Styczniowe mamusie 2015 cz. VIII - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-02, 16:14   #1921
elvira44
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Z tego co czytałam na innym forum to ten mini ma ten minus i jest głośny wiec nie da sie odessać jak dziecko śpi. Jest jeszcze inny z tej firmy ale troche drozszy i on jest cichy. Ale te ceny :-(
Nie wspominam ze maja tez na 2 cycochy na raz ale to juz bardzo drogi sprzęt.

http://www.suwaczek.pl/cache/556b2ed503.png
elvira44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 16:14   #1922
simonee
Zakorzenienie

Szczeperka może nic nie wychoduja. Dobrze że szyjka zamknięta
Stary 2014-12-02, 16:15   #1923
elvira44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Nadrobiłam to teraz napiszę co u mnie

Po wizycie:
Szyjka zamknięta i się nie pionizuje więc nie wcinam się w kolejkę Justynie Z wynikami krwi mam dziwnie bo hemoglobina ok, ale hematokryt i płytki krwi w dolnej granicy normy więc na ostatni miesiąc dostałam żelazo. Wymaz pobrany i ciekawe co mi wyhodują

http://www.suwaczek.pl/cache/556b2ed503.png
elvira44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 16:18   #1924
simonee
Zakorzenienie

Elvira mówisz ze ten mini jest głośny hmm ciekawe jak się mają do głośności inne firmy.
Stary 2014-12-02, 16:18   #1925
Myszunia19
Zakorzenienie

rany jaki u mnie jest lód... tata pojechał ze mną do sklepu bo mi TZ zabrał kluczyki i musiał mnie do samych drzwi prowadzić żebym orła nie wywinęła. Masakra. Tyle tu u nas teraz wypadków że szok....
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 16:19   #1926
ewka555
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AsiaW** Pokaż wiadomość
qrcze zjadłas coś co Ci zaszkodziło? czy jakiś wirus?3maj się, zaparz sobie herbatki miętowej, mi pomaga tez zjedzenie rozgniecionego kminku i majeranku (odrobina ) po[pite wodą, ale to jak nie boli jeszcze bardzo.
Ziemniaczki z kotletem z piersi i brokuly z bulka tarta. No nie wiem, moze za tluste po prostu. Dziękuję, leze sobie, zaraz tz wróci to mi zrobi mietowke szczeperka gratuluje udanej wizyty! ja jutro jade do lab i przy okazji odbieram wynik wymazu :p. Simonee przeszlo Ci calkowicie? Eirene o taaak, gotowe ciuszki i spakowana torba daja taki psychiczny luz :p to samo poczulam jak sie z tym uporalam. Jeszcze Bozenke musze ogarnac bo sie zapuscila i teraz bedzie trzeba jej pilnowac ehhh. A mi tak ciezko:p
ewka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 16:24   #1927
dusiolka
Zakorzenienie

Ellyunia to nasze małe podobne wagowo jsk narazie tez czaje sie na lampkę z pepco hahaha

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

No i pojęcia nie mam skąd bierzesz tyle energii na to sprzątanie i w ogole..ja musze non stop odpoczywać i robic przerwy takze wszystko na raty.
dusiolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 16:24   #1928
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
ma.ko nie ma sensu, bo ten jest naprawdę dobry. Ma zasilacz i podłączasz i ci odsysa mleczko więc nie ma strachu jak coś ten bierz - jak będzie potrzebny
Dzięki

Cytat:
Napisane przez dusiolka Pokaż wiadomość
Justyna ja w nocy sie połknęłam o kabel jak szlam do łóżka z łazienki :d to nie wiedziałam ze tz ma tak czujny sen,zerwał sie na równe nogi i pyta sie czy wszystko w porzadku;d ale na szcEsxie padłam na łóżko na bok i kolana:d
dlatego ją staram sie nie zostawiać przeszkód na noc na drodze so łóżka hehe.

Cytat:
Napisane przez AsiaW** Pokaż wiadomość
15 zł za literkę (szyte)

plus domówiłam jeszcze jedna gwiazdkę (jedna była w zestawie) za 15 zł, skorzystałąm z kuponu z alelgro, także za wszystko zapłaciłam 55 zł.
A długo czekalas? Bo mi minęło dziś 10 dni i jeszcze nie ma

Cytat:
Napisane przez ewka555 Pokaż wiadomość
Mako o co Ci chodzi z tymi pojemnikami bo moj kalafior nie skumal ?:p. Ehhh zoladek mnie strasznie boli i mdlosci mam, strasznie sie mecze wrrrr
Yyy chyba o to że jak kupię te z ikei i coś sie sylwka to raczej np oliwka sie nie śpieszę, a taki plastikowy można wytrzec i już.
a Ty chyba masz takie co jest chyba 6 w zestawie? Takie jakby orgqnizery do szuflad? Też o nich myślałam.

Zdjelam już pokrowiec z matwracyka. materac wietrze a pokrowiec wypiore i kółek na razie nie montowalismy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1417534055978.jpg (79,6 KB, 37 załadowań)

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 16:25   #1929
dusiolka
Zakorzenienie

Przyszła moja paczka z guga design !)
Stary 2014-12-02, 16:28   #1930
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

przyturlałam się z przedszkola.... jakiś dzisiaj słaby dzień
Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
Lilijka fajnie ze str tego lekarza ale nie za dobrze że się pogorszyły wyniki dobrze że już niedługo i będzie rozwiązanie
Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
dobrze mimo wszystko że jest ok
fajny lekarz że mniej wziął
Cytat:
Napisane przez askaa02 Pokaż wiadomość
Ja u mojej lekarki płacę 100zł za 5 minut wizyty niestety, więc Twój lekarz to naprawdę anioł
Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość

Lilijka dobrze że wszystko jest w porządku
a no tak, przyznaję, że zaskoczył mnie bardzo....
powiedziałam mu, że przy obecnych kłopotach nie daję gwarancji, że na następną wizytę dotrę...
Cytat:
Napisane przez simonee Pokaż wiadomość
Kinga, Lilijka nie mam zamiaru rodzić bo mam jeszcze czas zresztą mój gin mówił ze ma dyżur 28.12 i 03.01 wiec tylko te dwa dni wchodzą w grę córci tez juz to tłumaczyłam :P
oby oby, trzymamy się tych dat
Cytat:
Tomorrow wez na wszelki wypadek , spokojnie ja jade za 1,5tyg 400km w jedna stronę a wtedy to bedzie moj 37t4/5d ;d

Tomorrow to ładne masz tsh,ja mam 0,53teraz i biore codziennie euthyrox 88 i mam do konca ciazy tak brac a potem po porodzie zmniejszyć dawkę po polowe. Dlatego teoche sie dziwie ze Lilijka z wysokich dawek rownież po porodzie ma przejść na 75.. Ponoć do tej dawki mozna karmić piersia bezpiecznie tylko.
Cytat:
Napisane przez TOMORROW Pokaż wiadomość
Lilijka, jak Twoja tarczyca? Kurczę, ja mam TSH już niskie (1,25), dawka ta sama, to po tempie spadku za m-c będzie pewnie 0,7 a mam przyjść dopiero m-c po porodzie (od porodu połowa dawki), boję się, że mi za bardzo spadnie przez te 2,5 m-ca...
EDIT: ok, w międzyczasie napisałaś
TSH mam 1,77 ale ja przy tym wyniku czuję się już fatalnie... najlepiej jest tak do 1,10
Dawkowanie euthyroxu mam następujące: 1 dzień 87,5, a drugiego dnia 100.... Przy tych dawkach czuję się źle, muszę wytrzymać ten miesiąc.

Poprzednio miałam te same dawki i schodziłam też na 75... mimo to tsh było ok.
Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Wychodzę

No moje serce też skradł

No najgorzej jak się źle czujesz ale tylko (a może i aż) miesiąc i będzie ok A jakie masz teraz TSH

Nie doniosłam, bo dzisiaj chciałam to zrobić Kurcze ale trzeba być nieźle ograniczonym żeby siedzieć u kogoś na sali 8h aż nam głupio było brać wkładki, papier itd
za wyjście, normalnie jakbyś z więzienia wychodziła
tsh mam 1,77 - niby w normie, ale nie dla mnie.
W 2015 22
W 2016 41
W 2017 36

5.02.2011 Córka 52cm, 2500g
2.01.2015 Syn 56cm, 3300g

lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 16:32   #1931
ewka555
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Dzięki

Yyy chyba o to że jak kupię te z ikei i coś sie sylwka to raczej np oliwka sie nie śpieszę, a taki plastikowy można wytrzec i już.
a Ty chyba masz takie co jest chyba 6 w zestawie? Takie jakby orgqnizery do szuflad? Też o nich myślałam.

Zdjelam już pokrowiec z matwracyka. materac wietrze a pokrowiec wypiore i kółek na razie nie montowalismy
W srodku jest kartonowa wyciagana wkladka. To nie byl komplet. Po prostu wzielam dwa mniejsze i jeden wiekszy normalnie na sztuki

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Mako i ja sie ciesze ze sa zamykane kurz nie bedzid tam lecial, powkladam co chce, zamkne i tyle
Stary 2014-12-02, 16:36   #1932
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
W srodku jest kartonowa wyciagana wkladka. To nie byl komplet. Po prostu wzielam dwa mniejsze i jeden wiekszy normalnie na sztuki

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Mako i ja sie ciesze ze sa zamykane kurz nie bedzid tam lecial, powkladam co chce, zamkne i tyle
Ale Ty masz te z Ikei czy pepco?

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
Stary 2014-12-02, 16:37   #1933
ewka555
Zakorzenienie

Z ikei http://m.ikea.com/pl/pl/catalog/products/art/10256694/ takie. Tylkoo szare, te prostokatne, dwa mniejsze i jeden wiekszy
Stary 2014-12-02, 16:39   #1934
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Z ikei http://m.ikea.com/pl/pl/catalog/products/art/10256694/ takie. Tylkoo szare, te prostokatne, dwa mniejsze i jeden wiekszy
Dzięki

Leoś 29.12.2014 
Stary 2014-12-02, 16:41   #1935
Myszunia19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ellyunia Pokaż wiadomość
Ja od 6 na nogach i cały dzień nie miałam czasu żeby tu zajrzeć.
Labo z rana zaliczone (glukoza mi wyszła w moczu ) chata wypucowana, okna pomyte, pranie zrobione. Miałam piec pierniczki na choinkę ale to chyba juz jutro żebym miała jakieś zajęcie Poza tym nogi mi wchodzą w d..pe

Po wizycie...
wszystko ok, mimo ze się urabiam po pachy to szyjka pozamykana na trzy spusty i 2 cm nadal
Mała w porządku, waży pomiędzy 2400g a 2800g
Gin pobrał wymaz więc jutro rano znowu do szpitala musze się wybrać dostarczyć przesyłkę
Następna wizyta (i chyba ostatnia ) za 2,5 tyg
No i oczywiście anty na infekcję (znowu) , i czopki na dupne problemy
duzy dzidź lecz infekcje i będzie dobrze
Cytat:

Po wizycie:
Szyjka zamknięta i się nie pionizuje więc nie wcinam się w kolejkę Justynie Z wynikami krwi mam dziwnie bo hemoglobina ok, ale hematokryt i płytki krwi w dolnej granicy normy więc na ostatni miesiąc dostałam żelazo. Wymaz pobrany i ciekawe co mi wyhodują

Cytat:
Dzięki

piękna kołyska
Stary 2014-12-02, 16:47   #1936
ewka555
Zakorzenienie

Mako tylko jakbys brala to zwroc uwage, bo u mnie jest.minimalna roznica w kolorze. Ten wiekszy jest troche ciemniejszy od tych mniejszych, ale mi to nie przeszkadza
Stary 2014-12-02, 16:51   #1937
fashionaddicted
Zakorzenienie

Juz po wizycie, jestem na tel wiec prosze o zaznaczenie na czerwono

Krysia pozostala dziewczynka, palcem mi pokazał ze nic tam nie uroslo
Waga 2515. I ze na ten tydzien ma wage i wymiary super.
Jestem szczelnie pozamykana, zero rozwarcia i byl tym szczerze zdziwiony:p łożysko mi pokazywal, ze nie rozdzielone czy jakos tak wiec nie zapowiada porodu, ale w teorii po 37 tygodniu moge rodzic.
termin 3-8stycznia i nie zanosi sie zebym przed nowym rokiem urodzila.
Mam badac ruchy- u mnie to nie bedzie trudne:p
Gdybym sie denerwowala ze jest za malo ruchow, za duzo albo jakikolwiek niepokoj czula to mam dzwonic lub przyjechac do szpitala to zrobimy ktg.
Na krew cos mi tam zalecil do zazywania ale mowi ze to nie sa zle wyniki w ciazy

A i pytalam co mam brac do szpitala- powiedzial ze szpital zapewnia wszystko dla dziecka, pieluszki, ciuszki, niedrapki, czapeczki, rozek itd potrzebuje ciuszki na wyjscie. A dla siebie koszule po porodzie bo daja tez swoja na porod

Edytowane przez fashionaddicted
Czas edycji: 2014-12-02 o 16:53
fashionaddicted jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 16:58   #1938
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:
Napisane przez Brawurka_29 Pokaż wiadomość
Lilijka ladne zachowanie lekarza

A teraz Wam cos napisze : taaaaaaaram wozek przyszedł. Jeszcze biednemu panu kurierowi sie oberwalo ze pracuje w tak gówno wartej firmie
A potem zadzwonilam do sklepu mamas&papas i grzecznie podziekowalam za interwencję. A ona mnie przeprasza ze tak to dlugo trwało. Powiedzialam ze to nie ich wina i zyczylam have a nice day - dodając żeby zmienili kuriera ahahahhahha.
No no no, w końcu przyszedł
o tak lekarz miły
Cytat:
Napisane przez heffitka84 Pokaż wiadomość
Ja mam tsh 0,29 i bralam do tej pory 75, teraz mam brac 100. A po urodzeniu dawka 50 i kolejna wizyta u endo i mam nadzieje ze juz wiecej tego brac nie bede musiala
Cytat:
Dziewczyny ktore biora euthyrox lub letrox, myslicie ze po porodzie po kontroli u endo nie trzeba juz tego brac? bo nawet jak tsh nie spadnie juz nizej to jednak inne sa przedzialy dla kobiet ktore juz nie sa w ciazy i ma byc do 4,2
nie chcę Cię martwić, ale euthyrox już do końca życia możesz brać.... w zależności, co Ci lekarz powie
Cytat:
Napisane przez simonee Pokaż wiadomość
Pod prysznicem miałam skurcze, później przez ok 20 min było ok i skurcze wróciły. Spasmolina pomogła ale i tak jakoś mi dziwnie. Leżę zobaczymy co dalej... oby to się wyciszylo
ty się nie wygłupiaj ściskaj te nogi do Twojego terminu
Cytat:
Napisane przez bajlaga Pokaż wiadomość
lilijka ehehe, no właśnie, trzeba bylo zaliczyć każdy kąt
No i nieźle, 20 zł w kapsie to dużo mam nadzieję, że się wyniki poprawią, a Ty będziesz się lepiej czuła...echh!
serio i co i co gdzie najlepiej?
Cytat:
Napisane przez charliss Pokaż wiadomość
kupilyscie juz te kremy do cycków? jakie? lilijka polecała chyba mustele? ja sie jeszcze zastanawiam nad Medela PureLan czy cos takiego...
tak polecałam i polecam mustele, miałam też ten PureLan i Bepanthen maść (tak tak ten co dzieciaczkom kupujemy) - musisz popróbować
Cytat:
lilijka najważniejsze, że masz lekarza który odpowiednio dobieraCI leki. Prze,męcz się kochana jeszcze troszke i później bedzie juz tylko lepiej
O faktycznie na tej samej str sie zatrzymałyśmy hehe
W sumie nic położna nie mówiła, ale dużo meijsca nie zajmują, to wpakuje do torby, zeby małż nie musiał latac i szukać.
mam nadzieję, że wytrzymam
Cytat:
Lilijka to fajny lekarz Ci się trafił
a no a chciałam go zmienić, jednak już wiem czego od niego oczekiwać i tym sposobem świetnie ze sobą współpracujemy
za wizytę
(nie zacytowało mi nic)
Cytat:
do świąt ok 3 kg może mieć
Sprzątam na zapas żeby później cieszyć się tylko księżniczką
A tak poważnie to mam takiego powera że hej więc korzystam, przynajmniej czas szybko leci
zazdroszczę tej energii, ja nie mam nic, a nic.... a teraz przez te dawki będzie jeszcze mnie, podzielisz się
Cytat:

Po wizycie:
za wizytę

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość

Jestem szczelnie pozamykana, zero rozwarcia i byl tym szczerze zdziwiony:p łożysko mi pokazywal, ze nie rozdzielone czy jakos tak wiec nie zapowiada porodu, ale w teorii po 37 tygodniu moge rodzic.
Gdybym sie denerwowala ze jest za malo ruchow, za duzo albo jakikolwiek niepokoj czula to mam dzwonic lub przyjechac do szpitala to zrobimy ktg.
Na krew cos mi tam zalecil do zazywania ale mowi ze to nie sa zle wyniki w ciazy

A i pytalam co mam brac do szpitala- powiedzial ze szpital zapewnia wszystko dla dziecka, pieluszki, ciuszki, niedrapki, czapeczki, rozek itd potrzebuje ciuszki na wyjscie. A dla siebie koszule po porodzie bo daja tez swoja na porod
za wizytę
uspokoiłaś się trochę z tymi ruchami?

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

idę robić frytki (z piekarnika) i usmażę schabowego, bo czeka na mnie i czeka i nie potrafi się doczekać
W 2015 22
W 2016 41
W 2017 36

5.02.2011 Córka 52cm, 2500g
2.01.2015 Syn 56cm, 3300g

lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 17:03   #1939
Szczeperka
Wtajemniczenie

Fashion - za wizytę. Czyli nie musisz się już martwić bo wszystko jest dobrze

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 17:11   #1940
Myszunia19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość

elegancko jeszcze troche
Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
No no no, w końcu przyszedł
o tak lekarz miły

nie chcę Cię martwić, ale euthyrox już do końca życia możesz brać.... w zależności, co Ci lekarz powie

ty się nie wygłupiaj ściskaj te nogi do Twojego terminu

serio i co i co gdzie najlepiej?

tak polecałam i polecam mustele, miałam też ten PureLan i Bepanthen maść (tak tak ten co dzieciaczkom kupujemy) - musisz popróbować

mam nadzieję, że wytrzymam

a no a chciałam go zmienić, jednak już wiem czego od niego oczekiwać i tym sposobem świetnie ze sobą współpracujemy
za wizytę
(nie zacytowało mi nic)

zazdroszczę tej energii, ja nie mam nic, a nic.... a teraz przez te dawki będzie jeszcze mnie, podzielisz się

za wizytę

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

za wizytę
uspokoiłaś się trochę z tymi ruchami?

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

idę robić frytki (z piekarnika) i usmażę schabowego, bo czeka na mnie i czeka i nie potrafi się doczekać
ja mam frytkownice beztłuszczową z tefala i strasznie sobiie chwale, takie fryty jak z piekarnika
Stary 2014-12-02, 17:18   #1941
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

myszunia dzięki jakość wykonania nie powala, ale na pierwsze miesiące bedzie

ewka dzięi, jak bede kupowała to popatrze

fashion za wizyte

lilijka dasz rade

Małż wysłał swojej mamie zdj kołyski, a ona "ładna, a nie było z baldachimem"
Małż gra z fife a ja sie nudze hmm

Leoś 29.12.2014 
Stary 2014-12-02, 17:21   #1942
heffitka84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elvira44 Pokaż wiadomość
Z tego co czytałam na innym forum to ten mini ma ten minus i jest głośny wiec nie da sie odessać jak dziecko śpi. Jest jeszcze inny z tej firmy ale troche drozszy i on jest cichy. Ale te ceny :-(
No ale zawsze mozna pojsc do drugiego pokoju czy do kuchni jak najdalej od dziecka. Kurcze az taki ryk nie powinien byc ;-)
heffitka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 17:22   #1943
Kinqaa
Zakorzenienie

Ja miałam przed paroma minutami aferę dziecko ma w następnym tygodniu przedstawienie szkolne - szopkę świąteczną.
Wybrali ją na ... owieczkę była tak zbulwersowana... że musiałam się nieźle wysilić,aby jej przeszło

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 17:23   #1944
ellyunia
Wtajemniczenie

Lilijka pewnie A nawet mogę wpaść z czymś Ci pomóc

Fashion za wizytę Podobne wagowo nasze córcie

Dusiolka a ile Twoja ważyła? Bo też miałaś 35t 1d z tego co pamiętam
U mnie wychodzi średnia 2600g
A co do lampek to oczywiście polecam, ja mam w sumie 4, mają po 2 lata i super się trzymają. U mnie pepco rządzi jeśli chodzi o rzeczy typu poduszki, koce, lampki, kosze, podkładki na stół..jednym słowem wszystkie domowe bibeloty I niezastąpione staniczory

Szczeperka za wizytę Też jestem ciekawa co u mnie wyhodują
Ciekawe czy częste infekcje nie są powiązane z tym GBSem

AsiaW dzięki

Cytat:
Jeszcze Bozenke musze ogarnac bo sie zapuscila i teraz bedzie trzeba jej pilnowac ehhh.
u mnie też już na bieżąco bo nigdy nie wiadomo kiedy ..

Cytat:

No i pojęcia nie mam skąd bierzesz tyle energii na to sprzątanie i w ogole..ja musze non stop odpoczywać i robic przerwy takze wszystko na raty.
co dwa serca to nie jedno

ellyunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 17:23   #1945
Kinqaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvira44 Pokaż wiadomość
Cytat:
No ale zawsze mozna pojsc do drugiego pokoju czy do kuchni jak najdalej od dziecka. Kurcze az taki ryk nie powinien byc ;-)
Otóż to nie popadajmy w skrajności - ja nie zamierzam przy małym NA PALUSZKACH chodzić dla mnie krzywdę się robi dziecku jak się kładzie w totalnej ciszy!
Przecież jak jest w łonie matki to tej ciszy wcale nie ma narządy ciągle przecież pracują, a to w jelitach coś gra...

you have lost a diamond

Stary 2014-12-02, 17:25   #1946
ellyunia
Wtajemniczenie

ma.ko super kołyska, też taką miałam kupować tylko białą, ale rodzice przywieźli mi kosz więc bez sensu

Stary 2014-12-02, 17:26   #1947
heffitka84
Zadomowienie

Lilijka no nie zartuj z tym euthyroxem :-( czemu tak twierdzisz?
heffitka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 17:28   #1948
Kinqaa
Zakorzenienie

fashion mówiłaś dla gina,że nie możesz wytrzymać mega aktywności swojej córuni?
za wizytę

Szczeperka

you have lost a diamond

Stary 2014-12-02, 17:32   #1949
dusiolka
Zakorzenienie

Ellyunia moja ważyła 2437g
Stary 2014-12-02, 17:34   #1950
ellyunia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ellyunia moja ważyła 2437g
szkoda ze nie mam wymiarów
Kiedy teraz masz wizytę?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości