|
|
#4351 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LIV
Potrzebuje prostego i szybkiego przepisu na pierniczki i zeby byly dobre
ale nie musza bardzo walic korzeniami![]() Co roku kupuje foremki (bo takie fajowe ) pasowaloby ich w koncu uzyc
|
|
#4352 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4353 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja wczoraj piekłam 3 rodzaje muffinek do szkoły, wszystkie z bloga "moje wypieki "
![]() Też dzis zamówiłam kolejną curaprox, ultrasoft. Zna ktoś fajny netowy sklep z herbatami i kawami? Gryx nie czyta- oglądałam w Mohito kolekcję A. Rubik. Jakie to brzydkie i drogie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4354 |
|
grozi wypollizowaniem
|
moj did w notatce z histori wpisał sobie półwysep o wdziecznej nazwie
Penelopez ![]()
|
|
#4355 | ||
|
Panaroja
|
snad nienormalnego kotha
nalizał się lukru z pierniczków - miętowego bo z likierem miętowym po czym poszedł spać i przes sen majta łapami Cytat:
2.no mało to to nie jest ![]() 3.no oszyfiście ![]() ![]() ojtam ojtam , nic takiego , to normalne o tej porze roku ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
Podryw miesiaca
Siedze przy barze, gosc chyba starszy ode mnie, podobny trche do suchara, probuje wyciagnac od barmanki co ja pije, ona zeby sam sie zapytal. Podchodzi. -czemu jestes smutna? -nie jestem smutna -masz facebooka? -czasem mam czasem nie. masz brata? -mam dwoch -czy jeden mieszka w krakowie? Okazuje sie ze zaden.. -no to nie pogadamy ..
|
#4357 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra miesiac sie dopiero zaczal, jak sie znam na medycynie 4 razy to przebija...
|
#4359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś a'la http://piernikiozdobne.pl chcę też - za jednym zamachem upiec kilka celem zawieszek na choince, w domu rodzinnym. U nas mam ochotę na mikro bibeloty w kształcie nowoczesnych choinek na komodę. Np z kawy Czek dys ałt [/QUOTE]O! Jak znalazł - jutro jadę po foremki ![]() Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-06 o 00:30 |
||
|
|
|
#4360 | ||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ryszard zrobił pod moją nieobecność małą rewoltę w pokoju, ale najgorsze, że kabel od słuchawek jest pomemlany, aż się sprawdzić boję, czy działają... ![]() Cytat:
Cytat:
Ale z tym MSN niedaleko byłem A! Ten "fotel" był jakiś czas temu inspiracją do zdjęcia którejś z rosyjskich, nowobogackich utrzymanek, ale pani pełniąca rolę "mebla" była murzynką, więc rozpętała się mała afera rasistowsko-obyczajowa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W ogóle to oszukują na piernikowych przyprawach, po ch... oinkę mi cukier, mąka albo kakao we środku? Chyba po to, żeby tanim wypełniaczem masę robić Najlepsze składowo są chyba Kotanyi, ostatnio skład czytałem, same przyprawy |
||||||||
|
|
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Taaa, wiadomo co będzie - kolejny pierwszy raz Chcieć, w moim wypadku nie znaczy móc Już żałuję, że nie mam Dida do lepienia. Małżon na to nie pójdzie ![]() Kurcze nei wiem co z tym linkiem, nawet link mi nie wychodzi ![]() Dałąm obrazek
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-06 o 00:30 |
|
|
|
|
#4362 |
|
Konto usunięte
|
Tak mnie lekko naszło
Dlatego też dużo nie chcę ![]() Byłem wczoraj na naświetlaniu lewej górnej szóstki ![]() Zdrówka Jestem wykończony. Remont to zło Czy Rejcz niuchała dezodorant?
|
|
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;49229374]
Czy Rejcz niuchała dezodorant? [/QUOTE]Nie, ale pamiętam i mam w planie. Rzadko bywam an sklepach stacjonarnie, ale jak bywam to przelatuję jak piorun. Ostatnio jednak moim celem było sensodyne, stłumienie bólu zębów było priorytetem i nie miałam weny. Ale wąchnę, bo sama coś bym sobie chciała ustrzelić od nich nowego. |
|
|
|
#4364 | ||||
|
BAN stały
|
Eeee, moim zdaniem tego się nie da spartolić
Mogą troszkę krzywe wyjść, troszkę przyjarane, ale ciągle przecież jadalne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;49229374]Dlatego też dużo nie chcę [/quote]Pytać zawsze można ![]() Cytat:
Cytat:
--- Jaka masakryczna gołoledź u nas! Wieczorem padała mżawka, a teraz - zdradziecka, lodowa skorupka
|
||||
|
|
|
#4365 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
We wogóle sie okazało że jeden korzeń jakby oderwał się od pozostałych dwóch. Jest to możliwe? ![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- Cytat:
2. W tym przypadku nie wiem co gorsze. 3. A u mnie cisza spokój harmonia ![]() A i moim odkryciem jest fakt że Nimesil jest lepszy od Ketonalu. Nic nie czuc po nim Edytowane przez 5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5 Czas edycji: 2014-12-06 o 00:50 |
||
|
|
|
#4366 | ||
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;49229474]1. Ohą
No ale w jakim celu i czym to naświetlanie? Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4367 |
|
grozi wypollizowaniem
|
[QUOTE=rachell111;49228209]Nie uwierzysz ale pierwszy raz w życiu chciałam zrobić najsowe pierniczki i ładne żeby były jako upominki na gwiazdkę
coś a'la http://piernikiozdobne.pl chcę też - za jednym zamachem upiec kilka celem zawieszek na choince, w domu rodzinnym. U nas mam ochotę na mikro bibeloty w kształcie nowoczesnych choinek na komodę. Np z kawy [URL="chcę też - za jednym zamachem upiec kilka celem zawieszek na choince, w domu rodzinnym. U nas mam ochotę na mikro bibeloty w kształcie nowoczesnych choinek na komodę. Np z kawy jak w załączniku O! Jak znalazł - jutro jadę po foremki ![]() Ja w jej wieku identycznie [/QUOTE]jesli sie spodziewasz dostac duzą ilosc flaszek to taka choinka bedzie w sam sedes ![]()
|
|
#4368 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 2. Śniegu ni ma 3. Przeciwbólowo to tylko na mnie Ketonal działa no i Nimesil jak się okazało ale zażywam tylko w sytuacjach krytycznych czyt. ból zęba |
|
|
|
|
#4369 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Pjerdzionek z brylantem się zmieści ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;49229598]1. Zębolożka korzenie chciała zobaczyc. Niech ma [/quote]Czyli na prześwietleniu żeś był, a nie na naświetlaniu Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4370 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Poza tym to przed chwilą myślałem że oko wydłubie. Zawsze idę się kąpać ze soczewkami dzisiaj wyjątkowo zdjąłem przed. Po wyjściu z wanny dłubie i dłubie w tym oku a tam nic. Oko tylko znaczy.2. Kto ukradł? 3. Ja na szczęście nie mam problemu z żołądkiem po zażyciu. Może też dlatego że baaaardzo rzadko biorę. Moje ostatnie opakowanie zdążyło się przeterminować a użyłem może 1/4 opakowania. Z obecnego użyłem może 3 tabletki a połowy opakowania ni ma. Tak mnie rozgrabili ![]() Piszę bezsensu. Idę spac. Bawcie się! |
|
|
|
|
#4371 | ||||
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;49229671]1. Czepiasz się
[/QUOTE]Nie, ja po prostu dążę do prawdy ![]() Cytat:
Trza bryle nosić Cytat:
Cytat:
Ostatni raz taką jazdę miałem po Aspirynie, dlatego też unikam jak ognia ![]() Cytat:
W ogóle to złota mi się chce W poprzednim wcieleniu byłem chyba Cyganem |
||||
|
|
|
#4372 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
znad kawy
![]() ja nie wiem, czy wszyscy tak mają że po przekroczeniu magicznej granicy 30 lat zaczynają się sypać ![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4373 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#4374 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A dobry! Mam ciepłe kaloryfery
I już nie +3 a całe +8
|
#4375 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dziewczyny1! mam nie lada problem!
TZ mi osnajmił ze jedzieny jutro na 60 urodziny tesciowe ![]() i zeby jechac kupić prezent mam ochote go zabic! macie jakis pomysł? ![]() co mozna kupic na taką okazje w markecie? błaga pomóżcie
|
|
#4376 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[QUOTE=rachell111;49228209] U nas mam ochotę na mikro bibeloty w kształcie nowoczesnych choinek na komodę. Np z kawy [URL="chcę też - za jednym zamachem upiec kilka celem zawieszek na choince, w domu rodzinnym. U nas mam ochotę na mikro bibeloty w kształcie nowoczesnych choinek na komodę. Np z kawy jak w załączniku [/QUOTE] do zrobienia samemu w pół godziny i o wiele taniej niże kupne ![]() macham znad plastika Polly - tak na szybko to chyba nieśmiertelnego storczyka, we kwiaciarni z fancy ubiorkiem bo poza tym to nie mam pojęcia, bukiet cięty zostaje, bo przecież ani kosmetyków nie wybierzesz ani do fonchania nic... no chyba że wybierzesz ![]() ale Tż do ochlastania :zly: w porę sobie przypomniał Penelopez genialny oooo Margot czyli jednak adminka zrobiła swoje? ale gadałaś z nią czy tak sama ze się święta poczuła? gratuluję, do wieczora powinnaś mieć normalną temp o ile nie wyłączy wcześniej tego grzania ...chorowitków tulam
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-12-06 o 10:56 |
|
|
|
|
#4377 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dzień dobry, mam w domu 21 st
A na dworzu plus 3 st, w końcu ślisko nie jest ![]() Piekę dziś ciasto czekoladowe z cukinią, ktoś jadł? ![]() Polly, kup jakiś fajny stroik na święta. Cieknie mi rura pod umywalką, a menżu poza domem.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4378 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Właśnie o to chodzi,że sama z siebie!
I elektryk dzwonił,że o mnie pamięta,więc może i światło w pokoju będzie ![]() Polly,a może jaki alkohol do tego kwiatka,jeśli Teść używa...?
|
#4379 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Floooo, masz ważnego smsa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo się nawet dodzwonić nie mogę
|
|
|
#4380 |
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Brzmi strasznie Ale to pewnie tak, jak z ciastami z mafefkom i burakiem - początkowy szok, a później niedowierzanie, że "wcale nie czuć" Ciasto z porem to byłoby coś! Ja planuję dziś ciasto ze śliwkami, na półkruchym spodzie, z budyniem i kruszonką |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

ale nie musza bardzo walic korzeniami

Już nawet pal licho specjalizację 

Ale z tym MSN niedaleko byłem 

Chyba po to, żeby tanim wypełniaczem masę robić