|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania zwi±zane z ¿yciem seksualnym lub szukasz porady? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, dodaj opiniê. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 27
|
K³opoty w zwi±zku
Jestem z ch³opakiem od 10-11 msc , wcze¶niej znali¶my siê pare miesiêcy, do¶æ szybko przeszli¶my do tych spraw,ale byli¶my pewni siebie,wszystko by³o okej.Na pocz±tku seks by³ ¶wietny,zawsze stara³ siê mnie w jaki¶ sposób podniecaæ , ''bawiæ siê mn±'' i zawsze dochodzi³am.Problem zacz±³ siê kiedy moj ch³opak pojecha³ w delegacje(bo wcze¶niej by³ na miejscu,wiêc widzieli¶my siê codziennie lub co drugi dzieñ) i teraz widzimy siê w weekendy,ale i tak nie mamy zbyt wiele czasu dla siebie,bo ja pracuje weekendowo.Odk±d pracuje w delegacji , ma ze tak powiem wy☠☠☠.. na mnie,przyje¿dza zdejmuje mi gacie ( dos³ownie!) tak jakbym musia³a to robiæ i by³by to jaki¶ rytua³,nie dba o to,zeby mnie zaspokoiæ,nie wiem nie zacznie mnie ca³owaæ , tylko od razu przechodzi do rzeczy, teraz seks trwa przys³owiowe 2 minuty,odk±d pracuje w delegacji czyli jakies 6msc ani razu nie dosz³am,kiedy¶ by³o to dla mnie ogromn± przyjemno¶cia a teraz non stop jestem zdenerwowana,czuje sie niezaspokojona i tak strasznie mnie denerwuje,kiedy ja próbuje go jeszcze jako¶ podkrêcic to on mi powie ''ja juz sie zaspokoi³em'' a ja g³upia sie staram,non stop ³a¿e w ³adnych sukienkach,kupuje fajn± bielizne,kupi³am sobie chyba z 15 par zakolanówek i ponczoch a on traktuje mnie jak szmate...
potrafi powiedzieæ mi ,ze to ze mn± cos jest nie tak,bo mi siê ci±gle chce i nazwa³ mnie nimfomank± :/ nie wiem co mam zrobiæ.
¦wiat schodzi na psy,razem z nim ty, wierzysz mi? Edytowane przez freedomska Czas edycji: 2014-11-30 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 8 556
|
Dot.: K³opoty w zwi±zku
Porozmawiaæ ze swoim ch³opakiem.
Edytowane przez 694fcdf7a19624f0727048617a838dcb1266be57_641ce80216f07 Czas edycji: 2014-12-01 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 298
|
[1=694fcdf7a19624f07270486 17a838dcb1266be57_641ce80 216f07;49155677]Porozmawiaæ ze swoich ch³opakiem.[/QUOTE]
Innej rady nie ma. Mo¿na gdybaæ i gdybaæ, a najlepiej na spokojne porozmawiaæ.
Postanowienie: je¼dziæ, lataæ, zwiedzaæ za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podró¿e 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podró¿e 2014: Wiedeñ, Bratys³awa, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Pary¿ K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
rozmawia³am,tak jak napisa³am '' on sie zaspokoi³'' i nie ma juz ochoty,''on ciêzko pracuje i moze ma ochote,ale nie tak jak ja '' czyli za przeproszeniem 2 minuty i goodbay my love :/
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 401
|
traktuj siebie z szacunkiem. jak sciagniesz spodnie powiedz to co nam napisalas.
Kiedy kobiety kogo¶ poznaj± to my¶l±, ¿e to fajny facet. Jest ju¿ wstêpnie zaakceptowany jako partner, a pó¼niej mo¿e to tylko zepsuæ lub nie. Kiedy mê¿czy¼ni kogo¶ poznaj± to my¶l±: „Ma niez³e nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 427
|
Gdyby mój T¯ siê tak zachowywa³, to by³oby mi bardzo przykro.. Postawi³abym sprawê jasno, ¿e nie tylko on ma prawo byæ zaspokojony. Nastêpnym razem, gdyby zdejmowa³ mi majtki od wej¶cia, to nie pozwoli³abym - nie jestem jego osobistym ruchad³em. Jestem jego kobiet±, któr± albo szanuje albo traci.
![]() |
![]() |
#7 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 13 025
|
Traktuje ciê, jak piszesz, jak szmatê. Ale ty na to pozwalasz. Czemu?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 9
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Nie potrafie odpowiedziec na to pytanie,nie ukrywam ,ze seks jest dla mnie wa¿ny w zwi±zku i odk±d tak to t\wygl±da zaczê³o sie miêdzy nami psuæ.Nic dziwnego skoro mam potrzeby(jestem m³oda)i chêtna a te potrzeby nie s± zaspokajane od jakich¶ pó³ roku to ci¶nienie wzrasta,dlatego chodze naminowana :/ on ma to w dupie , bo on sie zaspkoi³. mówi mi rzeczy jaka to nie jestem dla niego wazna,ze ma tylko mnie ,ze zycie by odda³ za mnie, ale to chyba s± puste s³owa..nie wiem co robiæ.
![]() |
#10 | |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 13 025
|
Cytat:
Bo jeste¶ niezaspokojona od pó³ roku? I zapytaæ, czy masz szukaæ zaspokojenia gdzie¶ indziej? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie tylko on ma prawo do zaspokojenia. Ja np. zrezygnowa³abym z ³adnych ciuszków. A jak reaguje, gdy akurat masz okres?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
najgorsze jest to,ze z mojej inicjatywy s± w³a¶nie rzeczy typu fajna bielizna,zakolanowki,poñc zochy,³adne sukienki(jeste¶my ze sob± ok.11 msc i moge policzyæ na palcach jednej rêki kiedy by³am ubrana w dres czy dzinsy,zawsze chce dla niego ³adnie wygl±daæ i go poci±gaæ i wiem,ze jego poprzednie partnerki nie robi³y takich rzeczy)i za to wszystko dostaje co¶ takiego,ubieram sie po wszystkich w pi¿ame i k³ade siê spaæ..
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do 2minutowych stosunków - no ok, mo¿e mieæ jakie¶ problemy itd. Takie rzeczy mo¿na staraæ siê zrozumieæ, ale wed³ug mnie to nie jest przeszkoda w tym, aby¶ Ty mia³a satysfakcjê ze zbli¿enia. Je¿eli facetowi zale¿y, to stara siê zaspokoiæ partnerkê w inny sposób... Szczerze, to bardzo mi przykro z powodu Twojej sytuacji, bo kiedy¶ by³am w podobnej. I trochê mnie to zrujnowa³o psychicznie, rozsta³am siê z tym facetem. Pó¼niej zesz³am siê z obecnym T¯ i gdy patrzê wstecz, to zachodzê w g³owê, jak mog³am byæ taka "altruistyczna" w ³ó¿ku. ¯eby tylko on siê zaspokoi³, a ja udawa³am, ¿e nic nie oczekujê. A gów.no prawda! Ka¿da kobieta chce poczuæ siê w ³ó¿ku kobiet±, po¿±dan±, piêkn±, ale i zaspokojon±. Masz prawo wymagaæ od swojego faceta, ¿eby Ciê zaspokoi³, bo w seksie nie chodzi tylko o jedn± stronê. Zastanawiam siê, jakby zareagowa³, gdyby¶ jednak ten okres mia³a akurat przez ca³y weekend. Czy namawia³by Ciê, ¿eby przep³yn±æ morze czerwone? A gdyby¶ odmówi³a, to jak bardzo by siê misiaczek zdenerwowa³ :P. Chyba zdecydowa³abym siê na ma³e przedstawienie z cyklu "Misiu, z seksu nici, mam okres." ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 240
|
Nie da³abym siê tak nikomu traktowaæ, nawet komu¶ na kim mi zalezy. W zwi±zku moje potrzeby s± tak samo wa¿ne jak mojego partnera.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
¦wiat schodzi na psy,razem z nim ty, wierzysz mi? Edytowane przez freedomska Czas edycji: 2014-12-04 o 17:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 105
|
Autorko
To ¿art? Ja bym z 5 minut z takim ch³opem nie siedzia³a. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
jestê wieszczê
Wiadomo¶ci: 12 581
|
Cytat:
Do³±cz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za ka¿dy zdobyty szczyt wp³acamy po 10 z³ na ukoñczenie budowy domu ca³odobowej opieki dla osób z niepe³nosprawno¶ci± intelektualn± ![]() Do³±cz do nas! *poniewa¿ jestem nieprzeciêtna, nie obchodz± mnie tzw. powinno¶ci przeciêtnej kobiety
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Strasznie chamskie i egoistyczne podej¶cie w ³ó¿ku. Mój gdyby tak za¿artowa³, to mia³by przekichane..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 490
|
Autorko jak siê dajesz traktowaæ tak te¿ jeste¶ traktowana.
To przykre, ale niestety to prawda. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 171
|
Hehe pamiêtam, ¿e mój te¿ by³ takim egoist±. Tak go chyba poprzednie dziewczyny nauczy³y, ¿e liczy siê tylko jego przyjemno¶æ. Ja by³am dla niego rewolucj±, bo pokaza³am jak ma mnie traktowaæ. Po prostu powiedzia³am wprost czego oczekujê i co mi siê nie podoba. Nigdy nie udawa³am itd. Teraz za ka¿dym razem jestem zadowolona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 42
|
Powiedzenie wprost facetowi o co chodzi to najlepszy sposób
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
jestê wieszczê
Wiadomo¶ci: 12 581
|
autorko i jak siê problem rozwi±za³?
![]()
Do³±cz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za ka¿dy zdobyty szczyt wp³acamy po 10 z³ na ukoñczenie budowy domu ca³odobowej opieki dla osób z niepe³nosprawno¶ci± intelektualn± ![]() Do³±cz do nas! *poniewa¿ jestem nieprzeciêtna, nie obchodz± mnie tzw. powinno¶ci przeciêtnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
Wielu facetów tylko na pocz±tku zwi±zku dba o te sprawy. Potem zwykle wychodz± z za³o¿enia, ¿e ju¿ siê postarali i nie musz± nic robiæ..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 7 330
|
Cytat:
Twój facet to w ogóle musi byæ fascynuj±cym cz³owiekiem, s±dz±c po postach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 52
|
Hm...trudno powiedzieæ. Skoro wasz seks trwa przys³owiowe 2 minuty, to odrzuci³abym na pewno jak±¶ teoriê zdrady. Jest tak napalony, ¿e szybko koñczy. Nie wiem... ka¿dy facet jest inny. Ja do niedawna by³am w zwi±zku na odleg³o¶æ, gdzie widywali¶my siê ¶rednio raz w miesi±cu na 4/5 dni lub d³u¿ej podczas ¶wi±t itd. i pierwszy seks zawsze by³ typowym "spuszczeniem frustracji seksualnej" a pó¼niej by³o romantycznie. Wiêc, porozmawiaj z facetem. Mo¿e on nawet nie czai, ¿e to Ci przeszkadza. Oni niestety nie s± tak domy¶lni jak my. Trzymam kciuki, bo seks jest w zwi±zku baaaaaardzo wa¿ny.
![]() |
#26 | ||||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 195
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 171
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Wysz³am z propozycj± kupienia gumek przed³u¿aj±cych stosunek,ale to chyba nadal nie to.Jest na pewno lepiej , stosunek jest d³u¿szy,ale po prostu chyba moja frustracja jest zbyt wielka i niemo¿no¶æ roz³adowania swojego napiêcia seksualnego.
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A czy Twój T¯ pamiêta, ¿e oprócz penetracji, seks mo¿e przybraæ wymiar oralny?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
no co jak co ale to jest cholernie trafna uwaga ja mieszkaj±c z swoj± partnerk± od 3 lat tylko czekam ¿eby j± podnieciæ zaspokoiæ tyle razy ile bêdzie na to mia³a ona si³ a co zabawniejsze dosz³o do tego ¿e je¶li ona nie dojdzie ¿adne sposoby nie sprawi± ¿e sam dojdê i niezmiernie sie z tego cieszê
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.