![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowe wizażanki - już nie tak obce cz. II
Hej
![]() ![]() Co do odżywki do rzęs to używam z Lbiotici i nawet jestem zadowolona a i cena całkiem dobra ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny a jaki polecicie krem? (nie wiem jaka mam cere). Głownie chodzi mi na okres jesienno-zimowy. Na policzkach pojawiaja mi sie taki suche placki
![]()
![]() |
#183 |
Zadomowienie
|
Ja mam taki oliwa z oliwek z berghofa chyba czy cos takiego. Dla mnie jest genialny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I na watku tanie kosmetyki cos dziewczyny polecaly z kremow do 10zl ![]() Ja mam kolejny zly i placzliwy dzien. ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Testuje kallosa latte ![]() I jezeli mam zaczac kuracje kwasami to mysle kupic krem z filtrem ziaja med kosztuje niecale 20zl ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Albo zamowie krem naturalny z filtrem ze skarbow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Wtajemniczenie
|
Mietowka jak masz cerę mieszana i chce ci się bawić to możesz na cześć twarzy nakładać jeden a na drugą część tą suchą inny jakiś tłusty.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Wtajemniczenie
|
Lniany jest super, on działa jakoś tak że ujednolica koloryt. I od razu i na włosy i na twarz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Wtajemniczenie
|
Raczej uniwersalny, nawilża, koi, odżywia, normalizuje. Czyli że skóra wolniej się przetłuszcza.
Edytowane przez semprebambino Czas edycji: 2014-12-05 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem co to jest, ale one wszystkie są zimnotłoczone. Najzdrowiej to by było go pić, spożywać w czymś jakiejś sałatce. Nie jest taki okropny a od środka ponoć też działa na skórę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Nie wszystkie. Te zdrowsze sa w szklanych butlach trzymane w lodowkach i w nazwie jest lniant budwingowy i po otwarciu data waznosci to 2 miesiace. A zwykly to w plastiku trzymany na polce. Ja taki mialam byl po terminie juz ale nic nie smierdzial wiec zuzylam do wlosow
![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Budwingowy dorwiesz w aptece i czasem w lodowce w spozywczym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
Czekoladowe_Serce Zrobiłaś już zakupy na skarby Syberii ? Znalazłam na all kobietę która przywozi z Kaliningradu rosyjskie kosmetyki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zadomowienie
|
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4860833717
Napisała mi że narazie przywiozła tylko parę żeby zobaczyć czy się sprzedadzą. Jeśli tak to następnym razem więcej przywiezie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Zaraz porownam ceny ze skarbow i jej aukcjami
![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Szkoda tylko ze malo ma rzeczy. ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Jeżeli będzie miała wiecej sztuk kosmetyków i nie wzrosną ceny w sklepach internetowym to się zastanowie ![]() Na razie zostane przy skarbach ewentualnie mazidełkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zadomowienie
|
U nas w ck sprzedają ale ubrania
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
U nas na rynku powstala hala i rozne rzeczy sprzedaja. To takie boxy i tam sprzedaja ciuchy, buty, kosmetyki nawet piekarnia jest a ruscy sprzedaja dalej na dworzu no u na dworzu polacy sprzedaja warzywa i jest parecstoisk z ciuchami
![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Jak sie zamawia ze skarbow kosmetyki to dostajesz punkty ktore sa przeliczane na pieniadze i mozesz zbierac kase i wybrac darmowy kosmetyk lub w obnizce cos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Czy ja wiem. Cos czuje ze ja tam zrobie zakupy teraz przed swetami jeszcze a pozniej to w przyszlym roku na moje urodziny i tz ale pewnie tez za wieksza sume niz 50zl
![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- A najtansze kosmetyki kosztuja od 4zl wiec pasuje ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Odebralam kosmetyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Wtajemniczenie
|
Perfumy dla tż, nafte dla taty i trochę słodyczy na jutro
![]() Aa zapomniałam jeszcze kosmetyczkę i rękawiczki ale to już dla siebie :d Edytowane przez semprebambino Czas edycji: 2014-12-05 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() mnie na te moje krostki na twarzy pomogła maść tormentile forte i aktualnie nie mam prawie żadnych. Zostało jeszcze troszkę na dekolcie, ale z nimi jakoś gorzej mi sobie poradzić. Mówicie, że te kwasy takie dobre? fajnie by było znaleźć coś co by mi oczyściło twarz dokładnie... moje rzęsy kiedyś miały gorszy czas i strasznie wypadały i smarowałam je na noc wazeliną z Ziaji i pomogło. jutro jadę do marketu kupić jakieś słodycze, żeby dołożyć Tż do prezentu ![]()
![]() |
#208 |
Rozeznanie
|
a przyglądałyście się jakie Rossman robi zestawy na Święta? Wydają mi się całkiem korzystne ceny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Wtajemniczenie
|
Przykuło coś twoją uwagę? Było coś do włosów?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() http://static.bizzone.pl/pliki/promo...1202/98326.pdf Edytowane przez bitterheart Czas edycji: 2014-12-05 o 21:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.