|
|
#61 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Robótka, czyli świąteczna akcja
Cytat:
Niezamaco serce rośnie jak widzę że się tyle osób wkręciło.Kupiłam dzisiaj w lidlu takie mega ogromne jajo Kinder-niespodzianka, a tam w środku taka super zabawka. Jakbym byla pewna, ze w każdym jest coś fajnego, a nie jakiś szajs, to bym dorzuciła do paczek. Wlaaasnie, kupujecie słodycze? |
|
|
|
|
|
#62 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale kartki przyznaję, że nie robię sama (no chyba, że mnie wena najdzie), tylko raczej kupię jakieś fajne, kolorowe. |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zasiedzenie
|
Myślicie, że pod "pachnący kosmetyk" dla panów kryje się taki typowo męski zapach czy niekoniecznie? Bo myślałam jeszcze o ziaji blubel np, czy czymś podobnie słodko pachnącym.
Z aplikacji. Przepraszam za literówki - czasem nie trafiam w klawisze.
|
|
#65 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Żałuję, że nie będę widzieć, jak to wszystko odpakowują
|
|
#67 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja bym uderzała w męskie zapachy. Na ile miałam kontakt z takimi ludźmi, to bardzo lubili podkreślać, że są poważnymi dżentelmenami/damami ale to też sprawdź, co tam więcej w opisie o tej osobie jest.
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zasiedzenie
|
O Doris, wezmę też Marka z I rodzinki z twojej listy, kupie mu jakieś fajne kapciochy
![]() Z aplikacji. Przepraszam za literówki - czasem nie trafiam w klawisze.
|
|
#69 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie, ja robię paczkę dla Mirka - artysty i kupię jakieś szmineczki paniom strojnisiom, w dzień darmowej dostawy i tak będę robić zakupy to dorzucę.
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#72 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jedynie miejmy na uwadze powonienie opiekunów i takich bardzo śmierdzących to lepiej nie dawać. |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to już nie to samo co widzieć na żywo
![]() Farmakopea, super, że to zalinkowałaś
|
|
#74 |
|
BAN stały
|
W opisach podane są rozmiary odzieży np. M, L
Ja bym wolała numerację np. 38, 42 bo nie wiem jak to się przekłada. Mam np. nieużywane koszulę męską wizytową rozmiar kołnierzyka 41 Albo sweter w serek rozmiar męski 50 i nie wiem komu je przypasować. |
|
|
|
|
#75 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
A co z prezentami muzycznymi?
Jest ktoś w temacie muzyki biesiadnej i tanecznej? (u jednego z panów na liście była tylko muzyka)
|
|
#77 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Skoro Jaksy kupi Markowi kapcie, to ja mu kupię kolorowe skarpety. Oczywiście biorę Marcina z Rodzinki I na pewno. Dostanie fajne zabawki ruszające się w górę i w dół. Piotruś z Rodzinki III zapachy do kąpieli - sama uwielbiam. Zaklepany. Rodzinka III ma mało chętnych! Np. Piotr uwielbia piłki - dmuchane, nożne, koszykowe. Może macie coś fajnego na zbyciu. Tomek K. z tej samej Rodzinki kocha filmy komediowe i programy rozrywkowe. Lubi też grające sprzęty. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2014-11-29 o 13:59 |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zasiedzenie
|
Jejku jaka fajna akcja
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Świetna akcja
![]() Z dzieciakami weekend mam już zaplanowany-zrobimy kilka świątecznych kartek i na pewno wybierzemy kogoś,kogo z radością obdarujemy! |
|
|
|
|
#80 |
|
BAN stały
|
Nie sądziłam, że jestem tak uzdolniona manualnie.
Wszystko co stworzyłam wydaje mi się takie ładne i cieszące oko. |
|
|
|
|
#81 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Jaskółki donoszą, że nie chyba ale NA PEWNO calutka IV rodzinka zostanie ogarnięta przez naszą grupę. Dziewczyny się wkręciły, szaleją w sklepach, szukają, szukają, szukają i kupują. Postanowiłyśmy nie wysyłać paczuszek osobno a wysłać jedną wieeeeeeelką pakę, do której wrzucimy podpisane pudełeczka.
Mam nadzieję, że każdy "starszak" z Niegowa zostanie zasypany takimi pudełeczkami! Hm....dziewczyny, wiecie, co ja Wam powiem? Powiem, że to ja mam ogromny dług wdzięczności wobec Starszaków. W moim zyciu teraz panuje zły okres, zostałam dotknięta przez zło, zmielona na proszek. Ten blog, ciepło i pozytywna energia, którą tam zyskałam, organizowanie paczuszek plus wolontariat na dziecięcej onkologii pomaga mi walczyć o swoją duszę. Teraz jestem już pewna, że zło nie jest w stanie do niej wejść. Mam zajęte myśli, ręce i serce. Ta akcja to dla mnie jak promień słońca a pomagając i sprawiając radość komuś, pomagam sobie.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#82 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Kochane, info z facebooka. Osoby, które jeszcze nie mają kartki zaoferowanej, cytuję:
Narodzie! Gdyby ktoś jeszcze miał bezdomną kartkę pocztową pod ręką, najnowsze dane z kajecika donoszą, że w tylnym peletonie nadal kawalerowie: RODZINKA III: Piotr-Dryblas, Tomek K. (29), Darek, Lala-Leszek, Wojtek T. (36), Wojciech (56), Marcin, RODZINKA VI: Tomasz Cz., Krystian. (21), Andrzej M. (45), Staszek W., Przemysław W. RODZINKA VII: Jan Ś. (56), Jacek, Roman, Piotruś "Kotlecik", Łukasz A tuż przed nimi zaledwie o jedną głowę: RODZINKA I: Seweryn (29), Arek (29), Paweł (34), Marcin RODZINKA III: Piotruś, Paweł (32), Krystian RODZINKA VI: Zbyszek Sz., Andrzej K. , Andrzej P., Julek, RODZINKA VII: Piotr D. (49) RODZINKA V: Malwina (29), Rafałek, Paweł, Beata, Mateusz (21) RODZINKA II: Agnieszka (21), Sylwia (34)
|
|
#83 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Adam T. - mam grubą książkę album bogato ilustrowany "Samochody terenowe", Piotruś Kotlecik-kubek z misiem , Łukasz - 3 małe maskotki , Piotr D- sweter i jeśli będzie dobra to koszula męska. W sumie zrobiłam 10 kartek i tyle wyślę, nie mam jeszcze skompletowanych prezentów dla 6 pozostałych. |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Konto usunięte
|
Ja na pewno staranne prezenty dla panów, o których już pisałam (czyli dwóch z rodzinki I i jeden z III), ale dobiorę również dwóch-trzech, którym wyślę kartki i coś po prostu słodyczowego / symboliczny prezencik.
Mój TŻ poproszony o opinię w sprawie zabawki poruszającej się w pionie wybrał spośród propozycji (bez sugerowania)... skaczące elfy. Stwierdził, że będzie z tego większy ubaw, bo są kolorowe, śmieszne i nieskomplikowane w używaniu. Więc cóż - kominiarz na drabinie innym razem. |
|
|
|
|
#85 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mój mężczyzna też się włączył w akcję. W najbliższych dniach coś kupi z narzędzi, śrubokręty, młotek , gwoździe śrubki, bo jeden z chłopaków chce to mieć. W opisie było , że chce siekierkę ale lepiej tego nie wyślę bo sobie palce poobcina. |
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
BAN stały
|
Młotek i gwoździe też niebezpieczne dla palców ale mniej niż siekiera . Skoro w zamówieniu jest, opiekunowie zezwolili to młotek będzie.
Edytowane przez przylaszczka50 Czas edycji: 2014-12-01 o 11:39 |
|
|
|
|
#88 |
|
BAN stały
|
Przejrzałam zasoby filmów komediowych z dodatków do gazet.
Niestety prawie wszystkie mimo, że bez ograniczeń wiekowych mają jak nie gołe biusty to nieprzyzwoite wyrazy. |
|
|
|
|
#89 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ooo, świetny pomysł z tymi dvd! Ja mam gdzies jakiś film komediowo-familijny z gazety; o dziewczynce, która znalazła małpkę i później miała miała różne przygody z tą małpką. Myślisz, że się nada? |
|
|
|
|
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
Jutro chciałam wybrać się z moją paczką na pocztę, myślicie że już można wysyłać czy poczekać bliżej świąt?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.

serce rośnie jak widzę że się tyle osób wkręciło.

ale to też sprawdź, co tam więcej w opisie o tej osobie jest.