|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVI
|
|
|
|
#2282 |
|
Naczelna wampirzyca
|
Fakt, zawsze przecież mogli i im i nam dać berety, bo te nasze mroźne zimy
![]() Dzięki Cosmetix za linki, no nieogarnięta dzisiaj jestem A to kody na -100 zł nie rabatują ZP i np. takiego zestawu Neroli za 109 zeta? Bo ja to nigdy tego nie zapamiętuję, tylko zawsze przed zamawianiem czytam druczek w koszyku co i jak kod rabatuje ![]() Oczywiście nie ma złotego pyłku do powiek w e-sklepie
Edytowane przez Xandrine_Marie Czas edycji: 2014-12-01 o 10:17 |
|
|
|
#2283 | |
|
Marudziara
|
Cytat:
, czyli w grudniu również szykuje się zamówienie Prezenty dosyć miłe ... SEP uwielbiam
|
|
#2284 |
|
Raczkowanie
|
U mnie również szykuje się zamówienie, zaczekam tylko na kod na -100zł
Miałam zrobić zamówienie jeszcze ze starej oferty i ewentualnie anulować, ale dobrze, że tak nie zrobiłam, bo i tak bym anulowała. Myślę, że grudniowe prezenty to jedne z lepszych w ostatnim czasie, ja nie narzekam
|
|
|
|
#2285 |
|
Marudziara
|
Co jest teraz w dobre promocji i co warto wrzucić do koszyka ?
|
#2286 |
|
Naczelna wampirzyca
|
Po tylu latach dostąpiłam zaszczytu ocenienia kilku produktów marki
Nie no, żart, będę oceniać obiektywnie ![]() Wysłałam pytanie o niedostępne odcienie tego pyłku do powiek, tzn. czy zamierzają je uzupełnić jeszcze w tym miesiącu. I faktycznie w stacjo widziałam złoty odcień, no ale nie kupiłam go, bo sądziłam, że upoluję go w lepszej cenie w e-sklepie, a tu zonk, bo ten odcień wiecznie niedostępny Także ja wstrzymuję się z jakimkolwiek zamówieniem, przynajmniej do czasu aż mi odpowiedzą co z tym pyłkiem. |
|
|
|
#2287 |
|
Raczkowanie
|
Jestem wściekła - będę gryźć
![]() 20 listopada założyłam kartę w stacjonarnym YR, (nie ma u mnie w mieście, więc przy okazji pobytu w "metropolii" złożyłam). Żadnych ofert do stacjonarki jeszcze nie otrzymałam. Dziś dzwonię do bok YR wyjaśnić sytuację i miła Pani mówi, że dostanę ofertę w styczniu-lutym po uwierzytelnieniu moich danych O kurna Policja czy co ? 9. grudnia mam urodziny i też nie dostanę oferty do stacjonarnego, bo proces potwierdzania danych trwa ok. 2 miesięcy.Zaczęłam się zastanawiać czy aby jakiegoś kredyty nie wzięła w YR we frankach i badają moją zdolność kredytową , choć wiem, że to też idzie szybciej niż miesiące.SZOK
|
#2288 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2289 |
|
Makeup challenge winner
|
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-12-01 o 11:30 |
|
|
|
#2290 |
|
Raczkowanie
|
niech się w doopę ugryzą
------------------------------------------------------------ Edytowane przez anicaf Czas edycji: 2014-12-01 o 11:10 |
|
|
|
#2291 |
|
Przyczajenie
|
nie dostalam żadnej oferty urodzinowej, upominać się?
|
|
|
|
#2292 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2293 |
|
Makeup challenge winner
|
YR oszczędza na pracownikach jak może. Karda pracownicza to najłatwiejszy składnik, przy którym mogą ciąć koszty. Dlatego m.in BOK działa w oparciu o gotowe szablony odpowiedzi podpisywane przez Natalię Drozd, które niekiedy nie mają związku z naszym zapytaniem.
|
#2294 |
|
Rozeznanie
|
Prezenty całkiem niezłe, szczególnie SEP. Jeszcze kod na prezent za 1zł by się przydał, tylko z niższym pułapem niż KARMEL.
Dziwne, że aż 4 prezenty te same co w listopadzie: kubki, mleczko odbudowujące, obrażony misiek, koc .
|
|
|
|
#2295 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2296 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widać Rosja wykupiła kocyk, obrażonego miśka i teraz ma trzy wody
|
|
#2297 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Poza tym pułap na produkt za 1zł od 99zł, oznacza zamówienie za co najmniej 109zł, żeby dociągnąć do darmowej wysyłki ido prezentu za drugi pułap.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-12-01 o 11:58 |
|
|
|
|
#2298 |
|
Naczelna wampirzyca
|
Macie ofertę wysyłkową na grudzień? A jak macie to byście wstawiły skany?
![]() ), a teraz akurat wzięłam urlop i jestem w rodzinnym mieście, ale na zadupiu Roszerowym ![]() A oczywiście powoli robię symulację, które zamówienie byłoby najkorzystniejsze dla mnie, bo nie zamawiam raczej wiele teraz i wciąż się zastanawiam, czy w ogóle zamawiać
|
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
Prezenty w tym miesiącu obiektywnie całkiem niezłe - od 39 droższy krem (AAG lub OL, jak się spodziewam), od wyższego pułapu pełnowymiarowa woda, a nie tylko jakiś koc czy inna chińszczyzna. Jeśli ktoś lubi te produkty, to z dobrym kodem -100 zł albo -50% można poszaleć
![]() Ja akurat nie skorzystam, bo żaden z gratisów mnie nie woła. SEP zbyt intensywne, a kremy rosiowe się u mnie nie sprawdzają. A kubkami, miśkami, bombkami i mini-mleczkami mają pewnie wypełniony magazyn po brzegi
|
|
|
|
#2300 |
|
Rozeznanie
|
A ja puściłam zamówienie, dzięki temu kupiłam prezenty dla 4 osób, a dla siebie będę mieć wodę SEP
![]() Id Nazwa produktu Ilość Wartość 47697 Zestaw Energie Homme: żel usuwający oznaki zmęczenia + peeling oczyszczający 1 75.00 zł 45289 Olejek pod prysznic z olejkiem arganowym 1 22.00 zł 70827 Eliksir do masażu relaksującego z olejkiem eterycznym z róży 1 42.90 zł 18436 Woda toaletowa Karmelizowana gruszka 20 ml 1 19.90 zł G24999 Zestaw Comme une Evidence Homme: woda toaletowa + żel pod prysznic 1 PREZENT F34499 Krem do twarzy na dzień 1 PREZENT F76247 So Elixir Purple Woda perfumowana 1 PREZENT Wartość produktów: 159.80 zł Koszt przygotowania: 0.00 zł Koszt wysyłki: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "KARMEL" / +1000 punktów PAYBACK Wartość zamówienia: 159.80 zł
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Mojego zamówienia z piątku nadal nie ma w historii zamówień
Ciekawe, czy zrealizują?
|
|
#2302 |
|
Rozeznanie
|
Nie raz kody na darmowy produkt pojawiały się co miesiąc, więc wykluczyć tego nie można. Pułap 109zł i tak jest lepszy niż pułap 149zł.
|
|
|
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej dziewczęta. czytam Was od jakiegoś czasu, ale się nie udzielałam. Postanowiłam się jednak włączyć do dyskusji. Również zrobiłam w piątek zamówienia z zestawami, oczywiście dzięki Waszym poradom Mam jednak nadzieję, że przesyłki przyjdą. Obraziłabym się na rośka gdyby anulowali zamówienia. Trzeba umieć przyznać się do błędu i ponieść za niego konsekwencje. Wydaje mi się jednak, że powinni przysłać zamówienia, pytanie tylko kiedy- skoro czas realizacji może wynieść nawet 30 dni. |
|
|
|
|
#2304 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2305 |
|
Makeup challenge winner
|
Nie wiem, tylko przypuszczam. A w ogóle to jestem kryptopracownikiem YR
![]()
|
#2306 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2307 |
|
Naczelna wampirzyca
|
Eeee, olewam ten pyłek
Same krypciaki tutaj przecież są Nie tylko pracownicy, ale i KGB, CSI i krypciaczki kochane, które mówią, że nie zamawiają, a potem wszystko w e-sklepie niedostępne
|
|
|
|
#2308 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Maluję często Color Tatoo i ich największą wadą jest wysychanie. Bez Duraline ani rusz. Maluję często Color Tatoo i ich największą wadą jest wysychanie. Bez Duraline ani rusz. Lubię łączyć matowy odcień 40-Permanent Taupe (moim zdaniem ich hit!) z pyłkiem popielatym.Pigmenty mają właśnie taką przewagę, że zasadniczo się nie przeterminowują. Tu nie chodzi o napigmentowanie tego pyłku, a o efekt (zwłaszcza na bazie pod cienie). Nie za bardzo lubię złoty, ale popielaty jest super. Zwykle kupuję go dopłacając 4 zł za ukończony 2 poziom stacjonarki. W tej cenie nie znalazłam równie dobrego produktu. Niedawno w Rossmann kupiłam cienie w kremie Rimmel Skandaleyes Rich Russet, (za zaledwie 5 zł z przeceny), ale nawet się nie umywają.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-12-01 o 13:49 |
|
|
|
|
#2309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dali te same prezenty dobrze, że dla chętnych jest woda.
|
|
#2310 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chyba się zastanawiają czy zrealizować _________________________ _________________ Pociągnięte z mojego małego traktora 8) |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

.

), a teraz akurat wzięłam urlop i jestem w rodzinnym mieście, ale na zadupiu Roszerowym