![]() |
#181 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Asia nie wiem czy będą potrzebne, ale ja mam 3 pary do sukieneczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kurcze, musze w koncu włosy iść umyć bo za niewiele ponad godzinę wychodzę, a jeszcze totalnie w proszku jestem... a i jeszcze odnośnie wyprawki - ja chcę mieć wszystko oprócz łózeczka i może materaca do konca roku. Na andrzejkach była dziewczyna, która ma teraz 3 letnią córkę i też miała termin na luty - na 2 lutego, a urodziła 3 stycznia ![]() łóżeczko kurierem przyjdzie w 2 dni, czyli jakby co to TZ zdąży ogarnąć. Chyba ze kasa się jakaś pojawi po świętach, to wtedy zamówimy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Wtajemniczenie
|
Lui czy Tobie w ogóle jeszcze czegoś brakuje?
![]() Logoasia współczuję wędrówek po lekarzach. moja mama też ma tylko jedna nerkę, ale to dla tego że drugą jej wycieli bo obumarła. |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Panna Migotka właśnie, właśnie, dlatego ja też miesiąc przed tp chce mieć wszystko już kupione, ewentualnie później mogę jeszcze jakieś ciuszki dokupić jak mi coś w oko wpadnie
![]()
#186 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#187 |
Zadomowienie
|
Ala no jeszcze kosmetyki, proszek do prania, kołderka, poduszka, koszule do karmienia, rożki, smoczek, termometr bezdotykowy, prześcieradła, tetry białe, materac, osłonki na piersi, szczotka do włosków, przewijak, frida, laktator i jakieś tam drobiazgi... ale pewnie i tak jeszcze z 500 zł minimum się uzbiera...
wogóle jest mi dzisiaj strasznie niedobrze... mam nadzieję, że nie będę po raz pierwszy w ciąży w 7 m-cu ![]() a zjadłam rano bułkę z serem i pomidorem, a teraz banana... masakra... i TZ jak wróci z pracy musi zobaczyć do kiedy mamy gwarancję na pralkę, bo coś mi świta, że do końca roku. Jeżeli tak jest to biorę się za pranie i to natychmiast, bo ona ostatnio jakieś dziwne odgłosy wydaje z siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Wtajemniczenie
|
Spirytus zwykly z monopolowego
![]() Daria 11 pralek? Ja tam ni będę rozdzielać kolorów! Powrzucam tak jak zwykle color catcher i wsio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Jej.. ja nie chce urodzić 3 stycznia
![]() Chcę urodzić 30 stycznia ![]() Ja kolorów chyba nie będę rozdzielać bo praktycznie mam wszystko jasne. Nawet jak jakiś róż czy coś to myślę, że koloru nie puści... a nic takiego aż ciemnego raczej nie mam. Zresztą jeszcze się zobaczy ![]() ![]()
#190 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mlebi- nie chcę cie martwic ale dieta cukrzycowa do samego końca, a zdarza się że i parę dni po urodzeniu też , tym bardziej że cukry z reguły rosną pod koniec ciąży. moje już dają mi do wiwatu, i nie ma tygodnia abym nie musiała zwiększać dawki insuliny, zaczynałam z 4 jednostkami, a już mam 12 dziewczyny gratuluje nowych tygodni ciąży, u mnie też zmiana tygodni wypada w sobotę, więc mam już 32 tydzień i do porodu wg belli 61 dni , no ale jak wiecie to u mnie już nie adekwatne do sytuacji ![]() Alunia- nie mam jak sprawdzić przesyłki, bo wysyłał ja mąż a on od dzisiaj na 3 dniowym szkoleniu poza miastem, ale postaram się go przycisnąć wieczorem czy aby na pewno wysłał tak jak obiecał . Tz wraca w środę więc jak coś to w czwartek przekopię mu notes i znajdę potwierdzenie nadania Duszona wózek masz cudowny, kolory super |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Lui
![]() Ja tam też wszystko razem wrzucę ![]()
#193 |
Zakorzenienie
|
#194 |
Rozeznanie
|
No niestety 11...a potem to wszystko wyprasować...
![]() Ja też nigdy nie przesadzam z tym sortowaniem..ale jak wyciągnęłam dziś to wszystko to okazało się że mam białe, zielone, szare, brązowe, fioletowe, granatowe, błękitne, kremowe takie caffe late ![]() ![]() a że ostatnio własną taką cielistą bielizne załatwiłam pozornie jaśniutką błękitną bluzką to wole porozdzielać... żeby mały nie leżał w bliżej nieokreślonych kolorystycznie ubrankach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zadomowienie
|
- to zazdraszczam
![]() Zrobiłam ogórkową dzieciakom na obiad i z powrotem wróciłam do łóżeczka |
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i zaraz naczynia pomyje... nic innego mi się chyba nie będzie chciało robic...
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
a ja lecę robic kluski śląskie na obiad. Mięsko z sosem już mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zadomowienie
|
Ja miałam dzisiaj zebranie w pracy. Teraz już się jednak lenię. Jak przyjedzie M to zjemy obiad (barszcz ukraiński) i jedziemy do galerii handlowej po bliżej nieokreślone zakupy (Rossmann, apteka etc.)
Daria - ja z tymi wodami-nie-wodami też łapię schizy. Kupiłam nawet te wkładki clearblue, ale boję się ich użyć, bo jako wody traktują wszystko z pH powyżej 6.5 a ja mam teraz takie pH moczu, więc panika gotowa. Kupiłam teraz papierki lakmusowe do badania pH moczu i pewnie je użyję do sprawdzania. Czekam właśnie na przesyłkę. W każdym razie p. Położna mówiła, że wody płodowe mają kolor takiej wody po rozgotowanym makaronie (chyba, że coś jest nie tak, to wtedy są zielonawe) - może to coś pomoże. Meire - no, chyba tymi ikonkami naprawiłaś swoje winy - brak info ![]() Agata - witaj ![]() Mnie też czeka pranie dzieciowych rzeczy. Mam nadzieję, że z prasowaniem sobie poradzę, chociaż tutaj już i M i Mama ofiarowali się z pomocą! Wiecie, w ciuchach to mój brzuch jest taki niewielki raczej, ale jak patrzę bez koszulki, to ja nie wiem jak on może jeszcze większy urosnąć! Chyba wtedy pęknę! Póki co jednak spokojnie widzę swoje stopy, nie puchnę i nie zdarzyło mi się nigdy wstać w nocy do toalety. Aga - Ty jesteś obcykana w Ikei. Kojarzysz może tę serię Nordli? Bo zastanawiam się nad komodą z niej. Nie wiem tylko jak jest wykonana, a najbliższa Ikea w Gdańsku... . Edytowane przez IncognitoNick Czas edycji: 2014-12-01 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
W ogóle z ciekawości zmierzyłam się na brzuchu i mam 98cm...
Ostatnim razem było 95 czyli coś tam urosłam ![]() Ale to było chyba ponad miesiąc temu, bo pod koniec października chyba. I założyłam te leginsy ocieplane L co wtedy zamówiłam bo myślałam, że będą dobre ... i co... i tak są za duże ![]() ![]()
![]() |
#200 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A miałam napisać bo Aggo nie zdałam do końca relacji z orzechów piorących. Dziewczyny polecam ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Incognito takie półprzezroczyste? To ja chyba takie mam...
#202 |
Wtajemniczenie
|
A i jeszcze miałam napisać Ewek
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Rozeznanie
|
hejka,
właśnie wstałam jakieś poł godziny temu i próbuję Was nadrobić :P U mnie pochmurno jak zawsze, musiałabym przez cały dzień mieć światło zapalone. Dzisiaj muszę zrobić zamówienie z allegro, a wieczorem będzie dostawa z ASDY z proszkiem dla małej to myślę, że jutro puszczę pierwszą partię ![]() Agata witaj ![]() emdzikja mam jakieś 96 prawie 97 cm także gonię Cię ![]() ewekooozdrówka ![]() daria ja też mam takie upławy, ale myślę, że to nie są wody. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Rozeznanie
|
Inco no ja własnie też ostatnio mam wysokie ph moczu 6-7,5, więc z tymi wkładkami lipa... ale kolor niestety to miało taki półprzeźroczysty.. pociesza mnie, że to taka mała ilość i próbuje nie siać narazie paniki..
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Wtajemniczenie
|
Inco pozwolę sobie się wtrącić :P
Widziałam tą serię Nordli i jak dla mnie to nie za bardzo. Wykonanie, jak większośc z Ikea... Może być. Nie jest złe. Ale dla mnie największym minusem jest to, że nie ma uchwytów tylko te szparki czy jak to tam mazwać. A dla mnie takie coś tworzy wizualny bałagan. |
![]() ![]() |
![]() |
#206 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak przyjdą papierki lakmusowe to zbadam to pH - może się trochę uspokoję. Chyba, że wcześniej wypadnie wizyta u gina niż przyjdą, to może On mnie uspokoi. Chociaż już ostatnio Mu marudziłam i przy badaniu stwierdził, że wszystko OK. ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ala ja na cycki nie dam rady paść bo one już padnięte są ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi się takie coś nie podoba. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zadomowienie
|
Daria ja też ma takie upławy i mój gin tydzień temu powiedział że w ciąży to norma, a mam tego takie ilości, że bez wkładek ani rusz
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A łóżeczko turystyczne na razie kupiłam takie ![]() I jeszcze pajacyk od siorki oczywiście... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.