|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVI
Masakra. Nie wierzę, że nie mają zamówienia. Mi też napisali, że nie ma, tylko że nie płaciłam. Starają się pewnie ograniczyć nieciekawe kody.
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś odebrałam dwa zamowienia z Black Friday
zamowilam So Elixir Purple no i to chyba strzal w 10tke mialam te zamowienia podzielic na prezenty dla Teściowej i Babci Tżta, ale chyba sobie wszystko zostawie tzn 2x zestaw czekolada&pomarancza, SEP, Evidence Intense,, dwie pastylki gruszkowe, serum omega i polarowy kocyk (będzie prezentem na Mikołaja dla moich kotów)
|
|
|
|
#2493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2494 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jeżeli kupowałaś zestaw prezentowy to on niestety się zalicza jako jeden produkt. Nie wiem czemu napisała, że odebrałaś torbę. Pierwsze słyszę, żeby zaznaczać odebranie prezentu z malingu, a trochę już w YR pracuję Co sklep to inne dziwne historie Ps. W styczniu w stacjonarce na mailingu -50% na jeden produkt i przy zakupie dwóch produktów -10% na całe zakupy + trzy prezenty!
|
|||
|
|
|
#2495 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No rozwalili mnie dzisiaj doszczętnie. |
|
|
|
|
#2496 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ostatnio codziennie ktoś pyta o urodzinowy prezent, więc może warto wrzucić do pierwszych postów wiadomość, że jest to żel pod prysznic z serii UMaJ. |
|
|
|
|
#2497 |
|
Raczkowanie
|
Po prostu burdel jak zwykle, czy zarządzający stroną zrobią chociaż raz coś porządnie ?? Albo wchodzi coś co nie powinno albo dla odmiany nie wchodzi to co powinno, ciekawe czy ktoś za to ponosi jakąś odpowiedzialność, mnie by dawno zwolnili z pracy jakbym miała tyle wpadek. To jedna wielka porażka.
|
|
|
|
#2498 |
|
Raczkowanie
|
To jednak było coś innego, bo nie trzeba było nawet podawać kodu. A ja mówię o gratisach, które dostaje się do reki. Nie wyobrażam sobie, żeby co miesiąc na karcie dopisywali: odebrano torbę, puszkę, kubki, itp. Przecież tam nawet nie ma na to miejsca!
|
|
|
|
#2499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałam o tym jako ciekawostce bo też dotychcas się nie spotkałam z pokwitowaniem gratisów . Ale ok, jak mówiła Xandrine po swoich akcjach, ona liczy, ja od tego czasu mam już zaznaczone co i gdzie, i może wyrobię 3 poziom..choć przy obecnych zapasach tego co lubie z roska, nie zanosi się bym dobiła przed data ważności karty
|
|
|
|
|
#2500 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzwoniła do mnie siostra, że przyszło zamówienie z czarnego piątku w wielkim kartonie wrzucone wszystko , perfumy pogięty kartonik(na szczęście to nie na prezent no ale całe. Cytat:
|
||
|
|
|
#2501 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś dostałam na urodziny czerwony zestaw świąteczny od przyjacióki
![]() Szczena mi opadła, bo ja jej taki kupiłam na święta lolCóż, będę musiała obdarować nim kogoś innego, i pomyśleć nad innym prezentem dla niej ![]() Haha, dzień pełen przygód z YR |
|
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
Evidence intense się bardzo różni zapachem od tradycyjnego evidence?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaż
|
#2503 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2504 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w takim razie, chyba mam szczęście, że 2 zamówienia z piątku do mnie przyszły bez problemu. Może dlatego, że jestem nową klientką (i faktycznie teraz czuję się zachęcona, a jakby mi nie wysłali, to bym na pewno już nic tam nie kupiła )
Edytowane przez ulfrinn Czas edycji: 2014-12-04 o 23:31 |
|
|
|
|
#2505 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, limitki świąteczne są w sprzedaży do wyczerpania zapasów czy przez określony czas?
Muszę zrobić zapas żelu gruszkowego i nie wiem, czy zamawiać jak tylko pojawi się kod -100zł albo 50%, czy mogę spokojnie czekać do zmiany prezentów?
|
|
|
|
#2506 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze nie wiadomo. Dopiero aiyyo nas o tym poinformowała. Cytat:
Bosz... znowu ![]() Ale bardzo dziękuję za info Cytat:
Super wiadomość, oby prezenty były ciekawe ![]() Jest taka możliwość, ale możesz napisać mejla do BOKu i poprosić o elektroniczną wersję mejlingu do wydrukowania.
|
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dostałam maila od onetu z nowym kodem do YR
Kod promocyjny: Kod promocyjny pozwala wybrać dowolny kosmetyk z oferty sklepu jako prezent. Kod promocyjny jest aktywny, gdy wartość Twojego zamówienia przekroczy 79 zł. Produkty stanowiące Ofertę specjalną nie wliczają się do wartości zamówienia od której promocja jest aktywna. Zamówienie jest już skompletowane? Wybierz teraz dowolny produkt z oferty sklepu i kliknij przycisk „Wybieram jako prezent”. Przypominamy, że przy zamówieniu powyżej 99.00 zł WYSYŁKA GRATIS http://www.yves-rocher.pl/prezenty_d...aign=3PYDCWN32 |
|
|
|
#2508 |
|
Przyczajenie
|
Slaby ten kod. Przy okazji wywala prezent za pierwszy pulap...
|
|
|
|
#2509 |
|
Rozeznanie
|
Dla mnie i dla Męża bardzo - klasyczny Evidence edp jest migrenogenny, edt kwiatowy "zwyklak", a Intense - inna bajka zupełnie, jeden z ulubionych naszych zapachów. Któraś kiedyś pisała, że wg niej CuE Intense rozwija się do wersji podstawowej - ja tego nie czuję. Ciepły, lekko pralinkowy, nie duszący zapach.
|
|
|
|
#2510 |
|
Pani Pech
|
Wyczyscilam ciacha wpisalam kod i mam 3 prezenty w tym dwie wody a kupilam zestaw neroli ;-)
|
|
|
|
#2511 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2513 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2514 |
|
Raczkowanie
|
a w potwierdzeniu zamówienia też jest gwiazdka? koleżanka pisała powyżej w poście, że wpisała ręcznie kod i ma 3 prezenty... więc powinien być tak de facto... może jednak ktoś puścił zamówienie i udostępni ten kod..
|
|
|
|
#2515 |
|
Przyczajenie
|
Kolezanka napisala ze trzy prezenty dostala jednak nie wiem w jaki sposob to zrobila z tego linka. Mi nie wychodzi. Poczekajmy, moze ktos bardziej doswiadczony cos odpowie...
|
|
|
|
#2516 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- Cytat:
dzięki za zaangażowanie
|
||
|
|
|
#2517 |
|
Przyczajenie
|
kod to 'NICOLE'
|
|
|
|
#2518 |
|
Raczkowanie
|
dzięki
ale są 2 linki i 2 kody, interesuje mnie ten pierwszy z onetu. od 79 zł.
Edytowane przez alicja0702 Czas edycji: 2014-12-05 o 07:45 |
|
|
|
#2519 |
|
Przyczajenie
|
Nicole slaby kod, najtanszy za 1zl
|
|
|
|
#2520 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.

zamowilam So Elixir Purple no i to chyba strzal w 10tke
mialam te zamowienia podzielic na prezenty dla Teściowej i Babci Tżta, ale chyba sobie wszystko zostawie
tzn 2x zestaw czekolada&pomarancza, SEP, Evidence Intense,, dwie pastylki gruszkowe, serum omega i polarowy kocyk (będzie prezentem na Mikołaja dla moich kotów) 

w takim razie, chyba mam szczęście, że 2 zamówienia z piątku do mnie przyszły bez problemu. Może dlatego, że jestem nową klientką (i faktycznie teraz czuję się zachęcona, a jakby mi nie wysłali, to bym na pewno już nic tam nie kupiła