|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
-ist
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXX
Prawie się popłakałam oglądając ten filmik, biedna dziewczyna, życzę jej dużo zdrowia i siły. Komentarze mnie załamały, ludzie sugerują homeopatię, nawet Agnieleczka, którą uważałam za bardzo rozsądną osobę
|
|
|
|
#1802 |
|
Zadomowienie
|
to ktos homeopatie jeszcze stosuje?! ;o mam przez te cudowne "cukiereczki" nieodwracalne zmiany w słuchu.
|
|
|
|
#1803 |
|
Kociara
|
|
|
|
|
#1804 |
|
Rozeznanie
|
ja tak odnośnie DDD i przesyłek z Minti. Zakupy robiłam jakos przed 1 w nocy (na lepszy sen
) i po zatwierdzeniu zakupów były chyba 4 różne opcje dostawy - ja akurat wybrałam list polecony Pocztą Polską. Ale tak czytając Was zwątpiłam. Paczkę juz wysłali, podali nr nadania więc wklepałam w wyszukiwarkę poczty polskiej i na paczce w ruchu i moja idzie pocztą normalnie chyba ze patrzyłyście na opcje dostawy na stronie przed zakupami - tam rzeczywiscie są tylko te dwie opcje, wiec widać moze dopiero po zakupach wskakują kolejne...
|
|
|
|
#1805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Agnieleczka S 1 godzinę temu Julio, nie pozostało nic, jak życzyć Ci powrotu do zdrowia. Powodzenia, trzymam za Ciebie kciuki. P.S. Próbowałaś medycyny chińskiej lub wizyty u tzw. znachora? |
|
|
|
|
#1806 |
|
-ist
|
Zdziwiłabyś się, jak wiele osób w XXI wieku w to wierzy, tak samo jak we wszelkie spiski koncernów farmaceutycznych, chemtrails, autyzm poszczepienny itp. Nie chcę tu rozwijać tematu, to nie miejsce na dyskusje o tym, po prostu przerażają mnie tego typu rzeczy w naszych czasach, kiedy dostęp do wyników badań naukowych jest na wyciągnięcie ręki.
|
|
|
|
#1807 | |
|
Raczkowanie
|
Ciężko film się ogląda (ze względu na to jak mówi), ale jednocześnie widać jak jej ciężko się o tym mówi.. Współczuję jej, ale jak mówicie, z filmiku wynika, że dalej trzymała się antykoncepcji hormonalnej, na jej miejscu widząc co się ze mną dzieje zrezygnowałabym z niej natychmiast. Homeopatii nawet nie skomentuję. Ze wszystkich możliwych (wg wikipedii
) metod leczenia wybrałabym marihuanę ![]() Cytat:
Czy jakaś pomyłka i dali zły link, bo na stronie śledzenia nie ma paczki nadanej o tym numerze, albo pomyłka wyszła z ich strony i wysłali jednak Pocztą Polską
|
|
|
|
|
#1808 |
|
Zadomowienie
|
Szalenie jej współczuję. I trochę rozumiem jej sytuację, sama miałam zmiany skórne przez kilka miesięcy, po czym do mnie dotarło, że w moim życiu zmieniłam tak naprawdę jedną rzecz, po odstawieniu której wszystko zaczęło wracać do normy. A nie widziałam tego przez ponad trzy miesiące, teraz sobie pluję w brodę, zwalałam na stres, zmieniałam pielęgnację, kwasy nie kwasy... a przyczynę miałam przed nosem.
sunbeamsjess jess d'arcy nissiax83
|
|
|
|
#1809 |
|
Zadomowienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=3VVorCRrU0Y
wobecobiektywu myślałam, ze jest bardziej ogarnięta... |
|
|
|
#1810 | |
|
Kociara
|
Cytat:
no, ale przecież te badania są opłacone przez Illuminati Ja z vlogmasów najchętniej bedę ogladała Nissiax i może Boogie
|
|
|
|
|
#1811 |
|
Zadomowienie
|
ciasteczko i makijaż maybelline
![]() podklad matujacy, puder, a dalej sie swieci jak psu..
|
|
|
|
#1812 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wczoraj po północy na minti nie było możliwości na przykład zamówienia paczkomatu, tak też informowali wcześniej. Potem jak ludzie ich zaczęli zgłaszać do organizatorów (to niezgodne z regulaminem akcji) to łaskawie na swoim insta napisali "Ze względu na Wasze liczne prośby specjalnie dla Was udostępniamy inne sposoby wysyłki". ![]() Dla mnie żenada. Taka sama jak podnoszenie cen o kilka złotych na różnych artykułach na dzisiaj na przykład w wapteka.pl. Można poczytać na wizażowym wątku o DDD, ale ciężko się przebić przez tysiąc pytań o kody. ![]() Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2014-12-03 o 00:00 |
|
|
|
|
#1813 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że trzydzieści kilka, tylko tak młodo wygląda...
|
|
#1815 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny sprawdzona perfumeria online jakaś? ma być prezent więc boję się podróbek
|
|
|
|
#1816 |
|
Konto usunięte
|
http://instagram.com/p/wHxUcYiuxr/
Lojalnie uprzedzam - madzikowe nogi - to nie idzie w dobrym kierunku #Biedron |
|
|
|
#1817 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może ta lista coś pomoże: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=67132 ![]() ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
...nogi nogi nogi ...mini mini mini ![]() Widzę, że coraz bliżej, coraz wyżej... ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#1818 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1819 | |
|
-ist
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1820 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1821 | |
|
Karo
|
Cytat:
Świat dookoła jest jak makowe pole, narkotyczna łąka ![]() Edytowane przez Adamantium01 Czas edycji: 2014-12-03 o 01:04 |
|
|
|
|
#1822 |
|
Konto usunięte
|
http://1.bp.blogspot.com/-1hqjXMH3i3...hicPalette.JPG bobbi brown soho chic - mój IDEAŁ...
|
|
|
|
#1823 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
''Prosisz a masz wyłączone ocenianie filmu. |
|
|
|
|
#1824 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Vlogmasy raczej sobie odpuszczę, chyba że bardzo będzie mi się któregoś dnia nudziło. |
||
|
|
|
#1825 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1826 | |
|
ciepłe kluchy
|
Nie moge znalezc tego kodu ;_;
|
|
|
#1827 |
|
Czekoladożerca
|
https://www.youtube.com/watch?v=iZOO6-O_SjQ - test podkładu u Hanki i nowy GlamSponge w akcji
|
|
|
|
#1828 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Podoba mi się jej buzia (bez bronzera ), lubię jej słuchać... Dlaczego ona tak rani moje serduszko tymi jazdami na insta? ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Vlogmas 2 Madzika i przewalający się po łóżku w bokserkach facet... WTF? Piotr Struś16 godzin temu Ja nie rozumiem, co ci kurtyna biedroń przeszkadza? Najlepszy kandydat to był.... madzik23039016 godzin temu Obejrzyj film jeszcze raz i posłuchaj co ja mówię.Ja nie powiedziałam,że on mi przeszkadza tylko,że dobrze ze nie jestem zameldowana w Słupsku. Tyle w temacie Pozdrawiamsaikosan25815 godzin temu +madzik230390 No ale mówiąc tak dałaś do zrozumienia, że nie jesteś z tego zadowolona choć nie mam pojęcia dlaczego. Biedroń to najlepszy kandydat i powinnaś się cieszyć bo on jest oddany ludziom a orientacja nie ma tu nic do rzeczy ![]() pozdrawiam. madzik23039015 godzin temu +saikosan258 Chodził,mi o to że własnie nie muszę mieć takich problemów jak własnie mają teraz Słupszczanie.Poniekąd też mieszkam w tym mieście i oczekuję dobrego Prezydenta. I nie chodzi mi o to,ze jest gejem czy hetero. Tylko o fakt iż nie będąc zameldowana nie musiałam wybierać.Pozdrawiam Nie rozumię... ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- http://instagram.com/p/wHxWYjKlJe/ Bogusia bardzo ładnie tutaj wygląda. Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2014-12-03 o 08:35 |
|
|
|
|
#1829 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1830 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja bardziej to zrozumiałam, że ją cieszy sam fakt, ze nie musiala isc na wybory :P
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

) i po zatwierdzeniu zakupów były chyba 4 różne opcje dostawy - ja akurat wybrałam list polecony Pocztą Polską. Ale tak czytając Was zwątpiłam. Paczkę juz wysłali, podali nr nadania więc wklepałam w wyszukiwarkę poczty polskiej i na paczce w ruchu i moja idzie pocztą normalnie
chyba ze patrzyłyście na opcje dostawy na stronie przed zakupami - tam rzeczywiscie są tylko te dwie opcje, wiec widać moze dopiero po zakupach wskakują kolejne...
) metod leczenia wybrałabym marihuanę