|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz. VIII
Kinqaa ja też chcę Ciebie zobaczyć w ciemniejszych
![]() Karoloo zabiłabym takich jak można tyle siedzieć u kogoś w szpitalu. Nie zdają sobie sprawy ze mogą przeszkadzać osobom, z którymi są na sali ![]() aska a gdzie można znaleźć liste tych co mają darmową wysyłke? na gemini tez jest?? kleo sliczne, gdzie zamawiałaś? Eirene super, że już lepiej ![]() Dzięki za odp dot wyparzania ![]() A butelki i zmoczki do nich i smoczki zwykłe tak samo zlć wrzątkiem? Dobra ide konczyc obiad, jak zjem to reszte nadrobie,
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
Ma.ko to było moje pierwsze podejście do tych nóżek ala kfc ,teraz bym dała do panierki wiecej ostrych przypraw ale tz stwierdził ze sa lepsze niz z kfc :d wiec najpierw robię ciasto na bazie mleka,maki i jajek i do Noego dodałam rownież pieprz,paprykę,sol i chili -maczam w tym nóżki i obtaczam w mące kukurydzianej (w kauflandzie jest taka panierka kukurydziana) mozna tez dodać roztluczonuch płatków kukurydzianych ale ja nie miałam. Wszystko smażę na patelni takiej głębszej a potem do piekarnika wszystko zeby jeszcze doszło
do tego sosik ja akurat na bazie jogurtu greckiego,majonezu i ulubionych przypraw
|
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
Simonee o matko ! Czekamy na dalszy ciąg?
Heffitka Czyli w ciazy Ci zwariowała. Podejrzewam ze po porodzie hormony sie uspokoja i nie będziesz musiala brać. Tylko skontroluj wczesniej Ja cala ciążę z wkladkami biegam
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud |
|
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy któraś używała szklanych butelek aventu lub innej firmy ?
|
#1865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
dobre to to ? Bo sie zastanawiam czy lepsze niż plastik ? Dla młodego co 2 miesiące zmieniam, bo się robią taaakie fuj
|
#1867 |
|
Rozeznanie
|
Kinqaa ja bez wkladek juz od dluzszego czasu ani rusz
dzis sie zalamalam porobily mi sie pod brzuchem takie rozstępy, że to jest porażka wielkie i brzydkie, do tego jak sie schylam to mnie kuje, golenie nog i bozeny to nie lada wyczyn i tz stwierdzil ze zaczelam w nocy masakrycznie chrapac i pufac musialam sie wyzalic!
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny które maja kocyk minky :jaka grubość wypełnienia macie? 2 czy 3 cm?
---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Ewka ja ponoć tez chrapie heheh |
|
|
|
#1869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
A patrzylyscie na takie butelki ? : http://petiteclub.pl/pl/c/butelki-dla-dzieci/77
|
|
|
|
#1871 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tyż
|
||
|
|
|
#1872 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sory ze dopiero odp… bo nie macie litosci, poltora dnia nieobecnosci i 22 strony
|
|
|
|
|
#1873 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i bardzo się cieszę. Ogólnie nie trzeba nic wykupować u nich. Koleżanka chciała położną, to powiedzieli jej, że nie ma takiej potrzeby, każdego traktują dobrze i jednakowo. I była bardzo zadowolona.Cytat:
![]() Cytat:
A taka mała anegdotka. W KFC jem tylko longery i stripsy, bo kiedyś zamówiłam nóżki... Jem sobie tę pyszną nóżkę i doszłam do kości i patrzę, a ona cała w siniakach mięso posiniaczone, kość też. Bardzo przykro mi się zrobiło i już nie mogłam tego dokończyć
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
Zamiast coś posprzątać to leżę i was czytam
|
#1875 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() śliczne te pojemniki, kolejny raz ubolewam, że nie mam Ikei w pobliżu ![]() zdj. wkleję za minute. Cytat:
lubczyk - uwielbiam świeże liście i dodaje praktycznie do wszystkiego ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
ma.ko zdj. koszyka i lampki, jakość kiepska bo nie umiem robić dobrych zdjec, do kosza powkładałam kosmetyki dla malucha i rozne jego przybory, lampka jeszcze nie podłączona, mąż musi przedłużyć kabel.
Te Twoje koszyki bardziej mi sie podobaja
|
|
|
|
#1877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Ja mam 3 ;-) chcialam taki grubszy na zime |
|
|
|
|
#1878 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko w sklepie "chińskim" widziałam taki piękny i duży za 26 zł. Lampa też super, ja mam wszystkie z pepco.A ten kosz w jakiej cenie był?
|
|
#1879 |
|
Zadomowienie
|
Co do butelek to polozna mowila ze najlepsza mendela calma, jesli chcemy naprzemiennie karmic raz piersia raz butelka bo ta mendela nie zaburza ssania, mleko nie leci z niej jak obrocisz, musi byc wytworzony odruch ssania zeby mleko poszlo ;-) inne butelki tego nie maja nawet jesli maja koncowke przypominajaca piers matki to jednak nie o to chodzi. A jesli ktos nie karmi w ogole piersia tylko mlekiem modyfikowanym to mozna kupic kazda butelke, juz lepiej jakąś tansza i po kilka sztuk
|
|
|
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kosz - 39,90 zł lampka 19,90 zł |
|
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
Allgood " bakale"
Kinga leż , leż póki możesz
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud |
|
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
ale macie glutkowaty temat:P Ja od poczatku ciąży uzywam wkładek.
Karo super że wychodzisz ![]() mnie Tz odtransportował do rodziców- przynajmniej nie siedzę sama.
|
#1883 |
|
Rozeznanie
|
Ja miałam plastikowe butelki NUK-a i starczały tak na rok a jak Młody zaczął nimi wywijać to tylko na 6-9 miesięcy, bo się rysowały strasznie. Ale ja miałam cały system, butelki kupiłam aby mi pasowały do pompy elektrycznej.
Szklanych się zawsze bałam, ja miałam po porodzie problem z nadgarstkiem i mi wszystko z rąk leciało. Bylam w mieście, zaniosłam trochę typowo chłopięcych ubranek do charity shop ale nie byłabym sobą gdybym czegoś nie przywlokła: |
|
|
|
#1884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- co do godzin odwiedzin w szpitalu, mój mąż siedział u mnie całymi godzinami (podczas ostatniego pobytu)...ale było na oddziale mało pacjentek i ja przez 3 dni leżałam sama na sali. Z resztą nie tylko on, rodzice i rodzeństwo tez często mnie odwiedzali. Z racji tego, że nie mogłąm wstawać to pielęgniarki były wdzięczne, bo wszytsko przy mnie robił one tylko przynosiły leki i pytałay o samopoczucie, jak doszły na salę kolejne pacjentki to przyjeżdzal tylko na chwilę, w wyzanczonych godzinach.
|
|
|
|
|
#1886 |
|
Zadomowienie
|
kupilyscie juz te kremy do cycków? jakie? lilijka polecała chyba mustele? ja sie jeszcze zastanawiam nad Medela PureLan czy cos takiego...
|
|
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
alb ja raz posortowałam przed praniem, a po praniu i prasowaniu sortowałam drugi raz i wyszło mi inaczej niż za pierwszym
patrzyłam na wielkość a nie na rozmiar ![]() bo np 56 h&m, f&f czy mothercare jest takie jak 62 ze smyka, a z kolei 62 jak 68 i tym spososem prawie nic nie mam na 56, sporo na 62, a na 68 to dużo pajaców. Mam nadzieje ze wykorzystamy na wiosne ![]() Asia ja też chce elektr. laktator, ale nie wiem jeszcze czy Medela, czy Avent ![]() Czasem na all mozna kupić rzeczy z Ikei ![]() super ten koszyk bardzo mi sie podobakinqaa to jest ten mini electric? czy ten drugi za ponad 400zł??? lilijka najważniejsze, że masz lekarza który odpowiednio dobieraCI leki. Prze,męcz się kochana jeszcze troszke i później bedzie juz tylko lepiej ![]() O faktycznie na tej samej str sie zatrzymałyśmy hehe W sumie nic położna nie mówiła, ale dużo meijsca nie zajmują, to wpakuje do torby, zeby małż nie musiał latac i szukać. smerfetka ja już dawno nie daje rady tak myć głowy. Jak się pochylam za długo, to brzuch twardnieje, wiec właże do wanny i chcąc nie chcąc muszę się całą namoczyc heh tommorow może lepiej spakuj co? My w czwartek jedziemy do znajomej (ale to jakieś 60km) więc chyba nie bede brała. dusiolka czyli wg mojego liczenia zaczynasz jutro 37 tydzień, a ja we czwartek ![]() elvira tak jak dziewczyny piszą - mięso np. wołowina, cielęcina. Jesli chodzi o sok z buraków, to ja piję surowy burak+marchewka+jabłko nawet małż się przemógł i pije ze mną![]() Karoloo super, ze wychodzisz ![]() Brawurka super, ze wózek w końcu przyszedł ![]() justyna uważaj na siebie (mówi CI to osoba, która miała zderzenie plecami z parapetem )Ja tez przez całą ciąże mam tak mokro, ale gin mówiła, ze jest ok, po prostu zwiększona ilosc wydzieliny. WYniki tez wychodzą ok, więc nie ma powodu do zmartwień. Ale czasem tez w sklepie jak mi poleci to mam schizo i patrze czy nogi mam duche ![]() simone i jak?? ja dziś też od momentu robienia obiadu mam skurcze ewka chyba masz takie jak do szuflad są? one są niższe i hyba 6 różnych wymiarów w paczce??pic takie co mozna wytrzec plastikowe ![]() Zastanawiam się tylko co jak rozleje sie np oliwka, raczej sie nei wypierze. Moze lepiej kupic takie plastikowe co mozna wytrzec hm,m.. dusiolka dzięki za przepis ![]() aska dzieki, nie doczytałąm ![]() N dobra powiedzmy, ze jestem na bieżąco haha. Przynajmniej przez chwile ![]() Zrobiłam na obiad cukinie faszerowana mięsem i warzywami, ale bardzo małe cukinie miałam, to jeszcze nadziałam kilka muszli makaronowych ![]() AAA i przyszła kołyska - małż już złożył, później wrzuce fotke ![]() I dalej modle się nad spakowaniem torby
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
Brawurka leżę leżę a później TŻ psioczy,że nic nie robię
![]() Idę chociaż posprzątam kuchnię i młodej pokoik odkurzę A za niecałą godzinkę lecę do szkoły po księżniczkę ![]() Dziewczyny, które zamawiały literki imienne nad łóżko. Ile u was taka przyjemność kosztuje??? pytam z ciekawości, bo mi tu wychodzi za 4 literki 6f z hakiem. Razem już z przesyłką ![]()
|
#1890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej ja tez chce Was zobaczyc
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

jak można tyle siedzieć u kogoś w szpitalu. Nie zdają sobie sprawy ze mogą przeszkadzać osobom, z którymi są na sali 

musialam sie wyzalic!

nawet małż się przemógł i pije ze mną