![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
![]()
#92 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Co to, dzisiaj jestem pierwsza? ![]() Olcia bardzo ładny zegarek a i wódka chińska też interesująca ![]() Aga taaaak, samochody to skarbonki ;/ U nas teraz też nowe opony, ubezpieczenie a Tż sobie wymyslił, że jeszcze gaz będzie zakładać. No ciekawe za co, za guziki chyba Asia jeeej, czapunia naprawdę słodka ![]() Logoasia hahah jaka akcja z rodzeniem ![]() A ja chyba zarażam ciażą ![]() ![]() Ja tam się cieszę, ale ona pewnie mniej- nawet nie jest z tym chłopakiem, z którym wpadła, mieszka z ojcem i macochą, zarabia grosze, ma 22 lata. Ale co mogę powiedzieć- już nieraz mówiłam jej, żeby uważała, ale ona z tych najmądrzejszych ;/ I wczoraj teściowa mówi, że Tż brat też zmajstrował dzidziusia hihihi Ale oni to już z rok planowali następne, bo ich mała ma już 6 lat ![]() Także kuzynostwo będzie z jednego roku ![]() A teściowa będzie miała w domu domowe przedszkole ![]()
#93 |
Konto usunięte
|
Hej. Fajnie że w rodzinie więcej dzieci będzie
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Z koleżanką trochę mniej.. ale może jej się jakoś pouklada,.. Spałam całą noc, teraz mąż poszedł z psem,narobił hałasu ![]() ![]()
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Ja też dzisiaj CAŁĄ noc spałam, chyba pierwszy raz od kiedy pamiętam, bez przerwy na siku
![]() Aga idź idź, co choróbsko na Ciebie nie przejdzie Mój Tż aktualnie tak się boi, że mnie zarazi, że jak tylko go głowa rozboli to już bierze gripex, profilaktycznie ![]()
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupie mu tabcin - to stawia szybko na nogi Do tego acodin w syropie by nie ksszlal i tab do ssania, zobaczymy co z tego będzie On się wyziebil w remontowie. Pewnie był spocony, wychodził na dwór czy coś i przeziębienie gotowe... Masakra nie chce by na mnie weszło :-( jeszcze tego mi brak. J a k mu do końca tyg nie przejdzie to wyślę go do lekarza po antybiotyk. Nigdy zwolenniczką nie byłam,ale niech mu pozabija bakcyle ;-)
![]() |
#97 |
Konto usunięte
|
Dziś 70 dni do porodu
30+0 8 miesiąc Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- Aga niech mąż się dziś wygrzeje Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tak, juz mu zapowiedzialam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
logoasia ale akcja
![]() asia czapa śliczna, sama bym się pytała gdzie ją kupiła ![]() Aga współczuję akcji z samochodem, my też przez różne rzeczy przechodziliśmy.... Melbi ![]() chyba zaczynam się bać tego czasu.... idę spać dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry,
Na dobry początek dnia wstawiam foty deserów ( seseses) i biada Tym, które są przed śniadaniem ![]() za mną ciężki weekend, wczoraj musieliśmy z mężem obskoczyć 2 imprezy, w obu musiałam po kawalątku torta wziąć, dlatego teraz trzeba mniej słodyczy uskutecznić... a dziś wybywam na ploty ![]()
#101 |
Zakorzenienie
|
Maciejka jakie pyszności!!
![]() Mlebi gratulacje ![]() A ja pospałam jeszcze, ale już muszę tyłek zbierać i iść do sklepu po jakieś bułki na śniadanie bo nawet nic nie mam ;/
![]() |
#102 |
Konto usunięte
|
Maciejka dobrze że zdjęć nie widzę na komórce:p
Ja już po spacerze do piekarni po chleb. Jest cudownie mroźno Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Mlebi lubię czasem tak zmarznąć, fajnie wtedy po powrocie napić się ciepłej herbatki mmm
#104 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry,
Jak ja nie lubię poniedziałków jaaaa, zawsze jest tyle do zrobienia a jak mam jeszcze zakupy w planach z rana to jestem zmęczona i mam wrażenie że jestem niewyrobiona ze wszystkim. A jeszcze przed odebraniem Zuzki do pasmanterii chciałam wejść i do lumpka i te 2,5h na sprzątanie 2 śniadanie i kawkę to strasznie mało. A jeszcze trzeba pranie jedno zdjąć następne powiesić. Pewnie i tak część zostanie do zrobienia z Zuzką :P Biorę się do pracy ![]()
#106 |
Zadomowienie
|
Witam was laseczki w nowym wątku
![]() Emdzik u mnie dopisz imię Agata A teraz spadam nadrabiać stary i nowy wątek |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() W grudniowy poniedziałek ![]() ![]() U mnie dzisiaj 31+0.. i jutro równe 2 miesiące do porodu ![]() Ja dzisiaj też jakoś dziwne nie wstawałam w ogóle siku.. chociaż się budziłam i wydawało mi się że mi się chce, ale po chwili zasypiałam... Wczoraj sobie z mężem wieczorem odpoczywałam ![]() Aa pogoda dzisiaj też taka straszna, że tylko pod kołdrą siedzieć... U nas -2 stopnie, pewnie u niektórych zimniej, ale dla mnie to i tak koszmar :P Maciejka mmm taki właśnie deser bym zjadła ![]() Ewcik ciuszki tam masz super, ale ja już niestety mam za dużo wszystkiego.. Ewa już dopisuje ![]()
"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014 ![]() ![]() Edytowane przez emdzik Czas edycji: 2014-12-01 o 08:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Konto usunięte
|
Emdzik mnie też to przeraza ale tak mam dość cukrzycy że z 2 strony już nie mogę się doczekać aż mały będzie z nami
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2msc aaaaale to zleci, że aż strach, mówię wam dziewczyny,.. Grudzień jest od parkowania torby, ![]() Ja jeszcze przysnelam i właśnie się przebudzilam.. Miło miło ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Mlebi no nie dziwię się
![]() Aga no ja wzięłam rolety do góry i się załamałam :P termometr też tylko mnie utwierdził w przekonaniu, że jest grudzień ![]() Mój mąż mi robi ammuuu ![]() ![]()
#111 |
Zakorzenienie
|
Ale coś tam pada!?? Czy tylko Mrozek?
![]()
#112 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczęta
![]() Próbowałam was w weekend nadrobić, ale niestety to nie na moje możliwości czasowe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do niani to ja też muszę mieć i to najlepiej tą z kamerką, bo obawim się, że koty będą się ładować do kołyski i boję się, żeby mi dziecka nie zadusiły. Super, że wizyty udane! ![]() Asiu dzięki za odpowiedź ![]() Ewa, nie dostałam jeszcze paczki ![]() A widziałam Martula gondolkę z kotami ![]() Kupiłam dziewczyny leginsy ocieplane w biedrze i powidm wam, że super! Nie są ciążowe, ale wzięłam rozmiar L i mam po same cycki ![]() No i widziałam trójkątnego mop parowego i myślę nad nim.. Miłego dnia. Spróbuję was podczytywać, żeby nie musieć nadrabiać. |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Cześć babencje!
Masakra jaki ziąb, ledwo do domu doczłapałam. I ten wiatr... jak pomyślę, że jeszcze po dziecko trzeba iść to... ![]() Właśnie zjadłam śniadanie i popijam ciepłą herbatę. Moja córa coś katarzy i kaszle więc nie wiem czy pochodzi do końca tygodnia, a koleżanka przyprowadziła córę z czerwonym i zapuchniętym okiem, któe rano ponoć było sklejone... ![]() W sobotę pokupiłam trochę kosmetyków dla dzidziusia. Płyn do mycia z Hipp, kremik pielęgnacyjny od pierwszego dnia, oliwkę też z Hipp i kremik bambino. Chciałam dokupić chusteczek Hippowych, ale nie mieli w Auchanie. Muszę jeszcze do Rossmanna skoczyć. Poza tym potrzebuję jakiś dobry kremik do tyłeczka i kropelki przeciwkolkowe. Babeczki dziś grudzien, chyba zaczyna ogarniać mnie przerażenie ![]() Właśnie odebrałam moją paczkę z musli tak jak chcesz, to pewnie dziś coś wypróbuję.
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie zapowiadali chyba nawet :P Ale na mrozek taki trochę wygląda, i chyba delikatny wiaterek jest
![]() |
#115 |
Konto usunięte
|
Ala chyba nikt nie powtórzy Twojego sposobu na dziewczynkę
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry w grudniu
![]() widzę, że za oknem zimno, ale sprawdzać będę dopiero przed 14 bo jadę do endo ![]() Aga - do uderzeniowej dawki leków dla TZ dodaj jeszcze gorącą kąpiel albo prysznic. Potem biegusiem pod kołdrę i wypić coś gorącego - fervex, gripex albo chociaż herbata u nas w rodzinie wczoraj - jakieś 2 tyg przed terminem, urodziła kuzynka TZ - ta co w grudniu skonczy 17 lat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Ala nooo oryginalny sposób na dziewczynkę
![]() Migotka gratulacje dla kuzynki ![]() I powodzenia u endo ![]()
#118 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem ile bo wlasnie zauwazylam,ze rozwalilam nasz termometr .. tzn mamy taka stacje pogodowa i mi wcoraj zleciala z hukiem,ale tylko odstawilam i tyle dziala teraz tylko temp pomieszczenia, ktora tez nie powala w salonie mam 18,5 stopnia,ale mam wylaczone grzejniki bo mi goraco ![]() Cytat:
![]() ooo dzidzi w rodzinie nowe ![]() ![]() ja usadowilam sie w lozku ze sniadaniem i inką ![]() nie chce mi sie do tego kina szczerze mowiac ![]()
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
no mam nadzieję, że nie skonczy się tak, że dzieckiem będzie musiała zajmowac się babcia, bo młodzi się muszą wyszaleć i pobawić...
a niestety takie mam przeczucia - mam nadzieję, że błedne... |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jaaa.. Dziewczyny, to szok! U was już z przodu. Ja w sobotę zaczęłam 28. Tak w ogóle zauważyłyście ile z nas zaczyna nowy tydzień w tym samym dniu? ![]() ![]() Ja mam coś nie tak z tym moim układem pokarmowym ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:34.