|
|
#4801 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
My właśnie dojeżdżamy na nasze andrzejkowe party
w domu zostawiliśmy małego z moim małym bratem i dwójka innych dzieciaków kuzyna (które nasza niania tez wychowywała) opiekuje się ta zgraja niania. Jak wychodziliśmy,mówimy naszemu,ze idziemy na imprezkę i dzisiaj w nocy mamy i taty nie będzie, spodziewaliśmy się lamentów,płaczow,dziecko zrobiło papa i tyle! Ciekawe z kim będzie spał,bo my wracamy jutro. Pozdrowienia ze Śląska Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co sądzicie o tej zabawce http://www.bilibo.pl/zabawki/bilibo.html
|
|
#4804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdecydowanie ta pierwsza te male sa moim zdaniem za proste, szkoda kasy na nie. te duze sa super, wiele sie w nich dzieje.... ja dzis wlasnie zrobilam porzadki z ksiazeczkami i na strych poszlo 86594852 wlasnie tych malutkich z 2 linku kubson dzis w ogole nie spal. dzielnie trzymal sie do 19.05 ja teraz popijam sobie Morgena Davida i uzupelniam elektryczny dziennik :/na fb dzis czasu brak :/ moze jak skoncze ten dziennik to cos podzialam bo w miare wczesna godzina
|
|
|
|
|
#4805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tajemniczo brzmi Zebys tam tylko dobre oceny powpisywala po tym trunkowaniu...
|
|
|
|
|
#4806 |
|
Konto usunięte
|
Ja piszę plan wynikowy i spr układam z matmy przy lampce miodu
Bokeh, znam, tzn. nie osobiście fajna, ale cena...
|
|
|
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
Przeżyłam ten dzień ![]() Teraz mam dwa dni wolne Ewulka, to jest chore,że nikt tego po Tobie nie sprawdził. Wg mnie to powinien być ICH obowiązek żeby sprawdzić czy nowo przyjęta osoba dobrze wykonała swoje zadanie ( tym bardziej ,że jest to tak ważna rzecz jak wypłaty) !! Masakra.... Nie przejmuj się kochana. Wiem ,że łatwo mówić... ale zawsze początki są trudne Marsi, wszystkiego najlepszego dla Was z okazji rocznicy Lady, Odpoczywajcie
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49143106]Ja piszę plan wynikowy i spr układam z matmy przy lampce miodu
Bokeh, znam, tzn. nie osobiście fajna, ale cena...[/QUOTE]wiem cena!!! ale jesli mialo by pelnic tez funkcje sanko-ciagacza ktorego nie mamy to naweet nawet. No i podobno jest jakis kupon -35zl na zabawki?
|
#4809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oceny innym razem ![]() to winko, kosztuje niewiele a jest polecam![1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49143106]Ja piszę plan wynikowy i spr układam z matmy przy lampce miodu Bokeh, znam, tzn. nie osobiście fajna, ale cena...[/QUOTE]he he, czyli andrzejki u nas wygladaja gitesowo jednem slowem ![]() a ile to cos koszuje? ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- fejsbuku, nadciagam!
|
|
|
|
|
#4810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za piękną wagęCytat:
|
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mam bombowe Andrzejki - TZ jak zasnal z Kuba tak do tej pory spi mimo moich 16 prob obudzenia go
![]() Nawet sie nie łudzę, że taka szycha jak pstryk pozna mnie na fb ![]() A jeszcze odnosnie ksiazeczek - znacie takie tytuly, ktore mozna jakos fajnie czytac zmieniajac glos? Kuba uwielbia "Na straganie", szczegolnie fragment o buraku i cebuli, sam zatyka mi nos ![]() "Kaczke dziwaczke" tez lubi. Chce dokupic jeszcze "Lokomotywe" - tam tez mozna fajnie modulowac glos. Ale co jeszcze? Jak sie nazywala ta ksiazeczka z zabawnymi wierszykami co ostatnio byla w Biedrze? Aaa juz wiem, pan Pierdziolka :P Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-11-29 o 22:38 |
|
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
My sobie z mężusiem drinkujemy
tzn ja mało piję. Tylko tak "na zdrowie" ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- ![]() jeeeeeeeeee mam Pstryczka
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa
Załączam zdjęcie Blanki po zmianie fryzury Mam nadzieję że będzie cokolwiek widać. Spokojnego wieczoru!
|
|
|
|
#4815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz Nawijko-wprowadziłam cię w błąd bo wtedy gdy była dyskusja na temat tych książek Pstryniu pokazał książki z serii "Świat w obrazkach" a nie "Obrazki dla malucha" i byłam przekonana że ta pierwsza książka która wkleiłaś to właśnie ta co wtedy Pstryń wstawiała (którą z resztą Szajka jej wtedy odradziła ) ,nieporozumienie. Słuchaj dziewczyn bo ja dziś majacze ![]() Ale jeśli chodzi akurat o tą jedną konkretną którą mam z tych małych to jest nawet ciekawa,ma sporo do pokazania,wyjaśnienia. Więcej z tych małych nie mam,mam różne,dużo już ze zwykłymi kartkami (ale te są pod nadzorem ).Śmiać mi się z siebie chce bo jak zamawiałam te książki i właśnie natrafiłam na tą większą "Obrazki dla malucha" to od razu odrzuciłam bo przecież Szajka odradzała ![]() Idę spać Tej Pani już podziękujemy ![]() Dobranoc.
|
|
#4816 |
|
Konto usunięte
|
Nic nie zrozumiałam
coś odradzałam, ale nie wiem co Wyjaśnię - ta akurat, z tej prostokątnej już serii, tej większej, o BN - mnie się średnio ogólnie podoba, natomiast mamy, seria jest super, a ta książka dość monotonna. Ale ogólnie ok. |
|
|
|
#4817 |
|
Lurker ;)
|
Pstryniu zapke moja na fb prosze zaakceptowac szybciutko
![]() Tz mial wyjsc ale kumpel przycial i stwierdzil, ze zostanie w domu :P Popijamy cydr ![]() 4h lazilam po galerii w poszukiwaniu torebki i co? Nie kupilam zadnej...
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2014-11-29 o 22:47 |
|
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
Fewcia <3 - czyli zaczął się teraz sezon bobów u naszych dziewczynek, potem przyjdą kucyki i warkocze
|
|
|
|
#4819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzis macalam wszystkie 3 serie i zdecydowanie "Obrazki dla malucha" (te wieksze) wygrywaja. Mylace sa te "obrazki" w tytule, nic dziwnego, ze sie pomylilas
|
|
|
|
|
#4820 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Z tą różnicą, że jednak mam dwie przyjaciółki, które naprawdę się interesują i regularnie się widujemy. A tak to, jak napisałaś - Pola, sprzątanie, gotowanie...Pola jest wg mnie już dzieckiem bezdrzemkowym, więc wychodzę z założenia, że jeśli drzemkę ma, to znaczy, że jest jej potrzebna. Choć wczoraj akurat - faktycznie, jak było po 18, to już myślałam, że śpi na noc Cytat:
Ogólnie u nas jest tak, że jak Pola nie ma drzemki, to śpi o 20-21 (zdarza się rzadko np. 18), a jak ma, to i tak ok. 23 śpi, zawsze przed północą. My wróciliśmy od t. (podwójne, bo jeszcze Barbary ![]() Marsi, jeszcze raz gratuluję "pełnoletności" Ale tak kminię, zaczęłaś "chodzić" ze swoim tż, jak miałaś 14 lat????
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-11-29 o 23:06 |
||||
|
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
ale z Was lachony!!!!
![]() ![]() ![]() ciekawe ktora z Was mi sie dzis przysni? ![]() wiekszosc z Was kojarze po dzieciaczkach ![]() ale spoko, dajcie mi ze 2 lata i sie was naucze ![]() pytanko... ktora z Was to Karolina K. z W-wy? Fewciu - super Blanka wyglada w tych wloskach! |
|
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
Nafiqa my uwielbiamy Stefka Burczymuche tez bawimy sie glosem
Hje kochanie dziekuje ze mnie odmladzadz ale dodaj 1.5 roku tak czy siak siksa bylam Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Pstryku Karolina to Charluz Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
Andrzejki?
U was tez tak pizgaaaaaaaaaaaaa :smikolaj: Nawet kapke sniegu mielismy dzis Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#4824 |
|
Zadomowienie
|
Nawijko koniecznie "Pomidor"! No i "Zosia Samosia", "Samochwała", "Hipopotam", "Jajko" (ukochane mojej Ewy
), "Leń", "Chory kotek". Nie wiem czy chcesz w osobnych książeczkach czy w jednym zbiorze, ale jakby co to ja polecam te http://aros.pl/ksiazka/hipopotam super są, rysunki bardzo fajne, materiał wytrzymały no i fajnie się tak czyta bo na każdej stronie jest fragment tekstu i Ewa się nie nudzi.
|
|
|
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi, dzia!
![]() no to dalej, jedziem z tym koksem ![]() a Patrycja J-S? a Kasia Sz.? Karolina Ż? Beata? Karolina G? Agnieszka P? weronika Cz? Ela D? ![]() ![]() ![]() wiency was matka nie miala? ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- http://demotywatory.pl/4423294/Lidl-...-rozdawal-dzis Deli, masz choinke?
|
|
|
|
#4826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Cytat:
A tak serio to zazdroszczę takiej milosci... mi sie w glowie nie miesci ze mozna byc z kimś od 15 roku zycia, bo ja to wtedy raz ze mialam psinco w glowie a dwa takie milostki ze szkoda wspominac
|
|
#4827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-11-29 o 23:59 |
|
|
|
|
#4828 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi : gratulacje stażu!
Swoją drogą ja miałam 17 lat jak poznałam Tż, zatem niebawem będzie dycha... |
|
|
|
#4829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie późną porą i idę spać : czy wasze dzieciaki rozróżniają kolory/nazywają je w poprawny sposób?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.

w domu zostawiliśmy małego z moim małym bratem i dwójka innych dzieciaków kuzyna (które nasza niania tez wychowywała) opiekuje się ta zgraja niania. Jak wychodziliśmy,mówimy naszemu,ze idziemy na imprezkę i dzisiaj w nocy mamy i taty nie będzie, spodziewaliśmy się lamentów,płaczow,dziecko zrobiło papa i tyle! Ciekawe z kim będzie spał,bo my wracamy jutro. Pozdrowienia ze Śląska 

Zebys tam tylko dobre oceny powpisywala po tym trunkowaniu...

polecam![1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49143106]Ja piszę plan wynikowy i spr układam z matmy przy lampce miodu
za piękną wagę

Załączam zdjęcie Blanki po zmianie fryzury 

ogólnie nie mam koleżanek, znajomych. Miałam ale nikt się do mnie nie odzywa, napisałam kiedyś do dawnej przyjaciółki ze możne by do mnie wpadli (ze swoim tz) napisała ze nie może bo przychodzą jej rodzice i koniec tematu. Inna się nie odzywa nagle obraziła się chyba, jeszcze inna zapowiedziała, że teraz jak juz zdała aplikacje na pewno do mnie przyjedzie i co nic cisza... nie moge nigdzie wyjsć bo mam Hanie (nie chodiz ze narzekam na to ze ją mam) tż nie ma ciagle bo pracuje od rana do 21 w domu jest kolo 22 wiec jakiekolwiek wyjscie chociazby na zumbe, joge, fitnes... odpada. Mój dzień to wstawanie sprzatanie gotowanie i opiekowanie sie Hania. Moje spotkania towarzyskie ograniczaja sie do moich rodzicow, a rozmowy do Was... i dzis sie po prostu przelało
Z tą różnicą, że jednak mam dwie przyjaciółki, które naprawdę się interesują i regularnie się widujemy. A tak to, jak napisałaś - Pola, sprzątanie, gotowanie...