![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
#1022 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Piękne. W ogóle nie widać tych kg Mam już wyniki on line. Jestem okazem zdrowia. To chyba od tej diety ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taaaaa, brzuszysko ![]() ale krytyczna dla siebie jestes mocno. Wygladasz bardzo ladnie ![]() ![]()
![]() |
#1024 |
Zadomowienie
|
Maciejka a u Ciebie poza ciśnieniem są jeszcze jakieś inne problemy?
u mnie tata z pracy zawsze dostawał kalendarze z gołymi babami i właśnie w garażu wieszał ![]() Pragnienia ładnie ![]() dobrze, że piszecie o tych dokumentach, ja swojego muszę przycisnąć o wydruk z usg z tego 13 tc, bo wtedy nam prądu brakło i nie wydrukował ![]() a za gołą babę na tapecie bym zabiła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Wtajemniczenie
|
Ilona jakie brzuszysko?! Ślicznie wyglądasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Zakorzenienie
|
ja też muszę siebie zaktualizowac, bo co tydzien robie fote lazienkowa :P:P
#1027 |
Zakorzenienie
|
Madzia bo dostaję większe wypłaty na L4 bo to jest średnia z roku chyba, razem z różnymi premiami itd
A jakbym chodziła teraz do pracy to nie mogłabym przyjmować dostaw np. więc dostawałabym tylko część kaski W ogóle to bym była tylko kłopotem, bo ani nic dźwignąć, ani z towarem wyjść, ani za długo stać itd ![]()
![]() |
#1028 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jutro mam wizytę i też dziś skosiłam Bożenę tak pół na pół na ślepo. Coraz ciekawiej się robi ![]() Powiedzcie, co to jest z tymi chłopami? Mój kochany i w ogóle. Dziś przyjeżdża wcześniej z Wawy, więc mówię SUPER, to chociaż na 1 wykład z SR pójdziemy razem. Ja tu zadowolona tiru riru, a ten, że NIE, a po co, on wszystko wie, że i tak ma swoje zdanie itd, itp. Jakie k...a. swoje zdanie on może mieć w temacie kąpieli i pielęgnacji noworodka? Może ja o czymś nie wiem, a on na boku już ma jakiegoś dzieciaka odhodowanego i skilla w kąpaniu? ![]() Tak sobie ulżyłam... A dziś musowo muszę sobie kupić jakiś stanik, bo mi cycki uciekają na prawo jak u murzynki z Kongo. Także plan jest ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja nie widzę tych 15 kg. W brzuszek Ci poszło ![]() Jejjku, jak mi podobają się te cegiełki wokół Ciebie. Ja planuję urządzić w cegiełkach jadalnię, która będzie połączona z salonem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za komplementy, ale ja tam i tak wiem lepiej
![]() Ja i moje nieśmiertelne legginsy ![]() A i jakby kogoś zastanawiała klamka jak w PKP, to Tż wczoraj ją obrócił, bo kot sobie drzwi otwiera do łazienki i potem wszystko jest w sierści ;/ ![]() Ewcik ja nie wiem czy niektórzy nie widzą, że stoi kobieta w ciąży czy po prostu nie chcą widzieć ![]()
#1031 |
Zakorzenienie
|
Oj Zielona- prądem go !
ja jestem ciekawa jakie nastawienie moj bedzie mial po pierwszych zajeciach,ale na razie mowi,ze sie cieszy, bo ma zerowa wiedze i cieszy sie,ze ja nabedzie w jakims tam stopniu ale nie ukrywa,ze tematyka zasypek dzieciecych i kupek, to troche nie jego bajka :lol i cieszy sie,ze idziemy ze znajomymi tez ![]() Ilonka mnie troche zaciekawila klamka przyznaje, ale nie pytalam, bo mysle, no kazdy ma klamke, jaka lubi ![]() heheheh dobry patent na kota ![]()
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-12-04 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Zakorzenienie
|
Mlebi brawa za wyniki
![]() ![]() Olcia też mi się podoba, ale to niestety nie nasze mieszkanie. Wynajęte ;/ Tez już bym chciała urządzać swoje ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Aga uwierz, że to już był akt desperacji ![]() Zielona taaak, mój też jest mądre jajo, a jak ostatnio oglądałam na youtoubie filmiki o noworodkach to siedział z rozdziawioną buzią
#1033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1034 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze co zrobiłam po zobaczeniu Twojego zdjecia to zaczęłam krzyczeć do męża który jest w łazience... "Kochanie... Ilona jest za ładna
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Aga ja bym zasłonki wyprała akurat... nigdy nie wiadomo co na tym jest i kto to dotykał ![]() ![]() Mlebi ciesze się, że jesteś zdrowa ![]() Ilonka no widzisz... to ładnie w sumie, ale to nie zmienia faktu że powinni dawać caly etat :P Kasia... masz ładny cukier.. nie przesadzaj :P to jest normalny cukier w normie... mi gin mowił że nawet jak mam 130 to nie ma tragedii...
#1036 |
Zakorzenienie
|
Może je po prostu przepłucze na krótkim trybie w płynie..ale aż się boję , że coś się z nimi stanie
![]() Ok wyłączam laptopa i idę działać, bo na dodatek jeszcze zgłodniałam, a jest tyle do zrobienia a czasu tylko do 15:40 ![]()
#1037 |
Zakorzenienie
|
Nie no zasadniczo powiedziałam mu dość ostro, że jak nie pójdzie, to potem będzie słuchał mojego pitolenia nad wanienką, jak ma trzymać dzieciaka, bo ja będę douczona a on nie i będzie miał podwójnie przesrane. Może go to przekonało
![]() No ale szkoda ogólnie, że ma takie nastawienie. Nic to. Damy radę. Klarka tylko będzie musiała mieć cierpliwość do rodziców, bo z wszystkowiedzącym tatusiem wróżę kupę gównianych problemów ![]() Ważyłam się dziś. Po śniadanku pokazało 8-9 kg na plusie. Idzie mi głównie w brzuch. Pupa, biodra, ramiona i inne ogniska tłuszczu- niewzruszone. Aż dziwnie, bo zawsze miałam biodra szersze od talii, a teraz są węższe ![]() Na mnie w rodzinie mówią kuleczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Zakorzenienie
|
Lui dość wcześnie lekarz stwierdził, że mam reaktywną macicę i w sumie ciągle muszę brać leki bo inaczej mi brzuch twardnieje... Dodatkowo niedoczynność tarczycy, ale tego jako tako nie zaliczam do komplikacji no i wysoka waga ( ja tego nie liczę jako komplikacja, mój gin liczy ), No ale to nadciśnienie jest chyba najgorsze.
Mój zestaw leków : rano - euthyrox - dopegyt -luteina popołudniu -dopegyt wieczór -luteina -dopegyt Dodatkowo spasmolina w czasie gorszych twardnień 3x1 tabletka. Na początku brałam zamiast luteiny duphaston, ale teraz luteina lepiej na mnie działa... Co do wyprawki, jakbym wszystko brała nowe, to zapewne zamówiłabym wszystko w styczniu...ale łóżeczko mamy używkę, karuzelę też, komodę kupioną w promocji ( - 50 zł )... także nie wiem czy w styczniu udałoby mi się coś znaleźć w fajnej cenie... zresztą ja wolę być przygotowana, torbę niedługo spakuję, ubranka popiorę ... ja już raz jechałam pilnie do szpitala i musiałam szybko pokupować rzeczy i dziekuję bardzo, tyle co wtedy wydałam na koszulę, majty i kapcie spokojnie starczyłoby mi na 2 -3 zestawy przygotowane na spokojnie wcześniej
#1039 |
Zakorzenienie
|
Madzia no jasne, że powinni dawać cały etat cwaniaczki jedne
![]() Boże jaka ja dzisiaj nienażarta jestem ![]() ![]()
#1040 |
Zakorzenienie
|
Zielona no i dobrze mu powiedzialas...szczegolni e,ze tak jak mowisz, szkola darmowa, nic nie tracicie ....
Mojego troche boli,ze nasza 400zł.... a jego przyjaciel z pracy chodza wlasnie do darmowej w Gdansku...ale u nas w gdyni takich nie ma a jezdzic caly grudzien i styczen do gdanska, nie wiadomo jaka bedzie pogoda, zaspy itd zreszta ja musze zostac zapoznana z poloznymi z naszego szpitala ![]() ![]() ![]() ok ide.
#1041 |
Zakorzenienie
|
Ilona mam kompleksy przez Ciebie
![]() Zielona ehh faceci tacy są... wszystkowiedzący .. nie ma co Aga ciężko odejść od wizażu ![]() Maciejka no masz trochę tych leków
#1042 |
Zakorzenienie
|
Madzia bo zaraz dostaniesz po dupsku jak będziesz tak gadać
![]() Zrobiłam kolejne dzieciowe pranie, jeeeej, jak to słodko wygląda, takie małe lumpki na suszarce ![]()
#1043 |
Wtajemniczenie
|
I ja biorę przykład z Agi i idę trochę kurz ogarnąć, bo tragedia przez te meble i to wszystko!
A, że obiad zrobiłam wczoraj to mam luzik ![]() Tylko na 18 do SR, o laktacji dziś będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1044 |
Zadomowienie
|
Przeklete sliczny brzusio, gdzie Ty masz te 15 kg tska zgrabna jestes
![]() U mnie w pracy tez tak jest ze bardziej sie oplaca być na L4 w ciąży niż pracować dlatego też wszystkie dziewczyny od razu korzystaj ![]() ![]() ![]() Ostatnio jak byłam w laboratorium to miałam podobną sytuację, byłam pierwsza w kolejce a za mną może piąty był facet ktory zaraz po przyjściu zapytany kto ostatni oznajmił nikogo sie nie pytajac o pozwolenie ze on to bez kolejki bo tylko z moczem, noz ku..a ale mi cisnienie podniósł i niewiele myślac wypaliłam niby do męża ale tak żeby zainteresowany usłyszał że nie mam zamiaru nikogo przepuszczac bo ja też zawsze stoje w kolejce, tamten nawet sie nie odważył ruszyć jak pielęgniarka otwarła drzwi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1045 | ||
Zakorzenienie
|
Nie mogłam się powstrzymać i zjadłam czekoladę Milkę z nachosami
![]() Cytat:
![]() I popatrz... wyprzedziłaś mnie z tym praniem :P Ja chyba w następnym tygodniu dopiero zacznę ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1046 |
Zakorzenienie
|
niop niestety..wstawanie do leków jest najgorsze, bo każdy lek biorę o innej porze, dopegyt o 7, 15 i 23, euthyrox o 6 30 , luteinę o 9 i 18 .. oczywiście nie zawsze mi wychodzi, bo zaśpię i wtedy wszystko się przesuwa ...
#1047 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Dobra mąż na mnie krzyczy, że wychodzimy :P Więc muszę zamknąć wizaż ![]() Jeszcze raz ![]() ![]() I miłego dnia dla Wszystkich ![]() ![]()
![]() |
#1048 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja nie wiem gdzie Ci te kg poszły ![]() Cytat:
myśmy wczoraj też mieli kąpiel i pielęgnację i położna zwracała uwagę, żeby każdy tatuś wykąpał lalę, żeby wiedział jak trzymać itp. A jak był temat pielęgnacji siusiaka to mówiła w sumie tylko do tatusiów bo stwierdziła: panowie, i tak koniec końców wy się będziecie tym zajmować. Gwarantuję, że wasze kobiety was wrobią w to ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
Zakorzenienie
|
Ajj, Maciejka współczuję Ci
![]() ![]() Wytrwałości Ci życzę ![]() A ja zabieram sie za porządki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1050 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli osobno nachosy chrupalas i w drugiej rece Milka ![]() woooow jest http://www.slodkiefanaberie.pl/2014/...n-forever.html :P Gdzie Ty sie wybierasz w takie zimno ![]() ![]() Cytat:
![]() mowilam juz mojemu męzowi, ze bedzie obrabial siusiaka, to stwierdzil,ze od obrabiania siusiakow jestem ja. I moge na nim pocwiczyc ![]() Dobra wiekszosc zrobiona teraz przerwa na jogurt i chwila wytchnienia potem wstawie pranie, umyje dol lozka bo pies znowu jakies kropki puszczal na nie :/ , obiore ziemniaki i wskocze pod prysznic ![]()
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-12-04 o 12:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.