|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXX
@posylwii: Trochę linków mam na laptopie, jak go znajdę to coś tam powklejam.
@olenkasz: Jako optymistyczna idealistka chcę wierzyć, że wciąż są tam gdzieś blogi prowadzone z potrzeby pisania i podzielenia się wrażeniami, a nie platformy reklamowe założone jako przynęta na darmowe kosmetyki czy inne proszki do prania. Nie żebym cośtam sugerowała, ale wolę czytać/słuchać ludzi, dla których to jest hobby, a nie praca.@Ishya: Dziękuję. Obczajem, obczajem.
|
|
#1652 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Miałam takie samo podejście do gąbeczek. Ale skusiłam się na jajeczko z Ebelin ( ok 2,55 e) i jestem zadowolona. Ogólnie "wypryszcza" mnie po byle czym- ale włączenie tej gąbeczki do makijażu nie spowodowało u mnie masakry- a bardzo się tego bałam. Rozcięłam jedno z nich- nie było żadnego armagedonu w środku- czego się spodziewałam. Efekt jest u mnie lepszy niż po pędzlu czy nakładaniu podkładu palcami. Ale moja skóra jest dziwna- kiedyś używałam tylko minerałów dzisiaj mam po nich bolące grudy Także ja korzystam póki mogę:PW życiu nie dałabym jednak za taki kawał gąbki 100 zł ( czy ile tam BB kosztuje) w sumie 19 zł ( jak na koszt wytworzenia tego czegoś) to też nie jest mało. Chociaż za zadowalający efekt tyle bym dała #sknera |
|
|
|
|
#1653 |
|
Konto usunięte
|
http://instagram.com/p/wD71rSNIGC/
tak dobrze widać ten makijaż na tym zdjęciu, ze czuje się zachęcona tą "zapowiedzią" http://instagram.com/p/wEE_yKDYER/ w Polsce pewnie takich klimatycznych kwiaciarni nie ma :C |
|
|
|
#1654 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W Polsce to tylko babki pod kościołami sprzedają kwioty z wiadra
|
|
|
|
|
#1655 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
chciałam sobie zamówić ze sklepu NYXa wosk do brwi w kredce, którego nigdzie indziej nie ma ale... zniechęcili mnie opcją kuriera tylko i wyłącznie za pobraniem, nie ma nawet możliwości brania pocztą, o paczkomatach nie wspominając
|
|
|
|
|
#1656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do kwiaciarni - Katowice, ulica Jagiellońska
|
|
|
|
|
#1657 |
|
Konto usunięte
|
https://www.youtube.com/watch?v=cHpWtNRIJZ8 RGP i YC - ile można?
Nie wiem dlaczego mam ją w subskrypcjach skoro właściwie nie oglądam. Recenzje świeczko- woskowe są dla mnie nie przydatne, a ten kanał to już chyba tylko na tym się opiera. Stare filmiki były fajne. Może to sentyment? |
|
|
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1659 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami obejrzałam jej filmik, gdy nie było co oglądać i dało się ją obejrzeć do końca, choć z przymrużeniem oka na to co wygaduje. [1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;49159442]ciekawe czemu to taka wielka tajemnica kto to w sumie ona nigdy odkąd jest w PL nie miała chyba super włosów, więc.... ja RGP wywaliłłam z subów już dawno, dla mnie ona jest jedną wielką chodzącą reklamą, nic więcej.[/QUOTE]Nawet jej w subach nie miałam, więc wyrzucać nie musiałam ![]() Cytat:
Dla mnie Laura jest antyreklamą tego fryzjera. _________________________ _________________ Pociągnięte z mojego małego traktora 8) |
||
|
|
|
#1661 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czy Wam też wydaje się, że Laura robi ze swojego brata takiego zniewieściałego chłopczyka? Odnoszę wrażenie, że trochę krzywdzi go tymi wszystkimi zdjęciami, postami, filmami... choć w sumie on wyraża na to zgodę. Wydawałby się fajnym facetem, ale chyba siostry mają na niego zbyt duży wpływ i można odnieść wrażenie, że jest takim chłoptasiem bez własnego zdania :P[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=cHpWt...utu.be&t=3m41s letko?
|
|
|
|
|
#1662 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tak wiesz "letko" mi się wydaje
|
|
|
|
|
#1663 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
ale dlaczego nie wierzysz takim opiniom? myślę, że nie masz się o co martwić. na "większych" blogach rzadko zdarzają się takie kwiatki w stylu super opinii kitowego produktu
|
|
|
|
|
#1664 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
) a widzę takie blogi co "żyją" od kilku miesięcy a mają już współprac całą kartkę A4. Zresztą współprace też dobra rzecz bo jedna Wizażanka mogła dzięki mojemu zaproszeniu (które dostałam od przedstawiciela) mogła mieć jedna darmową sesje laserem diodowym. Sposobało jej się miejsce i będzie tam robić całą serie zabiegową więc na tej jakby współpracy nawet nie skorzystałam ja... Trzeba umieć filtrować różne treści. Przykro mi to pisać ale po takim czasie widać kto robi to tylko dla kasy. Ktoś pytał o filmik KatOsu z córeczką na rękach, niestety już go nie ma. Zresztą Katarzynka zrobiła chyba selekcje starych filmów na koncie :P
|
|
#1665 |
|
Zadomowienie
|
planuje złożyć zamówienie na mintishop i skorzystać z DDD
jednak jestem kompletnie w tej kwestii zielona, czy przy ostatecznej realizacji trzeba wpisać jakoś kod czy cóś? czy system automatycznie wbija darmową dostawę?
|
#1666 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1667 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Na końcu w formularzu będziesz miała na liście np. PACZKOMAT - 0 zł lub dostaniesz na całe zakupy rabat w wysokości ceny przesyłki. ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
Zupełnie się z Tobą nie zgadzam. Po prostu na brzegach sprany kolor, a w środku czysta. Jak skończę używać tę, którą mam teraz, to też Ci mogę przesłać zdjęcie. Co ma poszarpanie na zewnątrz (RT niestety właśnie bardzo pęka ) do syfu, grzyba i robali? ![]() To znaczy rozumiem Twoje zdanie. Ale to samo chyba można powiedzieć o pędzlach? A co jeśli przy podstawie włosia we flat topie zaczyna się jakaś zgnilizna? ![]() Nie wiem, jak to jest z tego typu gąbkami u makijażystek. ![]() Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2014-12-01 o 16:42 |
||
|
|
|
#1668 | ||
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1669 |
|
Konto usunięte
|
Princesska wygląda niezbyt korzystnie w tej nowej fryzurze, jeszcze przy związanych włosach się to jako tako prezentuje, ale gdy je rozpuści, wydaje się że ta grzywka zwyczajnie nie pasuje do reszty włosów.
![]() Ja mam fryzjera, do którego chodzę już kilka lat i obcina mnie świetnie, moją mamę też, znajomi którzy do niego poszli również byli zadowoleni. Jakby któraś z Was mieszkała w okolicach Tarnobrzega (nie chcę ujawniać konkretnej nazwy miejscowości), to mogę podać namiary.
|
|
|
|
#1670 | ||||
|
Kociara
|
Cytat:
to chyba stereotyp Mam duże grono tańczących znajomych, z racji tego że sama tańczyłam i wszystkie (oprócz jednej chudzinki ) to są raczej kształtne babeczki Raz, że mięśnie, a dwa, że przy tylu treningach żadna się nie odchudza, a i apetyt po zajęciach jest spory Ja sama chyba nigdy tyle nie jadłam jak wtedy kiedy tańczyłam, ale też miałam wtedy najfajniejszą figurę i kondychę ![]() tyle postów na temat włosów princeski a moim zdaniem prawdziwe kuku to ma Ewa :/ Jakby za dużych wałków użyła? Nie wiem, ale ma niezłą szopę w tym filmie :/ Cytat:
Cytat:
Cytat:
A poza tym, jest mnóstwo takich klimatycznie zagraconych miejsc w Polsce, albo przynajmniej ja na takie trafiam
|
||||
|
|
|
#1671 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1672 |
|
Raczkowanie
|
Włączyłam właśnie filmik Hani, w którym pokazuje szminkę Mac Ruby Woo (dokładnie grudzień 2013). Zmiana jaką przeszła jest fantastyczna
Mogę jej tylko pogratulować, że udało się jej wytrwać i spełnić postanowienia noworoczne.
|
|
|
|
#1673 |
|
Kociara
|
|
|
|
|
#1674 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
), Hania podobnie robi (robiła?) z tuszami do rzęs . Byłabym zła, jakby ktoś używał na mnie gąbki, która miała kontakt z twarzą innej osoby - jeszcze by się jakiś syf przyplątał....
|
|
|
|
|
#1675 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Też bym się chyba czuła niekomfortowo. A pędzel? Z pędzlami tak nie masz?
|
|
|
|
|
#1676 |
|
Konto usunięte
|
https://www.facebook.com/GlamSKLEP/p...type=1&theater - Kolejny z szóstki naszych nowych pędzli to pędzel T15 - wykonany jest z włosia naturalnego, koziego - najwyższej klasy - jest to inny gatunek włosia niż stosowany w naszej regularnej ofercie. Włosie pędzla T15 jest bardziej miękkie i sprężyste przez co ułatwia konturowanie twarzy. - no jak to, to poprzednie GlamKozy jakości Zoevy mogą się schować do mysiej dziury bo oto nadchodzi SuperKoza?
Czuję się oszukana ![]() https://www.facebook.com/12280519109...type=1&theater - modelka Zmalowanej. Makijaż fajny ale ciuchy, ale tło? Straszny, mdły kicz jak dla mnie. Edytowane przez 201607110949 Czas edycji: 2014-12-01 o 18:14 |
|
|
|
#1677 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba, ze by jakos mocno zużyta byla.
|
|
|
|
|
#1678 |
|
Konto usunięte
|
https://www.youtube.com/watch?v=1UNDcPnQpsQ
wegańskie przekąski u littleblueberrysmile podobają mi się, ale jedna rzecz rzuciła mi się w oczy - "dodaję kit kata" - no, bardzo wegańsko, nie powiem
|
|
|
|
#1679 |
|
Rozeznanie
|
To tak jak z błyszczykami, używa drogich marek i nakłada prosto z opakowania aplikatorem - pisała w komentarzach, że daje je później modelkom.
|
|
|
|
#1680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

Nie żebym cośtam sugerowała, ale wolę czytać/słuchać ludzi, dla których to jest hobby, a nie praca.

Ludzie płacą kasiorkę aby ktoś zrobił im profesjonalny makijaż i nawet głupio by mi było wyciągnąć przy kimś takie jajco. Przerażającą opcją jest dla mnie to, że można komuś zrobić krzywdę. Nigdy bym nie chciała odebrać tel z informacją że po moim makijażu ktoś dostał pryszczy, zapalenia, podrażnienia i o zgrozo - wszelkiego rodzaju chorób pochodnych od grzybów. Podoba mi się podejście do tego typu spraw jakie pokazuje Red Lipstick Monster. Widziałam jej filmiki w korych prezentuje jak jak czyścić kosmetyki wizażystki.

Podczytuję wątek od niedawna. Dzisiaj się tak znienacka wtrącę![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

) do syfu, grzyba i robali?
A co jeśli przy podstawie włosia we flat topie zaczyna się jakaś zgnilizna? 

Mogę jej tylko pogratulować, że udało się jej wytrwać i spełnić postanowienia noworoczne.
Czuję się oszukana