|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz. VIII
Cytat:
Zbieramy się do złoba, chociaż młodzian jeszcze śpi, a potem jadę do Lidla stoczyć bój o zabawkę !
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wczoraj znó miałam problemy z wc i jak wstawałam w nocy to mi brzuch twardniał ![]() linda ale że jak czuwasz?? ellyunia mam nadz ze jak kupie największy to moje cycory wejdą w niego ![]() fashion aż tak fika? ja czuje jak się kłade, a później Młody chyba też zasypia. Kiedys się budził jak chdodziłam na siku, a teraz dopiero ok 5-6 rano. Kiedy masz wizyte? lilijka ja teraz nadrabiam wieczorami, a rano tez nie mam co robic haha kinqaa ![]() A ja się wyspałam, a jakaś nie przytomna jestem. I coś mnie podbrzusze od przebudzenia boli jak na @ ![]() i szary dzień sie szykuje
|
#1383 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
dobra na raty nadrabianie. mąż pojechał z małym do pkola a ja witam z herbatką
![]() Brawurka sto lat - spełnienia marzeń przede wszystkim ![]() a co do kuriera to jakieś buraki i dziady. Cytat:
to super ![]() ja chyba spałam do 17 po jakimś sylwku kiedyś z 10lat temu teraz po imprezie albo niespaniu do 3 w nocy np jak młody da pospa do 10 to jest coś ![]() Ellyunia ja stosowałam po porodzie tylko tantum rosa i mydło szare w płynie. szybko dość rana się zagoiła. Cytat:
Cytat:
napalam się na coś używam tego max 4 dni i stoi ![]() LindaC ale tż wymyślił... a teściowa jeszcze lepiej boże... ja mam 3 ciepłe (chciałam dwie ale mama dokupiła jeszcze jedną tak jej się spodobała) a bawełnianych to chyba z 15 ale to po Olim i od cioci po wnuku także sama bym tyle nie kupowała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
bo ona nie rozumie czemu mnie boli skoro tam gardło blade. ten drugi już stwierdził że jest leniutko zaczerwienione ![]() do rodzinnego bez sensu bo to nie angina więc nic mi nie da. oprócz domowych sposobów ![]() ten laryngolog dał mi namiar też na coś takiego jak entitis tylko mówił żebym skonsultowała to z ginem czy mogę wziąć. a tak to kisiel, rumianek, siemię lniane, dużo pić i tyle. Cytat:
z mężem siedzieliśmy 6 h ![]() Cytat:
że za dużo płukanek
Nasze serca przestukują się ze sobą moje głośniej, twoje dobitniej... Edytowane przez Eirene1987 Czas edycji: 2014-12-01 o 08:50 |
|||||||
|
|
|
#1384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej. Obudzilam sie na chwile bo maz zaraz wpadnie miedzy pracami.
Kinga no wlasnie nocami bardzo bardzo odczuwam. I w ogole czesto jak leze ![]() Cala.noc do teraz sluchala muzyki:p Ojciec mi wyniki krwi odebral ponoc, na dolnej granicy normy,takie o srednie, ale lekarz musi ocenic jak to w ciazy sie ma... ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
tylko sie obawiam ze po porodzie jakis czas bedzie jeszzcze gorzej. Chociaz wtedy nie bedzie czasu sie zastanawiac a cala uwage beda slupiac masze cudne malenstwa<3Ja ostatnio myslalam ze srzele wszystkich mame tate i siostre bo siedziedzi w aucie ja szlam do nich i sie smiali ze sie turlam jak balwanek z boku na boku. Wiem ze sie turlam z rekami po bokach no ale, trza sie od razu smiac...:p
|
|
#1385 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, termometr braun, brak kocyka i stanika ![]() Cytat:
W sumie już nie raz spotkałam się z opinią ze najlepszy okres dla kobiety to 30-35 lat Cytat:
![]() Cytat:
Linda Faceci czasem są jak dzieci niech zrozumie ze wy jesteście najważniejsi a on i reszta na 2 planie a twoja mama zawsze będzie dla ciebie wazniejsza niż tesciowa i to normalne.Tez mi się jedzenie cofa do gardła, sa chwile ze jeszcze mi się zwymiotuje.
|
|
#1386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Denerwuje sie maz mnie opieprza, ze moze po prostu ma mało miejsca, albo jej niewygodnie, albo spada jakos ja sie ukladam na bokach(bp brzuch faktycznie sie tak wybula bardzo z jednej strony jakby spadla) albo odreagowuje cukier z calego dnia, ale nie wiem... najaktywniej jest w nocy i rano, w ciagu dnia sa ruchy ale spokojniejsze
Krysia Edytowane przez fashionaddicted Czas edycji: 2014-12-01 o 09:04 |
|
|
|
|
#1387 |
|
<3 <3 <3
|
Hej
Wybaczcie ale nie dam rady nadrobic ![]() Za chwile mam obchod chciałabym dzisiaj wyjść do domu
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
A no i oczywiscie nad ranem obudzil mnie koszmar- bardzo realistyxzny, ze poszlam nad.ranem.siusiu i cale majtki mialam.we krwi. I polecialam.do pokoju szukac telefonu, nie wiedzialam czy dzownic do meza, do rodzicow czy po karetke a strasznie leciala czerwona krew. Z krzykiem sie obudzilam i zaczelam od razu sie macac czy to.sen i czy wszystko ok.
---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
Eirene moja wszechwiedząca teściowa wie lepiej, ze bedzie fajnie w Wigilie
![]() Hmm to moze jeszcze te inhalacje z rumianku ale takie nad miską ciepłe? fashion ostatnio jak mnie teściowa przywitała "czesc grubasku" to nie wytrzmałam i powiedziałąm jej ze nie jestem gruba. oczywiscie ona, ze nie ze gruba tylko tak zartobliwie i ładnie do mnie mówi grubasku. Powiedziałam, ze nie lubie jak sie tak do mnie mowi. Od tego momemtu przestałą A moze w ciągu dnia ruszasz się chodzisz to ją lulasz i śpi, a jak się kładziesz to się budzi wtedy ![]() simone zwykłe szare mydło - biały jeleń?? Karoloo a jak samopoczucie?? DObra wypadałoby zjesc jakieś śniadanie ehh, nie chce mi sie heh
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
Heffitka a u was jeszcze sie mowi "pole"?! 🙀
|
|
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie bajlaga za balangowała
![]() zbieram sie na play grupe z małym zaraz, a tak mi sie nie chce :ziew: |
|
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
Ma.ko mam nadzieje ze będziesz zadowolona z butów
dla mnie sa wygodne
|
|
|
|
#1393 |
|
Rozeznanie
|
Cześć!
Od 22.00 do rana dziecko się wierciło, rozpychało a jak się spytałam co robi to mi przejechało lapkami po brzuchu. Cała noc "na dyskotece" a teraz oczy na zapalki ![]() Muszę dziś zainstalować kalendarz adwentowy ale najpierw jakiś słodyczy dokupić. Ale mi się nie chce Idę (lezę) do szkoły a później w miasto... Nara! |
|
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
Mako najzwyklejsze mydełko w kostce biały jeleń, bambino itp
|
#1395 |
|
Rozeznanie
|
witam sie w grudniu
![]() fashion moja tez w ciagu dnia w miare spokojna a wieczorem i w nocy robi dyskoteke- meczace to, ale rusza sie boli- nie rusza sie jeszcze gorzej- bo glupoty do glowy przychodza- ale juz niedlugo.. ![]() poza tym tez mialam brzydki sen- snilo mi sie ze bolal mnie brzuch i krwawilam a poza tym w krwi babraly sie biale robaki bleee, wiec chwila kiedy wstalam i zanim sprawdzilam czy wszystko ok byla przerazajaca, ale obawiam sie ze z czasem te sny beda jeszcze bardziej meczace, bo bede odreagowywac moje obawy zwiazane z porodem... 17 stron do odrobienia |
|
|
|
#1396 |
|
Rozeznanie
|
łącze sie w bolu
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
Heej witam sie w 37tc
. Dusiolka ja tez bylam pewna ze wszytko super, pozamykane itd, a w 3tyg szyjka z 3,5cm skrocila sie do 1,5 cm wiec szybko i niespodziewanie :p
|
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy wizytę na g.10:50 takze ok. Pewnie antybiotyk przepisze. Nie dzialaja domowe leki niestety.
A ja juz mam dość tej meczarni. Razem z młodą się męczę ,ze ją męczy.
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
Jakos nie moge sie przekonać do liczenia tych rospoczetych a nie skończonych tyg;d
|
|
|
|
#1400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mięciutkie, wygodne i wyglądają na ciepłe. Dziś wypróbuję. Tylko wzięłąm 40, bo 39 wchodziły ciasno, ale nie widać ze jakieś wielkie są heh.simone dzieki ![]() ewka za tydzien![]() Widziałyście w internetowym smyku znów promocja ![]() ja chcę to: http://www.smyk.com/cool-club-czapka...a-dla-dzieci-p http://www.smyk.com/cool-club-cool-c...a-dla-dzieci-p http://www.smyk.com/cool-club-pajac-...a-dla-dzieci-p albo http://www.smyk.com/cool-club-pajac-...a-dla-dzieci-p
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1402 | |
|
Zakorzenienie
|
Ma.ko ja tez 40;d sa mega ciepłe
ja zdziwiona byłam w ogole,a maz sobie teraz żartuje ze juz wie gdzie bede kupować buty haha---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
Jakis miesiące łatwiej tak liczyc haha::d wkoncu jest rozpiska od ktorego zaczyna sie konkretny, a z tyg jest tak ze i lekarze roznie liczą ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Masz wyraźnie ze 9mies od 35t1d wiec tak liczę a przy liczeniu tyg jeden lekarz peoordziala ze to 35t a drugi ze 36. Moja na przykład liczy ukończone tygodnie. |
|
|
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
Ja liczę normalnie. Wchodzę w 32 tydzień to 32 tydzień :P
Ahhh trzeba trochę posprzątać za chwilke. Dzisiaj jeszcze przyjedzie do mnie Pan wkoncu naprawić mojego laptopa..
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
Kazdy po swojemu
moja gin tez liczy trwajace tyg, a nie skonczone. Z reszta jak ktos sie mnie pyta "w ktorym jestes tygodniu" to nie powiem ze w 36 bo on sid juz skonczyl i jestem aktualnie w 37 lol. Kazdy niech sobie liczy po swojemu i nikt do niczego nie musi sie przyzwyczajac :d
|
|
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
Dusiolka ją już powiedziałam ze normalnie też mogłabym je kupić tylko w swoim rozm 38 bo tak mi sie spodobaly hehe.
Moja gin liczy rozpoczęte, ją też i tym sposobem w czwartek zaczynam 37tydzien ![]() Ejjj weźcie mi zablokujcie str smyka. Nie powinnam nic kupować już, ale jak gin powiedzizal ze dzidziol nie bezie gigantem to chce dokupic 56 hihi.
|
#1406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Współczuję...Witam się w grudniowe, cholernie zimne przedpołudnie Dziś spałam tylko 3 godziny, chyba i mnie dopada bezsenność Ale już niedługo, jeszcze tylko 5 tygodni i finitoWiecie mój TŻ od kilku dni codziennie powtarza mi jak boi się porodu i ogólnie nowej roli? ![]() A ja go uspokajam, bo przecież mam gorzej (muszę jeszcze znieść ten okropny ból) |
||
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
Ma.ko ja tez przed chwila otworzyłem str smyka -zreszta przez Ciebie ;p ale poszłam po rozum do głowy :p
|
|
|
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Karoloo trzymam mocno kciuki abyś wyszła
![]() Ma.ko taaaa wszechwiedzące teściowe są najlepsze ![]() a może zrobię tą inhalację ale powiem ci że już kisiel i picie rumianku dużo dało. gardło mniej boli. może tą solą bardziej go podrażniłam ![]() Cytat:
wg twojego liczenia nigdy nie będziesz w 40tygodniu tzn nie skończysz go ![]() ale mój gin też tak liczy jak ty tylko ja tak jakoś wolę zaczęte no i w ogóle zaczęłam dziś 36 tydzień ![]() dziewuszki od kiedy pijecie/będziecie pić tą herbatkę z liści malin i wiesiołek łykać???
|
|
#1409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
Eirene to moze sie przekonam na koniec.
wiem bo tez liczylam i skończony 40t wypada równo 30.12 Kurcze nie moge znalesc liści malin wrr..a nie chce przez net zamawiać za 2zl :d mam za to liście poziomki podobno to samo działanie wiec nie wiem.. Ma.ko tych butów bym nie odkryła gdyby nie moja siostra-potrzebowała butów na szybko w które by sie zmieściła jej noga z usztywniaczen bo spadła z kamiennych schodów :/ no a w jej emu nie wchodziła noga z tym sprzętem ;p ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Ewka ale liście maliny nie skracają szyjki tylko skracają ostatnia fazę porodu -skurcze sa silniejsze przez co łatwiej dziecko wypchnąć |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.

mam nadz ze jak kupie największy to moje cycory wejdą w niego 

to super
teraz po imprezie albo niespaniu do 3 w nocy np jak młody da pospa do 10 to jest coś 
to trochę im to zajęło 

chciałabym dzisiaj wyjść do domu

za tydzien
Ale już niedługo, jeszcze tylko 5 tygodni i finito