|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz. VIII
Ma.ko- to Ty masz.lepiej bo siedziec mozesz:p Dla mnie siedzenie po ok 2 minutach to katorga.
Ale pociesza zawsze to swiadomosc niesamotnosci bolu:p Justyna dobrze ze jestes pozamykana moze na chwile przejda Ci dolegliwosci i bedzie spokojniejsza
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
brałam, ale to skomplikowana historia
w skrócie endo stwierdził, że TSH 1,85 to za wysokie-obniżył mi na siłę do zera, a potem próbował ratować i do 125 poszło, także tego ![]() Myszunia19- i dobrze zrobiłaś, jestem z Ciebie dumna, może to go zmobilizuje, a Ty masz choć trochę spokój umysłuhihi, my trzymamy w łóżeczku rożek z lwem pozytywką, żeby puste nie stało Maritxell- czy styczeń czy luty-ja i tak bym odmówiła, jakoś sobie tego nie potrafię wyobrazić, raczej zabawa dla Ciebie będzie średnia, a maluszek wśród tylu gości to też zadowolony nie będzie Cytat:
Brawurka_29-wszystko jest ok, Ty się tam nie stresuj ![]() ja do torby szpitalnej jeszcze biorę suszarkę i maszynkę do golenia (bo tak nie widzę na Waszych listach) Edytowane przez TOMORROW Czas edycji: 2014-12-03 o 20:13 |
|
|
|
|
#2343 | |
|
<3 <3 <3
|
Cytat:
![]() Ostatnio kupiłam Huntery na necie taniej o 150 zł
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
raz-widzisz statystycznie, jak dziecko się rozwija odnośnie rówieśników
dwa-jak dziecko ma ciągle np 50 centyl i nagle spada do 10 to sygnał, że coś się dzieje (w sensie po urodzeniu na tych okresowych badaniach) |
|
|
|
#2345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
Fashion no gdzie mozna zaoszczędzić i to 80zl no to należy skorzystać jak sie o takiej promocji wie
|
|
|
|
#2347 |
|
Zadomowienie
|
Kleo i przez 5 lat się człowiek uczy odbierać porody? (nie obrażając nikogo)
|
|
|
|
#2348 |
|
Rozeznanie
|
fashion mam to samo
jestem dobrym kąskiem dla sprzedawców bo przyciągnie mnie chyba każdy napis SALE
|
#2349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2350 |
|
Zadomowienie
|
A jak jestesmy przy skapstwie i rabatach to podpowiecie gdzie najtaniej znajde Emu? Chyba sie jednak na nie skusze
Tomorrow, nie ma opcji zebysmy wzieli malego ze soba. Jesli tam pojedziemy to tylko jesli moja mama bedzie z nim w pokoju niedaleko w hotelu u ja bede do nich zagladac. Na pewno tez nie zostawie go na cala noc. Zanim sie dowiedzialam o tym weselu to moje wyobrazenia poporodowe zakladaly ze jakies 2-3 tyg nosa z domu nie wystawie. Zobaczymy jak sie bede czula, jak maly bedzie sie sprawowal i przede wszystkim kiedy sie urodzi.
|
#2351 |
|
Wtajemniczenie
|
Montanka, Karoloo, Teja dzięki
Tomorrow o właśnie maszynka, dobrze ze mi przypomniałaś. Jeszcze dwa dni temu pamiętałam żeby ja włożyć. Taka skleroza ciążowa ze szok Kupiłam w końcu korę dębu do nasiadówek a pokrzywy dalej nie kupiłam. Chyba sobie na kartce zapisze bo z dnia na dzień coraz gorzej z tym puchnięcie- zwłaszcza stop, prawa napuchla bardziej jakoś dziwnie
|
#2352 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[QUOTE=ma.ko;49189556, A i pytanie odnośnie mleka. Bo wydaje mi sie, ze powinno być w domu 1 op w razie czego. Jakie wybieracie?[/QUOTE] ja kupiłam bebiko 1 Jak nie podejdzie kupie bebilon Cytat:
![]() Cytat:
po porodzie dostałam schabowego i kapustę kiszona ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zdrówka No ja teraz morfologia plus coś o wątrobie i we wtorek gbs będę miec wymaz Cytat:
|
|
#2353 |
|
Zadomowienie
|
a co to PP? jeśli mogę spytać?
|
|
|
|
#2354 |
|
Rozeznanie
|
ellyunia korę dębu kupiłaś gdzieś stacjonarnie czy zamawialas ?
|
#2356 |
|
Zadomowienie
|
I zapomniałam Wam się pożalić. Wy puchniecie a mi młody uciska jakiś nerw i boli mnie cała lewa strona, od biodra, przez pośladek, po łydkę. Oszaleć można, bo w żadnej pozycji nie jest lepiej
![]() To moja jedyna ciążowa dolegliwość na dzień dzisiejszy, gdyby ją tak wyeliminować to mogłabym być w ciąży cały czas
|
#2357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzisz z czym ja teraz walczę ![]() Cytat:
połowę domu bierzesz kochana Aczkolwiek ja mialam chyba mniej rzeczy za pierwszym razem ;p Obcinasz paznokcie w domku dopiero później. Dlatego na początku są potrzebne niedrapki
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
Kinqa po lekarzu?? Jak tam ?
|
|
|
|
#2359 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W takim razie zamawiam ![]() Nam równe 40 Cytat:
Korę dębu też dostałam - to mają być sparzone torebki czy esencja do przemywania po porodzie ?
|
||
|
|
|
#2360 |
|
Zadomowienie
|
Eirene schabowy w panierce (smazony) czy jakis pieczony? :-P
|
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka555 tak. Młoda dostała lek...ale czytalam,ze od rwzu nie przejdzie :/.
Wszyscy domownicy po tabletce dostali. A ja nie muszę niby Jutro zamierzam kapusniaka powtórzyć a pojutrze buraczkowa.
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
O jeny wspolczuje... ogarnialas juz posciele, bielizne itd? Masa roboty pewnie ;/
|
|
|
|
#2363 |
|
Wtajemniczenie
|
To powodzenia w walce z nimi!!! Czosnku chyba tez nie lubią wszystkie robale.
|
|
|
|
#2364 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja mam licencjat, skończony Śląski Uniwersytet Medyczny. Można zrobić mgr, ja miałam robić po roku od skończeniu studiów, ale nie zrobiłam. Wbrew pozorom studia położnicze i pielęgniarskie to wielka harówa. Zajęcia miałam na całym śląsku praktycznie. Ćwiczenia od 7 do 19. Do tego praktyki w szpitalach w czasie wakacji, okreslona liczba zabiegów, które trzeba wykonać, porodów, które trzeba odebrać itp. Studia łącznie 5,5 roku. I nie uczysz się tylko odbierać porodów. A co do porodu... to bardzo skomplikowany mechanizm. Dla normalnego człowiek to etap skurczy, skurczy partych i porodu oraz porodu łożyska.
|
|
#2365 | |
|
Wtajemniczenie
|
w aptece
ok 5 zł torebka dość spora Ziółka trzeba zagotować i napar dolać do kąpieli Dzisiaj testuje ![]() Cytat:
![]() Askaa może poczekaj z tym śpiworkiem, właśnie się pierze. Ciekawe jak będzie wyglądał po
|
|
#2366 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję Ci za pełną opinię - to miłe, bo sama na to nie wpadłam Korę kupiłam w saszetkach, bo wydaje mi się, że tak wygodniej i też liczę na to, że pomoże mi na dup.ne sprawy teraz bo robi się nieciekawie... trzeba przeżyć
|
|
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Tommotor no tak pod tym względem to lepiej heh.
Eirene dzięki ![]() Chyba też kupię bebiko albo bebilon. Enfamil za drogi a nie wiem czy będzie potrzebny. Kinqaa właśnie miałam pytać gdzie sie podziewasz. No kwasu ronald nie lubią, za to kochają slodycze ![]() Zajelam sie bożena. Średnio mi poszło. I w ogóle jakąś podenerwowana jestem bez powodu. Chyba zjem jabłko na odstresowanie.
|
#2368 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja wysłałam w sumie męża wiec będę w rondelku gotować Elvira prałam minky od Makaszki i stan po zachwycający
|
|
#2369 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
co za pomyłka, bym chyba ubiła na miejscu, tyle nerwów przysporzyć. A miałam pisać, że u koleżanki też podejrzewali, że dziecko jest zbyt małe. Urodziła się 3,300 a okazało się, że po prostu błędy przy mierzeniu były... Montanka, takie na jakie dostanę skierowanie, to pójdę w pt mam wizyte. To będzie 35,5 więc już chyba powinnam dostaćmi 32 jezuuuuuuuuuuuuuuuuCytat:
Cytat:
siostra tż rodziła niedawno i w szpitalu zabraniali obcinać paznokci. Ona i tak obcięła, bo mała miała szponki a niedrapek mówiły żeby nie zakładać, dziecko dotykiem poznaje siebie i otoczenie, a jak się za drapie to nie ma tragediiCytat:
![]() na tvp 2 o 22:20 jest "Jak urodzić i nie zwariować" rewelacyjna komedia
38t5d Edytowane przez allgoodthings Czas edycji: 2014-12-03 o 22:05 |
|||||
|
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
Ma.ko juz nie wiem czy dobrze wyczytałam ale wy macie i lozeczko i kołyskę ?;p mozna wiedziec dlaczego taki wybor ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.

moze na chwile przejda Ci dolegliwosci i bedzie spokojniejsza

i dobrze zrobiłaś, jestem z Ciebie dumna, może to go zmobilizuje, a Ty masz choć trochę spokój umysłu

jestem dobrym kąskiem dla sprzedawców bo przyciągnie mnie chyba każdy napis SALE