![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz. VIII
Kinqa, kurde ale się przypelętało
![]() obyś coś w aptece znalazła ![]() Dusiolka, dobry pomysł z tym ręcznikiem żeby go rozwinąć i złożyć, dzięki ![]() Ellyunia,a ile czekasz aż to ciasto urośnie? długo? ![]() nie chcę żeby mi kuchnie zawaliło całą ![]()
#2102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fashionaddicted,Szczeperk a,ellyunia- ![]() lilijka3- kurczę, to mocno reagujesz na zmiany TSH, ja miałam w styczniu 125! i było ok (był to wynik wspaniałego "leczenia" wspaniałego endo ![]() ma.ko- ja kuchenne ręczniki biorę (papierowe) spakowałam tak mniej więcej tą torbę szpitalną, strasznie dużo tego... nie mam odwagi oglądać na necie tego czopa ![]() to ja też załączę foto lampki i koszyczka, a co ![]() koszyczek z ukochanego Pepco ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
Hej,
jak wyjechalam rano, to dopiero niedawno wrocilam i padam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]()
#2105 |
Zakorzenienie
|
![]() Hejka Lilijka jak się czujesz?
#2106 |
Zakorzenienie
|
spać mi się chcę, ale....
dziękuję dobrze ![]() ![]() Nadrobię Was jak wrócę z przedszkola. ![]() a jak Ty się czujesz?
#2107 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() O 3,3 obudzil mnie bol glowy na prawej skroni. Juz wieczorem troche mnie glowa bolala i lezalam ale to byl bol jakiego w zyciu nie mialam. Moze migrena, teraz boli ale mniej. Do po 5 lezalam zwijajac sie z bolu, raz zwymiotowalam z bolu,robil mi maz oklady zimne, przykladal reke. Potem juz chyba ze zmeczenia zasnelam. Nie mielismy w domu nic przeciwbolowego chocbym chciala zazyc. Ewentualnue cos na paracetamolu mozemy zazyc czy na ibupromie? Musze zakupic bo jesli sie to powtorzy to nie dam rady wytrzymac.
![]() |
#2108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Zakorzenienie
|
Fashion tylko i wyłącznie paracetamol
---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- A mnie dzisiaj dziaslo tak napie.przalo ze zaczęłam podejrzewać pocZatek problemów z zębami..normalnie cała Prawa strona az pulsowala,przykładałam sobie zimna butelkę z woda |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co wieczorem gdzies kolo 22.30 mialam problem z oczami- zle widzialam i robila mi sie taka ... mrugajaca plama jakby przed wzrokiem.jakbym za dlugo patrzyla w jasny punkt. Brugalo to nawet jak mialam zamkniete oczy. Mogla to byc zapowiedz? Od tej pory juz lezalam i probowalam zasnac bo tz-ta ktory siedzial metr ode mnie zle widzialam.
#2111 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
Ojej wspolczuje, mam nadzieje, ze juz jest troszke lepiej? Najlepiej zadzwon do ginki i zapytaj co wziasc, ja jestem bardzo ostrozna z lekami i sama bym nic nie wziela. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
Styczniowe mamusie 2015 cz. VIII
A tak w ogole to u mnie śnieg za oknem ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
po porodzie do neurologa ! u mnie wygląda to tak, że najpierw bolą mnie oczy, jakbym była niedospana, potem zaczyna pulsować w głowie i robią mi się plamki przed oczami. a jak już złapie mnie konkretna migrena, to boli mnie zawsze lewa strona - głowa po lewej stronie, ucho i gardło. straszne to. tylko ze ja przed ciążą nie byłam u neurologa, bo zawsze coś, ale jak teraz na ip trafiłam, to lekarz powiedział, że migrena z aurą i mam iść po porodzie, bo dostane wtedy leki, które w razie migreny pomagają, bo paracetamol, czy nawet ibuprom słabe i mało skuteczne na taki ból.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2114 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje ze to bylo jednorazowe,bo nie miewam takich bolow do tej pory:/ Postaram sie dzisiaj troche poruszac, bo ciagle lezenie tez mi nie sluzy:/ ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje ze u mnie to bylo jakies jednorazowe:/ wmawiam sobie ze zmeczenia i nerwow z calego dnia.
![]() |
#2115 |
Zakorzenienie
|
fashion wygląda to jak atak migreny, też miewam jazdy, ból aź do wymiotów
![]() a mi cos wlazlo do oka, kilka dni temu, czerwone i lekko spuchniete, wczoraj plukalam kieliszkiem i przykładalam rumianek i nic. Myślę isc do GP ale pewnie zaś wyjdę z niczym tzn diagnozą, źe samo przejdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2116 |
Zakorzenienie
|
Fashion to super! Wstalam, ale tak mi sie chce spac, ze znowu bym sie polozyla. Tylko musze czekac na kuriera, bo przywiezie przescieradelka i komplet bizuterii od TZ dla mnie na swieta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() kurde co za noc ![]() ![]() jak mam noce co prześpię całe tak są co nie śpię prawie w ogóle ![]() Lilijka oj to pij to wapno żeby Cię nic nie dopadło gorszego ![]() Fashion i jak dzisiaj? kurcze kup sobie paracetamol i miej w domu jak masz już takie objawy, mój mąż raz na 3 miesiące ma taką migrenę że masakra jakaś ![]() ![]() Katerina wy to macie z tymi GP, albo wszystko normalne albo samo przejdzie ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- kleo tylko nie podkukuj jaka to biżuteria jest ![]()
#2118 |
Zakorzenienie
|
Lilijka dobrze ze dziś lepiej.
U mnie chyba tez lepszy dzień będzie ale jeszcze leżę w łóżku wiec ciężko stwierdzić. Fashion, Ewka doskonale was rozumiem ![]()
#2119 |
Wtajemniczenie
|
Smerfetka - też dziś nie mogłam spać, już nie wiem czy to depresja z braku słońca czy ciąża...
Fashion - współczuję przeżyć i bólu. To co opisałaś wygląda na typową migrene...
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
Szczepereka kurcze o tej depresji słonecznej nie pomyślałam, możliwe że to to
![]() ![]() patrzcie i czytajcie ![]() http://www.benc.pl/czytelnia/431/ziola-w-ciazy-i-po-porodzie/
#2121 |
Zakorzenienie
|
Smerfetka ja też miałam taki czas kiedy nie spałam teraz jest lepiej może u ciebie tez się poprawi za kilka dni
![]()
#2122 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() jednak okazało się że morfologii robić nie muszę ![]() zawsze to 9zł mniej ![]() Cytat:
w aptece bez recepty raczej nic nie dostaniesz tzn u nas w pl to najczęściej się lek pyrantelum przepisuje. mój Oli to brał. to jest na owsiki i glistę ludzką. współczuję strasznie bo cała rodzina musi się odrobaczyć (z tobą może być ciężko bo tego leku brać nie możesz). ehhh jak nie urok to... aaa no i czytałam o tym że najlepszy sok z kiszonej kapusty wlaśnie. robaki nie lubią też pestek dyni (najlepsze świeże). albo olejz pestek dyni - ja codziennie Oliemu daję łyżkę. Cytat:
![]() ![]() poważnie może faktycznie jakiegoś składnika jest więcej i dlatego działa Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() śliczny koszyczek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2123 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aure, czyli takie dziwne blyski zaburzajace widzenie i przepowiadajace nadejscie bolu ? mialam to kilka razy w zyciu, leczac sie u wujka google doczytalam sie, ze to moze byc wlasnie aura.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2124 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra, będzie dobrze ! ja też jeszcze niespakowana. ![]() Cytat:
Kornik dzisiaj wrzucił pilot do wc... myślałam, że sie posikam ze śmiechu z niego. Podszedł i patrzy, ja zerkam na niego i mówię, "Korn nie wolno", dalej tuszuje rzęsy, patrzę odchodzi, zrobił 4 kroki w stronę drzwi, nagle zawrócił, wrzucił pilot i zaczął uciekać, chichrając sie w głos. ![]()
![]() |
#2125 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ciąży kilka razy mnie tylko migrena spotkała, ale przed miałam średnio 4-5 razy/miesiąc ![]() Cytat:
u mnie się zaczęły jakoś w okresie dorastania chyba... a te kroplówki to sterydowe chyba są, tak mi się zdaje, wiesz... kurde, ja się dalej zle czuje. wczoraj po tym wymiotowaniu tylko banana zjadłam, dzisiaj mi niedobrze po płatkach i ogolnie jakos apetytu nie mam. miałam jechać do lab, jutro tż ma wolne, to pojedzie ze mna, tylko nie wiem, czy zdążą mi przeciwciała do poniedziałku zrobić, bo mam wizytę ehhhh. aaa a na wyniki hiv ile sie czeka ? ja teraz robie, bo gin sie przypomniało, że nie robilysmy ;d Edytowane przez ewka555 Czas edycji: 2014-12-03 o 09:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Zakorzenienie
|
eirene Właśnie nie wiem, może kawałek wacika tzn nitka, jak nie przejdzie pójdę w piątek i może trafię na jakiegoś sensownego dr
Moje dziecko miało czkawkę cała noc, co sie przebudzilam, ok 4 razy, to czkało biedne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2127 | |||
Zakorzenienie
|
dobra
![]() ![]() fashion klasyka migreny z aurą. Bierzesz tylko paracetamol (jak czujesz, że się zbliża, 2 tabletki na raz, w pokoju ciemno, głucho i do łóżka się połóż w najwygodniejszej pozycji). Po porodzie do neurologa na badania i przepisze Ci leki ![]() ![]() Kinqaa ![]() A na TŻ ![]() Cytat:
![]() nie żartuję... wszystko zależy od tego, na jakiego trafisz lekarza, bo są przypadki, że się odstawia, (ale to przy małych dawkach - tzn jak ktoś przyjmował 25, 50), jeżeli przyjmujesz większe dawki to zazwyczaj na całe życie - tylko po porodzie się je weryfikuje elvira nie obraź się ale kocham literówki ![]() Cytat:
![]() od nas chcę, aby dostała drobiazg.... symbolicznie... niestety pierwszy raz muszę się tak liczyć z kasą...ehh Cytat:
![]() Idę dalej Was nadrabiać ![]() Chciałam zrobić pranie, a szanowna Pani Teściowa wrzuciła do pralki 3 rzeczy i będą kwitnąć do nie wiem kiedy ![]() ![]()
![]() |
#2128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oo prześcieradełka ![]() ![]() Haha a biżuterie sama wybierałaś? u mnie przeważnie sama sobie wybieram prezent, a mąż daje tylko kasę i nawet ja przelew robię:P Trudno lubie niespodzianki ale jego to przerasta hehe ![]() DO mnie ma dotrzeć kurier z reserved ;D- zamówiłam wczoraj w południe kurteczke z ekoskóry a dzisiaj już ma być ![]() Ogólnie czekam jeszcze na przesyłkę do mohito - sukienkę na lato z wyprzedaży zamówiłam, która mi się od dawna podobała, czekam na poszewki na jaśki, na octenisept i kiedyś przyjdzie tabliczka z imieniem dla małej ![]() Kurde- mam stos z dwóch dzieciowych prań do prasowania - i nie mogę się zmusić, torbę do szpitala miałam spakowac, ale po wczorajszej wizycie zapał straciłam skoro szczelnie pozamykana jestem:P Od rana dochodza do mnie plotki z miejsca pracy i nie wiem po co ale się nimi przejmuję... Kurde boli mnie ta głowa ![]()
![]() |
#2129 |
Rozeznanie
|
macie dla swoich pociech juz jakies zabawki interaktywne, bujaczki, lezaczki, maty?
#2130 |
Zakorzenienie
|
smerf myślałam, że dzisiaj lepiej ale zjadłam śniadanie i ból głowy się rozkręca
![]() Wiecie co w nocy jak ta głowa bolała, to wydaje mi się, że malutka tez to odczuwała. Wieczorem była spokojna a jak ta głowa się tak rozkręciła to tak gwałtownie się ruszała kilka razy miała czkawkę, miałam nawet wrażenie jakby jakieś drgawki miała. Spacerowałam trochę w tym bólu, żeby ją uspokoić. Mam nadzieję, że nie cierpiała ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.