![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() kramik wakacyjny - górna półka i apteczne:)
NIEAKTUALNE!!!!
Witam, oto moje kosmetyki na wymianę Fotki poszczególnych pozycji mogę przesłać na życzenie ZAPACHY
Braun – Big Curls Ultra; suszarko-lokówka do wygładzania/prostowania półdługich/długich włosów oraz do tworzenia fal i dużych loków; ceramiczna szczotka; średnica szczotki: 38 mm; mało używana, w dobrym stanie Na wymianę szukam:
UWAGA!!! Osoby, które mają mniej niż 5 pozytywów w IP będę prosiła, aby wysłały swoje kosmetyki jako pierwsze. Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2007-08-14 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: kramik wakacyjny - górna półka i apteczne:)
Witaj!
Jestem zainteresowana: - Guerlain Les Voilletes; - Christian Dior Diorskin Poudre Compacte; Wybierzesz coś u mnie za któryś z nich? Albo za dwa? Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=200878 Pozdrawiam, Alina |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() niestety nie znalazłam niczego za pudry ![]() Szkoda, że nie masz już Par Amour Clarins'a ![]() Strasznie mnie u Ciebie kusił, ale doszłam do wniosku, że nie mam nic z Twojej wish-listy, a nie chciałam Ci zaśmiecać wątku propozycjami spoza niej. Gdybym wiedziała, że szukasz pudru ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Alinko, gdyby przybyło Ci coś zbędnego w najbliższym czasie, to daj znać ![]() Szczególnie interesowałyby mnie zapachy (cały czas nie mogę znaleźć "tego jedynego"). Pudry pewnie nie znikną zbyt szybko z mojego kramiku, bo generalnie lista poszukiwanych przeze mnie kosmetyków nie jest długa, a nie chcę ich oddawać za cokolwiek. To doskonałe produkty; chce sie ich pozbyćtylko dlatego, że trochę za duże ich zapasy zgromadziłam w swojej szafce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
zajrzyj do mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Interseuja mnie
# Armani Mania Pour Femme; bez atomizerka; 5 ml; ubytek minimalny (nie więcej jak 0,5 ml); brak kartonika # Cacharel Noa Fleur; bez atomizerka; 5 ml; ubytek minimalny (nie więcej jak 0,5 ml); brak kartonika Dolce & Cabbana Light Blue; z wyjściowej pojemności 25 ml zostało 5 ml; brak kartonika Guerlain Les Voilletes; puder sypki, odcień 01 Transparente; opakowanie 30 gram, zużycie niewielkie (parę gram); oryginalna gąbeczka - nieużywana, oryginalne sitko – nieużywane, zafoliowane; puderniczka w stanie idealnym; niezniszczony kartonik; puder kupiony niedawno w Sephorze Może znajdziesz cos u mnie??? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197230 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() czy masz może coś z kosmetyków, które wymieniam jako aktualnie poszukiwane? W Twoim watku nic nie "wpadło mi w oko", ale może masz coś poza watkiem? ![]() Szczególnie puder, który kosztuje 170 zł, chciałabym wymienić na coś adekwatnego pod względem wartości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
zajrzyj do mnie
![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
szkoda
![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Guerlain Les Voilletes i
Christian Dior Diorskin Poudre Compacte; zobacz do mnie ,mam same luksusowe,nowe rzeczy z butiku
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
aniu jabłuszko jest nieaktualne już, gdyż je zużyłam, nie było zianteresowania nim i tak jakoś wypsikałam, może coś jeszcze Ci się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Niestety "jabłuszko" to była jedyna pozycja, która w Twoim wątku wpadła mi w oko ![]() Pielęgnacji i kolorówki (poza paroma konkretnymi preparatami) nie potrzebuję; zapachy to jedyna rzecz, którą zawsze można mnie kusić, ponieważ nieustannie szukam pachnidła, które byłoby tym "moim jedynym". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no przyznam, że mnie osobiście bardziej leży wersja "dla Mamy", czyli Par Amour (bez Toujours ) ![]() Natomiast w kwestii Par Amour Toujours mogabym pogadać z Siostrą ![]() Może coś by z tego było, bo to pachnidło w jej typie ... ![]() Swoja drogą byłoby to niesamowitym zbiegiem okoliczności: poprzedni zapach od Ciebie wzięłam dla Męża ![]() A co byś ode mnie, Agnieszko, za ten zapach chciała? Wiem, że interesuje Cię Neonatura, ale sama Neonatura to chyba by było za mało za Clarins'a ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Tak, neoanturę. Najpierw spytaj sie siostry,czy ją interesuje (dobra z Ciebie siostra) a potem będziemy się ewentualnie dogadywać :d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Za Neonaturę mam jeszcze jedną wartą rozważenia propozycję: Eternity Moment od Sosia_Samosia. Miałam kiedyś flakonik, oddałam na Targowisku i później jakoś tak mi go było szkoda ![]() Oznacza to jednak, że decyzję w kwestii ewentualnej wymiany będę musiała wstrzymać do końca weekendu. Czy to nie jest dla Ciebie, Agnieszko, problem, poczekać do tego czasu? Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2007-08-03 o 19:02 Powód: poprawa literówki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
już dzisiaj byłysmy w Sephorze .. Niestety Par Amour Toujours nie przypadł do gustu żadnej z nas (w moim przypadku było niemalże pewne, natomiast w przypadku Siostry - hmm... mimo, iż to zapach w zasadzie dokładnie w jej typie - coś jej w nim "przeszkadzało") Naprawdę mi przykro ![]() Dobre jest natomiast to, że nadal mamy szanse na dokonanie wymiany, ponieważ Neonatura zostaje u mnie (Eternity Moment od Sosia_Samosia również mnie nie zachwycił) Jajeczko może sobie zatem czekać, aż zajdziesz jakieś kolejne zbędne pachnidło ![]() Jeśli o mnie chodzi to chętnie rozważę również propozycje zapachów męskich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Trudno się mówi. Jak na razie oskalpowałam męża ze wszystkiego, czego nie uzywał
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.