|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.VI
Cytat:
Buziaki
|
|
|
#3032 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
doczytam was później u nas awaria prądu w domu opowiem wam jutro poszliśmy do Tż babci podladowac tel i wracamy zaraz do ciemnicy :P jak będzie prąd to do was napiszę ![]() A co do wizyty to nawet nawet... bóle j skurcze przez brak magnezu mam niedobór :/ mam lykac trzy razy dzirnnie po dwie tabletki magnez no i jeszcze tsh mi poszło w górę :/ mam ok 4 i wizyte u endokrynologa mam 15 i musi cos z tym zrobić. .. reszta jest super i w porzadku. Dobranoc
Edytowane przez rosarioV Czas edycji: 2014-12-01 o 21:57 |
|
|
|
#3033 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie mam zadnego z tych sklepow ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
Zglosilam sie na ip, bo wczoraj poznym popoludniem zaniepokoila mnie wodnista wydzielina, wkladke mialam mokra jakby od bezbarwnej wody a nie od dotychczasowej normalnej, kremowej wydzieliny. A ze mialam schize na punkcie saczenia sie wod to zadzwonilam wieczorem do gina i kazal mi sie polozyc w klinice a on rano bedzie i mnie zbada. Akurat bylismy poza miastem u rodziny wiec zanim dojechalismy to objawy jakos minely, nowa wkladke mialam sucha, stwierdzilam, ze na noc nie bede sie klasc jak lekarza nie ma. W nocy tez bylo ok a rano mialam juz normalna wydzieline. Ale i tak uznalam, ze jedziemy na ip sprawdzic. No i tam na badaniu ginekologicznym jak mnie lekarka badala to szyjka zamknieta, objawow saczenia sie wod brak. Po wywiadzie przyjeli mnie na oddzial na obserwacje i mialam badanie kolejne tym razem przez lekarza z oddzialu, wsadzil tam papierek, ktory sie zabarwil na '7' jak to powiedzieli czyli ze jednak wody
i 'ze jedyna dobra rzecz to to ze szyjka zamknieta' :/ nogi sie pode mna ugiely bo to 20 tyg dopiero. Taki mlody doktorek tez byl to mnie nastraszyl i z czarnymi wizjami sie poryczalam sie strasznie poryczalam mezowi i mamie Zrobili mi badanie krwi, nam weflon i antybiotyk ' z urzedu'. Pozniej zabrali mnie na usg, a lekarka do mnie 'no mama, sa wody!' Podobno jest sa w dobrej ilosci, a oni chyba mysleli ze mam malo..wiec to na plus, z corunia tez ok, fikala niezle zbadali przeplywy i ogolnie wszystko jest dobrze. Podobno moze byc tez tak, ze jak jest jakas infekcja to papierek tez sie tak samo zabarwia, a oni poki co nie wiedza czy to to czy nie. Morfologia wyszla w porzadku, wynikow moczu jeszcze nie ma. Crp i leukocyty maja mi rano badac. Globulke tez dali dopochwowo.Ciesze sie, ze pojechalam bo mnie gruntownie przebadaja i bede wiedziala, cala akcja od ip do podania lekow poszla sprawnie i naprawde dobrze sie mna zajeli, no ale leze w najbardziej wykwalifikowanym szpitalu w lodzi. Modle sie zeby to nie byly wody tylko ta infekcja albo cokolwiek !!! : prosi:
|
#3035 |
|
Zakorzenienie
|
DObranoc;*
MADZIX nie przejmuj sie ja nan wodnusta wydzieline caly czas
|
|
|
|
#3036 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
|
|
#3037 |
|
Zakorzenienie
|
Madzix najwazniejsze, ze wody w normie, znam przypadek gdzie sie saczyly wody, ale sie "odnawialy" i normalnie dzidzia zostala donoszona, nie martw sie i trzymaj sie tam
Rosario do kiedy awaria? |
|
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
Madzixx wierze, ze bedzie wszystko jak nalezy i ze to tylko infekcja. Wazns, ze wody plodowe.w prawidłowej ilosci i ze z dzidzia wszystko w porzadku. Lezysz w Matce Polce?
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
Rosario ciesze sie ze przynosic dobre wiesci
![]() Madzix napewno bedzie wszystko w porzadku, trzymam mocno kciuki za Was
|
|
#3040 |
|
Rozeznanie
|
madzia trzymam kciuki i przesyłam dużo dobrej i pozytywnej energii
![]() ![]() niezawsze ale narobiłaś smaka tym ciastem, uwielbiam kajmak nie wiedziałam, że Bavaria jest tez klasyczna-cholera u mnie w sklepach tylko pszeniczna i smakowe, a smakowe są ohydne. Będę musiała poszukać zwykłej. I Becksa ![]() blackberry świetnie, że z dzidzią wszystko w porządku i że to nadal chłopak![]() boleczko tak to dokładnie taki kolor wózka jak na zdjęciu. Będę czekać teraz z duszą na ramieniu, aż przyjedzie. obejrzałam Anioły i Demony, śmigam jeszcze poczytać i spać. Jutro rano porę rzeczy do załatwienia. Dobrej nocy Brzuchatki, śpijcie dobrze
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
|
|
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki Dziewczyny za slowa otuchy
![]() Zbadali dzis poziom wod i kazali duzo pic, jutro maja znowu usg robic i badac czy sie poziom zwieksza czy zmniejsza... Niezawsze-a ta kolezanka musiala plackiem lezec do konca juz? Sylwia-tak, tam
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
MADISON kurcze zdrowia! ! I szybkiej wygranej z ospa! !!
Blackberry najważniejsze że zdrowy chłop ![]() Soniuska kurde podpity nawet z.leksza facet to złooooo :/ Madzix kciuki i super że masz szpital który się Tobą zainteresował A co jeszcze do wizyty.... waze 64,9 Soniuska wieści takie średnio super gdyby nie magnez i tsh :/ usg czynności serduszka mam 30 grudnia w szpitalu a 12 stycznia czeka mnie glukoza :/ bleee |
|
|
|
#3043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Rosario kciuki za badania w takim razie trzymam jeszcze!!!!!! |
|
|
|
|
#3044 |
|
Zakorzenienie
|
Rina jaka cena wózka? I jak on wagowo wypada? Ładny podobs mi się
![]() Niezawsze aż mi podłącza znowu prąd :P więc pewnie do jutra popoludniu i jak będę na kompie to wam napisze bo na tel za długo :P Tż się jeszcze śmieje z tej sytuacji dobrze że zły nie jest
|
|
|
|
#3045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madison, ale z drugiej strony przejdą i będą mieli z głowy, lepiej teraz niż jak bliźniaki będą całkiem małe Blackberry gratuluję udanej wizyty Cytat:
Madzixxx, na pewno wszystko będzie okay
|
|
#3046 |
|
Zakorzenienie
|
MADZIX trzymam kciukasy!
|
#3047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze ze z dzidzia ok wszystko ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Madzixx Będzie Dobrze dasz rade a my pomozemy jak cos ;*
To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni, przybrało ludzką postać ... JAŚ Edytowane przez MaŁa_Sylwia Czas edycji: 2014-12-01 o 23:58 |
|
|
|
|
#3048 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trzymajcie się dziewczyny Cytat:
![]() Cytat:
pewnie prądu zapomniałaś opłacić ![]() No ale nie ma tego złego... Macie mega romantyczny nastrój )Aż zazdraszczam ![]() Dobranoc dziewczyny! ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- A ja właśnie miałam zabrać się za wykańczanie wyprawki, ale ledwo siedzę i uciekam lulu ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Maja i Leoś ostatnio coś mało aktywni i martwi mnie to. A wizyta u mojej ginki dopiero 18. No nic może teraz 5 poskarżę się położnej.
2003, 2004, 2008, 2013, 2014 - IVF 06.2011 - NATALKA i AMELKA![]() ![]() 12.2012- MARCELEK ![]() 07.2014 - IVF Edytowane przez _Madison_ Czas edycji: 2014-12-02 o 00:28 |
|||
|
|
|
#3049 |
|
Zakorzenienie
|
Madzixx życzę szybkiego powrotu do domku.Leżysz w ICZMP?
|
#3050 |
|
Raczkowanie
|
Madzix- trzymam kciuki!
|
#3051 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
caly czas mam nadzieje, ze to nie to ! ![]() Nie saczy sie caly czas to na pewno, teraz bylam w toalecie i wkladka ok oby!!Pewnie, z Wami to czas leci jak szalony ![]() Cytat:
Kurcze nie wiem czy zrobili posiew hmm Dzieki za wszystkie kciuki ! ![]() Juz mi lepiej, chociaz pierwsze chwile byly traumatyczne.. I ten wzrok pielegniarek jak do siebie mowily, ze 20 tydz ![]() Przed przyjeciem mnie na izbe poszlismy z mezem na dol do sklepu kupic mi koszule bo takiej odpowiedniej do szpitala nawet w domu nie mialam- jest calkiem calkiem. Jedzenie typowo szpitalne, ale mam swoich dokarmiaczy, maz mi knopersy tez przywiozl ale nawet nie mialam glowy zeby myslec o jedzeniu.. Dobra lece dalej spac, buzka!
|
|
#3052 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Madzixx, trzymam kciuki, żeby było ok! Wczoraj zostałam stratowana na peronie. Chyba załatwię sobie zwolnienie z powodu ryzykownych dojazdow do pracy No chyba że firma będzie mi dofinansowywać taksówki, bo to co się dzieje w pociągach to jakaś masakra. Takie przepychanie się chyba nie zaszkodzi bardzo brzuchowi, co? Ale bronię go jak lwica i jak widzę ścianę ludzi w drzwiach pociągu to miękną mi nogi...
Edytowane przez ametty Czas edycji: 2014-12-02 o 07:13 |
|
|
|
|
#3053 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kochane i na wstępie przepraszam że się wcale nie udzielałam ostatnio ale miałam wiele na głowie dziecko znów chore i goraczka dochodząca do 40 stopni. Panie w przedszkolu tak załatwiły większość dzieci bo w mroźny dzień z wiatrem który chciał głowę urwać poszły na plac zabaw bawić się w "gąski gąski" dzieci biegały i nałapały buziami te zimne powietrze wiekszosc dzieci chora na gardła i migdały jak moja. Rozumiem spacer w dzień mroźny ale nie bieganie na placu zabaw. Ale juz jest lepiej niby zdrowa ale kaszel ma mokry pani doktor osłuchowo nic nie widzi a w gardle też jest czysto ale na razie siedzi w domu nie puszczam jej do przedszkola. ALe teraz za to mnie dorwało
masakra ledwo zyje. Gardło tak mnie boli ze nie mogę śliny przełknąć katar i masakra w nocy spać się nie da. Próbuje domowymi sposobami się kurować ale nie wiem czy da to rade. Całe szczęście ze goraczka jeszcze nie mnie nie męczy. Po za tym wszystko ok mały buszuje najchętniej wieczorem gdy leżę na plecach i jednak imie zostaje zmienione Miał być Igor a będzie Wiktor No i przytyłam swoje pierwsze 2kg i to tak nagle ze w szoku byłam.Obiecuję poprawę że będę odzywać się częściej...
|
#3054 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak sobie pomyślę, jak zapchanymi autobusami, czy pociągami jeździłam po Warszawie do pracy, czy na uczelnię, to aż mnie brzuch boli na samą myśl. Czekanie na następny nie zmienia faktu, że też mają ścianę ludzi ![]() Mirelka- dobrze, że z córką ju lepiej.
|
|
#3055 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
ahhh przemeczylam sie wczoraj leza prawie 2 godziny i przewalajac sie z boku na bok wiec teraz bezproblemowo wstalam o 8 a nie o 13 milego dnia brzuchatki
|
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka.
U mnie lipa poszalelismy z mezem na wieczor i znow plamienie mialam teraz spokoj wiec pewnie nic powaznego ale juz sobie wmawiam ze nie wiadomo co sie dzieje. Dobrze ze w piatek widze sie z ginem juz to pogadam z nim. Na szczescie Mlode bardzo aktywne od rana i w nocy wstawalo ze mna na siku nawet o czkawke ma teraz
|
#3057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mam niedobór... A tsh jak wyoskie i przy jakiej normie? Cytat:
![]() Wczoraj mi wizaz nie działał wieczorem :-(
|
|
#3058 |
|
Zakorzenienie
|
Mierlka zdrowia duzo zycze i bedziecie miec Wiktorka tak jak u mojego brata
![]() Gosiak nie martw sie, to napewno nic niepokojacego Moja niunia szaleje od rana a wczoraj M zaczal sie zwracac do niej po imieniu wiec NIKOLA chyba zostaje
|
|
#3059 |
|
Zakorzenienie
|
Madison własnie że prąd był zapłacony
Mirelka matko te panie powariowaly? Szybkiego powrotu do zdrowia dla was cmok: i Wiktor Blackberry tsh ok 3.9 przy 2.5 :/ No a ja wstałam z... bólem gardła, zapchanym nosem i kaszlem rozrywajacym płuca |
|
|
|
#3060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje ze mnie nic nie zlapie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

trzymajcie za nas kciuki prosze
Buziaki 

doczytam was później u nas awaria prądu w domu opowiem wam jutro poszliśmy do Tż babci podladowac tel i wracamy zaraz do ciemnicy :P jak będzie prąd to do was napiszę 
Ślubujemy: 21.10.2017
i jeszcze mnie moj dzisiaj wkurzyl tez ale i tak go kocham :P