|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz. II :)
|
|
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
myślę, że on po prostu czegoś takiego nie wykonuje
|
#1893 |
|
Konto usunięte
|
Justi, a może zrób na własną rękę? Ale powinien o czymś takim powiedzieć, mój też nie wykonuje, a powiedział kto jest u nas najlepszy itp...
|
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ranyy ta godzina a mnie już mdli... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
Naczytałam się waszych zachcianek i przed chwilą pizze wyrzeźbiłam w domku i jest super
|
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
Co do genetycznego, mój też nic nie mówił o czymś takim, a jak zapytałam to zwyczajnie mnie nie zrozumiał i mówił o czymś innym.
![]() Zarejestrowałam się na własną rękę, prywatnie. Ale tż mi przypomniał wczoraj, że mój gin opowiadał, że wykona 3 najważniejsze USG w ciągu ciąży. Z tym, że moja wizyta u niego jest dopiero 30 grudnia, to już za późno na genetyczne. ![]() Dziewczyny, ja dziś jestem leń do potęgi. Nie dość, że teściowa zrobiła obiad - ogórkowa i naleśniki
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
Kejtice ja cały czas mam lenia jeszcze w domu nic mi robić nie dają :P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
A mi dają i to aż nadto
Obiad zakupy i porządki mam dość
|
|
|
|
#1901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak oglądałam dziś wcześniej łóżeczko z pościelą i baldachimem za 300 zł i raczej zdecydowałabym się na coś takiego Sądzę, że w ten komplet jest drogi.---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
Dziś jestem u Tż, to luz, ale u mnie w domu, to wiecznie kupa roboty jest.
|
|
#1902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe te zestawy mają.
|
|
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
też mam dzisiaj lenia. odkad nie pracuje sobota nie jest już dniem sprzątania, bo ogarniam sobie na bieżąco po trochu, więc oboje odpoczywamy.......
przy robieniu obiadu zwymiotowałam krojąc piersi z kurczaka :P a poza tym samopoczucie nie najgorsze. leniuchuje oglądając "sablewskiej sposób na mode" :P nigdy tego nie widziałam, ale zaczełam oglądać z nudów i obejrzałam 4 odcinki już . i chyba ie zaraz wezme za moją szafe bo połowa rzeczy to jakaś katastrofa.....
|
|
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
Industria lubię Sablewską,parę wskazówek zaczerpnęłam i powiem Ci że zdają egzamin
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
U nas kapanie w pokoju nie wypalilo. Owszem, na poczatku tak jesli tz byl w domu ale noszenie wanienki z woda (mamy chyba najwieksza) nie jest latwe, woda faluje, ciezkie to. Czesto bylam sama z dzieckiem w czasie kapieli i szybko przenioslam kapiel do lazienki. Stawialam wanienke na podlodze, siadalam na niskim stoleczku i kapalam. Potem dziecko na recznik ktory mialam na kolanach i do pokoju na przewijak a lazienka zostawala do sprzatniecia na po karmieniu/po powrocie tz.
|
|
|
|
#1906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
Nie widzialam zestawu z linka ale sporo zestawow zawiera rzeczy zbedne, trzeba dobrze pomyslec czy to wszystko przydatne bedzie.
|
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mam mieszane odczucia do tych zestawów. Zresztą dla mnie większość rzeczy to nie przydatne bzdety. Chyba jestem minimalistka bo niebwidze sensu posiadania większej ilości rzeczy niż naprawdę potrzebne
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ale jestem zła na tżta
wygadał się w pracy, że jestem w ciąży,nie byłoby to takie złe jakby nie pracował z kuzynem, który uwielbia takie sensacje i szybko puszcza je dalej. Teraz już cała jego rodzina będzie wiedzieć
|
#1910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a myślałam, że tylko mój taka papla ![]() On mówi to samo, a ja ciągle czuje się niepewnie, boję się, póki nie przebrne przez 1 trymestr to nie będę spokojna
|
|
#1912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie, kolejny dowód, że są/jest jak duże dzieci i w ogóle nie rozumie o co foch
|
|
#1914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i.. nie rozumie, czego zła byłam, jak by nie tłumaczyć i tak nie zrozumie. bo ona chciała tak i koniec, co z tego, że to nie jej ciąża
|
|
|
|
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałam zrobić to osobiście ale ona nie wytrzymała
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dopoki Kuby nie urodzilam tez nie pilam
irmusia on oczywiscie chcialby wszystko ;-) zamowilam zestaw Lego A ja zaczelam robic bigos potem podziele i do zamrazalnika Wizyta tesciowej dzisiah byla...na szczescie krotka
|
|
|
|
#1917 | ||||
|
Zakorzenienie
|
My spędzamy wieczór przy paczce prażynek
Ale nie satysfakcjonują mnie bo niesłone..Brzuch niestety dalej mi dokucza Mam nadzieję, ze do jutra przejdzie.Cytat:
![]() Cytat:
Teraz rzadko biorę. Dopiero drugi raz w tej ciąży mam tak silne i długotrwałe bóle. Mam nadzieję, ze będą się rzadko pojawiać. Cytat:
Cytat:
![]() Ja mam na jutro żurek i gołąbki z dwoma sosami do wyboru (pomidorowy i pieczarkowy). Także jutro luz
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
obejrzałam ten zestaw i... połowę zdecydowanie bym z niego wywaliła
zostawiłabym: łóżeczko, materac, prześcieradło, kocyk, okrycie kąpielowe ewentualnie: rożek, rogal do karmienia, śpiworek jak dla mnie zbędne są: poszewka na poduszkę i kołdrę, wypełnienia, ochraniacz, falbanka, przybornik, moskitiera, kokarda (!!!), serca (!!!), stelaż do moskitiery, torba na pieluszki, poduszka do wózka, ozdobny woreczek na drobiazgi (!!!) na początek idealne są śpiworki do spania, żeby nie schodzić na zawał jeśli dziecko się nakryje kołdrą, albo zastanawiać czy się nie rozkopie. moje akurat nie lubi kołdry i do tej pory nie ma pościeli (tylko prześcieradło i śpiworki). akurat śpiworek z linka wygląda na gruby. ochraniaczy, falbanek, moskitier itp zbieraczy kurzu i rzeczy ograniczających widoczność nie uznaję, zresztą nie podoba mi się to. poduszka do wózka nie wiem po co bo dziecko na płaskim powinno leżeć. kokard, serc i ozdobnych woreczków nawet nie skomentuję jak dla mnie zestaw - bubel.
|
|
|
|
#1919 | ||
|
Zakorzenienie
|
ojej współczuję..
J na szczęscie mam teraz sporo luzu ![]() [QUOTE=kejtiCe;49140137]Zastanowiłabym się, czy na pewno każdy element jest dla mnie taki potrzebny, ale to ciekawe, że sprzedają w takich kompletach. Jednak oglądałam dziś wcześniej łóżeczko z pościelą i baldachimem za 300 zł i raczej zdecydowałabym się na coś takiego Sądzę, że w ten komplet jest drogi./QUOTE] Baldachim odradzam- skupisko kurzu tylko moim zdaniem. Cytat:
ja mojemu też lego zamówiłam- remiza strażacka- Mikołaj ma mu przynieść ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niektórzy niestety są niereformowalni i nie potrafią uszanować czyjegoś zdania/prośby. to samo było po porodzie, wszyscy wiedzieli, że nie chcę żadnych odwiedzin w szpitalu, tylko tż i co? teściowa przyleciała jeszcze w pierwszej dobie po cc, jak ledwo z łóżka wstałam po czym jakoś 2 dni po powrocie do domu dowiedziałam się jak żali się całej swojej dalszej rodzinie, że ograniczam jej kontakt z wnukiem i nie pozwalam go odwiedzać teraz już będę mądrzejsza i nie dam sobie wejść na głowę jak i tak nie potrafi niczego uszanować.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

Obiad zakupy i porządki mam dość
Dziś jestem u Tż, to luz, ale u mnie w domu, to wiecznie kupa roboty jest. 

[/RIGHT]
potem podziele i do zamrazalnika