![]() |
#691 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
Dokladnie tak..
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry,
Ponad godzinę nadrabiałam... Gratuluję wczorajszych wizyt... niedługo maluch każdej z nas będzie ważył ponad 2 kg ![]() Ja wczoraj miałam intensywny dzień..no i tż mnie zmartwił, bo musimy coś tam w aucie wymienić i kupę kasy pójdzie ![]() ![]()
#693 |
Zadomowienie
|
IncognitoNick wybacz, że się śmieję - to Twoje panikowanie jakoś tak za bardzo przypomina moje...
A w załączniku ja na tle chusty. Kupiłam ją z lekkim drżeniem serca, bo wiadomo - moje wyobrażenie o macierzyństwie to jedno, a rzeczywistość może się okazać zupełnie inna. W każdym razie mam nadzieję, że będzie się dobrze nosić. |
![]() ![]() |
![]() |
#694 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Czy to za dużo? To nowe upoiore w 40 a używane w 60. Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#695 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale masz długi warkocz ![]() Mlebi - ja też się na ubieraniu dzieci nie znam, z zapałem więc czytam, co tam Ci Dziewczyny odpowiadają ![]() Ehhh: 80 dni do porodu wg. Belly. I boję się i zarazem cieszę: nie będę się już stresować ciążą i cukrami ![]() Edytowane przez IncognitoNick Czas edycji: 2014-12-03 o 08:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Zadomowienie
|
Warkocz niebawem idzie do obcięcia, bo jak sobie pomyślę, że po porodzie włosy wypadają, to przy takich długich będzie koszmar. Tylko się zastanawiam - kiedyś była taka akcja, że można było oddać włosy na rzecz fundacji, która wspierała kobiety chorujące na raka - może jeszcze to aktualne? A może coś mi się ubzdurało, że tak a akcja była?
A jeszcze odnośnie prania ubranek, tak sobie myślę, że ja właśnie te nowe chyba wypiorę w wyższej temperaturze niż używane (o ile metka mi nie zabroni). Na nowych mogą się jeszcze utrzymywać jakieś szkodliwe związki, które były użyte przy produkcji. Edytowane przez odowska Czas edycji: 2014-12-03 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry ..
Slabo jestem wyspana bo jednak czekalam na meza i poszlam spac po 1 ![]() Ide poczytac co pisalyscie..
#698 |
Wtajemniczenie
|
Inco współczuję, że idziesz sama do SR
![]() Ja raz też musiałam pojechać bez męża i czułam się dziwnie... Odowska zgrabny brzuszek ![]() Maciejka kurcze, jak się wali to się wali! Może jeszcze nie będzie, aż tak źle, może jakieś zamienniki tańsze czy coś? Mlebi z tym ubieraniem to myślę, że same zobaczymy jak naszym dzieciom jest najlepiej. Czy nie za ciepło czy nie za zimno. Myślę, że szybko to ograniemy ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Rety, nie wierzę! Słońce się przebija ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#699 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prasowalam na "dwójce" welury na drugą stronę obracałam ![]() Cytat:
Pod pajaca- body z krótkim rękawkiem. Dlatego takich mam najwięcej. te z długim to własnie do spodenek, polspiochow Cytat:
![]() Nooooo ale jak nie jem słodyczy za dużo - to jest super, puszczam bączki, robię kupkę, jest miód ![]() 49 to już za chwilę. Za tydzien bedzie 40 a potem to juz czekac , az nam napiszesz, ze rodziszzzzzzzzzzzzz ![]() Cytat:
![]() Bo ja tez mam takiego ciągnącego gagatka, który niestety,ale jest silniejszy ode mnie. Ciagnie jak osiol , a jak zobaczy jakiegos psa to automatycznie agresja mu się włącza...szczeka, ciagnie, wyrywa sie, a ja się za brzuch trzymam. Dlatego juz z nim nie wychodze. Na szczescie sa to pojedyncze przypadki,kiedy maz nie wroci i musze isc...ale np. dzis juz mu powiedzialam, ze jak przyjedzie sie przebrac na impreze zamkową- to wyjdzie przy okazji z psem po poludniu ![]() Polecam Carmex. Nie lubię, ale wszelkie krostkowe, opryszczkowe itd rzeczy ponoc rewelacyjnie niweluje ![]() Cytat:
![]() ![]() Sliczny brzuszek ![]() Cytat:
![]() Ja bym nowe tez prala normalnie, bo w sklepach i produkcji mnostwo bakcyli,czasem wiecej niz na takim ciuszku ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Sniadanie za mną. 4 kostki Milki z Oreo za mną, sok pomaranczowy za mną - wrocilam do wyrka dzis nic nie robię ![]()
![]() |
#700 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny niestety nic taniej sie nie da... szkoda, że jeszcze tyle mechanik bierze za naprawę
![]()
#701 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Winko piję bezalkoholowe, w akcie desperacji wszystko się znajdzie ![]() ![]() Gdyby któraś była zainteresowana wysyłam linka do sklepu akurat sezon świąteczny się zaczyna to zawsze z lampką można by zasiąść do stołu. Ja kupiłam na promocji jak były w przystępnych cenach. http://winabezalkoholowe.pl/
![]() |
#702 |
Zakorzenienie
|
Buu współczuje z tym pisaniem pracy
![]() odowska nie no bardzo porządni architekci Aga ja widziałam że może będzie śnieg z deszczem w następnym tygodniu ![]() Mlebi ja będę chyba wszystko prała w 40stopniach, może 60... i tak później będę prasowała, żeby pozabijać te bakterie... A pod pajaca to tak... body pewnie będę ubierać. Chociaż to właśnie też zależy jakie body.. bo mam takie grubsze to np w domu może tylko sam pajac.. Myślę, że to wszystko w praniu wyjdzie :P MamaZuzi wow 49 dni... gratulacje ![]() Ilonka ![]() ![]() Agata powodzenia u okulisty! ![]() Maciejka współczuje..ehh z tymi autami to tak jest często... skarbonka bez dna ![]() odowska śliczny brzuszek ![]() ![]()
#703 |
Zakorzenienie
|
hejo
![]() u nas ciemno i ponuro ![]() trzymajcie kciuki dzisiaj, o 15 mam zaliczenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#705 | ||
Zadomowienie
|
odowska pani architekt pierwsza klasa
![]() ![]() Cytat:
![]() wow, to już! Cytat:
![]() winko bezalkoholowe niestety to nie to samo co z %, ale zawsze jakaś namiastka dla winomaniaków ![]() Edytowane przez Panna Migotka 86 Czas edycji: 2014-12-03 o 09:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
Jesteś w 32 tygodniu ciąży! aaa
![]() (31 tyg. i 1 dzień) Miesiąc: 8 Trymestr: 3 Wiek płodu: 29 tydzień Data porodu: 3 lutego 2015 (pozostało 62 dni) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I powodzenia dziś o 15 ![]() Młody mnie tak śmiesznie okłada z prawej strony ,całkiem z boku, prawie na plecach ![]()
![]() |
#708 | ||
Zakorzenienie
|
odowska jak juz na dzien dobry masz przeczucie ze pani architekt ma inny gust to lepiej sobie odpusc,zeby potem nie bylo spiec,jak Cie bedzie bardzo usilnie do czegos namawiac
a brzusio jaki zgrabny ![]() tez musze jakas chustę zakupic ![]() Mlebidakin ja pewnie tez bede w 60prala,prasowala na najwyzszej mocy z para,jedynie jak cos nie bedzie sie nadawalo to wtedy inaczej,a i uwaga na nadruki rozne,lubia sie topic jak sie przejedzie zelazkiem ja pod pajaca nie zakladalam body,bo u nas pajace byly tylko do spania,u tesciow bylo mega graco teraz raczej tez nie bede zakladala,pajac na noc,a w dzien bodziak ewentualnie kaftanik jak bedzie taka potrzeba i spodenki przeklete_pragnienia wow 33 tydzien ![]() a koty o rany cos malo Cie ostatnio,wszystko dobrze u was?dobrze sie czujesz? IncognitoNick ojj straesujacy poranek rzeczywiscie tez ostatnio zaliczylam opryszczke-pierwsza moja mysl,czy ja juz to mialam?a pewnie ze na szczescie mialam i nie raz,ale stresu sie najadlam i tak Cytat:
oczywiscie kciuki zeby Ci same dobre rzeczy lekarz powiedzial maciejka o kurcze ![]() tak to jest,zlosliwosc rzeczy martwych :/ u nas ostatnio tez ciagle cos,na co odlozylismy kase to cos innego sie chrzanilo ![]() Cytat:
ale mala mi dawala do wiwatu,a wlasciwie obie male kurcze,dobrze ze nas na piatek umowilam do lekarza,tylko sie boje ze mala ma robatki ![]() ale lepiej chyba isc,sprawdzic,zrobic badania albo chociaz profilaktycznie przeleczyc ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- logoasia oczywiscie kciuki zacisniete ![]() ![]() znikam,bo sie umowilam z kolezanka,ma mi dac siatke ciuchow po swoim synku hihi milego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#709 | |
Zakorzenienie
|
Logoasia
![]() ![]() ![]() I powodzenia dzisiaj o 15. Trzymamy ![]() ![]() Buu ojjj współczuje.. ale faktycznie lepiej iść z Młodą i ją przebadać.. ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
![]() Wywaliła się chyba cała na lewą strone bo czuje takie twarde i mam brzuch większy po lewej stronie ![]() ![]()
![]() |
#710 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I tak jak u Ciebie wypieła się na maxa, bo aż mam nierówny brzuch ![]() Ale to fajne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Póki co jednak (nadal sprawdzam co kilka minut) nie widzę zaczerwienienia ani pęcherzyka. Nie swędzi mnie też jakoś szczególnie. Tyle, że całe usta mnie tak pieką. Mam nadzieję, że się po prostu przesuszyły. Trzymajcie kciuki, żeby tak było! Dobrze, że w sobotę wizyta, bo schizuję ostatnio mocno! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#713 |
Zadomowienie
|
Buu - pochwal się później ciuszkami
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#715 |
Zakorzenienie
|
A dla mnie z jednej strony fajne, ale wolę mieć kruszynę na świecie i swój stary, płaski brzuch
![]()
#716 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paulina, 49 ![]() Mała, oj wiem jaki to skurcz....mnie kiedys złapał w pachwinach po prawej stronie. W pół zgięta chodziłam :/. A Ciebie jeszcze piesek ciągnął ajjj Ilonka, brawa za 33 tc ![]() ![]() Cytat:
![]() Odowska, piękny brzuszek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Asia, już nie ma śniegu ![]() A ja poszłam obejrzeć PNŚ, bo było o przebieraniu dziecka i nie zobaczyłam, zasnełam. Ajjj Zaraz się ogarniam i jadę do pracy po bony ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Zadomowienie
|
logoasia kciuki są
![]() mamazuzi to mówi Maciejka, ja bym już panikowala ![]() buuu powodzenia dla Was ![]() ja pod pajaca będe body z krotkim zakładała, u nas ogólnie zimno w mieszkaniu, więc nie wykluczam jeszcze rożka do tego ![]() a pranie w 60 ![]() młoda o 7.00 zaczęła się dopominać o jedzenie, lepsze to niż budzik ![]() dzień dobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#719 |
Zadomowienie
|
a mnie strasznie boli głowa dzisiaj
![]() wogóle muszę w końcu zamówić materacyk, resztę potrzebnych rzeczy na Allegro, a na styczeń zostawiam termometr, laktator i co nie co z Gemini. Aga, Emdzik Wy te koszule do karmienia to M macie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
![]() ![]() ![]() Buu, przebadaj małą, też mi się wydaje, że to mogą być robaki, ale na leki i tak potrzebujesz recepty. Także jak nie spojrzysz, wizyta u lekarza musowo. Logoasia kciukasy zaciśnięte będą o 15 ![]() Ja dziś coś kiepsko się czuję. Serducho mi jakoś szybciej bije i brzuchol pobolewa ![]() ![]() ![]() ![]() Odowska śliczny brzuszek i piękne włosy. Ja też mam długie ale nie aż tak, bo już podcięłam. Ale poniżej zapięcia stanika sięgają. Nie wyobrażam sobie obciąć ich tak żebym nie mogła spiąć. Przy dziecku to dopiero męczarnia. Maciejka, a co Ci jeszcze do kupienia zostało? Eh, z tą kasą.. My też jeszcze masę wydatków mamy a tu jeszcze święta. Na szczęście niani nie muszę kupować, mąż z pracy najprawdopodobniej dostanie bo już się pytali co nam kupić na urodzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.