|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | |
|
Makeup challenge winner
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVI
Cytat:
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
ja już nie mam siły do tego wątku. Prawie zawsze jak tu wchodzę popełniam jakieś zamówienie.
Uwielbiam was,ale mój portfel nienawidzi..
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-11-29 o 16:13 |
|
|
|
#2193 |
|
Zadomowienie
|
Cosmetix - dzięki, wczoraj się już obkupiłam w kremy, akurat nie mam żadnego. Roszerowski VN niestety używam do rąk, bo mnie wysypał. Oprócz CS nic mi się nie sprawdziło.
![]() Rombek - generalnie zakupy to fajna sprawa, ale to też samo nakręcające się koło. Ja przyznaję, że zakupy kompulsywne przynoszą mi mnóstwo radości, ale ponieważ teraz żyję od zlecenia do zlecenia, to postanowiłam mocno przystopować. Listopadowe zamówienie popełniłam z uwagi na prezenty na gwiazdkę. Generalnie teraz widzę, że się trochę pośpieszyłam, ale to też siła przyzwyczajenia. No, ale mam nauczkę ![]() Przypomniało mi się, jak rok temu z kubków zaczęła schodzić czerwona farba. Przeżyłam szok, bo myślałam, że to szkło barwione... zadzwoniłam, a miła Pani, że skoro to był gratis ze stacjonarki to tam muszę iść. A ja chciałam tylko dać znać, żeby ktoś nie wziął do żywności... Ech, czas dorosnąć
|
#2194 | |
|
Raczkowanie
|
Myślę, że najbezpieczniejszy prezent to Naturelle EDT - jest delikatna i trochę podobna do Light Blue od Dolce & Gabbana. Jeśli jednak wiesz, że ta osoba lubi słodkie zapachy, to możesz zaryzykować z Vanille Noire EDP (mieszanka waniliowych nut z mandarynką i mimozą), albo z Quelques Notes d'Amour EDP (słodkie połączenie róży damasceńskiej z żywicą benzoesową i nutami drzewnymi; w rezultacie perfumy są herbaciano-różane). Możesz zaryzykować z Comme une Evidence EDP, ale są kobiety, które nie lubią tego zapachu (mnie również się nie spodobał). Ja bardzo też lubię So Elixir (uwaga: te klasyczne w złotym flakoniku, ale nie fioletowe So Elixir Purple) zarówno w wersji EDP, jak i tej lżejszej EDT, często porównywanej do Chanel Coco. No ale perfumy to naprawdę kwestia gustu
Powodzenia! Cytat:
Edytowane przez greenblueviolet Czas edycji: 2014-11-29 o 22:30 |
|
|
|
|
#2195 |
|
Raczkowanie
|
zrobiłam z godzinkę tumy przelew za wczorajsze zamówienie. Przyszło mi jedynie mailem potwierdzenie, że moje zamówienie zostało opłacone. Nie otrzymałam żadnego potwierdzenia zamówienia, w którym wymienione były y zamówione kosmetyki. Czy powinnam się obawiać?
![]() Po odebraniu paczki, jak okaże się, nie ma w niej wszystkiego, to nie będę dysponować potwierdzeniem, na podstawie czego mogłabym domagać się produktów, za które zapłaciłam.... |
|
|
|
#2196 |
|
Rozeznanie
|
AniaKW, masz absolutną rację. Co do kremów, to dla mnie tylko CS był dobry. Pozostałe zupełnie mi nie podpasowały. Mama stosowała Ovale Lift i Riche i mówiła, że nie są najgorsze, ale nie umywają się w porównaniu z Lancome czy Strivectinem, a nawet Anew z Avonu. Ja się przerzuciłam ostatnio na Biotherm ( za 39zł można w Douglasie kupić zestaw miniaturek, w tym krem 20ml (słoiczek 50ml kosztuje 170 zł))
Z męskich zapachów podobają mi się natomiast wszystkie, szczególnie Ambre Noir. Staram się już nie robić zapasów, chociaż przyznam się, że jeszcze mam całą szafkę żeli i balsamów ![]()
|
#2197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2198 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie mi koleżanka powiedziała ze prawdopodobnie prezentem w grudniu będzie jakiś brokatowy szalik i bransoletka ,pomadka grand rouge moze bo juz dostała ofertę wysyłkowa i to tam jest zobaczymy juz niebawem sie dowiemy
Edytowane przez Eva888 Czas edycji: 2014-11-29 o 20:04 |
|
|
|
#2199 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2200 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja wczorajszego zamówienia nie mam do teraz w historii
|
|
|
|
#2201 |
|
Zadomowienie
|
Oferta nr 9PYDCRA06
Edytowane przez Agnexx Czas edycji: 2014-11-29 o 20:38 |
|
|
|
#2202 |
|
Zadomowienie
|
Z daleka myślałam, że dodają jakąś serwetkę, tj. bieżnik
|
#2203 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja nie dostałam do tej pory... i chyba już nie dostanę ![]() ciekawe co będzie w paczce
|
|
|
|
|
#2204 | |
|
Naczelna wampirzyca
|
Cytat:
P.S. podałby mi ktoś kod ulotki grudniowej do stacjo i przy okazji kod kuponu na darmowy krem do rąk czarne owoce, ten 30 ml? Bo nie widzę opcji wpisania sobie smsa do telefonu w obu przypadkach, drukarka mi siadła, więc brak możliwości wydrukowania, ja ulotki podarłam (żeby nie kusiło), a jednak się zanosi na to, że wydam 10 zł w sklepie i chcę ich maksymalnie wykorzystać za te 10 zł Z góry dzięki. Już widzę jak się uradują jak tam pójdę i powiem: poproszę żel i coś do żelu, by dobić pieczątkę i w ramach tego zakupu poproszę o torbę grudniową, odbiór prezentu za polecenie przyjaciółki i 30ml krem do rąk i machnę im jeszcze ulotką z 3 gratisowymi pieczątkami za pokazanie im aplikacji w telefonie, padną tam
|
|
|
|
|
#2205 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2206 |
|
Wtajemniczenie
|
wybaczcie że tak się wtrące, ale pewnie większośc z was ma zapasy wszystkiego ;p więc jeśli macie na zbyciu brokatowe kule albo olejek tradition de hammam to rzućcie okiem na moje wątki wymianowe, bo akurat szukam tych rzeczy ;p
|
#2207 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny, jestem zielona w tym wszystkim, o czym piszecie (raz tylko zamawiałam z wysyłkowej), a zastanawiam się nad kremami: sebo vegetal gel-creme i hydra vegetal gel-creme. Mam próbki, zobaczymy, jakie będą, ale tak się zastanawiam, w jaki sposób byłoby najkorzystniej je kupić? Dwa od razu to dla mnie chyba zbyt duży wydatek
Poradzicie coś?
|
#2208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Skandalem jest to co firma zrobiła nie realizując zamówień jak chocby z tuszami bodajże. Też uważam że firma doskonale wie o "lukach" ![]() Z ręką na piersi sobie podsumowałam dwuletnie zamówienia, podsumowałam czy to co kupiłam i uważam za warte ponownego kupienia jest warte takiej ceny i przy tym ilości bubli?Drogich bubli? A bublami są rozrzedzone i niewydajne żele, smutna jakościowo kolorówka, przetragiczne lakiery, bardzo słaba pielęgnacja ciała która niewiele robi, a kosztuje krocie. Czy ostatnio co rusz wypuszczane upiornie nietrwałe wody. Gruszka ostatnia limitka- trwałość kwadrans? No bez jaj, to przy takiej trwałości i reaplikacji okazuje się że L'occitane jest mega tani. A tez jest program urodzinowy,fajne próbki i przemiła profesjonalna obsługa w stacjonarkach, w przeciwieństwie do Roszerowych stacjonarek. Aniu dziękuję za Twój wpis. Nie znikaj z wątku. Mam nadzieję że jako dorosła klientka będziesz traktować Roszera jak na to zasługuje.
Edytowane przez umman Czas edycji: 2014-11-30 o 12:11 |
|
|
|
|
#2209 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak Aniu, bieżnik na stylizację bolly, akurat żeby zrobić z siebie pajaca karnawałowego Cytat:
na te podsumowania ile bubli w bublach Odnośnie jakości pielęgnacji recenzja mówi sama za siebie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...#review-938887 Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Rapsodia Czas edycji: 2014-11-30 o 13:10 |
||||
|
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
Prawdopodobne oferty i prezenty (załączniki):
do wyboru widzę 2 kubki, tusz VV, niespodziankę i krem AG..... |
|
|
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
A w moim przypadku odwrotnie. Wchłania się bardzo dobrze i pozostawia wygładzoną, napiętą i odżywioną skórę. Jest jednym z nielicznych roszerowych kremów, które właśnie nie zostawiają powłoki na skórze, przez co mój podkład bardzo dobrze się nakłada.
|
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest identycznie. To jeden z lepszych kremów, który w ogóle używałam.
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2217 | |
|
Naczelna wampirzyca
|
Cytat:
![]() ![]() :rot fl: a prezent niespodzianka => pewnie też krem Nie no, nie ma bata, jak się okaże jutro, że takie są prezenty w e-sklepie to arrivederci Roma
Edytowane przez Xandrine_Marie Czas edycji: 2014-11-30 o 15:10 |
|
|
|
|
#2218 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mimo różnych "brzydkich" posunięć firmy nie zamierzam rezygnować z zakupów i polowania na okazje u nich. Niektóre kosmetyki naprawdę mi odpowiadają, a luki w systemie (celowe lub nie) pomagają mi je kupić w cenie, którą uważam za adekwatną do ich jakości i przyjazną dla mojej kieszeni. Rozumiem jednak "obrażanie się" na firmę - ja od kiedy ambasadorką Oriflame została Anna Mucha nie kupuję nic do odwołania
|
|
|
|
|
#2219 |
|
Konto usunięte
|
dzieki, widze ze nic ciekawego wiec nie czekam i zamowilam poki kod ff5011 wchodzi. Zapas gruszki i limitowanek. Powiedzcie mi bo nie oplacilam od razu zamowienia, jaki mam czas aby je z gory oplacic nim anuluja?
|
|
|
|
#2220 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
krem HV 3ŻELE za 22+siatka gratis za 1próg niespodzianka z kroku1.Przesyłka gratis Ale warto poczekać na obniżkę ceny. Edytowane przez dianor Czas edycji: 2014-11-30 o 15:26 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.

Nie wszystko da się ująć w liczbach i tabelkach 

Powodzenia!