|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
A tak BTW to dzięki za odzew ale suma sumarum się przeliczyłam, i na soni mnie nie stać. Zatem no nie wiem co to będzie.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-04 o 00:00 |
|
|
|
#4262 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
A jeśli nie w rossie, to gdzie się kupuje takie ustrojstwo? Hipermarkety? Drogerie? Apteki? |
|
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4264 |
|
grozi wypollizowaniem
|
tylko ze cały myk prawidłowego nitkowania polega na tym ze ma byc zrobiona literka c i sie ją ciągnie po bocznej częsci zęba, a rą cieciwką sie nie da zrobic literki c
![]() chyba ze sie ja jakos przekrzywia i takąprzekrzywioną jedzie po boku? hmmm musialabym w praktyce popróbowac ![]() a ta cieciwka jest jednorazowa? czy sie te nitke zmienia czy jak to dziala?
|
|
#4265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://allegro.pl/wykalaczki-nic-den...840648860.html
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-12-04 o 00:15 |
||
|
|
|
#4266 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4267 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Winteria chyba też? ![]() Cytat:
![]() A teraz jeszcze raz, ale po polsku ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
1. chyba też
2. to raczej przebarwienia ale im więcej osadu, tym bardziej barwniki się wżerają 3. nie Ty jeden i jeszcze ad bezpieczna obroża dla kota, np. taka http://www.zooplus.pl/shop/koty/tran...ne/154730#more rozpina się przy szarpnięciu
|
|
#4269 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() --- Idę wynitkować zęby
|
||
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4271 |
|
BAN stały
|
Wynitkuj, bo czarnego kamienia dostaniesz, paradontozy, chwiania się i w efekcie finalnego wypadu!
--- Komuś stolik? |
|
|
|
#4272 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#4273 |
|
Wtajemniczenie
|
machneu i spadam
|
#4274 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to naprawdę droga sprawa, ja na razie olałam temat Cytat:
zawsze sa strumienie krwi Cytat:
Macham z pracy
|
|||
|
|
|
#4275 | |
|
Mother of Cats
|
![]() Cytat:
2. No, to się nagadałam
|
|
|
|
|
#4276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Już widzę małża jak go czyści. ![]() ![]() Cytat:
Bo już sobie odpuściłam, a tu tera wychodzi, że to w sumie niezła inwestycja. No ale na tyle sobie jednak nie możemy pozwolić, tylko obawiam się, że jak teraz tego nie kupię, to już przez nast 20 lat nie Nie no jakoś to przeżyję
|
||
|
|
|
#4277 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Guzik prawda
![]() Mam przyjaciółkę, która pali papierosy i pije sporo kawy i mocnej herbaty. I kochana dziewczyna jest, ale rozmawiać to by się z nią najlepiej rozmawiało nawet nie przez maseczkę a la Jopończyk, tylko przez maskę P-Gaz kolor zębów - żółto brązowy.....Znad kawy
|
#4278 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Joł baru alesz mnie łeb ....
Cytat:
1 Nie są dobrze dla każdego , zwłaszcza dla osób o nadwrażliwych zębach. 2 Spotkałam się z twierdzeniem że obniżają dziąsła ![]() 3 Nie ma znaczenia jaką kupisz one wszystkie działają na takiej samej zasadzie, więc lepiej na początek kupić tańszą wersję na wypadek gdyby okazało się że patrz pkt 1 4 Co jest najbardziej zastanawiające żaden z moich dentystów nie używa na stałe elektrycznej ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
tego oto płynu do ust Corsodyl 0,2%, płyn do płukania jamy ustnej, 300 ml No i moja metoda tam gdzie zęby są ma krzywe doczyszczam wykałaczką No i jeszcze może być tak że nie masz gładkiego szkliwa w wyniku brania niektórych leków ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- 1 Nie tam on jest kochany 2 niestety w realu i to też było poprzedzone zaburzeniami snu ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
2 To ja nie wiem nasza skóra reaguje inaczej Uwielbiam takie rozkminy perfumowe ![]() 3 30 Edenu brzmi dobrze ![]() 5 Lifting powiek robi się już w znieczuleniu miejscowym ![]() 1 No tak nieskomplikowani i można z nimi bez owijki w bawełnę. 2 Tylko 10 tkę http://www.fragrantica.com/perfume/M...Peau-2385.html Żadnych szaleństw... Zrezygnowałam nawet z czanrej COCO jak była rozbierana
|
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstrzymam się z zakupem, do wizyty u denta, bo mnie te zęby bolą i bolą, mam nadwrażliwe. Pasta - moja ukochana i jedyna, czyści najlepiej, najmniej mnie uwrażliwia. Czasem zmieniam na Sensodyne, jak mnie bolą, czyli teraz, ale dopiero dziś jadę kupić. Płyn znam z dawnych lat, dzięki za przypomnienie. Zęby mam niegładkie genetycznie chyba. Mam takie karbowane szkliwo Normalnie unikat Dzięki dzięki za wszystkie opinie. Serio wyszło mi ze chyba lepiej wypstrykać się z 600 stów na sonic (ale nei w tym życiu I'm afraid ) niż stracić 350 na klasik electric.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-04 o 12:52 |
|
|
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może tak pasta tak Cię uwrażliwia? .. No ale doczyszcza Moim zdaniem warto nabyć podstawową wersję oral b za 49 zł i przekonać się czy jest ok czy nie ... Taki nie szkliwo nierówne wcale nie jest unikatem dużo ludzi tak ma
|
|
#4281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem wiem, że to typowe tak sobie narzekłam ze smutku
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-04 o 13:02 |
|
|
|
|
#4282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polly Pytałaś o jakieś dobre info dot glutenu. Wiem że źródło słabe bo to gazeta Skarb rosowa ale tam jest rozmowa o glutenie z prof gastro enterologii ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
Podobnie ze śmierdzącym oddechem , zdaję sobie sprawę z tego że to może być objaw choroby, ale nie daję rady czasem wytrzymać...
|
|
#4283 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Zaryzykowałam wczoraj i podłączyłam piecyk do jedynego ocalałego gniazdka - jakoś nic nie padło
|
|
#4284 | ||||
|
BAN stały
|
![]() Na szczęście widocznych przebarwień/osadu nie mam, tylko od wewnątrz nieco ![]() Dla mnie nitkowanie to żaden problem, szybko, gładko i bez ofiar ![]() Moim zdaniem zęby to przede wszystkim geny - jeśli ktoś słabe "geny zębowe" ma, to najlepsze szczoteczki, pasty, płukanki i nici razem wzięte nie zdziałają cudów ![]() Cytat:
Może od tego walenia w mur? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Barbarom i Górnikom wszystkiego najlepszego życzę! ![]()
|
||||
|
|
|
#4285 | ||
|
Panaroja
|
snad cherbaty
![]() Cytat:
2.mnie bardzo mocno podbija wszystko co szyprowe - więc wyszedł zapach wytrawno-gorzki , a chciałam słodko i doopha ![]() 3.ale to nie znaczy że tanio ![]() 4. ![]() 5.też się przymierzałam ale się wstrzymałam heroicznie Cytat:
![]() 2.rozepchłeś fisaż ![]() ad sinupret zembuf - znalazłam cudne XVIII-wieczne ogłoszenie reklamowe wędrownego denta , ale długie pioruńsko więc wrzucę jak będę miała więcej czasu bo to prawie dwie strony druku
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4286 | |
|
BAN stały
|
Znad herabtay*
*herbaty ofkors Cytat:
![]() --- Gdzie wszyscy?
|
|
|
|
|
#4287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I w tym miejscu napiszę znowu - życie jest niesprawiedliwe ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Jam jest tu, ale zara lecę ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4288 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Ale zębowo w barze ![]() Curaprox jest świetny, po dokladnym szczotkowaniu wrażenie takie jak po czyszczeniu u dentysty Moje zeby ( na szczęście i odpukać) są genetycznie twarde. Nigdy, ale to nigdy nie bolaly. Po ponad 15 latach bez wizyty żadnej kanalowki, a i stare były prawdopodobnie niepotrzebne...i oby tak zostalo
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.

kolor zębów - żółto brązowy.....