Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXXI - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-30, 15:50   #4021
niuta91
Rozeznanie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXXI

Cytat:
Napisane przez MMarius Pokaż wiadomość
Czy wiecie może gdzie znajduje się bułka tarta?
Przy pieczywie.
Miał być dzis makaron ze sławnym pesto na obiad, a ostatecznie zjadłam go z cukrem Nie moj smak. Makaron bezglutenowy zreszta tez nie do końca mi podpasowal, takie platki kukurydziane :P
Przemkneło mi pytanie o czajnik przezroczysty, wedlug mnie to fajnie wygląda do momentu jak jest czysty. Przy twardej wodzie i częstym zakamienianiu czajnika, może już nie wyglądać za ciekawie.
niuta91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 15:52   #4022
annajustyna
BAN stały

Cytat:
Napisane przez monikam Pokaż wiadomość
Ten wymóg przywalania dat ważności na każdym produkcie prowadzi do ogromnego marnotrawienia żywności w krajach wysoko rozwiniętych, bo ludzie bezmyślnie kierują się tymi datami, ale przecież produkty, które przyrządzili sami oceniają już organoleptycznie i dopiero wtedy wyrzucają. Wątpię, by to pesto z gwarancją do 5.12 zepsuło się do świąt. Oczywiście zamknięte i trzymane w lodówce. Ma składniki konserwujące i jest hermetycznie zamknięte.
tak , pesto jest dość tłuste-mam je- i spokojnie moze postac dłużej, tylko u nas jest mało osób które myśla tak jak my a prawie wszyscy wyrzucają po dacie, nie sprawdzając czy produkt nadaje sie do spożycia.
annajustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 16:01   #4023
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niuta91 Pokaż wiadomość
Przy pieczywie.
Miał być dzis makaron ze sławnym pesto na obiad, a ostatecznie zjadłam go z cukrem Nie moj smak. Makaron bezglutenowy zreszta tez nie do końca mi podpasowal, takie platki kukurydziane :P
Przemkneło mi pytanie o czajnik przezroczysty, wedlug mnie to fajnie wygląda do momentu jak jest czysty. Przy twardej wodzie i częstym zakamienianiu czajnika, może już nie wyglądać za ciekawie.
makaron z cukrem czy pesto z cukrem
Cytat:
Napisane przez annajustyna Pokaż wiadomość
tak , pesto jest dość tłuste-mam je- i spokojnie moze postac dłużej, tylko u nas jest mało osób które myśla tak jak my a prawie wszyscy wyrzucają po dacie, nie sprawdzając czy produkt nadaje sie do spożycia.

ja tam na daty patrze tylko w marketach jak kupuje by były jak najdłuzsze a jak juz przytaszcze do własnej lodówki i się "nie bawię" w wyciaganie i wkladanie produktu to spokojnie po dacie zjem..

może raz czy dwa mi się zdarzyło że zgorzkniał serek wiejski a tak to nigdy nic po terminie nie było zepsute/splesniale itp

Czesciej mi się zdarza ze sklepu przywlec coś z pleśnią lub nadpsute <co ma miejsce na skutek niewlasciwego transportu albo przechowywania zbyt dlugo na paletach>niż żeby taka sytuacja miała miejsce po dacie

Edytowane przez tapetka22
Czas edycji: 2014-11-30 o 16:03
tapetka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 16:33   #4024
niuta91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tapetka22 Pokaż wiadomość
makaron z cukrem czy pesto z cukrem
Makaron oczywiscie.
Wyobraziłam sobie to pesto z cukrem i teraz nie lubię go jeszcze bardziej :P
niuta91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 16:36   #4025
ZamyslonaRoztargniona
Zakorzenienie

tapetka ktoś się pospieszył z wywalaniem nieprzeterminowanych produktów. W mojej B leżą często produkty przeterminowane (na przykład gotowe surówki) i muszę się naszukać żeby znaleźć taką z aktualną datą.

W moim osiedlowym sklepie kilka dni czy dzień przed datą ważności produkty lądują w koszu z opisem 2 w cenie 1. Jeżeli dziś jest 5 luty, to w koszu często lądują produkty z datą 05.02.2014, ale też takie z datą majową 02.05.2014.

Byłam dziś na zakupach i nie kupiłam prawie nic ponad to, co kupuję co tydzień. Makaronów więcej niż normalnie, zerowe zainteresowanie megarabatami. Cały karton pesto w lodówkach. Kolejne kartony (dołożyli) włoskich tortellini z tygodnia włoskiego.
Kupiłam czekoladki After Eight za 7,79 (tyle kosztowały podczas promocji czy załapałam się na jakąś obniżkę?).
Był też te kawy o których pisałyście. Pełen karton. Kosztowały jeśli dobrze pamiętam 16,99 albo 17,99. Nie brałam, bo skoro jutro megarabaty na kawy to wykminiłam że jutro kupię taniej. Jak myślicie, będą wchodziły na megarabaty? Pytałam pracownika, ale powiedział że wszystkie kawy, to wszystkie, ale on gwarancji mi nie da, ile się na kasie nabije.
Nadal leżą pieluchy w kartonach zimowych po 49,99.
ZamyslonaRoztargniona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 16:55   #4026
kathiee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ZamyslonaRoztargniona Pokaż wiadomość
tapetka ktoś się pospieszył z wywalaniem nieprzeterminowanych produktów. W mojej B leżą często produkty przeterminowane (na przykład gotowe surówki) i muszę się naszukać żeby znaleźć taką z aktualną datą.

W moim osiedlowym sklepie kilka dni czy dzień przed datą ważności produkty lądują w koszu z opisem 2 w cenie 1. Jeżeli dziś jest 5 luty, to w koszu często lądują produkty z datą 05.02.2014, ale też takie z datą majową 02.05.2014.

Byłam dziś na zakupach i nie kupiłam prawie nic ponad to, co kupuję co tydzień. Makaronów więcej niż normalnie, zerowe zainteresowanie megarabatami. Cały karton pesto w lodówkach. Kolejne kartony (dołożyli) włoskich tortellini z tygodnia włoskiego.
Kupiłam czekoladki After Eight za 7,79 (tyle kosztowały podczas promocji czy załapałam się na jakąś obniżkę?).
Był też te kawy o których pisałyście. Pełen karton. Kosztowały jeśli dobrze pamiętam 16,99 albo 17,99. Nie brałam, bo skoro jutro megarabaty na kawy to wykminiłam że jutro kupię taniej. Jak myślicie, będą wchodziły na megarabaty? Pytałam pracownika, ale powiedział że wszystkie kawy, to wszystkie, ale on gwarancji mi nie da, ile się na kasie nabije.
U mnie też z rana w B były już poukładane kawy na jutrzejszą promocję.

Ciekawe czy Inka też na promocję się załapie.
kathiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 17:28   #4027
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niuta91 Pokaż wiadomość
Makaron oczywiscie.
Wyobraziłam sobie to pesto z cukrem i teraz nie lubię go jeszcze bardziej :P
no wiesz..roznie ludzi jedzą

Cytat:
Napisane przez kathiee Pokaż wiadomość
U mnie też z rana w B były już poukładane kawy na jutrzejszą promocję.

Ciekawe czy Inka też na promocję się załapie.
zawsze była, bo sama kupowalam

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
Napisane przez ZamyslonaRoztargniona Pokaż wiadomość

co do kaw

co do towaru , to juz kiedys pisalam ze byłam mocno zdegustowana polityka Biedronki w kwestii wywalania
moze niech sie dziewczyny pracujace wypowiedza jak to wygląda dokładnie...-co wywalaja i kiedy i co sie potem z tym dzieje..(jezeli to nie jest tajemnica i mozecie)
Stary 2014-11-30, 17:30   #4028
wspaniala
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje .
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 17:46   #4029
Doti1987
Wtajemniczenie

Zrobie jutro zapas cappuccino a co do kawy to nie wiem co wybrac. Jacobs taniej znajde czasem w innych promocjach. Cafe O'dor Creama jest za słaba jak dla mnie, pyłkowa z jacobs albo Tchibo dużo lepsza i może tą tchibo upoluje. Zwykła O'dor raz mi smakuje a raz nie Znajde jakąś sypaną typu Gold? Kiedyś piłam z Douwe Egbert i była w miarę dobra tylko ja tych fusiastych nie lubię za bardzo ale coś dla gości muszę kupić a może przy okazji mi zasmakuje.
Doti1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 17:59   #4030
lilianna90
Kocia i psia mama :)

Cytat:
no wiesz..roznie ludzi jedzą

zawsze była, bo sama kupowalam

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

co do kaw

co do towaru , to juz kiedys pisalam ze byłam mocno zdegustowana polityka Biedronki w kwestii wywalania
moze niech sie dziewczyny pracujace wypowiedza jak to wygląda dokładnie...-co wywalaja i kiedy i co sie potem z tym dzieje..(jezeli to nie jest tajemnica i mozecie)
Mięso, ryby, generalnie wszystko co jest w chłodziarkach wyrzuca się dzień wcześniej wieczorem. Wszystkie produkty z regału z nabiałem, od mleka aż po pizze, kiełbasy jogurty wyrzuca się dwa dni wcześniej. Czyli jeśli są do 4.12.2014r. ściąg się je 2.12.2014r. Jedynym wyjątkiem z regału chłodniczego jest zapiekanka, którą ściąga się dzień wcześniej.

Sałatki typu mix sałat ściąga się dzień przed czyli jeśli są do 4 to ściąga się 3 wieczorem. Kiełki dwa dni czyli jeśli do 4 to ściąga się 2.

Pieczywo wszystkie niepaczkowane oraz chleb zwykły krojony z piekarni wyrzuca się codziennie wieczorem. Paczkowane 2 dni wcześniej czyli jeśli są do 4 to 2 się wyrzuca. Pączki i donaty które są z centrum dystrybucyjnego i przyjeżdżają w formie zamrożonej od rozmrożenia mają 48 h aby się sprzedały, jeśli się nie sprzedadzą idą do wyrzucenia.

Inne produkty tak zwane suche ściąga się również dwa dni wcześniej. Jednak przeterminowanie takich produktów to naprawdę rzadkość.

Myślę, że chyba nie pominęłam niczego

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Aaaa zapomniałam napisać co później dzieje się z tym towarem.

U mnie na sklepie jest łącznie 5 pojemników na takie odpady. 2 na mięso i cały nabiał, 2 na owoce i warzywa, jeden na wszystkie inne śmieci ze sklepu oraz towary rozwalone typu makaron czy mąką. Pieczywo ląduje w workach.

Pojemniki z owocami, warzywami, mięsem i nabiałem oraz worki z pieczywem odbiera firma utylizacyjna. Pojemnik z pozostałymi rzeczami typu mąka, makaron i inne śmieci normalnie śmieciarze.

Zazwyczaj pomieszczenie z tymi rzeczami znajduje się w obrębie magazynu lub na zewnątrz ale jest zamknięte.
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 18:13   #4031
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilianna90 Pokaż wiadomość
Mięso, ryby, generalnie wszystko co jest w chłodziarkach wyrzuca się dzień wcześniej wieczorem. Wszystkie produkty z regału z nabiałem, od mleka aż po pizze, kiełbasy jogurty wyrzuca się dwa dni wcześniej. Czyli jeśli są do 4.12.2014r. ściąg się je 2.12.2014r. Jedynym wyjątkiem z regału chłodniczego jest zapiekanka, którą ściąga się dzień wcześniej.

Sałatki typu mix sałat ściąga się dzień przed czyli jeśli są do 4 to ściąga się 3 wieczorem. Kiełki dwa dni czyli jeśli do 4 to ściąga się 2.

Pieczywo wszystkie niepaczkowane oraz chleb zwykły krojony z piekarni wyrzuca się codziennie wieczorem. Paczkowane 2 dni wcześniej czyli jeśli są do 4 to 2 się wyrzuca. Pączki i donaty które są z centrum dystrybucyjnego i przyjeżdżają w formie zamrożonej od rozmrożenia mają 48 h aby się sprzedały, jeśli się nie sprzedadzą idą do wyrzucenia.

Inne produkty tak zwane suche ściąga się również dwa dni wcześniej. Jednak przeterminowanie takich produktów to naprawdę rzadkość.

Myślę, że chyba nie pominęłam niczego

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Aaaa zapomniałam napisać co później dzieje się z tym towarem.

U mnie na sklepie jest łącznie 5 pojemników na takie odpady. 2 na mięso i cały nabiał, 2 na owoce i warzywa, jeden na wszystkie inne śmieci ze sklepu oraz towary rozwalone typu makaron czy mąką. Pieczywo ląduje w workach.

Pojemniki z owocami, warzywami, mięsem i nabiałem oraz worki z pieczywem odbiera firma utylizacyjna. Pojemnik z pozostałymi rzeczami typu mąka, makaron i inne śmieci normalnie śmieciarze.

Zazwyczaj pomieszczenie z tymi rzeczami znajduje się w obrębie magazynu lub na zewnątrz ale jest zamknięte.
dzieki za obszerne wyjasnienia..
to co wczoraj widzialam to były pasty rybne -do 2.12(wczoraj byl 29 wiec to jeszcze 3 pelne dni , wedliny były do 3.12 i serki -tu od 1.12 do 3.12

biedronki o mkniejszym ruchu musza wywalac tego towaru ogromne ilosci...

myslisz ze pisanie do Boku, ewentualnie naglosnienie tego w mediach zmieni cos w tej kwestii czy raczej nie ma szans
<ilu ludzi mogloby miec posilek z tych produktow...>
Stary 2014-11-30, 18:16   #4032
lilianna90
Kocia i psia mama :)

Cytat:
dzieki za obszerne wyjasnienia..
to co wczoraj widzialam to były pasty rybne -do 2.12(wczoraj byl 29 wiec to jeszcze 3 pelne dni , wedliny były do 3.12 i serki -tu od 1.12 do 3.12

biedronki o mkniejszym ruchu musza wywalac tego towaru ogromne ilosci...

myslisz ze pisanie do Boku, ewentualnie naglosnienie tego w mediach zmieni cos w tej kwestii czy raczej nie ma szans
<ilu ludzi mogloby miec posilek z tych produktow...>
Nie mam pojęcia czy to coś zmieni ale do Boku z czystej ciekawości bym napisała aby zobaczyć jak z tego wybrną
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 18:23   #4033
chudelatte
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ArmandaVanHelden Pokaż wiadomość
A czy ja gdziekolwiek napisałam, że będę się bała to zjeść dzień lub 5 dni po dacie ważności Napisałam, że mrożę większą ilość, ponieważ mam zamiar zjeść wtedy kiedy przyjdzie mi na to ochota, choćby za 2 czy 3 miesiące...
A mnie bawi jak ktoś próbuje na siłę przekonywać kogoś do swoich racji mimo, że nikt tego od niego nie wymaga mi naprawdę jest bez różnicy jak przechowujesz swoje jedzenie, więc nie wiem po co robić OT, bo ktoś inny chce coś zamrozić
Po co w takim razie komentowałaś, że ktoś inny chce zjeść po terminie bez mrożenia? Po co robić OT i informować wszystkich co zamierzasz zrobić ze swoimi zapasami?
A zamrożonych rzeczy też nie można przechowywać bez końca

chudelatte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 18:29   #4034
201605061000
Konto usunięte

Co do kawy to ostatnio była żółta tchibo w trójpaku za 9.99.
Dzisiaj ten trójpak kosztował 13.99, więc jutro będzie 11,19 (20%?). Też mi promocja

A co do dat ważności to mam inne zdanie niż wy - wiele razy spotkałam się z tym, że produkty ze zbliżającą się datą ważności były już niedobre (np. piwo), więc nie staram się nie jeść produktów ze zbliżającą się datą ważności (np. tydzień), a już tym bardziej po terminie.
Na punkcie mięsa jestem wyczulona i kupuję tylko świeże, wiele razy zdarzyło mi się zwracać mięso na wagę z powrotem do sklepu, bo śmierdziało. W biedronce kupuję tylko czasami paczkowane podroby dla kota lub ćwiartki z kurczaka dla psa i też niestety często trafiam na takie nie pierwszej świeżości.

Dziwi mnie zamrażanie produktów z kończącą się datą ważności, ale każdy robi jak uważa.

Edytowane przez 201605061000
Czas edycji: 2014-11-30 o 18:33
201605061000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 18:34   #4035
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilianna90 Pokaż wiadomość
Nie mam pojęcia czy to coś zmieni ale do Boku z czystej ciekawości bym napisała aby zobaczyć jak z tego wybrną
pewnie mnie zbyja...
Stary 2014-11-30, 19:19   #4036
blue2003
Miuoshowa

GG do blue2003 Wyślij wiadomość przez Yahoo do blue2003

Cytat:
pewnie mnie zbyja...
Muszę Oni mnie zbyli, ale oni mnie zbędą

"...nasza wielkość miała iskrzyć, a wygasa gdy tak teraz na nią patrzę a ty milczysz..."
blue2003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 19:24   #4037
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue2003 Pokaż wiadomość
Muszę Oni mnie zbyli, ale oni mnie zbędą
dzieki

czasem coś ze śląskiej godki mi się wkradnie
Stary 2014-11-30, 19:30   #4038
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ttts Pokaż wiadomość
O właśnie, dołączam się do prośby
Dziś się nad nim mocno zastanawiałam... tylko śmierdział w środku plastikiem i nie wiem, czy nie będzie to taki bubel jak słynne śmierdziele w ładne wzorki.

Wydaje mi się że biedronkowy, przede wszystkim ze względu na możliwość regulacji temperatury.
Ja nie wachalam

Pamietam komentarze odnosnie zapachu, dlatego tez dobrze byloby poznac opinie innych.

Obawiam sie, ze jak smierdzi tego zapachu nie da sie usunac.

Regulacja temperatury to ciekawa funkcja.
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 19:50   #4039
kasia2209
Zakorzenienie

Treść usunięta

Edytowane przez kasia2209
Czas edycji: 2014-11-30 o 20:06
kasia2209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 19:51   #4040
olusssiAA28
Raczkowanie

Wczoraj jeszcze nie wiedziałam, że kawy będą na rabatach, no i kupiłam rozpuszczalną Nescę za 16,99 zł, tą o "środkowej mocy" - dla mnie okej, jutro kupię jeszcze jedną, chyba tą pyłkową .
Sałatka z pieczonych buraków:
http://littlestripedmug.blogspot.com...h-burakow.html
olusssiAA28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 19:52   #4041
ArmandaVanHelden
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chudelatte Pokaż wiadomość
Po co w takim razie komentowałaś, że ktoś inny chce zjeść po terminie bez mrożenia? Po co robić OT i informować wszystkich co zamierzasz zrobić ze swoimi zapasami?
A zamrożonych rzeczy też nie można przechowywać bez końca
A możesz mi pokazać w którym momencie komentowałam to że ktoś chce zjeść coś po terminie? Jedna z wizażanek napisała, że znalazła pesto tylko z datą do końca listopada i go nie kupiła bo nie zdąży zjeść, więc odpisałam jej żeby poszukała w innym sklepie, bo są też partie do 15 grudnia. Gdzie w tej wypowiedzi widzisz komentarz? Co do drugiego pytania - to że zamierzam zjeść to w późniejszym terminie napisałam dopiero w momencie kiedy zaczęłaś snuć swoje domysły, że uważam produkty przeterminowane o dzień czy pięć dni za bombę biologiczną. To, że nadinterpretujesz wypowiedzi to jest Twoja sprawa, nie musisz się doprawdy tak przejmować zawartością mojej zamrażarki
ArmandaVanHelden jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 19:52   #4042
Wenress
Zakorzenienie

Kupiłam dzięki Wam makaron bezglutenowy (na promocji) i pesto, od wczoraj wcinam i mimo, że nie lubię makaronu, to jest naprawdę smaczne i super wygląda połączenie kolorów
Warzywa Bonduelle włoskie kosztują 0,99 zł

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 20:01   #4043
kasia2209
Zakorzenienie

Treść usunięta
Stary 2014-11-30, 20:02   #4044
tuRmaNIA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia2209 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Ja swoją bazę pod cienie Ingrid kupiłam w Carrefour

_________________________ _________________
Pociągnięte z mojego małego traktora 8)

bynajmniej =/= przynajmniej
tuRmaNIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 20:05   #4045
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Ingrid jest w Naturze

Z moim A
Czekoladowe_Serce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 20:08   #4046
kasia2209
Zakorzenienie

Treść usunięta
Stary 2014-11-30, 20:10   #4047
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Treść usunięta
niebezpieczeństwo dla portfela

A dokładnie Dzień darmowej dostawy
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=756779
W wątku masz linka do strony, na której znajdziesz wszystkie sklepy biorące udział w akcji

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 20:11   #4048
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
dzien darmowej dostawy
Stary 2014-11-30, 20:12   #4049
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Hm ja widzialam tylko podklady na polkach. Nie wiem czy baza jest tez. Podejrzewam ze w mniejszych sklepikach z kosmetykami moze byc. Ja podejrzewam ze u mnie jest caly asortyment ingrid w 2sklepikach.

Z moim A
Czekoladowe_Serce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 20:49   #4050
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tuRmaNIA Pokaż wiadomość
Ja swoją bazę pod cienie Ingrid kupiłam w Carrefour

_________________________ _________________
Pociągnięte z mojego małego traktora 8)
U mnie w C nie było ani nawet płynu z Garnier choć był w poromo w gazetce ale to jakiś czas temu.Dobra ta z Ingrid? Ja mam szafe ich w E.Leclerc :P http://www.veronavpp.eu/produkty/baz...butterfly.html teraz mam tą, ale nie polecam jakaś taka dziwna ;/
Cytat:
polecam baze z avon

dzien darmowej dostawy
Też polecam z Avon(pod koniec zgęstniała i zrobiła się baardzo tępa :/

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Kurde....robię listę co mam zakupić w B i zapomniałam ;D

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości