Styczniowe mamusie 2015 cz. VIII - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-04, 18:55   #2581
LindaC
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz. VIII

teja - dobrze, że opanowałaś sytuację
czarnadamax -
ewka555 - ja bym dała pod tego misiowego pajaca body na długi rękaw plus śpioszki/półśpioszki. A jeśli by było zimno, mróz to jeszcze kaftanik na to wszystko lub sweterek. Chociaż ja to coś czuję, że będę miałą tendencję do przegrzewania......

jakoś mam dziś wrażenie, że mało napisałyśmy na wątku - chyba nas inne zajętości opanowały, jak ot chociażby pakowanie toreb do szpitala
Stary 2014-12-04, 18:57   #2582
Martusia1499
Rozeznanie

Kinqa ty i te twoje żyrafki

charliss dziwne, że tak długo idzie, do mnie doszła szybciej

misia no co za niewychowana panna z tej dziewczynki

AsiaW może wyglądasz dla nich podejrzanie i już planują cię skontrolować kolejny raz
Stary 2014-12-04, 18:58   #2583
dusiolka
Zakorzenienie

Teja uważaj na Was

Ja popijam koktajl z malin i podgryzam migdały i daktyle

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Charliss do mnie paczka od naszego sprzedawcy tez szybko przyszła moze teraz prZez ten okres przedświąteczny jakies opoźnienia?
dusiolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 19:06   #2584
Brawurka_29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnadamaxd Pokaż wiadomość
Kolejny dzien mecze sie z bolem glowy
biedna Ty

Cytat:
Napisane przez teja1 Pokaż wiadomość
ogarnięta Ola spiesząc się rano na tramwaj spadła ze schodów... Byłam na siebie taka wściekła! Nic mi nie jest, bo się wyratowałam, ale oblałam się gorącą herbatą z kubka termicznego, który nie wiem jakim cudem się otworzył, wypadł mi z ręki i przeleciał dwa piętra w dół łoskot spadającego kubka w połączeniu z łomotem mojego cielska po schodach obudził o 7 chyba całą kamienicę wściekła wróciłam do domu, obudziłam tż i się poryczałam ze złości. Porażka jakaś.

Co do centyli to jeśli lekarz mówi, że dziecko jest na 50 centylu to oznacza, że 50% dzieci ma taką wagę/wymiary itd 80centyl - 20% dzieci waży więcej, 80% mniej itd, rozpatruje się to w losowych próbach np na 100 dzieci
Aleksandro uważaj na siebie kobieto

aaa no popatrz i w końcu ogarnęłam temat centyli

11.05.09 żegnaj kruszynko
17.03.10 żegnaj kruszynko
wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę
07.05.13 ciąża pozamaciczna
04.05.14 - II kreseczki
20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud córeczka Hannah

Brawurka_29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 19:21   #2585
ewka555
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LindaC Pokaż wiadomość
teja - dobrze, że opanowałaś sytuację
czarnadamax -
ewka555 - ja bym dała pod tego misiowego pajaca body na długi rękaw plus śpioszki/półśpioszki. A jeśli by było zimno, mróz to jeszcze kaftanik na to wszystko lub sweterek. Chociaż ja to coś czuję, że będę miałą tendencję do przegrzewania......

jakoś mam dziś wrażenie, że mało napisałyśmy na wątku - chyba nas inne zajętości opanowały, jak ot chociażby pakowanie toreb do szpitala
Nie no jak jest gruby pajac i body z dlugim i grubasny spiworek i jeszcze kocyk to chyba nie bede zakladac jeszcze spiochow czy kaftanika. Wydaje mi sie ze za duzo...
ewka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 19:22   #2586
Eirene1987
Zakorzenienie

Czarnadamax biedna jesteś z tą głową

Ewka555 ja mam i długi rękaw body i krótki przygotowane. Plus pajacyk na to.

Teja ojejku dobrze że ci się nic nie stało też bym się rozplakala...

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 19:23   #2587
dusiolka
Zakorzenienie

Ewka jak masz spiworek z owcza wełna to kocyk wydaje sie zbędny..tak na moje oko
Stary 2014-12-04, 19:23   #2588
Kinqaa
Zakorzenienie

Brawurka,elvira, Katerina, BabazWysp macie może suszarkę do ciuchów? (tumble dryer ) :P

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 19:25   #2589
Brawurka_29
Zakorzenienie

ni mam Ale w nowym domu będzie

04.05.14 - II kreseczki

Stary 2014-12-04, 19:30   #2590
BabaZWysp
Rozeznanie

Kinqaa, nie mam.

Teja, uważaj kobieto! Dobrze, że Ci się nic nie stała choć nerwów nie zazdroszczę. Kaskaderki Ci się zachciało...

Ewka ja myślałam o założeniu bodziaka z dł. rękawem, legginsów + pajaca + grubego kombinezonu + śpiworka.
BabaZWysp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 19:33   #2591
ewka555
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dusiolka Pokaż wiadomość
Ewka jak masz spiworek z owcza wełna to kocyk wydaje sie zbędny..tak na moje oko
Nie, chodzi mi o taki kombinezon na dziecko nakladany . A spiworek mam do wozka z xlandera z polarkiem w srodku, ale jakos nie myslalam zeby go do fotelika uzywac, tylko do wozka. Dlatego na wyjscie chce zalozyc kombinezonik na dzidzie + kocyk, nid wiem czy dobrze mysle ?
Stary 2014-12-04, 19:34   #2592
jasowaa
Raczkowanie

ja juz po kąpieli- obcinanie paznokci u nóg= wyczyn
niebo darmo dam...

jasowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 19:35   #2593
ewka555
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewka555 Pokaż wiadomość
Nie, chodzi mi o taki kombinezon na dziecko nakladany . A spiworek mam do wozka z xlandera z polarkiem w srodku, ale jakos nie myslalam zeby go do fotelika uzywac, tylko do wozka. Dlatego na wyjscie chce zalozyc kombinezonik na dzidzie + kocyk, nid wiem czy dobrze mysle ?
Z jakiego xlandera co ja gadam. Ze smyka. Z reszta malo wazne heh
Stary 2014-12-04, 19:36   #2594
Montanka
Rozeznanie

Cytat:
odebrałam GBS i jest paciorek

"Steptococcus agalactiae wzrotst - pojedyncze" kur.de
zawsze coś ...

kurde ale mnie wkurzył ten wynik wiecie. Człowiek dba o siebie, myje się wiadomo, żyje raczej w czystości, ja to mam bzika na punkcie mycia mięsa, owoców, warzyw i co ? Jakieś świństwo przeokropne wyjdzie w wynikach.
A ilu jest meneli co to z gilami po pachy łażą i oni zdrowi i nigdy nic im nie jest.

wrrrrrrr
Spokojnie, podleczą i będzie cacy. Mnie bardziej martwi teoria, że niby nie zawsze musi wyjść w badaniach, a jest Ot co mi powiedziała na ostatniej wizycie moja gin.

Cytat:
Napisane przez pepa_ Pokaż wiadomość
hej,

Brawurka myslmy pozytywnie i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze

ja juz kiedys pisalam:
ja dostalam juz ostatnie zlecenie na badania: morfologia, analiza moczu, posiew, HIV i HBS. wczesniej mialam do tego czystosc i GBS

HIV mialam tez na poczatku i teraz powtorka, tak samo jak z toxo mialam na poczatku ciazy i niedawno chyba k.30 tc powtorka byla

ma.ko wlasnie mi przypomnialas ze moja T tez bedzie sama na wlosciach w styczniu z tego samego powodu co Twoja- mam nadzieje ze znajdzie sobie inne zajecia a nie czeste odwiedziny ;/

Kinqaa wyjmij sobie ten motorek z tyleczka i obniz obroty, bo jak nie to bedzie i trzymam kciuki, aby Twoja owieczka jak najszybciej doszla do zdrowia
dzieki
Cytat:
Montanka śnilas mi sie! Ze najpierw jak urodziłam a Ty w tym czasie miałas wywoływany w tym samym szpitalu a potem leżałyśmy koło siebie :p taka abstrakcja :p
Hej, hej, nie wróż Choć i tak może być - w sensie, że urodzimy w podobnym terminie, ale lepiej, żebym ja troche poczekała, a Tobie nie musieli wywoływać porodu.
Skoro Twoja szyjka popuszcza, a miałas jej 1,5 cm, to może i wpadniesz przed Justyna na porodówkę

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
A nie miałaś na początku ciąży robionego Hbs? Czy teraz masz powtórne badanie?
Właśnie ja miałam, więc chyba już nie musze teraz powtarzać.
Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
kurde mam tyle zamówień na czapki i szaliki na Mikołaja że nie mam czasu na wizaż
Gratki roboty!
Cytat:
Napisane przez AsiaW** Pokaż wiadomość
Padne chyba zaraz....2 m-ce jestem na chorobowym a dziś juz była 2 kontrola z ZUS-u, tyle co babki wyszły!, uwzięli się na mnie czy co?
wow
Cytat:
Napisane przez mmgi Pokaż wiadomość
Hej, jestem już po wizycie.
Niestety mała dalej w pozycji pośladkowej ktg ok, paciorkowca brak. Za tydzień kolejna wizyta i jeśli się maleństwo nie przekręci to będziemy ustalać termin cc szyjka zamknięta, ja 12kg na plusie. Małej nie ważył, powiedział, że za tydzień to zrobi.
Najważniejsze, żeby młoda wyszła cała i zdrowa na naszą stronę
Cytat:
Napisane przez BabaZWysp Pokaż wiadomość
Kwa, kwa, doczłapałam się do domu.

Po wizycie. Brzuch wysokości 34 cm, ja w 34 tygodniu czyli w punkt. Serce bije córce przepisowo. W moczu nic nie mam. Ciśnienie wyszło 132/85 więc niby bajka ale sobie pogadałyśmy z położną o moich traumach ciśnieniowych z zeszłego porodu, opowiedziałam jej o "wypadku" w szpitalu, o tym, że się wypisałam na własne rządanie, bo mnie nie chcieli wypuścić z ciśnieniem pod sufitem. Tyle zalatwiłam, że następna wizyta za 2 tygodnie a wszystkie inne po niej co tydzień. No i mam w karcie ciąży wpis o tych przebojach. Grzecznie podziękowałam za szcepionkę na koklusz i było po wszystkim.

Kinga, ja też jak pingwin
Żal mi tej Twojej Małej

Fashion, nnie denerwuj się tak. Najważniejsze, żę mężowi nic się nie stało

Misia, współczuję samopoczucia.

Lilijka, wiem, że dieta robi swoje, ale byłam ciekawa, co u Ciebie.
Martwi mnie ten spadek u mnie. Oby młody tylko nabierał. Diabetolog machała mi ostatnio palcem, że nie wolno chudnąć, tylko tyć. Boję się, że każe więcej jeść i przekraczać cukry, a przy tym włączy insulinę.
Mój syn też daje czadu. Dziś niestety przegiął i tatuś na zakupach zaopatrzył nas w minutnik. Będzie dywanik w przedpokoju, bo inaczej się nie da.
Z uczuleniami to ciężka sprawa. Zajrzyj w ta rozpiskę. Mogli zmienić mydło, płyn do czyszczenia w łazience, czy stoliczków.
Ja za to mam nerwa na przedszkole, bo wyłażą z tymi dzieciaczkami non stop na dwór. Płacę za przedszkole, jeżdżę po lekarzach, racze dziecko lekami, a te kobiety spacerki i place zabaw przy – 7 urządzają. Chyba trzeba poruszyć ten temat na jakimś spotkaniu, albo z wychowawczynią, bo już nie mam sił na to jego chorowanie co tydzień. Na pierwszym spotkaniu było mówione, że jeśli dziecko jest w pkolu, to uznają je za zdrowe i wszystkie dzieci wychodzą na dwór. Nie przekonuje mnie to jednak po tych kilku miesiącach, bo mrozy, to nie pora na plac zabaw. Zanim ubiorą grupę, to tym dzieciakom w tych rajstopach i czapkach pot po tyłku leci, na placu się doprawią bieganiem i choroba murowana.

Jasowa, szlafroku nie biorę, bo się najzwyczajniej mi nie przyda – w zimie zawsze jest gorąco na salach, pudełek nie mam, wkładki mam kosmetyczce w poj. opakowaniach, podpaski mam z belli, więc w kartoniku nie s. Wiekszość kosmetyków mam w porcji na trzy dni w małych opakowaniach.

Olena, w szpitalu dostaniesz skierowanie na badanie bioderek do poradni w Twojej okolicy.
Ewka, mnie tez taki tryb się włączył, ale od dwóch dni syn jest ze mną w domu i nie opcji na drzemkę. Dziś o 9 to już przysypiałam na stojąco.
Teja, najważniejsze, że nic Ci się nie stało
Linda, jak Twoje cukry? Normuję się trochę przed porodem, czy nie chcą? Ja łapię kryzys, bo cukry trochę poszły w górę (co niby na tym etapie ciąży jest częste) i jakoś ta cała dieta mnie już męczy. Przez ostatni tydzień jem ciągle to samo, bo nie chce mi się wymyślać (moja wina, wiem), ale przynajmniej to bezpieczne dania (choć i tak już musiałam je trochę okroić, bo zaczełam zbliżać się niebezpiecznie do 120).

Edytowane przez Montanka
Czas edycji: 2014-12-04 o 19:38
Montanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 19:42   #2595
Brawurka_29
Zakorzenienie

Ja na wyjście ze szpitala zamierzam ubrać małą w body z długim rękawkiem , pajaca welurowego i kombinezon , czapusia, kocyk i w nosidełko . Chyba nie będzie jej zimno

Oooo tak u mnie też wyczyn z obcinaniem paznokci

04.05.14 - II kreseczki

Stary 2014-12-04, 19:42   #2596
dusiolka
Zakorzenienie

Cytat:

Aaa bo zrozumiałam ze kombinezon i jesCze do tego spiworek plus kocyk
Stary 2014-12-04, 19:43   #2597
Kinqaa
Zakorzenienie

Montanka pingu pingu piątka!

Zastanawiam się na co muszę patrzeć przy wyborze takiej suszarki. Na pewno na klasę energii ,aby jak najmniej ciągnęło to prądu...

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 19:43   #2598
fashionaddicted
Zakorzenienie

Kochane nie mogę siedzieć mam strasznie dużo roboty + żrę się z mężem.

Ale jako że dziś noc wyprzedazy czy coś w media expert chciałąm podpytać jeszcze raz czy może któraś z Was mogłaby polecić jakiś nawilżacz powietrza?? dla dorosłej osoby, w domu nie ma zwierząt

Edytowane przez fashionaddicted
Czas edycji: 2014-12-04 o 19:46
fashionaddicted jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 19:43   #2599
ewka555
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brawurka_29 Pokaż wiadomość
Ja na wyjście ze szpitala zamierzam ubrać małą w body z długim rękawkiem , pajaca welurowego i kombinezon , czapusia, kocyk i w nosidełko . Chyba nie będzie jej zimno

Oooo tak u mnie też wyczyn z obcinaniem paznokci
O, to ja dokladnie tak samo chcialam
Stary 2014-12-04, 19:47   #2600
elvira44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Brawurka,elvira, Katerina, BabazWysp macie może suszarkę do ciuchów? (tumble dryer ) :P
Nie mam ale miałam kupic przed narodzinami małego i czytałam duzo opinii bo mamy mała kuchnie i musimy jak co kupic taka 2 w 1 z pralka.
Większość niedosusza. Najlepsza jaka znalazłam to bosh i kosztuje £600. W taka chciałam zainwestować. A jesli masz miejsce na oddzielna suszarkę to większość jest ok. Moja znajoma ma i bardzo poleca, nawet ciuchy sie tak nie wygniota jesli kupisz te specjalne kulki. Prądu tez podobno az tyle nie żre.

Ale ostatnio jednak doszliśmy do wniosku ze wymienimy tv na lepszy i wiekszy wiec pralko-suszarka musi poczekac póki nasza normalna pralka działa jak trzeba.

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Montanka pingu pingu piątka!

Zastanawiam się na co muszę patrzeć przy wyborze takiej suszarki. Na pewno na klasę energii ,aby jak najmniej ciągnęło to prądu...
Poczytaj opinie o danym modelu, niektóre niedosuszaja.

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

I jeszcze sa dwie opcje albo taka z wywiewem na zewnątrz albo nie. Te z wywiewem sa duzo lepsze. Ale musisz miec dziurę na zewnątrz domu.

http://www.suwaczek.pl/cache/556b2ed503.png
elvira44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 19:48   #2601
justynalyp
Zadomowienie

a do mnie wróciła biegunka. jeszcze nie mam apetytu, zjadłam tylko na śniadanie rano płatki i przez cały dzień nic. masakra, ale nie jestem w stanie nic w siebie wcisnąć. a mam dzisiaj taki podły humor, że nawet jak któraś chce to pozwalam się wam wcisnąć w kolejkę.

Kinga moja koleżanka ma suszarkę, taką osobną, chwali sobie i mówi że to jej największy przyjaciel. ma dwójkę małych dzieci, rachunki za prąd płaci większe co miesiąc o 50zł.

Edytowane przez justynalyp
Czas edycji: 2014-12-04 o 19:50
justynalyp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 19:50   #2602
suszarka
Buc

Cytat:
Dlaczego najlepsza?ostatnio jak byłam i fryz to tez była laska raczej w początkowej ciazy i rownież informowała ze jest w ciazy i chciała lżejsza farbę bez tych wszystkich zapaszkow.

Olena szczepionkę na bakterie ?:d chyba pomyliło Ci sie z kroplówka z antybiotykiem :d

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Suszarka a Ty nie bylas zdecydowana na buffalo?
byłam ale poszłam do sklepu i teraz jest głównie rozterka pomiędzy buffalo a peg perego book plus s. Prześpię się dziś z tym i mam nadzieję, że jutro podejmę decyzję.

a Ty w końcu na jaki się zdecydowałaś?
Stary 2014-12-04, 19:52   #2603
LindaC
Wtajemniczenie

Ewka555 - ale gołe nóżki pod ten misiowy kombinezon? ja bym coś jednak nałożyła, ale jak już wspomniałam może ja przesadzam w kwestii ciepła

justynalyp
- co się stało? nie smutaj
Stary 2014-12-04, 19:52   #2604
dusiolka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suszarka Pokaż wiadomość
byłam ale poszłam do sklepu i teraz jest głównie rozterka pomiędzy buffalo a peg perego book plus s. Prześpię się dziś z tym i mam nadzieję, że jutro podejmę decyzję.

a Ty w końcu na jaki się zdecydowałaś?

Ja wkoncu na mc mura 4 plus
Stary 2014-12-04, 19:54   #2605
ewka555
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LindaC Pokaż wiadomość
Ewka555 - ale gołe nóżki pod ten misiowy kombinezon? ja bym coś jednak nałożyła, ale jak już wspomniałam może ja przesadzam w kwestii ciepła

justynalyp
- co się stało? nie smutaj
No nie gole bo cieply pajac bedzie+ skarpetki i o kombinezon mi chodzi nakladany na dzidzie(kurtka z nozkami) u mnie ten kombinezon ma nawet stopki zabudowane cale
I jeeszcze body czapa+komin+rekawiczki i do fotelika z grubym kocykiem

Edytowane przez ewka555
Czas edycji: 2014-12-04 o 19:56
Stary 2014-12-04, 19:55   #2606
Maritxell
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Kochane nie mogę siedzieć mam strasznie dużo roboty + żrę się z mężem.

Ale jako że dziś noc wyprzedazy czy coś w media expert chciałąm podpytać jeszcze raz czy może któraś z Was mogłaby polecić jakiś nawilżacz powietrza?? dla dorosłej osoby, w domu nie ma zwierząt

My niedawno kupiliśmy nawilżacz HB 1090. Póki co nie mam jak go wypróbować, bo on się automatycznie wyłącza jak osiągnie pożądaną wilgotność, a że dopiero wczoraj odpaliliśmy kaloryfer to wilgotność jest ok Mogę póki co powiedzieć, że jest łatwy w obsłudze, bo go odpalaliśmy i ładnie wygląda Ma dobre opinie, tym się trochę sugerowałam.

I drugi dzień non stop mnie pośladek boli dziś już mnie skręca z bólu momentami. Mogę jakoś wpłynąć na młodego żeby przestał mi ten konkretny nerw uciskać?
Stary 2014-12-04, 19:56   #2607
elvira44
Wtajemniczenie

Mam pytanie, kombinezon ma wyście ze szpitala pierzecie w ilu stopniach? Bo moj jest taki śliczny ze boje sie ze sie zniszczy

http://www.suwaczek.pl/cache/556b2ed503.png
elvira44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 19:58   #2608
ellyunia
Wtajemniczenie

Ewkaa akurat dzisiaj na SR ubieraliśmy lale
Zasada jest taka że na górę: 2 warstwy, na dół: 1 warstwa.
np na wyjście: body dł. rękaw+pajac bawełniany+ kombinezon+ ciepły kocyk i do fotelika
Jak w domu masz ciepło np 25 stopni i więcej to wystarczy body dł. rękaw+półśpiochy

Czasami rodzice ubierają:
-body zapinane kopertowo (2 warstwy)
-kaftanik (1 warstwa)
-śpiochy (1 warstwa)
i wychodzi że dziecko na górze ma na sobie 4 warstwy
a do tego jeszcze pampers

U mnie w szpitalu na oddziale jest 26 stopni

Dusiolka pierwsze pranie A u mnie ostatnie pół pralki się pierze (paka smykowa w końcu do mnie doszła ) i tyle będę miała do prasowania

Cytat:
Napisane przez jasowaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja odnosnie torby z Pepco slawnej wy w niej wszystko miescicie, czy to tylko jedna z kilku ?
Bo ja sie wlasnie przepakowuje, jak wsadzilam szlafrok, pieluszki, podklady i inne pudelka to sie nie dopiela, i sie zastanawiam jak Wy to robicie...
ja mam dwie z pepco: jedna do porodu, druga po porodzie
dla dzidziusia osobna
Tak kazali to tak sie spakowałam
Położna mówiła że szlafrok spokojnie można sobie wziąć w rękę, bo 1. zajmuje dużo miejsca, 2. i tak się zaraz przebierasz na IP

Cytat:
Napisane przez Maritxell Pokaż wiadomość
To ja juz bym ZUS wolala :p
a dosłownie 3 dni wcześniej rozmawialiśmy z TŻ że jehowi chyba politykę zmienili bo już nie chodzą po chatach tylko wystawiają się na ulicy z ulotkami
A ja głowa mokra, w szlafroku (na szczęście nie chciało mi się schodzić na dół z drugiego pietra więc przez okno szybka konwersacja) a Ci do mnie że dzisiaj jest dzień w którym się modlimy za coś tam, i czy ja wierzę że czeka mnie w przyszłości szczęście myślałam że padnę

Edytowane przez ellyunia
Czas edycji: 2014-12-04 o 19:59
ellyunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 19:58   #2609
LindaC
Wtajemniczenie

Ewka 555 - a już czaję, to chyba styknie czyli będzie i pajac i kombinezon, jakoś tak w pierwszym odruchu zrozumiałam że tylko pajac z misia

Edytowane przez LindaC
Czas edycji: 2014-12-04 o 19:59
LindaC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 20:00   #2610
justynalyp
Zadomowienie

mnie dopadł nadmiar hormonów albo to już huśtawki nastroju przed porodem.
justynalyp jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości