Mamusie Kwietniowe 2015! cz.VI - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-02, 10:35   #3091
soniuska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.VI

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
matko co to dziecko wyprawia mi w tym brzuchu
pod reka tylko czuje masaz dłoni
w ogóle założyłam sobie nowa pizamke na noc to mi musiało z cyca pocieknąć
hehe zazddro masazu
a co do piersi to mi leci zawsze przed samym snem, poloze sie leze i... plama;D
Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Soniuska ja wczoraj tez zaliczylam rzyganko :P
Pierwsze w ciazy, pod koniec 5 miesiaca. A juz myslalam ze przejde bez.
haha ja dokladnie tak samo, to bylo moje pierwsze :P
ja bym to bardziej ulewaniem sie nazwala ale jak zwal tak zwal

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
u mnie dziecię od wczotaj mało aktywne
wczoraj wieczorem trochę postukała, dziś rano tylko dała znac, że jest i koniec...
moje wczoraj ddelikatnie bardzo kilka razy a dzis jeszcze nic:P
takze moje tez malo aktywne,moze miejsca sobie pozmienialy
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 10:38   #3092
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
hehe zazddro masazu
a co do piersi to mi leci zawsze przed samym snem, poloze sie leze i... plama;D

haha ja dokladnie tak samo, to bylo moje pierwsze :P
ja bym to bardziej ulewaniem sie nazwala ale jak zwal tak zwal

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

ja zazwyczaj w nocy jak na boku leze i mam cycka przyciśnietego drugim....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 10:40   #3093
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
ja zazwyczaj w nocy jak na boku leze i mam cycka przyciśnietego drugim....
hehhe a u mnie tak chyba z ;przyjemnosci zasypiania heheh
Stary 2014-12-02, 10:45   #3094
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Zglosilam sie na ip, bo wczoraj poznym popoludniem zaniepokoila mnie wodnista wydzielina, wkladke mialam mokra jakby od bezbarwnej wody a nie od dotychczasowej normalnej, kremowej wydzieliny. A ze mialam schize na punkcie saczenia sie wod to zadzwonilam wieczorem do gina i kazal mi sie polozyc w klinice a on rano bedzie i mnie zbada. Akurat bylismy poza miastem u rodziny wiec zanim dojechalismy to objawy jakos minely, nowa wkladke mialam sucha, stwierdzilam, ze na noc nie bede sie klasc jak lekarza nie ma. W nocy tez bylo ok a rano mialam juz normalna wydzieline. Ale i tak uznalam, ze jedziemy na ip sprawdzic. No i tam na badaniu ginekologicznym jak mnie lekarka badala to szyjka zamknieta, objawow saczenia sie wod brak. Po wywiadzie przyjeli mnie na oddzial na obserwacje i mialam badanie kolejne tym razem przez lekarza z oddzialu, wsadzil tam papierek, ktory sie zabarwil na '7' jak to powiedzieli czyli ze jednak wody i 'ze jedyna dobra rzecz to to ze szyjka zamknieta' :/ nogi sie pode mna ugiely bo to 20 tyg dopiero. Taki mlody doktorek tez byl to mnie nastraszyl i z czarnymi wizjami sie poryczalam sie strasznie poryczalam mezowi i mamie
Zrobili mi badanie krwi, nam weflon i antybiotyk ' z urzedu'. Pozniej zabrali mnie na usg, a lekarka do mnie 'no mama, sa wody!' Podobno jest sa w dobrej ilosci, a oni chyba mysleli ze mam malo..wiec to na plus, z corunia tez ok, fikala niezle zbadali przeplywy i ogolnie wszystko jest dobrze. Podobno moze byc tez tak, ze jak jest jakas infekcja to papierek tez sie tak samo zabarwia, a oni poki co nie wiedza czy to to czy nie. Morfologia wyszla w porzadku, wynikow moczu jeszcze nie ma. Crp i leukocyty maja mi rano badac. Globulke tez dali dopochwowo.
Ciesze sie, ze pojechalam bo mnie gruntownie przebadaja i bede wiedziala, cala akcja od ip do podania lekow poszla sprawnie i naprawde dobrze sie mna zajeli, no ale leze w najbardziej wykwalifikowanym szpitalu w lodzi.
Modle sie zeby to nie byly wody tylko ta infekcja albo cokolwiek !!! : prosi:
Madziu kciukaski zeby wszystko było dobrze i wypuścili Was do domku
Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Hej hej doczytam was później u nas awaria prądu w domu opowiem wam jutro poszliśmy do Tż babci podladowac tel i wracamy zaraz do ciemnicy :P jak będzie prąd to do was napiszę

A co do wizyty to nawet nawet... bóle j skurcze przez brak magnezu mam niedobór :/ mam lykac trzy razy dzirnnie po dwie tabletki magnez no i jeszcze tsh mi poszło w górę :/ mam ok 4 i wizyte u endokrynologa mam 15 i musi cos z tym zrobić. .. reszta jest super i w porzadku. Dobranoc
Rosi, a jaka dawke ethyroxu przyjmujesz?
Cytat:
Napisane przez Mirelka_90 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane i na wstępie przepraszam że się wcale nie udzielałam ostatnio ale miałam wiele na głowie dziecko znów chore i goraczka dochodząca do 40 stopni. Panie w przedszkolu tak załatwiły większość dzieci bo w mroźny dzień z wiatrem który chciał głowę urwać poszły na plac zabaw bawić się w "gąski gąski" dzieci biegały i nałapały buziami te zimne powietrze wiekszosc dzieci chora na gardła i migdały jak moja. Rozumiem spacer w dzień mroźny ale nie bieganie na placu zabaw. Ale juz jest lepiej niby zdrowa ale kaszel ma mokry pani doktor osłuchowo nic nie widzi a w gardle też jest czysto ale na razie siedzi w domu nie puszczam jej do przedszkola. ALe teraz za to mnie dorwało masakra ledwo zyje. Gardło tak mnie boli ze nie mogę śliny przełknąć katar i masakra w nocy spać się nie da. Próbuje domowymi sposobami się kurować ale nie wiem czy da to rade. Całe szczęście ze goraczka jeszcze nie mnie nie męczy.

Po za tym wszystko ok mały buszuje najchętniej wieczorem gdy leżę na plecach i jednak imie zostaje zmienione Miał być Igor a będzie Wiktor No i przytyłam swoje pierwsze 2kg i to tak nagle ze w szoku byłam.

Obiecuję poprawę że będę odzywać się częściej...
Mirelko zdrówka! I Wiktorek ładnie
Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
BOLECZKA i po co mi to bylo juz mezowi powiedzialam ze ma zakaz bo ja mam potem leki.

ROSARIO zdrowka!

Ja juz po sniadanku i leze dalej sobie. Maz cos kombinuje bo zabronil mi do kompa podchodzic blagalnym tonem wiec cos zamawia na urodziny pewnie
Oo to super ze szykuje niespodzianke, ja uwielbiam niespodzianki!
Cytat:
Ja sie dzisiaj nie poudzielam za duzo mam straszne zawroty głowy i mdłości żołądek mnie coś tez boli mierzyłam sie ani temp ani ciśnienia nie mam za wysokiego, nie wiem od czego to ale sufit i podłoga mi sie miejscami zamienijaą. chwilkę siedzę ale ide zaraz leżec bo masakra tylko coś jeszczce zjem bo o 6 bułkę jadłam i głodna sie robie. Maż w pracy ale w sumie pod domem to nie ma sensu go sciągać z pracy bo zawsze może podlecieć, kontroluje mnie przez telefon .
MAdzix kochana trzymaj się
sorka za pisanie ale litery mi uciekaja spod palców
Oj kurcze to nie zazdroszcze, moze to faktycznie z niskiego cisnienia lub moze cukier?
Cytat:

U mnie wczoraj Szymek caly dzien byl wyjatkowo aktywny. Kontaktowal sie z mama za pomoca kopniakow A w nocy jak pomacalam brzuch, mialam wrazenie ze go czuje po lewej stronie pepka wypchnietego To juz mozliwe tak czuc na tym etapie ciazy??
Ano możliwe możliwe, ja tez czasem czuje naszego maluszka jak sie wypnie. U mnie dwa dni temu prawie nic sie nie ruszało, a wczoraj tez szalenstwo, nawet w nocy. Ale fajnie

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 10:46   #3095
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
1 op. i od razu przeszłam na nr 2, lepsze są większe pampersy, po co maleñstwo ściskać
Ja ok. miesiaca uzywalam jedynek, nie pamietam ile paczek poszlo.Najlepiej kupic maks dwie. zeby sie nie zmarnowalo.
Za duze tez zle bo moga przeciekac.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 10:48   #3096
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Madziu kciukaski zeby wszystko było dobrze i wypuścili Was do domku

Rosi, a jaka dawke ethyroxu przyjmujesz?

Mirelko zdrówka! I Wiktorek ładnie

Oo to super ze szykuje niespodzianke, ja uwielbiam niespodzianki!

Oj kurcze to nie zazdroszcze, moze to faktycznie z niskiego cisnienia lub moze cukier?
jadłam mierzyłam i dalej to samo

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2014-12-02, 10:48   #3097
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Ja ok. miesiaca uzywalam jedynek, nie pamietam ile paczek poszlo.Najlepiej kupic maks dwie. zeby sie nie zmarnowalo.
Za duze tez zle bo moga przeciekac.
Dobrze ze o tym piszecie, bo ja to zas bym kupila od razu 5 paczek hihi. A tak w ogóle mam zamiar zaczac od dady biedronkowej, siostra uzywala i nic sie nie działo, moze u nas tez sie spiszą.

Stary 2014-12-02, 10:51   #3098
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Dziewczyny które są już mamusiami: jaki rozmiar buta miały Wasze dzieci tak w wieku ok. 8-12 m-cy??
Pierwsze powazne buty dostal w wieku 11 miesiecy i byl to rozmiar 19, ale mieiac pozniej mial juz 20.

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
aa i teraz zerknelam ze na tych jest napisane, ze 2-5 kg, takie:
Tak to sa jedynki.

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Napisałam, że MIN 10
Jejku, moj tyle nie zuzywam, moze 7-8.

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
BOLECZKA zawsze mozna zinterpretowac ilosc pieluch co do wagi na opakowaniu moj tato wyslany po pieluchy odwalil nieswiadomie taka akcje.. pyta go babka w sklepie ktore te pieluchy od 3 do 5kg czy od 4 do 6kg? A moj tato na to "pani a ja wiem ile to dziecko sra czy 3kg czy 5.." do dzis mamy z niego ubaw
Bo z ta rozmiarowka to zglupiec mozna, kilogramy sie pokrywaja.I tez nie zawsze sa adekwatne do wago dziecka.Moj teraz nosi pieluchy od 11 czy 12 kilo, a na pewno tyle nie ma.Mniejsze byly juz za male
Stary 2014-12-02, 10:51   #3099
rosarioV
Zakorzenienie

Hanka ja mam Letrox 500 dawka pół tabletki w tygodnou a w weekend po jednej...

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 10:54   #3100
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:

ah jeszcze od wczoraj brzusio od czasu do czasu w dole na pare sekund poboli. Od razu człowiek się stresuje
Cytat:
500? a nie czasem 50?

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 10:56   #3101
kordelka85
BAN stały

Przyszly mi te staniki do karminia takie fajne sa z koronka i fiszbinami, a nie zwykla szmata, tylko w obwodzie moga byc za ciasne,, ale mam przedluzacz.I babcine pantalony.
Stary 2014-12-02, 11:00   #3102
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie, tak sie zastanawiam czy nie pomylilas sie czasem i to jest 50? W takim razie moze trzeba bedzie zwiekszyc dawke.

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
ah jeszcze od wczoraj brzusio od czasu do czasu w dole na pare sekund poboli. Od razu człowiek się stresuje
Moze masz takie skurcze przygotowujace, a jak czesto to sie zdarza?

Stary 2014-12-02, 11:01   #3103
Nati_kk
Zakorzenienie

lecę na uczelnię, do wieczora laski

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 11:02   #3104
gossip_girl21
Zakorzenienie

Ruchy mojego dziecka opisałabym tak;
na prawo, na lewo, w górę i w dół,
do przodu, do tyłu w górę i w dół..... i tak cały czas hehehe

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2014-12-02, 11:05   #3105
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
J

Kurde ostatnio poruszałyście temat badań krwi na czczo i się kapnęłam że ja wszystkie ostatnie badania robiłam wieczorem buuu i zastanawiam się czy są wiarygodne- 300 zł na nie wydałam szkoda by mi było... robiłam te podstawowe krwi tokso różyczki itp - może ktoś mi powie czy wyniki są ok czy raczej nie?
Ja wszystkie oprocz glukozy mialam po poludniu
Stary 2014-12-02, 11:06   #3106
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Miłego dnia
Cytat:
Ruchy mojego dziecka opisałabym tak;
na prawo, na lewo, w górę i w dół,
do przodu, do tyłu w górę i w dół..... i tak cały czas hehehe
No to ładnie sobie szaleje bedzie niezły adehadowiec

Stary 2014-12-02, 11:09   #3107
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Zglosilam sie na ip, bo wczoraj poznym popoludniem zaniepokoila mnie wodnista wydzielina, wkladke mialam mokra jakby od bezbarwnej wody a nie od dotychczasowej normalnej, kremowej wydzieliny. A ze mialam schize na punkcie saczenia sie wod to zadzwonilam wieczorem do gina i kazal mi sie polozyc w klinice a on rano bedzie i mnie zbada. Akurat bylismy poza miastem u rodziny wiec zanim dojechalismy to objawy jakos minely, nowa wkladke mialam sucha, stwierdzilam, ze na noc nie bede sie klasc jak lekarza nie ma. W nocy tez bylo ok a rano mialam juz normalna wydzieline. Ale i tak uznalam, ze jedziemy na ip sprawdzic. No i tam na badaniu ginekologicznym jak mnie lekarka badala to szyjka zamknieta, objawow saczenia sie wod brak. Po wywiadzie przyjeli mnie na oddzial na obserwacje i mialam badanie kolejne tym razem przez lekarza z oddzialu, wsadzil tam papierek, ktory sie zabarwil na '7' jak to powiedzieli czyli ze jednak wody i 'ze jedyna dobra rzecz to to ze szyjka zamknieta' :/ nogi sie pode mna ugiely bo to 20 tyg dopiero. Taki mlody doktorek tez byl to mnie nastraszyl i z czarnymi wizjami sie poryczalam sie strasznie poryczalam mezowi i mamie
Zrobili mi badanie krwi, nam weflon i antybiotyk ' z urzedu'. Pozniej zabrali mnie na usg, a lekarka do mnie 'no mama, sa wody!' Podobno jest sa w dobrej ilosci, a oni chyba mysleli ze mam malo..wiec to na plus, z corunia tez ok, fikala niezle zbadali przeplywy i ogolnie wszystko jest dobrze. Podobno moze byc tez tak, ze jak jest jakas infekcja to papierek tez sie tak samo zabarwia, a oni poki co nie wiedza czy to to czy nie. Morfologia wyszla w porzadku, wynikow moczu jeszcze nie ma. Crp i leukocyty maja mi rano badac. Globulke tez dali dopochwowo.
Ciesze sie, ze pojechalam bo mnie gruntownie przebadaja i bede wiedziala, cala akcja od ip do podania lekow poszla sprawnie i naprawde dobrze sie mna zajeli, no ale leze w najbardziej wykwalifikowanym szpitalu w lodzi.
Modle sie zeby to nie byly wody tylko ta infekcja albo cokolwiek !!! : prosi:
Wspolczuje, trzymym kciuki zeby bylo dobrze.
Stary 2014-12-02, 11:11   #3108
Edzik_87
Zadomowienie

Dzień dobry!
Wczoraj miałam problemy z netem i tylko z tel was podczytywałam..
Też wczoraj odwiedziłam H&M..ale totalne pustki..rozmiary 56,62,68 wykupione..wszystko przebrane..więc wróciłam z niczym

Cytat:
Hej Dziewczyny, podczytuje Was.niestety ze szpitala trzymajcie za nas kciuki prosze
Madzixx trzymam kciuki oby to okazało się niegroźne. Ważne że nie zlekceważyłaś objawów tylko od razu działałaś, i że masz dobrą opiekę w szpitalu - będzie dobrze

Cytat:
Hej hej doczytam was później u nas awaria prądu w domu opowiem wam jutro poszliśmy do Tż babci podladowac tel i wracamy zaraz do ciemnicy :P jak będzie prąd to do was napiszę

A co do wizyty to nawet nawet... bóle j skurcze przez brak magnezu mam niedobór :/ mam lykac trzy razy dzirnnie po dwie tabletki magnez no i jeszcze tsh mi poszło w górę :/ mam ok 4 i wizyte u endokrynologa mam 15 i musi cos z tym zrobić. .. reszta jest super i w porzadku. Dobranoc
Dobrze,że z dzidzią w porządku . Oby TSH się unormowało i skurcze minęły..

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość

Moja niunia szaleje od rana a wczoraj M zaczal sie zwracac do niej po imieniu wiec NIKOLA chyba zostaje
No to jak imię przyklepane to super!

Cytat:
Ja sie dzisiaj nie poudzielam za duzo mam straszne zawroty głowy i mdłości żołądek mnie coś tez boli mierzyłam sie ani temp ani ciśnienia nie mam za wysokiego, nie wiem od czego to ale sufit i podłoga mi sie miejscami zamienijaą. chwilkę siedzę ale ide zaraz leżec bo masakra tylko coś jeszczce zjem bo o 6 bułkę jadłam i głodna sie robie. Maż w pracy ale w sumie pod domem to nie ma sensu go sciągać z pracy bo zawsze może podlecieć, kontroluje mnie przez telefon .
Gossip wypoczywaj.. może to z osłabienia te mdłości i zawroty.. Też tak czasami miewałam.. ale przechodziło dość szybko.

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość

Dzis Dzien Darmowej Dostawy przypominam
Trzeba coś zamówić tymbardziej ,że nie chce mi się z domu wychodzić w tą zimnicę

Cytat:

ja dziś też cały dzień leżę. Jakoś kiepsko się czuję
Zdrówka !

Ja dziś mam wizytę u hematologa z moimi obniżonymi płytkami krwi.. oby tylko jeszcze bardziej nie spadały.. bo gin mi mówiła,że jak będą spadać to nie będą mi mogli podać zzo podczas porodu.. :/ ehh..

żonka od 10.08.2013

Aleksander 24.04.2015

Edzik_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 11:14   #3109
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:

Moze masz takie skurcze przygotowujace, a jak czesto to sie zdarza?
na pewno to nie sa skurcze, brzuch też nie twardnieje.
Dziś już w sumie brzuch praktycznie nie boli - myślę, że chyba wina infekcji, bo znów chodzę siku co chwilę

Stary 2014-12-02, 11:16   #3110
cashmere
Zakorzenienie

Hanka dzieki za odp. Juz myslalam ze ja sobie moze wmawiam bo chce to czuc

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Przyszly mi te staniki do karminia takie fajne sa z koronka i fiszbinami, a nie zwykla szmata, tylko w obwodzie moga byc za ciasne,, ale mam przedluzacz.I babcine pantalony.
A skad zamawialas staniki? Pokazesz?

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 11:22   #3111
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Hanka dzieki za odp. Juz myslalam ze ja sobie moze wmawiam bo chce to czuc

A skad zamawialas staniki? Pokazesz?
http://www.ebay.de/itm/221310823936?...84.m1497.l2649
Stary 2014-12-02, 11:30   #3112
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
na pewno to nie sa skurcze, brzuch też nie twardnieje.
Dziś już w sumie brzuch praktycznie nie boli - myślę, że chyba wina infekcji, bo znów chodzę siku co chwilę
No to w takim razie dołącz do grona przeżuwaczek żurawiny. Mi moją, ktora mialam w miseczke TŻ wczoraj przez przypadek wyrzucil, bo myslal ze to jakies stare rodzynki i musze dzis zakupic nowa paczke. Jutro kolejny wynik z moczu zobaczymy czy cos to dalo. I oczywiscie duzo napojów, zwlaszcza wody pij!

Zegnam sie na razie ide do szpitala po wypis i na małe zakupki. Brr a tak zimno!

Stary 2014-12-02, 11:34   #3113
julianna89
Przyczajenie

Cześć dziewczyny!
Czytam Was od samego początku, ale dopiero teraz postanowiłam założyć konto. Mogę do Was dołączyć? Mam 25 lat. To moja pierwsza ciąża. Termin mam na 9 kwietnia
Siedzę całymi dniami sama w domu, zamartwiam się bo wszystko jest dla mnie zupełnie nowe, chciałabym przechodzić ten ważny okres w moim życiu z kimś to mnie najlepiej zrozumie a kto, jak nie Wy?
julianna89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 11:36   #3114
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:

500? a nie czasem 50?
mnie tez pobolewa,ale to nie bol w sumie,tylko takie rozciaganie bardziej bym powiedziala.

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
buziaki, trzymaj sie

Hanka udanych zakupow;*

ja bylam z psem pol h na dworze, matko jaka zimnica,ale mamy buleczki i mam bilety na autobus na pazurki

zaraz wyprasuje koszule dla M, poscieram kurze, zmywara juz chodzi.
ech nic mi sie nie chce ;/
Stary 2014-12-02, 11:36   #3115
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
No to w takim razie dołącz do grona przeżuwaczek żurawiny. Mi moją, ktora mialam w miseczke TŻ wczoraj przez przypadek wyrzucil, bo myslal ze to jakies stare rodzynki i musze dzis zakupic nowa paczke. Jutro kolejny wynik z moczu zobaczymy czy cos to dalo. I oczywiscie duzo napojów, zwlaszcza wody pij!

Zegnam sie na razie ide do szpitala po wypis i na małe zakupki. Brr a tak zimno!
żurawinkę musiałabym zakupić
ale póki co piję wodę z cytryną
a o ilość płynów nie muszę się martwić, piję jak szalona

Stary 2014-12-02, 11:37   #3116
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Madison własnie że prąd był zapłacony
Mirelka matko te panie powariowaly? Szybkiego powrotu do zdrowia dla was cmok: i Wiktor chciałam Wiktora
Blackberry tsh ok 3.9 przy 2.5 :/

No a ja wstałam z... bólem gardła, zapchanym nosem i kaszlem rozrywajacym płuca świetnie. .. kuruje się dziś mlekiem z miodem herbatą z cytryna i malinami a wczoraj spróbowałspróbowałem goździka.. fujjj
zdrówka

Cytat:
o mamo wypoczywaj ile możesz

Cytat:
Zdrowka Dziewczynki

Gosiak-nie denerwuj sie, na pewno jest ok

U mnie w miare, o 5:45 obudzila mnie pielegniarka antybiotykiem, o 6 mialam badanie krwi. Potem przed 8 na obchodzie lekarze pytali jak tam z wydzielina i maja mnie dzis tez badac tym papierkiem. Zapytalam o ten wymaz o ktorym Natik mowila, to mam miec. Ehh chce do domu
kochana żebyś jak najszybciej wyszła do domku na pewno wszystko będzie git dobrze, że masz dobrą opiekę no i... knopersy

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Madzix ZDROWKA! To pewnie infekcja
Mirelka imię Wiktor super, my dla chłopca takie chcielismy zdrowka dla cory

Dzis Dzien Darmowej Dostawy przypominam
szkoda, że allegro nie bierze udziału
kamilove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 11:37   #3117
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julianna89 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Czytam Was od samego początku, ale dopiero teraz postanowiłam założyć konto. Mogę do Was dołączyć? Mam 25 lat. To moja pierwsza ciąża. Termin mam na 9 kwietnia
Siedzę całymi dniami sama w domu, zamartwiam się bo wszystko jest dla mnie zupełnie nowe, chciałabym przechodzić ten ważny okres w moim życiu z kimś to mnie najlepiej zrozumie a kto, jak nie Wy?
no hej.
rozumiem,ale dlaczego odezwalas sie dopiero teraz ?
Stary 2014-12-02, 11:37   #3118
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny!
witaj
Cytat:
mnie tez pobolewa,ale to nie bol w sumie,tylko takie rozciaganie bardziej bym powiedziala.

buziaki, trzymaj sie

Hanka udanych zakupow;*

ja bylam z psem pol h na dworze, matko jaka zimnica,ale mamy buleczki i mam bilety na autobus na pazurki

zaraz wyprasuje koszule dla M, poscieram kurze, zmywara juz chodzi.
ech nic mi sie nie chce ;/
ja w sumie nie wiem co to, takie dziwne uczucie, ale lekki ból
nienawidzę prasować koszul dobrze, że mąż robi to sobie sam

Stary 2014-12-02, 11:38   #3119
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny!
hej mamy ten sam termin znasz już płeć?
kamilove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 11:40   #3120
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
witaj

ja w sumie nie wiem co to, takie dziwne uczucie, ale lekki ból
nienawidzę prasować koszul dobrze, że mąż robi to sobie sam
hehe ja lubie prasowac ogolem, koszule niebardzo
ale wyprasuje mu, niech ma a co
dzisiaj musze cos wymyslic przed wyjsciem co chce na pazurkach.
mam odnowe dopiero 29tego,wiec wezme francuski z jakimis pier.dol.kami, bo inaczej to bedzie mega odrost widac;/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości