|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
|
|
|
|
#752 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.f-f.com/pl/product/dluga-...krate/cc422238 to ta (tylko cena, u mnie to było 62 - 30%, a tu od razu 47? ) A przy okazji zobaczyłam, że FF uruchomił sklep polski! Wcześniej był angielski! Oj ależ się ucieszyłam
|
|
|
|
|
#753 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#754 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe co z posiewem... Ale dobrze że i Ty i gin to pilnujecie, więc wszystko będzie dobrze.. Ja jeszcze zadnego posiewu nie miałam więc nawet nie wiem... A jak widać nie zawsze są objawy...
|
|
#756 |
|
Zadomowienie
|
amarantas dużo zdrowia dla maluszka i cierpliwości dla rodziców. Na pewno wszystko będzie dobrze
|
|
|
|
#757 |
|
Konto usunięte
|
Szkoda że nie widzę zdjęć na kom bo jestem ciekawa warkocza
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#759 |
|
Konto usunięte
|
Amarantas kciuki za maluszka
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Widzę że jutro dzień wizyt. Dziewczyny kciuki :p Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aggo aż weszłam na Stronę F&F ![]() i już sie zakochałam w kilku rzeczach ![]() m.in. http://www.f-f.com/pl/product/sweter...kotem/kg424027
|
|
#761 |
|
Zadomowienie
|
Monia tak to już jest z tymi infekcjami, ale lepiej wiedzieć, że coś nie tak i leczyć niż żeby te bakterie po całym organizmie miały krążyć. I zazdroszczę pakowania WALIZKI. Ja swoją reklamówkę
Zamówiłam na Allegro ręczniki kąpielowe, koszule do karmienia, pieluszki flanelowe, smoczki, kołderkę, podusię, gryzak i jeszcze parę pierdółek które akurat były taniej niż w Gemini i wyszło mi prawie 200 zł... ![]() zamawiałam stąd: http://allegro.pl/sklep/2150692_naszsmyk?id=2150692&p=5 jak dojdzie to dam znać czy warto, chociaż większość z Was to już ma prawie wszystko ![]() Amarantas trzymamy kciuki za Malucha! |
|
|
|
#762 |
|
Wtajemniczenie
|
MEIRE- u mnie kawa z mlekiem działała wcześniej... Ponadto ja mam nietolerancje laktozy po lekową i zawsze mleko działało, że tak to ujmę dwójkowo. Teraz ni hu hu, zaczęłam magicznie trawić laktozę chyba
![]() A z tymi bolesnymi ruchami dziecka, to rozumiem... Mój Dzieć ma główkę pod żebrami. Każda próba przetransportowania powoduje u mnie ból, wyginanie, żeby go zniwelować, a na koniec skurcze, bo próbuje przemieścić się niczym krecik. HOPE- wiadomo, że najlepiej na swoim i na własny rachunek. Ale wiem po nas, że wolimy zaoszczędzić i mieszkać w kamienicy teściowej dopóki nie zrealizujemy marzenia: DOM. Teściowie mieszkają w rodzinnym mieście, tutaj tylko babcia i sąsiedzi (lokatorzy, ale jednocześnie nasi przyjaciele )No i cóż, to jej mieszkanie i musieliśmy wiele rzeczy wypracować. Mieliśmy wiele niemiłych sytuacji "o władzę" ale wszystko jest do dogadania. Nie od razu, małymi kroczkami zdziałaliśmy bardzo dużo. Teraz czujemy się "u siebie" ale kosztowało nas to wiele ciężkich rozmów, wyrzeczeń...Może i u Was "łyżką miodu" i maleńkimi krokami zdziałacie cuda? Bo jak nie, to zawsze szybkie oderwanie plastra pozostaje- boli, bo boli, ale efekt jest
|
|
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też właśnie przeglądam strone F&F. Nawet fajne ubranka za rozsądną cenę
|
|
|
|
#764 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Dla zainteresowanych link do all. http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=4280236 |
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z niecierpliwością będe czekac na recenzję
|
|
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Jeah mam kolczatke a przy okazji odkryłam obok mnie dobry zoologiczny z pracownikami co wiedza cokolwiek o zwierzętach a nie tylko takich typowych sprzedawcow
|
#767 |
|
Wtajemniczenie
|
AGA- jaką Ty masz tę maszynę do ścierania? Taką elektryczną tarkę moulinexa? Bo mi się marzy takie cudo, ale zbieram się już od kilku lat i dalej nie mam
z chęcią przeczytam więcej o tym cudzie OGŁOSZENIE ![]() Dziewczyny, mam Centrum Materna DHA (30 tabl + 30 kaps), wzięłam po jednej, bo nie mogłam znaleźć zaczętego opakowania ; ważne do 01/2015.Z chęcią komuś oddam (to opakowanie z naklejką "nie do sprzedaży" dostane w gratisie) Któraś z Was by chciała? |
|
|
|
#768 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo dziękuje za wszystkie miłe słowa
Takie długie włosy noszę od kilku lat i nie przyszło mi do głowy, że jeszcze kogoś to może zdziwić. No, ale czuję, że czas na zmiany i dlatego 1141655 i maladT dziękuje za namiary na tę fundację Ciekawa jestem jak tam logoasia przed egzaminem... |
|
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naprawdę, będę tęsknić za tymi ruchami, za tym że bobasiński jest tylko mój kochane może zaraz uda mi się Was nadrobić, jak mam córę w domu to jest kiepsko z czytaniem. Asieńko Incognito wkleiła dokładnie te paski na ketony, które ja mam Po obiedzie dziś cukier 93, a po śniadaniu było 106 bo już wiem, że podnosi mi go serek biały, mimo że mam ten lekki 0% Właśnie wróciłam od endo, która to kazała mi wchodzić bez kolejki, mówię Wam kochane, ludzie mnie zabili wzrokiem po tysiąckroć. Brat był ze mną i córą i czekali na mnie, to mówił, że jakaś baba już tyradę do innej zaczęła. Jaką my teraz Polskę mamy to naprawdę... a ponoć większość katolicy. Szkoda gadać... Następna wizyta u endo dopiero po porodzie, ale moja pani ma mieć teraz dłuższą przerwę i wraca w maju. Napisała mi swój numer telefonu i 3-4 tygodnie po porodzie mam sobie zrobić badania i napisać jej wyniki i ona powie mi co dalej. Jutro gin.
|
|
#770 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#771 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() MARTULA- ja zamówiłam pieluchy z nappy.pl a Ty na co się zdecydowałaś? Taką i jeszcze zwykłą zieloniutką. ![]() MALADT- dopóki tarczyca Ci szaleje to i z wagą będzie ciężko. Jedliśmy z Mężem raczej racjonalnie, zdrowo, sporo się ruszałam, u niego waga malała, u mnie się zatrzymała i nic..Jak zaczęłam w zeszłym roku brać letrox, tsh spadło to dosłownie w ciągu miesiąca spadło 3 kg! A odnośnie prania... U nas wstawia je Mężul- pralka jest w piwnicy, więc żebym nie nosiła ciężarów odkąd mieszkamy razem on się tym zajmuje do mnie należy segregacja ciuchów.No i też jakoś od 2 tygodni stawiałam kolejną torbę z praniem na koszu, bo już się zapchał Wczoraj zakładając tshirt do pracy mówi, że długie koszulki mu się skończyły i musi krótką założyć, a tu zimno jest... Wieczorem piżamy też już mu zabrakło. Myślę, że już dzisiaj wstawi pranie, w obawie że inne części garderoby też się skończą ![]() p.s. ja tam mam zapas wszystkiego na razie ![]() Cytat:
pokocham jak swoje nawet Dinozaura ![]() DUSZONA- ja pierniczki pakowałam dotychczas w świąteczne serwetki i do puszek, pudełek (własnoręcznie ozdobionych ), albo w celafon, coby od razu pochwalić się jak mi pięknie wyszły A te talerzyki to super sprawa! Dzięki! AGATA- z deską barlinecką, to jak ze wszystkim- jeden zachwycony, drugi narzeka. Ja mam panele i wiem, że więcej nie położę tego na podłogę. A brat zachwycony i nawet w kuchni ma... Powodzenia u okulisty
|
||
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
Aggo to akurat wiem, że Ty nosisz niespodziankę
![]() Kasiulka ojjj ludzie tacy są, ja tak też miałam ostatnio u lekarza, mój tż mi mówił jak baby na mnie gadały... to mu powiedziałam, żeby następnym razem im tak odpowiedział, żeby się zamknęły... bo już mam dosyć takiego gadania, zapomniały jak w ciąży były kurde ![]() Ale dobrze, że wszystko ok ![]() I cukry masz piękne ![]() Maladt za kolczatkę ![]() Wywiesiłam pranie, zrobiłam sobie harbate i znowu do łóżka... coś mnie ten brzuch ciągnie :/
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
ja piore druga pralke dzis bo mi młoda przyszła w tak upier*** kurtce ze nie pytajcie. i mi mowi jeszcze ze przeciez nie widac. mam nadzieje ze do jutra to to wyschnie bo inaczej to pojdzie nie wiem w czym.... chyba powiesze w łazience na kaloryferze to moze wyschnie
dopasowałam juz psu kolczatke i mu ubrałam i pociagnełam lekko to normalnie miał przerazenie w oczach.... sesesese juz widze jak bedzie chodził potulny jak baranek
|
#774 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
Biedny pies
|
#776 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja kupiłam takie : http://sklep-milovia.eu/otulacze-s/2...elorazowa.html http://sklep-milovia.eu/otulacze-s/2...elorazowa.html http://www.kokosi.pl/otulacze-pul-ro...us-czarny.html i wkłady chłonne plus prefoldy. |
|
|
|
|
#777 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
INCOGNITO- Mój Mąż ma miał opryszczkę wiele razy i jeszcze się nie zaraziłam. Ale w ciąży też sobie pomyślałam, żeby nie akurat po tylu latach nie złapać. Na szczęście obywa się bez na razie ![]() a usta mogą piec od zimnego powietrza na zewnątrz i suchego wewnątrz. U mnie najlepiej się sprawdza warstwa kremu nivea, albo zwykłej wazeliny. Albo miodu ![]() Cytat:
MEIRE- ja to chyba właśnie wolę żeby było w brzuchu to Dziecko, bo jakoś tak bezpiecznie mi się wydaję, a jak wyjdzie, to tyle niewiadomych ![]() Cytat:
ja mam prawie nic ![]() na gemini wczoraj powrzucałam sobie rzeczy do przechowalni, a resztę planowałam na all r_p77. To w gemini wyszło mi ponad 300 zł. A niby wszystko po kilka złotych ![]() KASIULKA- wczoraj byłam w biedronce po pracy- miałam ze trzy rzeczy w koszyku, rozpiętą kurtkę, więc brzuch widoczny kasjerka podeszła do mnie i mówi, że zaprasza do kasy. I taka babka na oko 50lat jak zobaczyła, że kasa się otwiera to czmychnęła przede mnie, a kasjerka do niej, że otworzyła aby kobieta w ciąży nie musiała za długo stać, czy ona też spodziewa się dziecka, albo jest inwalidką, bo po szybkości w stawaniu przy kasie nie zauważyła Zrobiłam, więc moje pierwsze uprzywilejowane zakupy ciążowe ![]() Ja też jutro mam gina Cytat:
ale skoro ona też metodą obserwacji dochodziła do różnych wniosków, to może i racja ? ![]() MADZIA- sweterek z kotkiem w sam raz dla Ciebie :P Dla mnie te męski są śmieszne: ![]() ![]() ![]() uf! W końcu jestem z wątkiem na bieżąco! |
||||
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
|
#779 |
|
Wtajemniczenie
|
MARTA- wzięłam z mikrofibry i w innych sklepie z bambusa i konopne. Na razie to jak tak na spróbowanie, ze tak powiem
Wybrałam też takie pieluchy, które mają uniwersalny rozmiar, żeby nie cisnąć, że teraz muszę użyć, bo inaczej wyrośnie. ------------ Ostatnio mi krew z nosa kilka razy leciała, takie tam małe coś, albo podczas dmuchania pękają mi też naczynka. I dzisiaj szef zobaczył, że siedzę z okładem na karku i zakrwawioną chusteczką i tak się zestresował, że po zajęciach mnie odwiózł do domu, powiedział, żebym to, co mogę już w domu robiła, więc dopiero w przyszłym tygodniu jadę na 3 godzinki a resztę zdalnie.
|
|
|
|
#780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szybko nadrobiłas ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- jeejku, nie mogę patrzeć na tą truskawkę na zdjęciu poniżej ....
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.

Takie długie włosy noszę od kilku lat i nie przyszło mi do głowy, że jeszcze kogoś to może zdziwić.
No, ale czuję, że czas na zmiany i dlatego 1141655 i maladT dziękuje za namiary na tę fundację 
za kolczatkę