|
|
#1741 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
Buu ja koniecznie chce wiedzieć co jej zrobiłaś ;D
INCO dobra rada z tymi skurczami. Obym tylko o tym pamiętała. Nową koleżanko (nie pamiętam już nicku) moja mała miała w 28+6 1200 gram i waży bardzo dobrze więc bez stresu ![]() Ja już po imieninach teściów. Brzuch wzdety jak nie mój ale jadłam tylko placka 3 bit na zmianę z pepsi. Teraz mam nadzieję że gazy puszcza. Oczywiście każdy w szoku ze to już 8 miesiąc a brzucha mało widać było. Wszyscy mówili że pięknie wyglądam i że idzie mi w sam brzuszek ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- Mała pisz jutro z rana jak brzuszek a teraz śpij spokojnie.
|
#1742 |
|
Wtajemniczenie
|
Śpioszki 10zł za zestaw, spodenki i body 6 zł komplet. Wszystkie ciuszki w rozmiarach 56 lub 0-3 m-ce, taka info z metek
|
|
|
|
#1743 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja jeszcze nie śpię
|
|
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie obudziło jelito... Grrr juz wiem od czego chyba.. Skusilam się na 3 trojkaciki camemberta przed snem - no i klops.
Ehhh Jednak nie mogę ich jeść:-( Pewnie już nie zasne, jeść mi się chce, ale z tym bólem brzucha lepiej poczekać.. Wiec pokrece się w łóżku na lewo i prawo
|
|
#1745 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny! Ja już spać nie mogę. Męczy mnie zapchany nos i stresuję się wizytą. Idę zrobić sobie śniadanko.
Miłego dnia wszystkim! |
|
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się dalej turlam w łóżku... Nuda nuda nuda
Chyba tez juz wstanę, coś przegryze i zaparze ziolka
|
|
#1747 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1748 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() A mi zaś całą noc śnił się mój gin... ![]() Masakra! To chyba już tak na zbliżającą się wizytę czy co ![]() Inco za wizytę ![]() Aga bidulo, odpuść na jakiś czas camemberta, na dobre Ci to wyjdzie... Daj znać czy przeszło. Mlebi i jak Twoje cukry po insulinie? |
|
|
|
#1749 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Ale się dziś wyspałam, nawet nie wstawałam na siku o dziwo Inco trzymam kciuki za wizyte Aga faktycznie ten camembert chyba trzeba odstawić na jakiś czas, wiem ze bedzie ciężko, przechodziłam to sama ale ulga jest niesamowita |
|
|
|
#1750 |
|
Konto usunięte
|
Bardzo dobre mam. Aż za niskie jak na mnie bo jestem w szoku i się przestraszyłam że coś nie tak jest. Ale dalej nie tyje. Już pól chleba mi idzie na 2 dni i nic. Wcześniej jadłam pól na 4 dni.
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
Alunia fajny kombinezon ale juz mam dwa,i jeden od Ciebie
![]() IncognitoNick kciuki zacisniete ![]() Asia on wie ze Ty o nim tak snisz? dziewczyny ledwo zyje,wczoraj zmeczona a mala nam cala noc wymiotowala,i od rana niestety to samo wody nawet zwyklej nie zatrzymuje tylko ![]() musze wyciagnac elektrolity dla niej,ale nie wiem jak to podac zeby nie ![]() czuje sie jakby mnie cos rozjechalo,trzymajcie kciuki zeby jej przeszlo bo jak nie to bedzie trzeba do szpitala jechac bo sie boje zeby sie nie odwodnila
|
|
|
|
#1752 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny! Wybaczcie, że się nie poodnoszę, ale wyszedł by mi elaborat na kilka stron
Dziś mieliśmy niemiłą przygodę. Nad ranem odwiedziliśmy Izbę Przyjęć. Było ryzyko, że zatrułam się czadem. Co prawda nie miałam jakiś szczególnych objawów poza tym, że było mi lekko mdło, ale nie odczuwałam w ogóle ruchów Ziemka. Czasem może być tak, że matce nic nie jest, a dziecko jednak odczuło niedotlenienie. Chciałam go jakoś pobudzić i zjadłam pół dużej czekolady, ale nie wywołało to spodziewanego efektu. Lekarz stwierdził, że nic dziwnego, bo po takiej dawce cukru raczej dziecko idzie spać. W każdym razie pojechaliśmy do szpitala, na oddział ginekologiczny. Zrobili mi usg i ktg - Młody po prostu spał, przepływy ok, tętno też. Mam dziś jeszcze wrócić wieczorem na drugie ktg dla pewności. Ilość myśli i uczuć jakie przeze mnie przepłynęły dziś między 3 a 6 rano po prostu nie do ogarnięcia. Mam tylko nadzieję, że mózg Młodego jest nieuszkodzony... |
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
Mlebi a Ty zwiekszalas insuliny dawke?
ze tak zaczely spadac? czy one tak raz na jakis czas spadaja? ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- odowska o rany ale przezycia,kochana mam nadzieje ze wszystko jest jednak dobrze,a maly faktycznie po takiej dawce cukru urzadzil sobie dluzsze spanie a to podejrzenia zatrucia to cos wam sie ulatnia z piecyka? kochana uwazaj na siebie |
|
|
|
#1754 |
|
Zadomowienie
|
Mamy piec węglowy, coś mu wczoraj odbiło i pojawił się dym. Na szczęście drzwi mamy w miarę szczelne i dym był w korytarzu, ale tlenek węgla nie ma zapachu, więc stąd podejrzenia i panika.
|
|
|
|
#1755 |
|
Konto usunięte
|
Bu mam nadzieję że córeczka wyzdrowieje
Lekarz mi zwiększa dawkę i odkąd mam większą to bardzo niskie cukry mam Odowska zatrułaś się w łazience? Na pewno z synkiem jest ok ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Witam się dzisiaj z łóżka i nie mam zamiaru wstawać ![]() Tż jedzie wyczyscić stare auto i porobić fotki do sprzedaży, wiec pół dnia go nie będzie Teraz jeszcze go wysłałam po zakupy i słodycze co by mi niczego nie zabrakło ![]() Buu ja też jestem ciekawa co zrobiłaś tej babie ![]() Incognito kciuki za wizytę ![]() Odowska dobrze, że pojechaliście na IP, przynajmniej się uspokoiłaś, że mały po prostu śpi Bo z czadem nie ma żartów, lepiej reagować jak jest podejrzenie Może zamontujcie sobie takie czujniki? Zawsze to bezpieczniej
|
|
#1757 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek kochane
![]() Ja leżę i czekam na śniadankoa, bo bunga bunga zaliczone ![]() Odowska, współczuję stresu Dobrusię mam już (pasierbica) i Gosię. A dla maleństwa? Fłdka, to też rzadkie inię nie? Incognito, kciuki za wizytę ![]() Asia, musisz gina zmienić Aga, pożegnaj serek póki co ![]() Buu daj małej coca coli wygazowanej do picia, czekoladę i banana do zjedzenia. To powinno zatrzymać. |
|
|
|
#1758 |
|
Wtajemniczenie
|
Buu kiedyś mu mówiłam
Ale chyba chłop nie zdaje sibie sorawy, że to takie poważne A jak in mi ciśnienie podnosi, hoho do 150 zawsze Odowska o matko! Ale się narobiło! Mam nadzieję, że wieczorem z małym też będzie ok. ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Ala nie ma mowy, że go zmienię na innego! Tylko jemu ufam. Muszę się nauczyć po prostu żyć z tymi snami |
|
|
|
#1759 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te spodenki i bluzka na drugich zdjęciach bardzo mi się podobają. Czy można jeszcze pozostałe ciuszki gdzieś zobaczyć?Cytat:
Cytat:
Trzymaj sie, będzie dobrze Aga, lepiej już? mam nadzieję, ze tak ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Zapomniałam się przywitać. Dzień dobry Lecę zaraz na śniadanie i jedziemy do babci na urodziny. Będzie impreza |
|||
|
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
Obudziłam się po raz drugi
Odowska - o cholera.. Nie dziwię się że spanikowakas.. Dobrze ze jest ok,daj znać po kolejnym ktg Bu - o cholerka... Z małymi dziećmi i odwodnieniami nie ma żartów :-( są jakieś smakowe dla dzieci elektrolity co nie? Zawsze też można do wody dodać ociupinke soli ponoć tez zatrzymuje to trochę wodę .ale jak ona to wszystko zwraca :-( masakra... Jak nie to szpital obowiązkowo... Brzmi niefajnie ale kroplowkami ja porządnie nawodnia... Asia- to musiał być piękny sen <3 haha Ja się czuje lepiej.. Pokręciłam nad ranem biodrami i zadziałało, ale żegnam camemberty do końca ciąży niestety :-(
|
|
#1761 |
|
Zadomowienie
|
Odowska na pewno z Małym jest wszystko ok, ale miałas akcje, kazda z nas pewnie by panikowała a z czadem nie ma żartow, polecam czujniki
![]() Olllciaaa udanej imprezki Buu007 dużo zdrówka dla córci |
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Myśmy się wyspali ale nam kot dał czadu od 4 rano :/ biegał i rozrabiał jakby robaki w dupie dostał :/ moja mama podobno go butami rzucała bo biegał z pokoju do pokoju żeby nikt nie spał...Buu ja się zaczynam przy Was czuć jak jakiś żarłok Maladt mam nadzieję, że dzisiaj już się całkiem dobrze czujesz... i wypoczywasz dzisiaj z mężem ![]() Odowska ojj to się na pewno wystraszyliście... dobrze, że pojechaliście to sprawdzić, nigdy nic nie wiadomo a jesteście spokojni ![]() Olcia udanej imprezy
"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014 Edytowane przez emdzik Czas edycji: 2014-12-07 o 10:41 |
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
Milej imprezki Olcia,
Ja jestem właśnie po rozmowie telefonicznej z moim dziadkiem ze zaprasza nas 27 grudnia na swoje 80 te urodziny do restauracji... Hmm co się kupuje takiemu dziadkowie.. Bo ja zawsze mu dawałam jakieś na serce preparaty z apteki.. Ale na takie okrągłe urodziny to nie wiem.. Pomóżcie
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
Olcia miłej imprezy
Madzia no to chyba dzisiaj jakaś taka noc była, bo mój kocur też biegał jak szalony,aż się spać nie dało ;/ Tż za nim ganiał Aga kurde nie wiem co byś mogła kupić, do głowy przychodzi mi tylko sweter ![]() A na 80te urodziny to trochę słabo chyba
|
|
#1765 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę ![]() Ja z prezentem nie pomogę. Wszystkich dziadków straciłam dawno temu... |
|
|
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki..
Buu, lacze sie z Toba w bolu.. u nas drugi dzien jelitowki.. Zuza tez wymiotowala w nocy.. teraz co chwile luzne wyproznianko... wrrrrr... nienawidze takiej pogody.. co roku przynosi to swinstwo z przedszkola... ehh... a ja najpewniej zlapie od niej jak zawsze... ![]() Takze malo sie udzielam.. ale same pewnie rozumiecie.. ehh.. Inco, kciuki za wizyte.. I usciski dla Was wszystkich..
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
Ilona jakaś pełnia chyba była
![]() Aga ojjjej ciężki temat bo ja tez nie mam pojecia co by dziadkowi kupic :P Moze tak jak Ilona pisze jakis sweter ? albo czapke szalik ? albo jakis ładny ręcznik z grawerem ? nie wiem co dziadek lubi
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz babcia chce na prezent wyszukane różne owoce ![]() A dziadkowi? może jakąs ciepłą kamizelkę? ciepły sweterek? ![]() 80 lat to już poważna sprawa... |
|
|
|
|
#1769 |
|
Wtajemniczenie
|
Olcia, we wtorek ma mi przesłać foty tego co ma, bo jeszcze jakaś baba m do niej w poniedziałek przyjechać. Także jak będę miała wszystkie to wstawię. O spodenkach już jej napisałam.
Udanej imprezy. |
|
|
|
#1770 |
|
Zadomowienie
|
Odowska jejku jakie przeżycie, brrrr.Na pewno z małym wszystko jest ok
buuuu zdrówka dla Małej ![]() MalaT mi po bananach ostatnio jest strasznie niedobrze ![]() Olcia cieszę się, że ciasto smakuje a u nas dzisiaj Twoja karkówka muszę tylko się przejść po brakujące rzeczy ![]() zaczęłam wczoraj układać rzeczy Małej w komodzie i zajęłam całą i jeszcze mega sterta została, zresztą Wam pokażę i wiecie co? Wyprowadziłam TZ z szafy |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

za wizytę 

bo biegał z pokoju do pokoju żeby nikt nie spał...