak. Przeraza mnie to, bo widze ze kolezanki w moim wieku maja pomysl na siebie, jakis plan, wiedza co chca robic i daza do tego. Ba, niektore juz nawet w zwiazkach pozareczane no ale na to akurat cisnienienia nie mam, po prostu chodzi mi o sam fakt, ze w kazdej kwestii u mnie czarno jest.
to dużo i mało i wszystko.
alekziz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 13:34   #3281
BlackCherryLBN
Zadomowienie

Nie napalam się. Nie napalam się. Nie napalam się. Nie napalam się.

Niech to się wbije do tej pustej główki!!!

AJJJJJ!!! Zabić to mało.
BlackCherryLBN jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-29, 13:34   #3282
818b6f2de5dfa79adb4775de183f054ac63b96e9_6594a3faefca2
Konto usunięte

siedze na tym zadupiu, wszędzie daleko, znajomych brak, studia się skończyły, każdy poszedł w swoją stronę, znajome zajęte swoimi facetami, przyjaciółka, a raczej 'przyjaciółka' ma mnie w nosie bo u niej się ułożyło, znalazła pracę, szaleje na imprezach a mi napisała że nie odzywała się bo nie chciała mnie zamęczać swoimi problemami... ohoo, dobrze że mialaś siły zdjęcia na fb z imprez wstawić.. nic mi się nie chce... na tygodniu się trzymam, pracuję i jakoś leci, a weekendy? muszę znaleźć zajęcie na weekendy bo oszaleję, może w końcu znajdę jakieś fajne mieszkanie z fajnymi ludźmi, może... albo może lepiej się nie nastawiać bo i tak się z*****.
wszystko to jedno wielkie rozczarowanie. a na szczęście innych nie mogę patrzeć. z jednej strony się cieszę a z drugiej dziwię jak to jest? niemożliwy stan.
818b6f2de5dfa79adb4775de183f054ac63b96e9_6594a3faefca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 13:37   #3283
adziorek1990
Idiotka

Cytat:
Może pomyśl serio o wyjeździe za granicę? Ja polecam, mimo, że moja praca nie jest w ogóle związana ze studiami jakie skończyłam. Ale Ty możesz szukać czegoś w zawodzie, zacząć od au pair, doszkolić język i może akurat coś z tego wyjdzie. W każdym bądź razie jeśli nie masz pracy w Polsce to przecież nic nie tracisz, a tylko możesz zyskać!
Ja bym się na au pair nie zdecydowała, bo to jednak nie jest opłacalne zajęcie, ale jeśli chcesz pracować z dziećmi to na początek może jest to dobra opcja?
Możesz też pojechać do jakiejkolwiek pracy, byle dobrze zarobić i mieć pieniądze na wyprowadzkę z domu i przeniesienie się do większego miasta (w Polsce), gdzie są większe możliwości na zdobycie pracy.
Chwilowo nie mogę wyjechać. Do marca ( a może i do czerwca) muszę zostać w PL. O Au-pair myślałam, myślę cały czas, ale boję się. Jestem tchórzem - dużo gadam, mało robię. A co do podjęcia się jakiejkolwiek pracy - na dłuższą metę nie wyobrażam sobie nie pracować z dziećmi. W wakacje 3 miesiące dorabiałam w fabrykach i myślałam, że sobie w łeb strzelę. Jestem po prostu głupia. A PL mnie dobija i jeszcze bardziej ogłupia.
To wszystko jest skomplikowane

Bynajmniej ≠ Przynajmniej!
adziorek1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 13:42   #3284
Inspire
Kuźnia inspiracji

Już sama nie wiem co z tym zrobić.

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 13:45   #3285
change
Zadomowienie

chcialabym po prostu przynajmniej wziac sie w garsc i nie potrzebować innych
change jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-29, 13:46   #3286
Barbarella05
Wtajemniczenie

juhuhu jedna praca skończona
Odkryłam pasję do gumek - tych do ścierania oczywiscie.
Pomazałam trochę gumke w grafit i taki fajny obrazek wyszedł...
Czerń i biel to jednak nie moje kolory, wolę na tęczowo
A gdybym mogła farbami to juz wogóle bajka

Juz jest cieplej, jest lepiej, uśmiech na twarzy i świecie brace yourself, nadchodzę
Barbarella05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 13:54   #3287
monilkaa
Zakorzenienie

Yebać to.
Stary 2014-11-29, 13:55   #3288
Cherry_Muffin
nibyżona

pizza
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 13:57   #3289
szmeterling
Raczkowanie

w☠☠☠☠ na wszystkich i na wszystko. @ ?
szmeterling jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-29, 13:58   #3290
hoacynka
Raczkowanie

no to kolejne 2 wieczory gości .
i jak tu się zająć studiami?

hoacynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 14:12   #3291
pingwinek=]
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez seduction Pokaż wiadomość
Dwóch facetów starających się nagle mocniej, niż zwykle to o jednego za dużo. A w centrum tego wszystkiego ja, zmęczona. Niech mnie ktoś zastrzeli.

Przeczekaj, za chwilę sytuacja może wyglądać zupełnie inaczej, zajmij się przez chwilę sobą i będzie dobrze

Cytat:

A na uj mi piątka, ja Ciebie od razu przytulę
pingwinek=] jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 14:15   #3292
kaylla
Zakorzenienie

Tak masakrycznie zimno na dworze. Najchętniej spędziłabym wieczór przed komputerem, z winkiem, pod kocykiem.
A tu trzeba się będzie ruszyć, bo się z tobą umówiłam. Kurczę sama nie wiem po co. Lubię Cię, ale Cię nie kocham, i nie sądzę, żebym mogła Cię pokochać, A wiem, że ty tego pragniesz.
kaylla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 14:18   #3293
Maguda_
Kawaii strona mocy

Cytat:
Dzieki dziewczyny
Macie calkowita racje, ze jeszcze wszystko przedemna, ale przeraza mnie fakt, ze ja kompletnie nie wiem co robic. Probuje, zmieniam, ale ciagle czegos mi brak. Przeraza mnie to, bo widze ze kolezanki w moim wieku maja pomysl na siebie, jakis plan, wiedza co chca robic i daza do tego. Ba, niektore juz nawet w zwiazkach pozareczane no ale na to akurat cisnienienia nie mam, po prostu chodzi mi o sam fakt, ze w kazdej kwestii u mnie czarno jest.
Rozumiem Cię, tzn w tym sensie, że mnie też czasem ogarnia strach, mimo że wiem co chciałabym robić w życiu, plan mam i go realizuję, ale co będzie jak się nie uda? Najważniejszy egzamin nazwijmy to, dopuszczający mnie oficjalnie do zawodu jest tylko raz na rok, a nie mogłam do tej pory do niego przystąpić, więc latka lecą ... a co jeśli nie zdam go za pierwszym, drugim czy trzecim razem? Wolę nawet nie myśleć. Chciałabym "już" pracować, skończyć naukę w takim stopniu jak teraz, ale jeszcze nadal nie mogę, a latka lecą Więc jak widzisz, nawet jak jest plan, może być trudno

[1=818b6f2de5dfa79adb4775d e183f054ac63b96e9_6594a3f aefca2;49137902] siedze na tym zadupiu, wszędzie daleko, znajomych brak, studia się skończyły, każdy poszedł w swoją stronę, znajome zajęte swoimi facetami, przyjaciółka, a raczej 'przyjaciółka' ma mnie w nosie bo u niej się ułożyło, znalazła pracę, szaleje na imprezach a mi napisała że nie odzywała się bo nie chciała mnie zamęczać swoimi problemami... ohoo, dobrze że mialaś siły zdjęcia na fb z imprez wstawić.. nic mi się nie chce... na tygodniu się trzymam, pracuję i jakoś leci, a weekendy? muszę znaleźć zajęcie na weekendy bo oszaleję, może w końcu znajdę jakieś fajne mieszkanie z fajnymi ludźmi, może... albo może lepiej się nie nastawiać bo i tak się z*****.
wszystko to jedno wielkie rozczarowanie. a na szczęście innych nie mogę patrzeć. z jednej strony się cieszę a z drugiej dziwię jak to jest? niemożliwy stan.
[/QUOTE]

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-29, 14:25   #3294
201606201229
Konto usunięte

Zachciało się ☠☠☠☠a wydziału prawa. Ostatnia szansa.
201606201229 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 14:30   #3295
Dorotti666
❤ bee happy ❤

[1=818b6f2de5dfa79adb4775d e183f054ac63b96e9_6594a3f aefca2;49137902] siedze na tym zadupiu, wszędzie daleko, znajomych brak, studia się skończyły, każdy poszedł w swoją stronę, znajome zajęte swoimi facetami, przyjaciółka, a raczej 'przyjaciółka' ma mnie w nosie bo u niej się ułożyło, znalazła pracę, szaleje na imprezach a mi napisała że nie odzywała się bo nie chciała mnie zamęczać swoimi problemami... ohoo, dobrze że mialaś siły zdjęcia na fb z imprez wstawić.. nic mi się nie chce... na tygodniu się trzymam, pracuję i jakoś leci, a weekendy? muszę znaleźć zajęcie na weekendy bo oszaleję, może w końcu znajdę jakieś fajne mieszkanie z fajnymi ludźmi, może... albo może lepiej się nie nastawiać bo i tak się z*****.
[/QUOTE]

To kiedy piwko? 😉
Stary 2014-11-29, 14:34   #3296
818b6f2de5dfa79adb4775de183f054ac63b96e9_6594a3faefca2
Konto usunięte

nie mam siły, w jakim domu ja żyję? ojciec zaprosił gości na dziś, na 18, a siedzi pijany i wyzywa wszystkich... nie wytrzymałam i rzuciłam wiązanke, nie panuję już nad sobą, co się ze mną dzieje? na nikogo nie mogę liczyć, ani na rodzinę, ani na przyjaciółkę, która de facto nią nie jest, facet zrobił mi chamstwo nie z tej ziemi.. a ja za nim tęsknię, myślę, martwię się, niby probuje naprawić błędy przeszłości ale... tego się nie da chyba naprawić. roz☠☠☠ane wszystko. nigdy w życiu nie sądziłam że będę w takim dole. nigdy w życiu w takim dole nie byłam. jest tak beznadziejnie że aż cieżko mi to ogarnąć.

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Maguda_ Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez dorotti66 Pokaż wiadomość
To kiedy piwko? 😉
nie chcę żeby przeszło na Ciebie
818b6f2de5dfa79adb4775de183f054ac63b96e9_6594a3faefca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 14:37   #3297
Imperfecta
Zakorzenienie

[1=818b6f2de5dfa79adb4775d e183f054ac63b96e9_6594a3f aefca2;49134701]bo fajna babeczka jesteś .[/QUOTE]
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez last minute Pokaż wiadomość
zawsze mówiłam,że podejście do klienta ważniejsze od cen czy asortymentu nawet,brawo! będzie podwyżka!
To też racja już po pierwszym miesiącu premię dostałam bo klienci do szefowej przychodzą i mówią jaką mają fajną pracownię :P
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 14:43   #3298
Cytrynusia
Rozeznanie

Błagam. Zostań moim mężem. To Ty mnie uratowałes od tego całego świństwa. Nie widze mojego zycia bez Ciebie. Moze jestesmy naprawde sobie pisani? Najwazniejsze przetrwac 2 lata w tej szkole... i bedzie z glowy. Uwolnie sie od zlych wspomniec. Mamusiu. Dziekuje ze dalas mi takiego kopniaka. Co ja bym bez ciebie zrobiła? Pomoglas mi spojrzec realnie ale jedno zdanie mi pozostanie w głowie 'Ty nie masz problemow jak kazda nastolatka. Nie majac 18 lat przeszlas wiecej niz nie jeden dorosły przez cale zycie. Jestem dumna z tego jaka jestes silna'. Kocham Cie.
Cytrynusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 14:49   #3299
BlackCherryLBN
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dorotti66 Pokaż wiadomość
To kiedy piwko? 😉
Jakby było jakieś spotkanie, to może i ja bym przyszła
BlackCherryLBN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 14:49   #3300
monilkaa
Zakorzenienie

Nie będę się prosić o niczyją uwagę. Zasługuję na więcej.

Ten tydzień będzie krótki. Przepchnę finanse, napiszę wstęp do proseminarki, spotkam się z M i pojadę do domu.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości