![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Myślałam o przedszkolu. Nie odbieraj tego źle
![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Zadomowienie
|
O matko Insolito, aż tyle obcych osób jednocześnie :/ to Ewa pewnie wpadłaby w panikę i też nici z badania. A po wywiadzie z Tobą coś powiedziały?
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
Moge prosic o kciuki jutro: tz chce zmienic prace i jutro ma rozmowe. Wiazaloby sie to z duzymi zmianami u nas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Zadomowienie
|
Meneq oby poszło po Waszej myśli!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
Meneq to kciuki
Fewcia balsamuje.y nie wyobrazam sobie inaczej Deli ojej a trzydniowka? Neti przytulam i swiatelko dla dziadka Co do Adasia to przyszla dzis polozna akyrat mowili o tym cudzie w radio i obie plakalysmy ze wzruszenia ![]() Ja tez mam schiza ale spimy na gorze i mamy dwie bramki na schodach ( leos sam umie lazic po schodach) i sam ich nie otworzy dlatego w domu pulnujemy zeby bramki zamykac No ale np wczoraj sam sobie otworzyl taras Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#336 | ||
Zakorzenienie
|
Trochę tak, troche tak. Wzoru nie mam. sama tworzyłam inspirowana internetem oczywiście
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dokładnie i ja kciuki trzymam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#337 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jutro czyli u Nas kiedy? Będę trzymać przez sen :p powodzenia!
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
Insolito: przepracujcie wizytę w.ośrodku w.domu,.to.Bardzo! pomaga, teraz jak wiecie już jak to wszystko wygląda to macie jak to zrobić...
Swoją drogą Ami to totalnie przeszło, od razu by tam wlazla. Ogromnie ! Wam dziękuję za 'lajki' na fb ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Lurker ;)
|
Zyjecie?
![]()
#340 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() raczej jak coś kupię ten co wklejałam, bo sklep (ten z linka) mam niedaleko a tamten wyszedł by z wysyłką podobnie ![]() kupujesz zawsze wysyłkowo, czy stacjonarnie też gdzieś można dostać? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
może tak jak Debrah radzi przeróbcie tą wizytę w domu, krok po kroku, codziennie mu przypominaj, może zabierz Jego ulubioną zabawkę (mój ostatnio zabrał ulubione zabawki i nawet ortopeda był niestraszny), książkę. Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#341 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
insolito - troche niepowazne podejscie :/ 5 obcych doroslych osob rzucajacych sie nagle na "biedne", wystraszone dziecko, bez sensu! trzymam kciuki za nastepna wizyte! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
Słaby ruch w interesie dzisiaj tu
![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W bliskim naszym sąsiedztwie taka historia : Remont mieszkania, sobota - przeprowadzka. Chłopczyk ok 2,5 - 3 latka. Nie chce wychodzić na spacer, rodzice ( lub jeden rodzic, dokłądnie nie wiem) próbują przekonać dziecko do spaceru wychodząc na klatkę schodową. Chłopczyk podbiega, zamyka drzwi i przekręca kluczyk . Tato wchodzi na balkon, woła go , bo drzwi balkonowe też potrafi otworzyć ale Młody nie chciał. Stał i patrzył się na tatę. Skończyło się strażą pożarną i wyłamaniem nowych drzwi wejściowych. Masakra..... Zuzka jeszcze nie dostaje u nas do klamek. ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Ja w ogóle o tym nie myślę. Wtedy będę już miała dzieciątko albo na porodówce będę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#346 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak zamknę to się pochwale ale ja kiepski kucharz i już sił nie mam na niewiadomo co
![]() |
#347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Serio szklanko czujesz smak? Ja nigdy ![]() ale ja duzo w kuchni nie uzywam, predzej kosmetyczno-wlosowo :P little, przyszla kieszen na dysk, TZ sobie poradzil bez problemu, takze nie bede Was meczyc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Meneq- trzymamy z Blanką kciuki oby było po Waszej myśli ! Neti- współczuje smutnych przeżyć , moje kondolencje . Insolito-Tak jak Debrah mówiła przepracujcie to w domu, mam nadzieję, że następnym razem będzie lepiej. Przepraszam ale nie pamiętam więcej, znowu w sobotę muszę do szkoły jechać, i tak co tydzień aż do Świąt ![]() A wiecie jaką dzieciaki maja pamięć ? Dzisiaj w szoku byłam. Bawimy się z Blanką a ona do mnie nagle podchodzi i pokazuje na migi "eat" przystawia palce do ust i mówi It, a potem bierze ręce jak do lulania i mówi bejbi. Dopiero później zobie przypomniałam, że kiedyś w wakacje oglądałyśmy takią bajkę po angielsku gdzie pani pokazywała kilka podstaowych znaków na migi. Szok! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
Lenova ja właśnie nie raz szok przeżyłam nie raz jak Julo pamieta np z wskacji w Chorwacji lub cos co bylo 2- 3 tyg temu
![]() |
#350 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() rok temu fajnie było, za 5zł naklejka, 6 trzeba było i była fajna książka kucharska okrasy i pascala - 300zł zł wydać to też dużo, ale mam lidla pod nosem i często robiłam zakupy, więc że tak powiem - normalnie tak jakoś, a teraz? Cytat:
![]() trzymam! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#351 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Lurker ;)
|
Laski byla dzis u nas znajoma z polrocznym synem. Pieknie sie moje dziecko zachowywalo! Podawala dzidzi misia, swoje zabawki( podzielila sie ukochanym pluszakiem!). Nie byla zazdrosna wcale, powtarzala tylko caly czas z usmiechem 'dzidzia'. Wkladala mu do buzi smoczka(powiedzialam, ze male dzidzie nosza smoczki i oddala swoj
![]() ![]() ![]()
#353 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49212949]też się uśmiałam - dlatego dzisiaj, kupując pościel, dostałam 2 naklejki i oddałam panu kupującemu przede mną
![]() rok temu fajnie było, za 5zł naklejka, 6 trzeba było i była fajna książka kucharska okrasy i pascala - 300zł zł wydać to też dużo, ale mam lidla pod nosem i często robiłam zakupy, więc że tak powiem - normalnie tak jakoś, a teraz? ooo to taka wypasiona kanapka ![]() trzymam![/QUOTE] Dokladnie to sobie pomyslałam książka jeszcze byla do przełknięcia chociaż i tak pamietam Marsi przysyłała mi naklejki... A teraz 600zl smieszne
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale smaku niet ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Lurker ;)
|
To co dla mnie, uwielbiam zapach kokosa
![]() Aha i graty dla Tza za ogarniecie ![]()
#356 | ||
Wtajemniczenie
|
jeszcze nie myślałam:/
ale na pewno będą dwie, u nas dla dzieci z sąsiedztwa;p i u Rodziców dla rodziny Cytat:
z Hanią ponad miesiąc temu byłam u mojej babci. weszła do mieszkania i leci do balkonu, że tam ptaszki i jajo jest. myślę o co chodzi, a to przed wakacjami na balkonie gołąb sobie gniazdo uwił w kwiotkach babci i wysiadywał. i Ona to pamiętała ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
ImageUploadedByWizaz Forum1417728143.095377.jpg Mikołaj zapakował juz prezenty :p
#358 |
Zakorzenienie
|
Mialam to samo pisac
![]() A wlasciwie to czekalam na puente w stylu "zamarzylo mi sie drugie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Zadomowienie
|
Little jaka kochana Tosia
![]() ![]() Bokeh przypomniałaś mi, że nie mam jakiegoś papieru dla Ewy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Konto usunięte
|
Teee, ale to nie ta noc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.