|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Raczkowanie
|
Dot.: Operacje nosa - zbiorczy! cz.2
Przylepa, wow! ale masz piękny nosek, zazdroszczę!
Dziewczyny, a ile się czeka na wyniki badań? I jakie badania oprócz badań z krwi są konieczne? Muszę to wszystko zaplanować, bo mieszkam w Holandii i musze wszystko zgrać w czasie tak bym się wyrobiła. Ostatnio mi się śniło, że przyleciałam do Krakowa na dwa dni na konsultację i tak poimprezowałam z dziewczynami, że zapomniałam o wizycie u doktora i mi termin przepadł haha, niezła schiza jest ![]() Raz mi się śniło, że się obudziłam podczas operacji, nic mnie nie bolało i tylko powiedziałam, do lekarza "ej ale ja nie śpię" hahhah ![]() nieźle mnie wystarszyłyście z tą dziewczyną, która została rośliną po operacji ![]() ja się najbardziej boję, że narkoza nie zadziała i będę wszystko czuła, a przez sparaliżowane mięśnie nie będę mogła nic z tym zrobić, czy takie rzeczy się zdarzają???
#3452 |
Zakorzenienie
|
Na wyniki badań fizyczne czekasz dobę,ale w internecie masz już po południu tego samego dnia(tak jest u mnie)zrobiłam 10dni wcześniej,żeby móc w razie w je powtórzyć.
Niezła schiza z tymi snami,atez mialam ostatnio jakiś niefajny sen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3453 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłałam zaproszenie, bo chętnie zobaczę efekt ![]() W poniedziałek dostanę symulację i zobaczę się sobie spodobam ![]()
![]() |
#3454 |
Raczkowanie
|
Tak mam datę, co więcej zabieg mam już w najbliższy wtorek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napiszesz coś nam tu więcej po zabiegu? ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Ewela a co z tym rozmazem w końcu wyszło,poprawiłaś te wyniki? Przypomnij mi ,proszę u kogo będziesz się operowała? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3456 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Po ściągnięciu gipsu mogę Ci wysłać zdjęcia na maila, mamy w końcu u tego samego lekarza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jadę z mężem i córeczką,zatrzymamy się w hotelu,a po zabiegu wracamy do domu. Byłoby super,ja Tobie też wyślę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3458 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz może który anestezjolog będzie Cię znieczulał? Na którą godzinę masz być w klinice,przyjeżdżasz dzień wcześniej? Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2014-12-05 o 17:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3460 |
Rozeznanie
|
Dzieki dziewczyny za wszystkie mile slowa! teraz rozumiecie ze nie moge wyjsc z szoku po operacji.... Doktor to prawdziwy magik, ja moge go polecic CALYM SERCEM kazdemu kto sie zastanawia
![]() ![]() ![]() Edit: nie wiem dokladnie o ile nos jest skrocony, ale dr mowil ze go ogolnie obnizy o 7 mm ![]()
![]() Kubuś 27.03.12 ![]() Edytowane przez Przylepa73 Czas edycji: 2014-12-05 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3462 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przyjeżdżam dzień wcześniej (pon) na konsultację i będę przed operacją spać w hotelu, dopiero po operacji zostanę w klinice. Operację mam o 8 rano, w klinice mam być 7.30. A Ty wiesz kto będzie Cię znieczulał? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3463 |
Raczkowanie
|
ewell, ddiana, dobrze was rozumiem, że się denerwujecie. Ja ma dopiero za miesiąc i już mnie stres łapie jak sobie pomyślę co mnie czeka. Z jednej strony nie mogę się doczekać zmiany, a z drugiej jest stres i jak tu " być mądrym". Jak z jednej strony paraliżuje strach, a z drugiej strony wiesz, że to najlepsze wyjście.!!!! Masakra!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3464 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Również przyjeżdżam dzień wcześniej i będę spała w hotelu i również o 7.30 mam być w klinice,bo zabieg 8 rano ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
![]() Zobaczysz jak Ci szybko zleci ![]() Mi pomaga wchodzenie tu na wątek i pisanie z Wami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=ddiana;49230500]To tak jak mnie,też Czarnecki konsultował,ale nie wiem kto będzie znieczulał
![]() Również przyjeżdżam dzień wcześniej i będę spała w hotelu i również o 7.30 mam być w klinice,bo zabieg 8 rano ![]() ![]() Ja sobie tłumaczę, że rano najlepiej jest mieć zabieg bo doktor ma "świeży umysł" ![]() ![]() Ja na ten moment się żegnam, odezwę się po operacji, bo chce się w te ostatnie dni zrelaksować, oderwać od tematu zabiegu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3466 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam pytanie odnoście rogala, czy to ma być jakiś specjalny czy pierwszy lepszy kupić?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3467 | ||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ewell1990;49232042]
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
![]() Nie będę specjalnie szukała,jaki znajdę pierwszy ten kupię ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() « czasami piszę z telefonu, więc proszę o wyrozumiałość w razie błędów. Mój słownik czasami ma inne zdanie niż ja :p »
![]() |
#3469 | |
Przyczajenie
|
Operację robiłam u dr Kasztelana w Lublinie
![]() Cytat:
![]() Aa to dobrze, ja też stwierdziłam, że go jednak nie będę masować/ugniatać whatever ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3470 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Jeszcze ma pytanie odnośnie tego co można jeść a czego nie przed operacją, wiem że to już było napisane wcześniej, ale nie chce mi się wertować wszystkich stron. Z tego co pamiętam to nic z omega 3 i 6 czyli żadnych tranów( akurat to co wieczór popijam z córką), chyba czosnku nie można i jeszcze czegoś? I jeśli nie można tych rzeczy to na jak długo przed operacją, bo na razie to jem wszystko, ale myślę zabrać się za tą "dietę przedoperacyjną" tak po pierwszym stycznia (ckn ma 14.01.2015). ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Czy to będzie dobrze 2 tygodnie wcześnie unikać tych "zakazanych" rzeczy? Czy wcześniej muszę o to zadbać? |
![]() ![]() |
![]() |
#3471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
« czasami piszę z telefonu, więc proszę o wyrozumiałość w razie błędów. Mój słownik czasami ma inne zdanie niż ja :p »
![]() |
#3472 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję,że to nie zaszkodzi. ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() « czasami piszę z telefonu, więc proszę o wyrozumiałość w razie błędów. Mój słownik czasami ma inne zdanie niż ja :p »
![]() |
#3474 |
Przyczajenie
|
Pierwszy raz słyszę o jakiś zaleceniach przedoperacyjnych.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostałam na maila,zeby przed zabiegiem nie pić alkoholu,nie palić papierosów,odstawić preparaty rozrzedzające krew takie jak:Aspiryna,Acard,itp.Do datkowo przyjmować Rutinoscorbin lub Vit.C.przygowtować w domu czyste gaziki i Vicoplast ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3476 |
Zakorzenienie
|
A gdzie ten lekarz przyjmuje i ile płaciłaś za op??
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Raczkowanie
|
O, też znalazłam to w papierach od p. Bożeny, ale ile tego Rutinoscorbinu, jedna dziennie czy więcej brałyście?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3479 |
Raczkowanie
|
jesli chodzi o jedzenie to mi lekarz w zaleceniach napisał, żebym na 3 tygodnie przed unikała ryb:łosoś, dorsz i czosnku a na 5 dni przed i po należy odstawić alkohol i kofeinę, mówił, że dzięki temu opuchlizna jest dużo mniejsza a na swoim przykładzie to potwierdzam. 4 dni po operacji wyglądałam już bardzo dobrze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3480 |
Przyczajenie
|
Jak to jest z tym przeziębieniem? Jutro o godz. 19:00 mam operację a dopiero puszcza mnie przeziębienie (nie boli mnie gardło, nie mam kataru, jedynie delikatne osłabienie). Jesli zrezygnuję z operacji przepada mi zaliczka kilku tys. zł. Zastanawiam się czy w ogóle jutro mówić, że jestem ciut przeziębiona. Czy coś może się stać, czy coś może pójśc nie tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.