![]() |
#751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
|
![]() ![]() |
![]() |
#752 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.f-f.com/pl/product/dluga-...krate/cc422238 to ta (tylko cena, u mnie to było 62 - 30%, a tu od razu 47? ) A przy okazji zobaczyłam, że FF uruchomił sklep polski! Wcześniej był angielski! Oj ależ się ucieszyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#753 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#754 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe co z posiewem... Ale dobrze że i Ty i gin to pilnujecie, więc wszystko będzie dobrze.. Ja jeszcze zadnego posiewu nie miałam więc nawet nie wiem... A jak widać nie zawsze są objawy...
![]() |
#756 |
Zadomowienie
|
amarantas dużo zdrowia dla maluszka i cierpliwości dla rodziców. Na pewno wszystko będzie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Konto usunięte
|
Szkoda że nie widzę zdjęć na kom bo jestem ciekawa warkocza
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Konto usunięte
|
Amarantas kciuki za maluszka
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Widzę że jutro dzień wizyt. Dziewczyny kciuki :p Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aggo aż weszłam na Stronę F&F ![]() i już sie zakochałam w kilku rzeczach ![]() m.in. ![]() http://www.f-f.com/pl/product/sweter...kotem/kg424027
![]() |
#761 |
Zadomowienie
|
Monia tak to już jest z tymi infekcjami, ale lepiej wiedzieć, że coś nie tak i leczyć niż żeby te bakterie po całym organizmie miały krążyć. I zazdroszczę pakowania WALIZKI. Ja swoją reklamówkę
![]() Zamówiłam na Allegro ręczniki kąpielowe, koszule do karmienia, pieluszki flanelowe, smoczki, kołderkę, podusię, gryzak i jeszcze parę pierdółek które akurat były taniej niż w Gemini i wyszło mi prawie 200 zł... ![]() zamawiałam stąd: http://allegro.pl/sklep/2150692_naszsmyk?id=2150692&p=5 jak dojdzie to dam znać czy warto, chociaż większość z Was to już ma prawie wszystko ![]() Amarantas trzymamy kciuki za Malucha! |
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Wtajemniczenie
|
MEIRE- u mnie kawa z mlekiem działała wcześniej... Ponadto ja mam nietolerancje laktozy po lekową i zawsze mleko działało, że tak to ujmę dwójkowo. Teraz ni hu hu, zaczęłam magicznie trawić laktozę chyba
![]() A z tymi bolesnymi ruchami dziecka, to rozumiem... Mój Dzieć ma główkę pod żebrami. Każda próba przetransportowania powoduje u mnie ból, wyginanie, żeby go zniwelować, a na koniec skurcze, bo próbuje przemieścić się niczym krecik. HOPE- wiadomo, że najlepiej na swoim i na własny rachunek. Ale wiem po nas, że wolimy zaoszczędzić i mieszkać w kamienicy teściowej dopóki nie zrealizujemy marzenia: DOM. Teściowie mieszkają w rodzinnym mieście, tutaj tylko babcia i sąsiedzi (lokatorzy, ale jednocześnie nasi przyjaciele ![]() No i cóż, to jej mieszkanie i musieliśmy wiele rzeczy wypracować. Mieliśmy wiele niemiłych sytuacji "o władzę" ![]() ![]() Może i u Was "łyżką miodu" i maleńkimi krokami zdziałacie cuda? Bo jak nie, to zawsze szybkie oderwanie plastra pozostaje- boli, bo boli, ale efekt jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Zakorzenienie
|
Ja też właśnie przeglądam strone F&F. Nawet fajne ubranka za rozsądną cenę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Dla zainteresowanych link do all. http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=4280236 |
![]() ![]() |
![]() |
#765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Zakorzenienie
|
Jeah mam kolczatke a przy okazji odkryłam obok mnie dobry zoologiczny z pracownikami co wiedza cokolwiek o zwierzętach a nie tylko takich typowych sprzedawcow
#767 |
Wtajemniczenie
|
AGA- jaką Ty masz tę maszynę do ścierania? Taką elektryczną tarkę moulinexa? Bo mi się marzy takie cudo, ale zbieram się już od kilku lat i dalej nie mam
![]() ![]() OGŁOSZENIE ![]() Dziewczyny, mam Centrum Materna DHA (30 tabl + 30 kaps), wzięłam po jednej, bo nie mogłam znaleźć zaczętego opakowania ![]() Z chęcią komuś oddam (to opakowanie z naklejką "nie do sprzedaży" dostane w gratisie) Któraś z Was by chciała? |
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Zadomowienie
|
Bardzo dziękuje za wszystkie miłe słowa
![]() ![]() ![]() Ciekawa jestem jak tam logoasia przed egzaminem... |
![]() ![]() |
![]() |
#769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naprawdę, będę tęsknić za tymi ruchami, za tym że bobasiński jest tylko mój ![]() ![]() kochane może zaraz uda mi się Was nadrobić, jak mam córę w domu to jest kiepsko z czytaniem. Asieńko Incognito wkleiła dokładnie te paski na ketony, które ja mam ![]() Po obiedzie dziś cukier 93, a po śniadaniu było 106 bo już wiem, że podnosi mi go serek biały, mimo że mam ten lekki 0% ![]() Właśnie wróciłam od endo, która to kazała mi wchodzić bez kolejki, mówię Wam kochane, ludzie mnie zabili wzrokiem po tysiąckroć. Brat był ze mną i córą i czekali na mnie, to mówił, że jakaś baba już tyradę do innej zaczęła. Jaką my teraz Polskę mamy to naprawdę... a ponoć większość katolicy. Szkoda gadać... Następna wizyta u endo dopiero po porodzie, ale moja pani ma mieć teraz dłuższą przerwę i wraca w maju. Napisała mi swój numer telefonu i 3-4 tygodnie po porodzie mam sobie zrobić badania i napisać jej wyniki i ona powie mi co dalej. Jutro gin.
![]() |
#770 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() MARTULA- ja zamówiłam pieluchy z nappy.pl a Ty na co się zdecydowałaś? Taką i jeszcze zwykłą zieloniutką. ![]() MALADT- dopóki tarczyca Ci szaleje to i z wagą będzie ciężko. Jedliśmy z Mężem raczej racjonalnie, zdrowo, sporo się ruszałam, u niego waga malała, u mnie się zatrzymała i nic..Jak zaczęłam w zeszłym roku brać letrox, tsh spadło to dosłownie w ciągu miesiąca spadło 3 kg! A odnośnie prania... U nas wstawia je Mężul- pralka jest w piwnicy, więc żebym nie nosiła ciężarów odkąd mieszkamy razem on się tym zajmuje ![]() No i też jakoś od 2 tygodni stawiałam kolejną torbę z praniem na koszu, bo już się zapchał ![]() Wczoraj zakładając tshirt do pracy mówi, że długie koszulki mu się skończyły i musi krótką założyć, a tu zimno jest... Wieczorem piżamy też już mu zabrakło. Myślę, że już dzisiaj wstawi pranie, w obawie że inne części garderoby też się skończą ![]() p.s. ja tam mam zapas wszystkiego na razie ![]() Cytat:
![]() ![]() DUSZONA- ja pierniczki pakowałam dotychczas w świąteczne serwetki i do puszek, pudełek (własnoręcznie ozdobionych ![]() ![]() ![]() A te talerzyki to super sprawa! Dzięki! AGATA- z deską barlinecką, to jak ze wszystkim- jeden zachwycony, drugi narzeka. Ja mam panele i wiem, że więcej nie położę tego na podłogę. A brat zachwycony i nawet w kuchni ma... Powodzenia u okulisty ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Zakorzenienie
|
Aggo to akurat wiem, że Ty nosisz niespodziankę
![]() Kasiulka ojjj ludzie tacy są, ja tak też miałam ostatnio u lekarza, mój tż mi mówił jak baby na mnie gadały... to mu powiedziałam, żeby następnym razem im tak odpowiedział, żeby się zamknęły... bo już mam dosyć takiego gadania, zapomniały jak w ciąży były kurde ![]() Ale dobrze, że wszystko ok ![]() I cukry masz piękne ![]() Maladt ![]() ![]() Wywiesiłam pranie, zrobiłam sobie harbate i znowu do łóżka... coś mnie ten brzuch ciągnie :/
#773 |
Zakorzenienie
|
ja piore druga pralke dzis bo mi młoda przyszła w tak upier*** kurtce ze nie pytajcie. i mi mowi jeszcze ze przeciez nie widac. mam nadzieje ze do jutra to to wyschnie bo inaczej to pojdzie nie wiem w czym.... chyba powiesze w łazience na kaloryferze to moze wyschnie
dopasowałam juz psu kolczatke i mu ubrałam i pociagnełam lekko to normalnie miał przerazenie w oczach.... sesesese juz widze jak bedzie chodził potulny jak baranek
![]() |
#774 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Zakorzenienie
|
Biedny pies
![]()
#776 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja kupiłam takie : http://sklep-milovia.eu/otulacze-s/2...elorazowa.html http://sklep-milovia.eu/otulacze-s/2...elorazowa.html http://www.kokosi.pl/otulacze-pul-ro...us-czarny.html i wkłady chłonne plus prefoldy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#777 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
INCOGNITO- Mój Mąż ma miał opryszczkę wiele razy i jeszcze się nie zaraziłam. Ale w ciąży też sobie pomyślałam, żeby nie akurat po tylu latach nie złapać. Na szczęście obywa się bez ![]() ![]() a usta mogą piec od zimnego powietrza na zewnątrz i suchego wewnątrz. U mnie najlepiej się sprawdza warstwa kremu nivea, albo zwykłej wazeliny. Albo miodu ![]() Cytat:
![]() MEIRE- ja to chyba właśnie wolę żeby było w brzuchu to Dziecko, bo jakoś tak bezpiecznie mi się wydaję, a jak wyjdzie, to tyle niewiadomych ![]() Cytat:
![]() ![]() na gemini wczoraj powrzucałam sobie rzeczy do przechowalni, a resztę planowałam na all r_p77. To w gemini wyszło mi ponad 300 zł. A niby wszystko po kilka złotych ![]() KASIULKA- wczoraj byłam w biedronce po pracy- miałam ze trzy rzeczy w koszyku, rozpiętą kurtkę, więc brzuch widoczny ![]() ![]() Zrobiłam, więc moje pierwsze uprzywilejowane zakupy ciążowe ![]() Ja też jutro mam gina ![]() Cytat:
![]() ![]() MADZIA- sweterek z kotkiem w sam raz dla Ciebie :P Dla mnie te męski są śmieszne: ![]() ![]() ![]() uf! W końcu jestem z wątkiem na bieżąco! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#778 |
Zakorzenienie
|
#779 |
Wtajemniczenie
|
MARTA- wzięłam z mikrofibry i w innych sklepie z bambusa i konopne. Na razie to jak tak na spróbowanie, ze tak powiem
![]() Wybrałam też takie pieluchy, które mają uniwersalny rozmiar, żeby nie cisnąć, że teraz muszę użyć, bo inaczej wyrośnie. ------------ Ostatnio mi krew z nosa kilka razy leciała, takie tam małe coś, albo podczas dmuchania pękają mi też naczynka. I dzisiaj szef zobaczył, że siedzę z okładem na karku i zakrwawioną chusteczką i tak się zestresował, że po zajęciach mnie odwiózł do domu, powiedział, żebym to, co mogę już w domu robiła, więc dopiero w przyszłym tygodniu jadę na 3 godzinki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Szybko nadrobiłas ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- jeejku, nie mogę patrzeć na tą truskawkę na zdjęciu poniżej .... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.