|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz. II :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#2672 |
|
Konto usunięte
|
pszczoua gratuluję
a zgadza się z tym kalendarzem chińskim co był wklejany w I części?
|
|
|
|
#2673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Który to jest tydzień? Wybacz, że nie pamietam ![]() Cytat:
kobieta![]() a czemu nie to i to?
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj zaczelam 16tc. Z Julkiem wiedzialam juz w 14. Teraz na poczatku pepowina przeszkadzala ale pozniej malenstwo sie przesunelo i pokazalo swoje klejnoty w calej okazalosci
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- No i dziekuje za gratulacje
|
|
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
Brzuch mnie boli. .. Martwie sie
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
mocno? Oby szybko przeszło
![]() Ja byłam w lidlu i nakupowałam sobie żelek za 40 zł ![]() Wcinam zachwalane zielone spagetti, mega kwaśnee ![]() Do czekolady w ogóle mnie nie ciągnie...
Piotruś Edytowane przez fartuch Czas edycji: 2014-12-03 o 20:46 |
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
Oby przeszlo
|
|
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do zelek to byliśmy w smyku kupić prezent małemu i była mega kolejka. Jak juz kupilisny to zobaczylam mega stand z zelkami i normalnie chodzą mi po głowie do teraz ale w kolejce nie chciało się nam drugi raz stac
|
|
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2681 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
ja też kocham tę galaretkę z puszki
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Niestety- mam większy ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Ja na razie jestem przeżarta pizzą W poniedziałek byliśmy z małżem, a dziś zamówiłam dla mamy i dla mnie na drugie danie... Było mi niedobrze przez 4 godziny...Cytat:
![]() Ja coraz częściej myślę, że u nas też będzie drugi syn ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Mam nadzieję, że szybko przejdzie Mnie też właśnie pobolewa, ale znośnie Ale się wkurzyłam niedawno ![]() 23 listopada kupiłam Małemu na allegro lego zestaw remiza. Na Mikołajki. Zapłaciłam następnego dnia. Paczka miała przyjść kurierem -uwaga- aż z Krakowa No i do wczoraj nie ma. No to napisałam maila do sprzedającego, o co kamman. A ten mi dziś odpisuje, że bardzo przepraszają, ale w związku z duzym zainteresowaniem, towar został wyprzedany
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
Skad wy macie czas na pisanie?
Tz narobil mi smaka na kakao, po czym przyszedl za chwile i mowi ze jednak mi nie zrobi bo mleko sie skonczylo. I jak tu nie ubic takiego?? Choinke my mamy mala, sztuczna i na szafce wiec dziecko nie zrzuci (chyba). Ktos pisal o polroczniakach, moj w tym wieku lezal, do raczkowania mial jeszcze spory kawalek. |
|
|
|
#2683 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
((Cytat:
![]() Mi też ![]() Cytat:
na pewno lekarz mówił, że możesz sobie pomóc nie dźwigając, nie napinając się, np nie przesuwać nie ciągnąć ciężkich przedmiotów. Powodzenia ![]() Cytat:
Mam ciotke lide lub lidke. Też nie znam zdrobnienia lila, to pewnie od regionu zależy. Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2684 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Miłego i spokojnego dnia wam Kobitki Kochane życzę ![]() Ja dziś na 18 na pierwsze usg genetyczne - z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej zaczynam się stresować.
|
|
#2685 | |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewuszki
Pszczoua gratuluję synka. Na pewno stworzą z Julciem super więź Ja też zawsze chciałam chłopca ale teraz przez te wszystkie sugestie tż czuję, że to dziewczynka ;-) Co do mojego wczorajszego samopoczucia. Dziękuję Wam za wsparcie :-* Ok. 16 poczułam się lepiej i poszłam do pracy. Wróciłam jednak z bólem żołądka, podejrzewam, że z głodu. Zjadłam małą kolację i poszłam wcześniej spać, bo wyglądałam jak zwłoki po tej całodziennej męczarni w toalecie. Niestety o 2 w nocy przebudzilam się, zrobiłam siusiu i mdłości nie pozwoliły mi już zasnąć przez parę godzin :-( Jak dziś drugi dzień z rzędu będzie tak źle to chyba naprawdę pojadę do szpitala. I wcale nie będę przyjmowała się tym, że niektórzy sądzą, że jestem przewrazliwona. Bo każda kobieta jakoś musiała to przejść i wszystkie dały radę :-( ---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Cytat:
Będzie dobrze
|
|
|
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
Mycha - kazda kobieta jakos przechodzi ciaze, fakt, ale nie kazda wymiotuje i cos z tym zrobic trzeba. Tylko nie wiem czy akurat szpital najbardziej pomoze? Bylas z tym u gina? Sa czopki przeciw wymiotom. Moze od tego warto zaczac?
|
|
|
|
#2687 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Dziewczyny
Wczoraj bylam na genetycznym. Wszystko ok. Maluszek ma 6 cm, olbrzym Troche byl problem z przeziernoscia karkowa bo dziec nie chcial wspolpracowac i obrocic sie do prawidlowej pozycji ale po lekkiej gimnastyce sie udalo. Przeziernosc 1.95. Nastepne i ostatnie usg 27 stycznia A to moje malenstwo❤️ ImageUploadedByWizaz Forum1417677695.202922.jpg |
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
Aika to świetnie
gratuacje!
|
|
|
|
#2689 |
|
Zadomowienie
|
pszczoua, gratuluję!!
Ja dziś zaczynam 15 tc, wizytę mam 15 grudnia, to będzie już połowa 16 tc, mam nadzieję, że poznamy wtedy płeć i na wigilię pochwalimy się rodzicom ![]() tassia, jak brzuch? Przeszły bóle? A ja czuję dziś, że jeszcze bardziej mi brzuch wywaliło.... ![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Aika, super, że wszystko ok! Fajnie widać maluszka
|
|
|
|
#2690 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Arka Super! Gratuluję :-* |
|
|
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
Brzuch lepiej ale dopiero dziś. Wczoraj nospa nie pomogła. Chyba się nadwyrezylam. Pol dnia z dzieckiem na rekach i pol wieczoru w galerii na zakupach.
|
|
#2692 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje
|
|
|
#2693 |
|
Zadomowienie
|
ojj tassia, to chyba już znamy przyczynę bólu brzucha. Ja jak się za dużo nadźwigałam to też mi się dawał we znaki...
|
|
|
|
#2694 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj w pracy nie bardzo mialam kiedy usiasc i tez zakonczylam dzien no-spa. Zaczynam sie zastanawiac jak kobiety daja rade pracowac do nie wiem ktorego miesiaca ale dlugo..
|
|
|
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
duży ![]() ![]() ja mam genetyczne jutro...stresik jest
|
|
|
|
|
#2697 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczyny
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za wizytę!
Koniecznie pochwal się po!
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zastanawiam się teraz jak dalam rade... Myślę ze ciąża ciąży nie równa. Ja się czulam wspaniale, a teraz czuje się jak zwłoki. Może to się jeszcze odmieni
|
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
Domincia trzymam kciuki za wizytę!
Mi się dzisiaj śniło, że okazało się, że mój dzidziuś będzie miał jakaś wadę wrodzoną
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

ja serio nie wiem...

a zgadza się z tym kalendarzem chińskim co był wklejany w I części? 

kobieta

ja pracuje z dziećmi z rodzin dotkniętych patologią i przerobiłam cały zestaw takich imion były: Samanta, Denis, Kevin, Jessica, Telemach, Victoria, Vanessa, Santiana, Nico, Dajana itd..... nie wiem jak to jest z tą radą języka polskiego ale były pisane dokładnie tak jak ja to zrobiłam, więc większość zdecydowanie nie po polsku. 

W poniedziałek byliśmy z małżem, a dziś zamówiłam dla mamy i dla mnie na drugie danie... Było mi niedobrze przez 4 godziny...