Panny Młode 2015, część 33 ! <3 - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-12-02, 20:57   #2761
ania9o
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015, część 33 ! <3

Cytat:
Napisane przez drazetkaa Pokaż wiadomość
Dodałam jeszcze edit, więc poczytaj
Ważne info jest takie, że bez KW nie dostaniecie kredytu na to mieszkanie, natomiast KW nie musi być założona przed zakupem i kredytem - wystarczą dokumenty, że jest możliwość założenia KW i wtedy KW zakłada się przy akcie notarialnym
To teraz mnie uświadomiłaś, że wychodzi na to, że moje mieszkanie jest też spółdzielcze własnościowe bo nie mamy wspólnoty a należymy pod spółdzielnie. Ilu ja się tutaj rzeczy mogę dowiedzieć to szok U mnie grunt jest wyprowadzony i mam swój kawałek działki pod blokiem za który płacę podatek i mam KW. Że mi nie przyszło do głowy zapytać ją o tą KW ale nic straconego

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
tzn wiesz wiaomo ze nigdy nie jest
ale jakbys ponarzekala wczesniej, a ona taka napalona to by ponarzekala na lazienke zeby zostac przy 40 tysiach, zebys Ty schodzic nie chciala
a tak to ona narzeka, a Twoje narzekanie bedzie zapobiegawcze zeby Ona nie podniosła...
widzialas, nie narzekalas... teraz bedzie ze wymyslasz bo cos jej sie nie spodobało
ale wiadomo ze poki nie dojdziecie do porozumienia w cenie to mozesz nawet powiedziec ze Ci sie dzwiek domofonu nie podoba

a to nie wiem z tymi spoldzielniami nic nie wiem
byłam strasznie oszczędna w słowach, ani nie zachwalałam ani nie krytykowałam. Mama moja rzuciła tylko dzisiaj jak były u nas, że ją kuchnia przeraża bo tutaj ma ładną sporą a tam taka że tylko jedna osoba się zmieści to ta młoda mówi, że coś za coś - większe pokoje to mniejsza kuchnia a my z mamą nic nie odpowiedziałyśmy. Ja nie chciałam ani się zachwycać ani krytykować, one w sumie też nie krytykowały tylko po prostu powiedziały tak normalnie A na koniec im powiedziałam żeby się zastanowiły i jak podejmą decyzję to niech się odezwą i będziemy jeszcze rozmawiać bo zależy to też od tego jaką kwotę zawołają sobie bo wiadomo, że jak za dużo to i my odmówimy im.
Mieszkanie mi się bardzo podobało i coś takiego bym mogła mieć ale jak nie to trudno i żyje się dalej

---
A mi się tak nic nie chce, że szok. OD 3 dni siłownia mnie nie widziała, wcinam czipsy i nie chce mi się robić projektu który mam na czwartek najlepiej poszłabym spać i pewnie za chwilę to uczynię

I w ogóle to świadkowa nas zaprosiła na swoje urodziny i już strzeliła focha bo TŻ nie pójdzie ze mną ze względu na to, że impreza jest w piątek od godz. 20 a on o 5 rano w sobotę wstaje do pracy. I już obrażona xD Normalnie nic tylko
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 20:59   #2762
kruella_de_mon
Zakorzenienie

a ja próbuję dorwać original source dla moich zagranicznych koleżanek.. zwłaszcza te pomarańczowo-czekoladowe
kruella_de_mon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 21:02   #2763
ania9o
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kruella_de_mon Pokaż wiadomość
a ja próbuję dorwać original source dla moich zagranicznych koleżanek.. zwłaszcza te pomarańczowo-czekoladowe
Ostatnio widziałam w mojej biedrze, no i w rossmannie
Stary 2014-12-02, 21:02   #2764
aga99792
Zakorzenienie

aaaaa u mnie zmienił sie wójt
super
w I turze ten stary miał 30 % a ten drugi 20 % . aż dziwne ze w II turze wygrał. ja nie byłam na głosowaniu i nikt ode mnie z rodziny też nie xD
fajnie że jest ktoś inny zobaczymy co ma do zaoferowania
tzn czy dokona tego co napisał w swojej gazetce wyborczej
aga99792 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 21:04   #2765
drazetkaa
Czerwcowa PM

Cytat:
Napisane przez ania9o Pokaż wiadomość
To teraz mnie uświadomiłaś, że wychodzi na to, że moje mieszkanie jest też spółdzielcze własnościowe bo nie mamy wspólnoty a należymy pod spółdzielnie. Ilu ja się tutaj rzeczy mogę dowiedzieć to szok
Spoko, jak kiedyś będziesz potrzebowała prawnika to po prostu zadzwonisz
O to KW zadzwoń i zapytaj jak najszybciej, bo jeśli nie ma możliwości założenia KW, to temat zamknięty.
drazetkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 21:06   #2766
lipstick89
Jedyna oryginalna Lips :)

Cytat:
Napisane przez asia1905 Pokaż wiadomość
Zdecydowałam się na e-zebre i zaraz składa zamówienie Już zamówiliśmy prezent dla P. brata i bratowej na święta
bardzo lubię ten sklep. czasami można dorwać takie perełki po niskich cenach. w tamtym roku na wyprzedaży kupiłam peeling do ciała po 2 z groszami

2018
20/52
lipstick89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 21:07   #2767
ania9o
Zakorzenienie

Cytat:
Spoko, jak kiedyś będziesz potrzebowała prawnika to po prostu zadzwonisz
O to KW zadzwoń i zapytaj jak najszybciej, bo jeśli nie ma możliwości założenia KW, to temat zamknięty.
Jutro się z nią skontaktuję a Tobie bardzo bardzo dziękuję za wszystkie informacje
Stary 2014-12-02, 21:10   #2768
asia1905
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość
bardzo lubię ten sklep. czasami można dorwać takie perełki po niskich cenach. w tamtym roku na wyprzedaży kupiłam peeling do ciała po 2 z groszami
ja potrzebowałam korektora i zdecydował się na l'oreal true match bodajże. Moja siostra ma i jak sobie go próbowałam to był bardzo fajny. Dodatkowo jeszcze jakieś drobnostki zamawiam typu plastry do nosa, żel pod prysznic
asia1905 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 21:25   #2769
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaa91 Pokaż wiadomość
Laseczki, ile płacicie za tort i ciasta? (lub macie w planach:p) Właśnie rodzice potwierdzili ofertę i chcę porównać. :p Próbny tort na urodziny brata zamówiony
tort 400 zl
ciasto 250
na 60 osob

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

MajsterkaANB jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 21:30   #2770
kruella_de_mon
Zakorzenienie

a ja kupilam dzis wodę termalną avene i poprosilam pana aptekarza o próbki.. dal mi caly woreczek chyba 7 pojemniczkow Jestem szczesliwa, moja buzia także

Ania, ostatnio to znaczy kiedy- w biedrze? ja wiem, że miesiąc temu były. Ale ciekawe czy teraz tez są. w rossmanie jednym byłam to o dziwo mieli tylko takie 400ml i akurat tego mojego nie bylo
kruella_de_mon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 21:31   #2771
MajsterkaANB
Zakorzenienie

a ja dzis kupilan stanik do slubu jeszcze majtasy i z glowy

Stary 2014-12-02, 21:32   #2772
asia1905
Zakorzenienie

Idę zaraz jeździć samochodem i się trochę stresuję. Niby nie ma czym, jeździłam sobie po Toruniu już służbowym, ale jednak nasz jest większy. Jak już wsiądę to jadę, ale przed się stresuję.
Stary 2014-12-02, 21:35   #2773
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia1905 Pokaż wiadomość
ja potrzebowałam korektora i zdecydował się na l'oreal true match bodajże. Moja siostra ma i jak sobie go próbowałam to był bardzo fajny. Dodatkowo jeszcze jakieś drobnostki zamawiam typu plastry do nosa, żel pod prysznic
Miałam go i polecam.
Cytat:
Napisane przez MajsterkaANB Pokaż wiadomość
tort 400 zl
ciasto 250
na 60 osob

Dziękuję, a wiesz może ile kg ciasta macie na 60 osób?

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
a ja kupilam dzis wodę termalną avene i poprosilam pana aptekarza o próbki.. dal mi caly woreczek chyba 7 pojemniczkow Jestem szczesliwa, moja buzia także

Ania, ostatnio to znaczy kiedy- w biedrze? ja wiem, że miesiąc temu były. Ale ciekawe czy teraz tez są. w rossmanie jednym byłam to o dziwo mieli tylko takie 400ml i akurat tego mojego nie bylo
Mam tę wodę, jest super.
Cytat:

Pochwal się!
Stary 2014-12-02, 21:36   #2774
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Cytat:
a może któraś z PM z pierwszego półrocza ma bolerko koronkowe (koszulka) r.38 i chciałaby ją sprzedać po ślubie?
Ja mam w planach taką mieć, ale będziemy je dobierać jakieś 3 tygodnie przedf ślubem, wiec jeszcze ci nie powiem jak wygląda
Cytat:

Majster, szalejesz! Jak tam po kursie, kroki już dzisiaj przećwiczone?

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 21:43   #2775
asia1905
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam go i polecam.

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Mam tę wodę, jest super.

Pochwal się!
Zamówienie właśnie poszło
Stary 2014-12-02, 21:48   #2776
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Majsterka którego walca wybraliscie?
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 21:48   #2777
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:

lubie jąąą

zadzwonialm do K. wyszlo na to ze porozmawiamy w piatek co z nami dalej bedzie..

takżetegono...
Stary 2014-12-02, 22:05   #2778
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam go i polecam.

Mam tę wodę, jest super.

Pochwal się!
nie mam pojecia :p

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
Ja mam w planach taką mieć, ale będziemy je dobierać jakieś 3 tygodnie przedf ślubem, wiec jeszcze ci nie powiem jak wygląda

Majster, szalejesz! Jak tam po kursie, kroki już dzisiaj przećwiczone?

dzisiaj nie bo... nie bylo czasu ale jutro obowiazkowo w butach moich i halce z kolem

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Majsterka którego walca wybraliscie?
a bo ja wiem... :p instruktor wybral, uslyszalan tylko waalc i tyle

Stary 2014-12-02, 22:12   #2779
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:

zadzwonialm do K. wyszlo na to ze porozmawiamy w piatek co z nami dalej bedzie..

takżetegono...
ale jak to? co ma być ? dobrze bedzie.
nie mów ze się rozstajecie....
Stary 2014-12-02, 22:13   #2780
MartusiaWu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość
o to piona...

a myślałaś o takiej koszulce, którą zakłada się pod suknię?
w załączniku masz przykład

padam dziś na ryjek...
Cytat:
oooo tak! ten pomysl mi sie podoba!!!! do tamtej sukni pasuje
bo nakladane na tą zakładkową suknie nic jak
a tu Ania podaje super pomysł!!
no tak tak tak właśnie oooo to chodzi tylko chciałabym to zdobienie przy dekolcie
bo widzicie, one mają różne wykończenia i ja bym chciała takie wpasowujące się w pas na sukni a nie np koronka, której nigdzie nie mam

i o to na samym początku pytałam
MartusiaWu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 22:19   #2781
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sloneczna457 Pokaż wiadomość
Witam się popołudniowo włączyłam sobie RMF Święta i od razu przyjemniej się pracuje
O ja wczoraj włączyłam, bo mi eska nie działała . Nawet nie wiedziałam, że takie coś, jak "rmf święta" jest . Ale bardzo mi się spodobało . Aż mi się przykro zrobiło, że w domu na święta nie będę .
Cytat:
Napisane przez blink07 Pokaż wiadomość
A teraz dziewczyny powiedzcie mi, czy taka sytuacja jest normalna czy popieee...

Otóż, zazwyczaj wieczorem (a czasem i rano ) dostaje smsa (od szefowej), na którą mam przyjść do pracy. Czaicie to?
Moje prośby o zrobienie grafiku nie przynoszą żadnego skutku.. jak jest szefowa albo jej mąż to pytam na którą mam. Ale ostatnio stwierdziłam, że mam na to wyje****** i nie pytam się..
No i.. wczoraj nie dostałam żadnej wiadomości, więc zgodnie z moim założeniem nie napisałam nic i czekałam cierpliwie. Rano wstałam, zero wiadomości (stwierdziłam, że mam pewnie na 14), więc na lajcie napisałam "zapytanie" o 10:50 na którą mam, a ona w panikę, że jak to, punkt zamknięty, że jej mąż do pracy poszedł itd..
No i oczywiście pretensje, że zawsze się pytałam na którą mam i że piotrek, jej mąż nie powiedział mi na którą mam?
Ona pojechała od razu otworzyć, ja jeszcze musiałam się przygotować i byłam o 11:30 w pracy.. siedziała wielce obrażona i milczała jak grób. Trzaskała drzwiami, rzucała długopisami, no istny dramat. Żenada
Ale gdyby mi ułożyła grafik, to taka sytuacja nie miałaby miejsca.. ja jestem bardzo obowiązkowa i teraz mam "delikatne" wyrzuty sumienia, ale przecież w "normalnej" pracy ułożenie grafiku to pierwszorzędna sprawa, co nie?
Jednak ja pracuje w nienormalnej firmie...

Szczerze, to już mam dość
Nie, to totalnie nienormalne...

Ale zmarzłam! poszłyśmy ze znajoma na jarmark świąteczny... ręce i stopy to kostki lodu . A niby 8 stopni (odczuwalne 4). Sprawdziłam zaraz pogodę w PL. -1, odczuwalna -8! wyciągnęłam gruby płaszcz puchowy, rękawiczki i mogę lecieć .

A jeśli mowa o malowidłach do twarzy . Mi się kończył mój ulubiony puder. Długo szukałam nowego następcę. Znajoma mi poleciła puder w kamieniu MAC. Kupiłam ze 2 tygodnie temu. Dzisiaj użyłam po raz pierwszy- jest WSPANIAŁY! Kolejny zakup z MAC'a i kolejny raz mogę zachwalać pod niebiosa . Róż do policzków też genialny, często używany, a w ogóle prawie nie ubywa .
Stary 2014-12-02, 22:28   #2782
aga99792
Zakorzenienie

moim ukochanym podkładem jest z oriflame Giordani Gold. i w końcu znalazłam pod swój kolor skóry . no i jest genialny bo mi nie robi ciapów nawet po całym dniu bez poprawiania i się nie ściera.
teraz jak był w promocji to dwa kupiłam. bo bez promocji to jak dla mnie 60 z podklad to trochę dużo xD

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

znalazłam kota w łazience xD
Stary 2014-12-02, 22:29   #2783
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
To teraz mnie uświadomiłaś, że wychodzi na to, że moje mieszkanie jest też spółdzielcze własnościowe bo nie mamy wspólnoty a należymy pod spółdzielnie. Ilu ja się tutaj rzeczy mogę dowiedzieć to szok U mnie grunt jest wyprowadzony i mam swój kawałek działki pod blokiem za który płacę podatek i mam KW. Że mi nie przyszło do głowy zapytać ją o tą KW ale nic straconego
Ania, nie, to, że masz spółdzielnię obecnie nie znaczy, że mieszkanie jest społdzielcze. Ja mam odrębną własność, a w tej samej klatce są osoby mające spóldzielcze własnościowe. W praktyce mieszkanie spóldzielcze własnosciowe nie należy do Ciebie, ale do społdzielni, Ty masz tylko prawo do mieszkania. Mieszkanie wlasnościowe jest mieszkaniem Twoim, Ty nim rozporządzasz.

Kiedy spóldzielnia wykonuje jakieś prace w przypadku mieszkań społdzielczych nie musi miec na to zgody, gdyż de facto jest właścicielem mieszkań. W przypadku mieszkań własnosciowych taka zgoda jest wymagana, gdyż tylko wlaściciel mieszkania może nim dysponowac.

Mieszkanie własnościowe jest wykupione wraz z gruntami, w przypadku społdzielczego własnościowego ma się tylko prawa do lokalu. Mimo szerokich uprawnien (mozliwosc zbycia, dziedziczenia itp) mieszkanie wciaz jest spoldzielni. W praktyce to niewiele zmienia. ALE przy kredycie bank moze miec problem z daniem kredytu hipotecznego. Bank ustanawia hipoteke na nieruchomosc, a moze byc z tym problem jak wlascicielem jest spoldzielna. Warto o tym pamietac.

Stanisław Lem

Edytowane przez Vivienne
Czas edycji: 2014-12-02 o 22:32
Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 22:35   #2784
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
O ja wczoraj włączyłam, bo mi eska nie działała . Nawet nie wiedziałam, że takie coś, jak "rmf święta" jest . Ale bardzo mi się spodobało . Aż mi się przykro zrobiło, że w domu na święta nie będę .

Nie, to totalnie nienormalne...

Ale zmarzłam! poszłyśmy ze znajoma na jarmark świąteczny... ręce i stopy to kostki lodu . A niby 8 stopni (odczuwalne 4). Sprawdziłam zaraz pogodę w PL. -1, odczuwalna -8! wyciągnęłam gruby płaszcz puchowy, rękawiczki i mogę lecieć .

A jeśli mowa o malowidłach do twarzy . Mi się kończył mój ulubiony puder. Długo szukałam nowego następcę. Znajoma mi poleciła puder w kamieniu MAC. Kupiłam ze 2 tygodnie temu. Dzisiaj użyłam po raz pierwszy- jest WSPANIAŁY! Kolejny zakup z MAC'a i kolejny raz mogę zachwalać pod niebiosa . Róż do policzków też genialny, często używany, a w ogóle prawie nie ubywa .
Cóż to za puder? Ja się zastanawiam nad żółtym pudrem z Clinique.
Cytat:
Napisane przez aga99792 Pokaż wiadomość
moim ukochanym podkładem jest z oriflame Giordani Gold. i w końcu znalazłam pod swój kolor skóry . no i jest genialny bo mi nie robi ciapów nawet po całym dniu bez poprawiania i się nie ściera.
teraz jak był w promocji to dwa kupiłam. bo bez promocji to jak dla mnie 60 z podklad to trochę dużo xD

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

znalazłam kota w łazience xD
Moja mama bardzo go lubi.

Vivienne, jak się DW sprawuje? Pozostając w temacie. :p

Edytowane przez misiaa91
Czas edycji: 2014-12-02 o 22:39
misiaa91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 22:36   #2785
ania9o
Zakorzenienie

Jesteśmy w szpitalu. Już lezelismy w łóżku i teściowa zadzwoniła, że teścia zabrało pogotowie. Trafił od razu na oddział, czekamy na jakieś informacje na korytarzu. Mam ochotę iść na fajkę z tych nerwow :/
Stary 2014-12-02, 22:40   #2786
mysiek0902
Raczkowanie

Hej Dziewczyny!! dawno mnie tu nie było Ale niestety tak wyszło, brak czasu na wszytsko:/ Ale sie juz ogranełam i jestem Co do mojej pracy to jestem na stażu....ale raczej tam mnie nie zostawia bo nie ma wakatu:/ A co do organizacji slubu to kupiliśmy wódkę Stumbras i ja kupiłam sukienke...!!!!pierwsza przymiarka w lutym!!!! Wiec musze nzalez do tego czasu bielizne i buty:P

POzdrawiam
PS. W załaczniku moje slicznośći ale na żywo lepszy efekt
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (32,5 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (31,2 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wódka.jpg (10,5 KB, 11 załadowań)
Mówią, że kiedy rodzi się człowiek - z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części. Jedna część trafia do kobiety, a druga do mężczyzny. Sens życia polega na odnalezieniu tej drugiej połowy. Połowy swojej własnej duszy.
mysiek0902 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 22:43   #2787
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysiek0902 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!! dawno mnie tu nie było Ale niestety tak wyszło, brak czasu na wszytsko:/ Ale sie juz ogranełam i jestem Co do mojej pracy to jestem na stażu....ale raczej tam mnie nie zostawia bo nie ma wakatu:/ A co do organizacji slubu to kupiliśmy wódkę Stumbras i ja kupiłam sukienke...!!!!pierwsza przymiarka w lutym!!!! Wiec musze nzalez do tego czasu bielizne i buty:P

POzdrawiam
o witaj
ładna suknia
a wódeczka dobra oj dobra
gratulacje

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:
Jesteśmy w szpitalu. Już lezelismy w łóżku i teściowa zadzwoniła, że teścia zabrało pogotowie. Trafił od razu na oddział, czekamy na jakieś informacje na korytarzu. Mam ochotę iść na fajkę z tych nerwow :/
ojej oby wszystko się poukładało
Stary 2014-12-02, 22:44   #2788
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysiek0902 Pokaż wiadomość

POzdrawiam
Bardzo ładna, gratulacje!

My też kupiliśmy tę wódkę.

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
Mam nadzieję, że to nic poważnego.
Stary 2014-12-02, 22:45   #2789
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Dla mnie beznadziejny. Pomijając juz kolor, który wzięłam za jasny, to podkład źle mi się nakłada i strasznie ściąga skórę. Dobrze kryje, ale się czuję jak w masce. Chyba będę próbowała upchnąć. Z podkulonym ogonem wróciłam do Revlona CS.

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 22:46   #2790
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Cóż to za puder? Ja się zastanawiam nad żółtym pudrem z Clinique.

Moja mama bardzo go lubi.

Ten Misia . Jest MEGA .
Cytat:
Uh . oby nic poważnego! trzymajcie się!

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości