|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
Logoasia ojej współczuje
co to jest ta scyntygrafia? Ilona mi się też co chwilę chce spać, ale w ciągu dnia się nie kładę, żeby mi się w nocy lepiej spało. Nieraz już ledwo chodzę, ale kładę się najwyżej i coś oglądam. W sumie chodzę spać też późno bo koło 24. Chociaż wczoraj położyliśmy się chwilę przed 23 Ale śpię nieraz do 10. Wiadomo, z przerwami na siku czy gimnastyke Młodej ale jest dobrze ![]() biala i Alicja i Natalia ładne imiona
|
#152 |
|
Rozeznanie
|
Agata witaj u nas gdyby to była dziewczynka to też myślałam o Alicji... ale będzie chłopak iiiiiii nie dogadaliśmy się jeszcze z Tż jak będzie miał synek na imię...mam nadzieję że do lutego dojdziemy do porozumienia![]() Dziewczyny rano miałam dziwną akcje...wstałam z Tż o 6, stoję w kuchni i robię mu kanapki i nagle czuję że po nodze spływa mi taka spora kropla... powycierałam się, poschizowałam, ale w końcu usnęłam i spałam do 10.. wcześniej jak zdarzyły mi się takie wodniste upławy to ginka twierdziła że to po prostu wydzielina taka...że lekka infekcja grzybicza i tyle.. a teraz siedzę i myślę czy się tym martwić czy nie.. czytam o tym sączeniu się wód i tak myślę czy taka kropla juz może o tym świadczyć.. |
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Daria ja myślę że to wydzielina bo widzę, że ja też mam takie dosyć wodniste wydzieliny i prawie przezroczyste...
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja rano zjadłam dwie przed wyjściem do przedszkola z córą.Potem śniadanie i po dwóch kromkach chleba żytniego z herbatą cukier 83 no miodzio, ja tak cały czas poproszę! ![]() Mały mi się teraz rozszalał ![]() Meire ja za ten żel Hipp do mycia płaciłam w Auchanie ponad 17 zł, za oliwkę ponad 12 i za ten kremik do codziennej pielęgnacji też coś koło 10 zł, to wydaje mi się, że to standardowe ceny. Nie wiem jakie są na Gemini, w Auchanie nie było żadnej promocji akurat na te kosmetyki. Agatka witaj! Olcia dziękuję nigdy nie miałam jeszcze tak dobrego, cały czas jestem na 100 Euthyroxu), a w czwartek gin.Właśnie robię kolejne pranie małego i przytargałam stertę do prasowania U nas wieje coraz gorzej, słychać w całej wentylacji. Jak ja z domu po dziecko wyjdę? przydałby się jakiś kombinezon dla himalaisty
|
|
#155 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Dopiero sie budze po znowu nieprzespanej nocy i nadrabiam Was ale chyba nie jestem w stanie odnieść sie do wszystkiego, włącza mi się chyba kalafior ![]() Agata witaj Dziewczyny gratuluje nowych tygodniMusz sie w koncu podnieść i coś zrobić pranie czeka, zmywanie a ja leniuchuje ![]() Daria ja też mam mnostwo śluzu i schizuje ze wody mi sie sacza, na kazdej wizycie gin mi sprawdza ph i jest ok a po wizycie znowu mam dziwne myśli... Edytowane przez monnnia80 Czas edycji: 2014-12-01 o 11:44 |
|
|
|
#156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej jedna z dwóch łyżek w ciągu dnia ładnie przysypiasz w ciągu dnia, zazdroszczę ja jakoś nie potrafię w ciągu dnia spać, za dużo się dzieje i boję się ze jeszcze więcej mnie wtedy ominie ![]() Cytat:
Emdzik scyntygrafia to taki rentgen z kontrastem. maluszek musiałby leżeć 20min, a w tym czasie jak kontrast się rozchodzi to sprawdzają promieniowaniem. dla kobiety w ciąży bardzo niewskazana jest obecność przynajmniej przez 3 doby po zabiegu
|
||
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.smyk.com/cyber-week/ubran...ntent=pic2-alt nowe promocje w smyku
|
|
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ola właśnie tez tak patrzę na te promocje w smyku, ale ostatnio były korzystniejsze
|
|
|
#159 |
|
Zadomowienie
|
logoasia myślę, że na Twoim miejscu też bym nie spała, wysypiam się na zapas póki co
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Ilonka, masz rację korzystniejsze. Ale kombinezony mnie zaciekawiły. Jeszcze polatam u siebie po sklepach i zobaczę jak cenowo się mają takie kombinezony.
|
|
|
|
#161 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Logoasia aj współczuje
to musicie czekać.. żeby wszystko dobrze było Olcia no właśnie przeglądam chociaz mam za dużo ciuszków ![]() Chociaż znalazły by się kilka rzeczy które mogłabym kupić. Bo wydaje mi się, że na 56 mam bardzo mało ciuszków, żeby coś wziąć do szpitala to mam problem. Ale poczekam jeszcze i tak. Zobacze jak Młoda będzie rosła na usg.. Ale zastanawiam się nad jakimś szaliczkiem i rękawiczkami bo w sumie też nie mam, z drugiej strony w styczniu/lutym mogą być większe przeceny na takie rzeczy. Masakra, moj mąż już się ogarnął, zrobił śniadanie, zrobił zakupy... teraz znowu gdzieś wyszedł a ja gnije w łóżku
|
#163 |
|
Rozeznanie
|
Na razie Mała ma wyremontowany pokój w którym stoi łóżeczko, nowa komoda. Mam też parę ciuszków rozmiar 62 nie wiem czy na start taki rozmiar jest dobry???? w styczniu planujemy wózek i cała resztę. Jak czytam dziewczyny ile Wy już macie wszystkiego to zazdroszczę ale ja się też wezme za siebie, a w styczniu przy większym zastrzyku gotówki bedę tylko klikać na allegro
|
|
#164 |
|
Wtajemniczenie
|
Emdzik ja też jeszcze gnije :P
Ale nie w łózku tylko w fotelu, w piżamach, szlafroku A niepościelone łóżko w sypialni wygląda zachęcająco ![]() Może jeszcze skorzystam ![]() Weekend miałam zbyt męczący, więc chyba dzisiaj będzie megaaaaaa dzień lenia ![]() Ale do 16 muszę chociaż zęby wymyć i się trochę ogarnąć bo Imea przyjeżdża Ale to jeszcze duuuuużo czasu ![]() Poza tym u nas zimno, ponuro i brak chęci na wszystko. A czuję, że muszę zjeśc i nie wiem co, przydałaby się gosposia Asia oj współczuję z synkiem. Ciężka sprawa... |
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Agata no lepiej mieć kilka ciuszków chociaż 56... nie przewidzimy jakie dzieciaczki się duże urodzą... może być tak że od razu urodzisz np 58 cm..
Ale co jak urodzisz taką kruszynkę 52 ? To w tym 62 będzie się topić ![]() Zresztą rozmiary są kosmiczne... firma firmie nie równa
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Logoasia, biedny synuś.. ehh... no ale musicie poczekać jeśli to badanie jest niebezpieczne dla dzidzi w brzuszku..
![]() biala17a, no zobacz... byłyby dwie Natalki naszym wątku.. ![]() lui_89, ja tam kawę piję codziennie... mam takie niskie ciśnienie, że bez kawy nie dałabym rady.. ![]() Kasiulka22, dzięki za info.. d_a_r_i_a, też mam czasami takie akcje z wydzieliną, że się schizuję.. ![]() A emoty.. cóż... pojawiłam się w końcu to musiałam zrobić szał..
|
|
#167 |
|
Konto usunięte
|
Logoasia nie wiem co dolega synkowi ale trzymam kciuki za badania
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety z tą jego nerką bujamy sie od urodzenia. ale daje chłopak radę z jedną
![]() mlebi mój marcin urodzil sie z jedną nerką, i caly czas musimy wykonywac profilaktyczne usg, bo w kazdej chwili moglaby sie gdzies rozwinac ta brakująca. Synek funkcjonuje normalnie, trzeba uwazac z infekcjami i tyle
Edytowane przez logoasia Czas edycji: 2014-12-01 o 12:15 |
|
|
|
#169 |
|
Zadomowienie
|
kochane więc tak, wanienki nie wrzucam zwykła niebieska, wózki mamy w piwnicy, więc też pokaże kiedy indziej, łóżeczko, łóżeczko turystyczne póki co nie składamy, więc pewnie koło stycznia się pochwalę
![]() a na zdjęciach mam podgrzewacz, termometr nówkę, ale i tak w ten bezdotykowy zainwestujemy, spirytus a jeszcze dwie skrzynki ubrankowo - zabawkowe przede mną
|
|
|
|
#170 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorsze te latanie po lekarzach Dużo zdrowia i wytrwałości Wam życzę Daria, ja też mam takie dni, kiedy mam mocne przezroczyste upławy. Raz mi przez myśl przeszło, "a moze to wody" ale nieeee ![]() Madzia, mi 56 i mniejsze teściowa dała Tych mniejszych rozmiarów na pewno nie założę ale jak już mam, niech są
|
|
|
|
|
#172 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a później tylko się potwierdzało, a w 19 tc cytuje za moją gin: pokazała dupsko w całej okazałości ![]() Logoasia dużo zdrówka dla synka, będzie dobrze Na 56 kupiłam też tylko kilka rzeczy, tak żeby przynajmniej miała w czym wyjść ze szpitala a póżniej najwyżej coś sie dokupi. Lui śliczne rzeczy
Edytowane przez monnnia80 Czas edycji: 2014-12-01 o 12:25 |
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Lui, kojarzę ten spirytus
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Logoasia naprawdę dzielny ten Twój syn
![]() Madzia oszz Ty ![]() Lui wow, to masz praktycznie całą wyprawkę
|
|
#176 |
|
Wtajemniczenie
|
Lui spiryt najlepszy prezent
My też do pępka będzie y używać tylko spirytusu Olcia dzięki za cupy k ze Smykiem, już powybierałam kilka rzeczy Dziewczyny, a czy rajstopki są nam potrzebne? Bo jak jakoś nie mam, i nie wiem czy kupić?! |
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Logoasia a wiedziałaś już w ciaży o tej nerce czy dopiero po urodzeniu ?
Lui zobaczyłam kota i nooo życie jest piękne super rzeczy ![]() Asia ja nie kupuje rajstopek
|
#178 |
|
Rozeznanie
|
Dobra więc koniec ze schizami!!!
nie ma to jak grupa wsparcia...Ja mam trochę na 56, bo podobno nawet jak dziec jest troszkę dłuższy to i tak za drobny na 62... Posortowałam ciuszki kolorami i wyszło mi 11 pralek...a jeszcze kocyki, pościel, rożki...omg biorę się bo do lutego nie skończe..
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a spirytus zwykły ten salicylowy?
Ja też nie kupuję rajstopek dla małego Tez muszę sie zabrać w końcu za pranie ciuszków, jakoś teraz na dniach myślę, bo potem święta i nie będzie kiedy, a później to już mnie poród zastanie
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Też chcę zacząć już po mału wszystko prać, tym bardziej że torbę muszę spakować... a nie mogę się za to wziąć
![]() Ale wezmę się... bo w końcu to nie tylko ciuszki a właśnie jeszcze kocyki, pościele, rożki i inne pierdoły...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

co to jest ta scyntygrafia?
Ale śpię nieraz do 10. Wiadomo, z przerwami na siku czy gimnastyke Młodej ale jest dobrze

przed wyjściem do przedszkola z córą.
gratuluje nowych tygodni

biorę się bo do lutego nie skończe..