|
|
#301 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście na fb, że u fryzjera byliśmy? Ja też mam nowy fryz (znowu krótki), ale moja fryzjerka w ciąży i idzie na l4 od nowego roku
I wiecie co? Oczywiście nie wszystkim się podoba "wygląda jak chłopczyk, nie mogę się przyzwyczaić i jej poznać, no ale może wy chcecie chłopczyka" Trudno się mówi. |
|
|
|
#303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
Nancy mam dokładnie ten co wkleiłas linka ale nie pamietam ile płaciłam..... Smażyłam tez na nim ostatnio
ImageUploadedByWizaz Forum1417694524.162193.jpgDebrah mi sie podoba fryzura Ami, Hania tez ma takie bardziej chłopięce ale zobaczysz do wiosny i lata bedą fajne takie ładniejsze i gęstsze i równe olej
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle byłam dziś w lidlu i sie ubawiłam. Wiecie ze aby dostać nóż pascala lub okrasy trzeba zebrać 10 naklejek za kwotę 60zl jedna ? Haha śmiech na sali
|
#306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O Matkobosko o tej godzinie to ja się spać kładłam. Współczuję. Cytat:
Ja też własnie iedawno linomag kupiłam, bo też sucha skóra. Lady, dziękuję za przypomnienie. Faktycznie na blogu Bokeh jest przepis. Nie pamiętam która polecała moje wypieki. Chyba z tych dwóch przepisów zrobię dla porównania Dziękuję dziewczyny za przepisy.Dziecie spi, więc wracam do moich kanapek, bo narazie mam tylko kromkę chleba, ser żółty, jajko sadzone i na twardo i paprykę. Przede mną jeszcze ogórek, pomidor, stek, salami, wędlina, cebula, rzodkiewka, bekon, sałata, keczup, majonez. Sporo tego i po kilka sztuk ma być, ale matka ma wenę a dziecko będzie miało frajdę. Uwielbiam takie rzeczy. |
||
|
|
|
#307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kupiłas cos fajnego??
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
No zgadnij
![]() Nie, żebym się tym przejęła, tylko to jest dziwne uczucie, jak wracasz, nie pytasz nawet o zdanie! po czym słyszysz opinię pełną dezaprobaty i widzisz kwaśną miną przez resztę wieczoru. |
|
|
|
#310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie :p mandarynki, chusteczki do pupy i parówki piratki chciałam mleko Hani imię ma tego co jej kupuje :/ jeszcze Hania uśmiechała sie do pluszowej myszki minnie ale już mam dla niej prezenty
|
|
#311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz jakąś formę, wzór??
|
|
#312 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale od TZ to przeciez nie wyrzuce nie... ![]() Choc ja jestem antykwiat. Wole czekolade dostac ![]() (a najlepiej 2!!)Cytat:
![]() Ten, ktory wkleilas jest ok, ale taniej wychodzi ten (mialam oba): http://basketo.pl/product-pol-8687-O...FmYaAsbY8P8HAQ Oba sa nierafinowane, bez zadnych dodatkow, pieknie pachna i wcale nie smakuja kokosem
|
|||
|
|
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam tez ten drugi nie widzę różnicy i potwierdzam nie smakują kokosem bo go nie lubię :p
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
Silver!!! Moja droga, wiesz, że waszym otrzymaniem mieszkania zmobilizowałaś mnie do ogarnięcia mojego tematu?
![]() zadzwoniłam do wydziału nieruchomości i dowiedziałam się wszystkiego, faktycznie, po 3 latach mieszkanie można wykupić za ok.10% wartości! Także no, mój błąd muszę tylko iść zaktualizować dane (wniosek składałam 5lat temu i se tak leżał ) jutro chyba pójdę, co prawda mam nr dość wysoki ale pani powiedziała, że nie jest tragiczny a osoby w tym przedziale są uprawnione do otrzymania mieszkania - więc fajnie! Nawet jakby trzeba było wyłożyć z 50tys na remont to przecież się zwraca! Napaliłam się no z tego co na forum wyczytałam w 2009 roku dotawały mieszkania osoby z nr 12tys, ja mam 20tys z hakiem, więc może może się uda. Mamy 3 lata jeszcze gdzieś więc sporo czasu, a nóż widelec ![]() także! kochana stawiam kawę za nieświadome kopnięcie mnie w tyłek![]() fewciu, sugerujesz coś? nieeee nie, ewidentnie jelitówka, najpierw młody, potem M., a na końcu ja się rozłożyłam, także nie ma co myśleć o ciąży nawet![]() która pisała, że ma już menu na dwa latka? podłączam się też mam już wszystko w głowie a po wypłacie robię zakupy na dekoracje i będę kleić za tydz w niedzielę cotton ballsy z przyjaciółką ![]() i porządki też już z grubsza zaczynam, taki kopas w dupas mobilizujący - młode śpi więc w kanciapie trza ogar zrobić ![]() Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
|
#315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz jakiś plan za motyw przewodni czy tal nie robisz ?
|
|
#316 | ||
|
Zakorzenienie
|
a Bartulo mamunia i tatuń
Cytat:
![]() ![]() mnie sie podoba, taki chochlik z niej Cytat:
![]() pokaz potem efekty prac z naciskiem na "lekką" ![]() zresztą, kto bogatemu zabroni LADY, pewnie, działaj a moze akurat ![]() :roll eyes:aaaaaaaaaaaa dzis mi przyjdzie paczka kosmetykowa |
||
|
|
|
#317 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
u nas motyw przewodni myszka minnie ![]() przyszedł mi już garaż dla Hani
|
|
#318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kubuś tej byl dluuugo dziewczynka, ale w ostatnim czasie tylko raz to uslyszalam
|
||
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
plan przewodni - autka
młode szaleje na punkcie autek nawet porzucił swojego ukochanego misia na ich rzecz. Także jedna girlanda będzie samochodowa i tort na pewno, plus część baloników no a reszta wiadomo - dzieciowa pompony tiulowe chyba też zrobię :pSłyszałyście o Adasiu? misia przytulił..... boże, nie chcę wiedzieć, co ta babcia przeżywała jak rano odkryła, że małego nie ma w łóżku.... my od paru tyg zamykamy drzwi na noc na górny zamek też bo młode już sięga do pokrętła i klamki ![]() Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
|
|
#320 |
|
Wtajemniczenie
|
dwa ray mi posta wysłało :/
Lady auta ta bajka czy ogólnie autka ?
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2014-12-04 o 14:09 |
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
Bożesz ale mnie dzisiaj boli głowa!
Ami pewnie zaraz się obudzi, muszę znaleźć jakiegoś tabsa.. |
|
|
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie to samo...
|
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zapach Ci nie przeszkadza? |
|
|
|
|
#324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Na pogrzebie jak zawsze-smutno. Popłakałam się tylko wtedy gdy moja siostra cioteczna (raczej nie many ze sobą kontaktu-dużo by opowiadać-zawsze najlepsza we wszystkim-tak o niem mówią rodzice a faktycznie niezły z niej aparat. Poza tym zero wychowania i nawet cześć czy dzieńdobry na ulicy nie powie. Mi to pisał licho ale moim rodzicom-ale to książkę można napisać.)-gwiazda jakich mało-zaczęła czytać ostatnie słowa do dziadka. O tym jak siedział i tłumaczył nam lekcje. Głównie zawsze robiliśmy matematykę. Jak sobie to przypomniałam to już poszło. Faktycznie to te lekcje to robił ze mna i moim bratem ciotecznym najczęściej-wtedy wróciły mi te obrazy. Dziadek miał 82 lata. Poza tym dziś siedzę cały dzień w pracy. Chłopaki których odbieram z przedszkola normalnie są w przedszkolu-ale ich prawie dwuletnia siostra na codzień jest z babcia. Babcia się rozchorowala wiec prosili mnie o pomoc. Do południa był ze mną Antonio a potem jak tz wrócił z pracy to go zabrał A ja z małą zostałam. Dobrze więcej kasy wpadnie. Za to nie jadę po chłopaków bo ich ktoś ma odebrac-więc 11 godzin to sporo kaski; ) ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Antonio mówi Tatusiu i mamumu uwielbiam to![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
|
|
#325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My na noc zamykamy drzwi i klucz wyciągamy, ale mały spi ze mną w łóżku najczęciej takze niebezpieczeństwa raczej nie ma, ale dmucham na zimne! Ale mi sie łikend szykuje jutro mam wolne ale za to bede sprzatac i szykowac jakis poczęstunek kawowy bo sie Bartulowi goscie mikołajowi zapowiadają na sobote w sobote i niedziele t. wyprawia imieniny, mam zamiar zejsc na dół w ten dzien, kiedy tamtego wrednielca (brata tzta znaczy sie) ugaszczac nie bedzie![]() Własnie zeżarłam paczke bonitkó i moge sie zbierac do domu
Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2014-12-04 o 15:19 |
|
|
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
Amelka znowu ma temp :///// kurna, dzwonilam do lekarza ale nie odbiera;/ jutro ide do lekarza;/ ale dziwne;/ tylko ma gorączke...
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
Może stres?
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#329 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Nawjko, Bokeh serio Wam nie smakuje wszystko kokosem z tym olejem? Ja też mam ten sam i jak go dodaję do kaszy czy na chleb to tylko ten kokos czuję ![]() Gojka powodzenia z prezentem Deli może trzydniówka? Chociaż Ewa też kiedyś miała tylko gorączkę, a wysypki nie było i niby nie trzydniówka ![]() Lady brawo za wyczekane słowo! Nancy super sobie Kuba radzi z puzzlami ![]() Pojechałyśmy dziś do sklepu i z racji super pogody z powrotem wracałyśmy pieszo. Ewa się dzwiła jak mijałyśmy tv to jej wytłumaczyłam, że tam nagrywają "Aktualności" itp. I Ewcia co dwie minuty się odwracała, pokazywała na budynek tv i mówiła "pan, pami, hat titat" (czyli pan i pani siedzą i czytają), potem robiła im papa i zaś mówiła "hama nie, mamą buuu" (czyli sama nie, z mamą bo jadą auta) i łapała mnie za rękę |
|
|
|
#330 |
|
Zadomowienie
|
Hej, wpadłam tylko powiedzieć, że byliśmy w tym ośrodku, ale dalej nic nie wiemy, bo Piotrek nie chciał tam wejść. Pnie tylko przeprowadziły ze mną wywiad i tyle, mamy przyjść znów 18.12. On się wystraszył bo nie dość, ze to małe pomieszczenie to było tam jeszcze z pięć obcych Pań, a jak te panie, chcą zachęcić go do zabawy, zaczęły rzucać gumowymi piłkami, to kawaler zabrał się na korytarz i przesiedział tam z tatą
Nie weim jak go przekonam 18, żeby tam wszedł
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

olej
jutro wziełam sobie wolne, wiec w sumie łikend przede mną 

22.05.2008
14.08.2011

) jutro chyba pójdę, co prawda mam nr dość wysoki ale pani powiedziała, że nie jest tragiczny a osoby w tym przedziale są uprawnione do otrzymania mieszkania - więc fajnie! Nawet jakby trzeba było wyłożyć z 50tys na remont to przecież się zwraca! Napaliłam się no
misia przytulił..... boże, nie chcę wiedzieć, co ta babcia przeżywała jak rano odkryła, że małego nie ma w łóżku.... 
rzuca i sie denerwuje ze "ato" jest w czesciach.....