Marcowe Mamy 2015 cz. 4 - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-30, 20:13   #2671
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 4

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
No u mnie problem właśnie z tym nawilżaniem.. Nigdy nie miałam problemu a teraz niby fajnie miło i klops ;/

A nie myśleliście kupować meble z Ikei na allegro? Tez są dostępne + kw niestety no ale to lepsze niż 300km jechac do sklepu..
A u mnie niedługo w Kielcach (100km) ode mnie mają ponoć OTWORZYĆ IKEE fajnie...

Witam sie z rana u mnie coś śniegu Widze posypalo jakby piaskiem zawialo ale to śnieg hehe
Ja mam do Kielc 60 km , skąd jestes bo chyba niedaleko siebie mieszkamy,na ikea ma byc budowana w 2017 wiec sobie jeszcze poczekamy

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Jestem Witajcie
fotki mebelków porobię jutro przy dziennym świetle. dopingowałam wczoraj Tż do 2 w nocy ze skręcaniem. umilałam sobie czas pieguskami i chipsami

meble skręcone
a materac dla córci też już dochodzi do siebie. jak go rozwinęłam by nabrał powietrza wyglądał jak szmat**. byłam w szoku...
ale już dzisiaj ładnie się prostuje i nadyma. ma tak 72 h puchnąć
--------------------------------------------------------------------------
Dzisiaj też naszła mnie chęć na taki obiad stołówkowy
Udusiłam kartofle z masełkiem, do tego ,marchewka z groszkiem na ciepło i schabowy.
rewelacjaaaaaaaa, omomomom

a ma kolacje mam ochotę na parówki z ketchupem

--------------------------------------------------------------------------

fajny
. Osobiście jakbym brała buzza to wybrałaby gondolę foldable ( z mooda) jak dla mnie bardziej szykowna, delikatna
ta jakaś jak dla mnie nie bardzo

tez dzisiaj przeglądałam wózki BUZZ i MOODD

ceny czasami naprawdę kuszące. aż szkoda, ze człowiek nie ma odłożonej gotówki bo nie jedna okazja mi uciekła sprzed nosa
. mam nadzieję, ze takie będą w styczniu jak wtedy finansowo będę mogła już zakupić któryś z modeli quinny. ale ja oczywiście używany. na nowy nie ma tyle kasiory

ale oczywiście ze wskazaniem u mnie na moodd, KOCHAM GO

a i pochwalę się skusiłam się na bluzkę. uwielbiam takie.
mam nadzieję, że się w nią wbiję
bo obecnie chodzę w podobnej mojej ukochanej, aż wstyd. już ją nawet obierałam z kłaczków, zszywałam a nadal nie mogę przestać jej nosić bardzo mi sie upodobała. Tz wrzeszczy, ze wieś;P ale ja jakoś nie mogę bez niej oby ta co kupiona dzisiaj okazała się super. to tamtą wywalę
Ja też poluje na uzywke Quinny mood mi s ie marzy no ale ceny i pewnie na buzzie się skończy , dla starszaka mam zappa extra i jestem zachwycona
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 20:22   #2672
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Wrzucam najnowsze łowy Nikolkowe
Buciki szczególnie mnie urzekły

Załącznik 5850220

Załącznik 5850221

Załącznik 5850225

Załącznik 5850226

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

U mnie podobno też zimnica. Nosa nawet nie wystawiłam za okno jeszcze.. Muszę iść na dogrywkę wyborów, ale ciężko będzie z tym;P

To ja podziwiam za chęć jazdy rowerem. Ja mam dziś lenia mega;P
super ubranka
kupiliśmy łóżeczko z materacem z odjętym rabatem przez allegro 20 zł za 220 łóżeczko z materacem gryka kokos szczęśliwa;D

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5

Edytowane przez niunia_ona
Czas edycji: 2014-11-30 o 20:28
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 20:26   #2673
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
To humor pewnie cudowny po takiej dawce zakupowej, a ja się zastanawiam nad jasnym szarym lub miętowym w zależności jaki przedpokój będzie, czy brązowy czy szary za dużo tego wybierania
u mnie będzie właśnie szary z miętowym

tout-petit-fille śliczne rzeczy, a buciki mega słodkie

widzę, że Wy już wszystkie macie wózki wybrane i wymarzone. Ja sobie oglądam, ale szczerze mówiąc wybiorę jak trafi się dobra okazja, a kupię na pewno używany. Płacą rodzice, ale nie chce ich obciążać nowym.

byłam dzisiaj na imieninach u wujka (Andrzej w końcu ), było super, siedzieliśmy prawie 5 godzin, najadłam się, pośmiałam, dostałam jeszcze jedzenie na wynos więc obiad na jutro gotowy
Stary 2014-11-30, 20:28   #2674
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Oglądnę sobie filmik jutro, bo siedzę z TŻ, "oglądamy" TV, więc nie mogę słuchać na głos.

Takie obiady są najlepsze!!

U mnie dziś uda z kurczaka z piekarnika, ziemniaczki tłuczone z masełkiem, mlekiem, z dużą ilością natki pietruchy i szczypiorku a do tego surówka z buraczków mmmmmmmmmmniam!

Extra wózek!!! Na pewno są dostępne, ciekawe jak ze spacerówką..
spacerówka taka sama jak w Day, na pierwszy rzut oka. http://my-joolz.nl/collection/joolz-geo-2/ on jest dedykowany głównie bliźniakom/dzieciom rok po roku z tego, co widzę

Można dokupić sobie do joolza personalizowane pałąki szkoda, że nie w Polsce

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 20:28   #2675
crystal25
Zakorzenienie

Wlasnie sie dowiedzialam ze TZ zabierze mnie jutro do duzego lumpka przed wyjazdem do domku
Mielismy sie wstrzymac z ''innymi'' zakupami do stycznia, ale z okazji ze na weekend wyjechalismy, a on pali tyton, to chcial kupic sobie normalne papierosy, ktorych nie trzeba robic, no to ja mowie cos za cos, on chce to ja tez cos chce
A ja to chetnie popatrze czy cos ciekawego dla dziecka sie znajdzie bo u nas to takich lumpkow nie ma wielkich pietrowych
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 20:29   #2676
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
u mnie będzie właśnie szary z miętowym

tout-petit-fille śliczne rzeczy, a buciki mega słodkie

widzę, że Wy już wszystkie macie wózki wybrane i wymarzone. Ja sobie oglądam, ale szczerze mówiąc wybiorę jak trafi się dobra okazja, a kupię na pewno używany. Płacą rodzice, ale nie chce ich obciążać nowym.

byłam dzisiaj na imieninach u wujka (Andrzej w końcu ), było super, siedzieliśmy prawie 5 godzin, najadłam się, pośmiałam, dostałam jeszcze jedzenie na wynos więc obiad na jutro gotowy
ja już kupiłam wóżek kiedyś wstawiłam zdjęcie

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Wlasnie sie dowiedzialam ze TZ zabierze mnie jutro do duzego lumpka przed wyjazdem do domku
Mielismy sie wstrzymac z ''innymi'' zakupami do stycznia, ale z okazji ze na weekend wyjechalismy, a on pali tyton, to chcial kupic sobie normalne papierosy, ktorych nie trzeba robic, no to ja mowie cos za cos, on chce to ja tez cos chce
A ja to chetnie popatrze czy cos ciekawego dla dziecka sie znajdzie
super że o Tobie pomyślał bo z facetami to czasem ciężko bardzo ufff

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-30, 20:30   #2677
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
super ubranka
kupiliśmy łóżeczko z materacem z odjętym rabatem przez allegro 20 zł za 220 łóżeczko z materacem gryka kokos szczęśliwa;D
z tej serii z zyrafka czy z misiem co pokazywalas?
super zakup w tej cenie pokaz
Stary 2014-11-30, 20:31   #2678
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
super ubranka
o, super pokaż jakie

dziewczyny, pojawiły się Wam rozstępy?
ja póki co wyhodowałam tylko cellulit na nogach... zobaczymy jak będzie dalej

Stary 2014-11-30, 20:32   #2679
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
ja już kupiłam wóżek kiedyś wstawiłam zdjęcie

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

super że o Tobie pomyślał bo z facetami to czasem ciężko bardzo ufff
Moj TZ to musi zawsze przetrawic to w glowie, jesli mowie o zakupach.... mowilam mu rano, ze chcialabym, bo juz do porodu nie bede miec okazji tu przyjechac, a on wie ze bardzo lubie lumpki zreszta widzi co mozna kupic i za ile
Stary 2014-11-30, 20:35   #2680
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
A ja to chetnie popatrze czy cos ciekawego dla dziecka sie znajdzie bo u nas to takich lumpkow nie ma wielkich pietrowych
ładnie utargowałaś
zazdroszczę Ci ja tylko czekam, aż będę miała auto tutaj u siebie i ruszam na jakieś łowy. Bo póki co jestem uzależniona od taty z samochodem, a on wraca późnym popołudniem. A nie chcę robić jak moja siostra- ona bierze od taty samochód, a on musi jechać do pracy tym drugim. I wtedy płaci około 15-20 zł dziennie za parking

Stary 2014-11-30, 20:37   #2681
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
o, super pokaż jakie

cellulit mam ogromny teraz , zawsze go mialam, ale byl widoczny chyba tylko dla mnie.... a teraz to tragedia, ale czytalam ze w ciazy potrafi on sobie przyjsc.... no i mam nadzieje ze zniknie po jakims czasie a rozstepy, mam nadzieje ze bede ich miec jak najmniej, ale na prawej piersi mam kilka sztuk, dla mnie sa widoczne niestety moj TZ ich nie widzi a pokazywalam albo i sciemnia mnie , i na lewym boku jeden maly na 1 cm, niestety czerwony. Mam nadzieje ze nie wyjda mi na brzuchu i na piersiach, takie duze i czerwone bo obiecuje ze sie zaplacze
Stary 2014-11-30, 20:37   #2682
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Moj TZ to musi zawsze przetrawic to w glowie, jesli mowie o zakupach.... mowilam mu rano, ze chcialabym, bo juz do porodu nie bede miec okazji tu przyjechac, a on wie ze bardzo lubie lumpki zreszta widzi co mozna kupic i za ile
Lumpki to naprawdę bardzo duża oszczędność

Stary 2014-11-30, 20:39   #2683
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
ładnie utargowałaś
zazdroszczę Ci ja tylko czekam, aż będę miała auto tutaj u siebie i ruszam na jakieś łowy. Bo póki co jestem uzależniona od taty z samochodem, a on wraca późnym popołudniem. A nie chcę robić jak moja siostra- ona bierze od taty samochód, a on musi jechać do pracy tym drugim. I wtedy płaci około 15-20 zł dziennie za parking
duzo za parking Nie dawalabym samochodu
Nie pojechalabym tam sama, bo to 5 km, a mama pracuje jutro wiec rowerem juz sama nie dam rady az tyle a TZ ma samochod
Stary 2014-11-30, 20:41   #2684
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
cellulit mam ogromny teraz , zawsze go mialam, ale byl widoczny chyba tylko dla mnie.... a teraz to tragedia, ale czytalam ze w ciazy potrafi on sobie przyjsc.... no i mam nadzieje ze zniknie po jakims czasie a rozstepy, mam nadzieje ze bede ich miec jak najmniej, ale na prawej piersi mam kilka sztuk, dla mnie sa widoczne niestety moj TZ ich nie widzi a pokazywalam albo i sciemnia mnie , i na lewym boku jeden maly na 1 cm, niestety czerwony. Mam nadzieje ze nie wyjda mi na brzuchu i na piersiach, takie duze i czerwone bo obiecuje ze sie zaplacze
w ciąży to raczej cellulit wodny, więc po usunięciu nagromadzonej wody z organizmu powinien zmaleć- tak samą siebie czaruję
Ja codziennie oglądam całe swoje ciało czy nic nie wylazło, ale póki co tylko stare, białe na biuście i jeden malutki biały na biodrze. Ale na biodrach to nie tak źle, bo i tak majtkami się przykryje Gorzej z brzuchem...

Stary 2014-11-30, 20:42   #2685
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Lumpki to naprawdę bardzo duża oszczędność
Coraz bardziej je zaczynam doceniac Moze gdybym nie miala malych problemow finansowych akorat teraz, to bym szalala wiecej po normalnych sklepach ale jest jak jest,to tez plakac nie bede, a mozna znalesc tam sliczne zadbane rzeczy , a do lutego z zakupami czekac to ciezko hi hi
Stary 2014-11-30, 20:43   #2686
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
duzo za parking Nie dawalabym samochodu
Nie pojechalabym tam sama, bo to 5 km, a mama pracuje jutro wiec rowerem juz sama nie dam rady az tyle a TZ ma samochod
a tż Cię tam tylko zawozi czy będzie chodził razem z Tobą? bo wiesz, po takim duzym lumpie to można godzinami łazić, a tego facet nie wytrzyma

Stary 2014-11-30, 20:46   #2687
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
w ciąży to raczej cellulit wodny, więc po usunięciu nagromadzonej wody z organizmu powinien zmaleć- tak samą siebie czaruję
Ja codziennie oglądam całe swoje ciało czy nic nie wylazło, ale póki co tylko stare, białe na biuście i jeden malutki biały na biodrze. Ale na biodrach to nie tak źle, bo i tak majtkami się przykryje Gorzej z brzuchem...
Tez codziennie swoje ogladam w lustrze, czaruj czaruj oby sie pochowalo nam to wszystko , i wyszlo jak najmniej
Stary 2014-11-30, 20:48   #2688
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Coraz bardziej je zaczynam doceniac Moze gdybym nie miala malych problemow finansowych akorat teraz, to bym szalala wiecej po normalnych sklepach ale jest jak jest,to tez plakac nie bede, a mozna znalesc tam sliczne zadbane rzeczy , a do lutego z zakupami czekac to ciezko hi hi
e tam, przecież to się nie opłaca dla takiego maleńkiego dziecka kupować nowych, drogich ciuchów Maluchy bardzo szybko rosną, a co za tym idzie te ciuszki w lumpach w większości są prawie jak nowe. Ja wolę kupić pajacyka używanego, ale w świetnym stanie za 3 zł z Nexta, niż takiego słabszej jakości za 20 zł z Pepco
Mam też nowe ciuszki oczywiście, ale chyba bardziej mnie cieszą te lumpkowe zdobycze A wyglądem nie odbiegają od tych nowych po wypraniu.

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

ojezusie, zjadłam chyba z pół kilo sałatki jarzynowej

Stary 2014-11-30, 20:48   #2689
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
a tż Cię tam tylko zawozi czy będzie chodził razem z Tobą? bo wiesz, po takim duzym lumpie to można godzinami łazić, a tego facet nie wytrzyma
Bedzie chodzic ze mna Kiedys tam bylismy, ale jak sie nudzil to zszedl do samochodu, zapalic posluchac muzyczki, i tam czekal na mnie
On by szalu dostal tyle za mna chodzic po tak duzym sklepie
Stary 2014-11-30, 20:51   #2690
nouvelle2
Zakorzenienie

http://www.zapytajpolozna.pl/ciaza tutaj można zapisać się na darmowe lekcje o ciąży, porodzie i połogu to chyba w formie maili przychodzi

Stary 2014-11-30, 20:52   #2691
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
e tam, przecież to się nie opłaca dla takiego maleńkiego dziecka kupować nowych, drogich ciuchów Maluchy bardzo szybko rosną, a co za tym idzie te ciuszki w lumpach w większości są prawie jak nowe. Ja wolę kupić pajacyka używanego, ale w świetnym stanie za 3 zł z Nexta, niż takiego słabszej jakości za 20 zł z Pepco
Mam też nowe ciuszki oczywiście, ale chyba bardziej mnie cieszą te lumpkowe zdobycze A wyglądem nie odbiegają od tych nowych po wypraniu.

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

U nas ceny jednego body wahaja sie w cenie 20 zl, a juz nie mowie o kompletach ktore wychodza z cenie 80 - 100 zl Mnie bardzo ciesza lumpkowe zdobycze, i niektore z fajnych firm typu mexx, czy hm i wygladaja jak nowe Nie oplaca sie to fakt Ale ciezko nie szalec jak sa pieniazki i brak ograniczen w takim wypadku
A ja jestem bardzo zadowolona ze wszystkich zakupow, a ile uzywanych z tego mamy przeciez
Salatka jarzynowa, uwielbiam ja.... smacznego!!! a ja na kolacje mam bigos

Edytowane przez crystal25
Czas edycji: 2014-11-30 o 20:54
Stary 2014-11-30, 20:55   #2692
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Bedzie chodzic ze mna Kiedys tam bylismy, ale jak sie nudzil to zszedl do samochodu, zapalic posluchac muzyczki, i tam czekal na mnie
On by szalu dostal tyle za mna chodzic po tak duzym sklepie
mój też by szału dostał w zasadzie to on chyba nigdy w lumpie nie był, muszę go kiedyś zabrać, niech poszerza horyzonty

http://www.zapytajpolozna.pl/ciaza/w...-szpitala.html fajny artykuł o tym, jak spakować torbę do szpitala. Piszą też gdzie poszczególne rzeczy mają się w tej torbie znaleźć

Stary 2014-11-30, 21:04   #2693
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
o, super pokaż jakie

http://allegro.pl/show_item.php?item=4836853295
nadchodzi

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:

oj na zdrówko ja w weekendy biję rekordy w jedzeniu uff;p

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-30, 21:09   #2694
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
mój też by szału dostał w zasadzie to on chyba nigdy w lumpie nie był, muszę go kiedyś zabrać, niech poszerza horyzonty

http://www.zapytajpolozna.pl/ciaza/w...-szpitala.html fajny artykuł o tym, jak spakować torbę do szpitala. Piszą też gdzie poszczególne rzeczy mają się w tej torbie znaleźć
Ja mojego TZ pierwszy raz zabralam, kiedy przyjechalismy do mojej rodziny zeby go poznali, a juz wczesniej mialam okazje jezdzic z mama po tych lumpkach, no to dla niego byl szok, wszedl to szybciej chcial wyjsc, ale zobaczyl cos co go zainteresowalo i w jakiej cenie, a byly to rolki dobrej firmy ktore u nas kosztuja ponad 100 euro a byly one za 10 euro i byly w dobrym stanie z ochraniaczami i tak mu sie spodobalo , i od tamtej pory wie ze warto tam czasami zajrzec i nie marudzi, a juz kilka ciekawych rzeczy znalezlismy w dobrej cenie dodam ze tutaj lumpki to nie tylko ubrania, ale wszystko....meble, elektronika, dekoracje do domu, wszystko do kuchni az po ubrania

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
http://allegro.pl/show_item.php?item=4836853295
nadchodzi

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

oj na zdrówko ja w weekendy biję rekordy w jedzeniu uff;p
bardzo dobry zakup
Wczoraj z mama ogladalysmy te lozeczka, bardzo chcialam z zyrafka, i planowalysmy ze na styczen sie kupi, ale okazalo sie ze firma ktora sprowadza z Polski do nas, jest w jakiejs restrukturyzacji, i nie wysyla niczego a ludzie dostaja od nich maila ze maja czekac na zwrot pieniedzy do 50 dni wiec d..... bedziemy szukac innego niestety....
Stary 2014-11-30, 21:29   #2695
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Nouvelle - mój tż też nigdy w lumpie nie był, ale chetnie ogląda moje zdobycze i cieszy się, że ma oszczędną żonkę

Mniam! Uwielbiam sałatkę warzywną
Ja czekam aż tż kupi samochód cobym mogła po galeriach pojeździć i do lidla bo lumpów mam full w zasięgu 1 km od bloku.

Crystal- jeju ale zazdroszcze tego lumpa. Uwielbiam szukać ,,skarbów".

Lesyeux- super że zakupy się udały.

Niedługo będziemy się chwalić dzieciowymi pokoikami i kącikami
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 21:29   #2696
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
super łóżeczko bardzo ładne gratuluję zakupu
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 21:31   #2697
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Marcia45- ja mam w kuchni ten light grey i jest piękny. Do białych mebli i fuksjowego szkła go wybrałam.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 21:34   #2698
gosiaczek221
Raczkowanie

Witam się w 24 tygodniu
nie było mnie przez weekend z Wami, u Siostry się bawiliśmy
teraz mam 3 dni do nadrobienia

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
A może ktoś podpowie co 9 latkowi można kupić? Smark ma wszystko komórkę konsole gry planszowe komputerowe. Lubi matematykę noni grać w te durne mein craft czy coś takiego to syn mojej sWagierki z 1malzenstwa i nie wiem co kupić a ona tez nie wie... W tym roku nie jeszcze jego Komunia czeka ;/ nie znoszę prezentów dzieciom kupować. DAWAĆ owszem ale myśleć co to nieee
nie wiem czy to jeszcze aktualne ale ja teraz 10 i 8 latkom kupuje twistera, będą mogli pograć razem albo z koleżankami

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3ky0rofqha.png
gosiaczek221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 21:42   #2699
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
super łóżeczko bardzo ładne gratuluję zakupu
za 224 i nowe

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiaczek221 Pokaż wiadomość
Witam się w 24 tygodniu
nie było mnie przez weekend z Wami, u Siostry się bawiliśmy
teraz mam 3 dni do nadrobienia

nie wiem czy to jeszcze aktualne ale ja teraz 10 i 8 latkom kupuje twistera, będą mogli pograć razem albo z koleżankami
za 24
ja jutro zaczynam 28 już

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-30, 21:43   #2700
marcia45
Zadomowienie

mordka zapewne wyszedł prześlicznie, nie wklejaj zdjęcia, żeby mnie nie dołować jak dojdą meble to nasz też pewnie zly nie będzie, bo meble białe wszystkie. TZ sie napracował bo sam malował, a ja już wybrzydzam i mi głupio.

niunia gratki łóżka, my też juz niedługo po swoje jedziemy. Lexsus na które się zdecydowałaś?

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości