Styczniowe mamusie 2015 cz. VIII - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-07, 17:03   #3391
LindaC
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz. VIII

Lilijka - uśmiechnij się po każdej nocy wstaje dzień

ło jaaaa, tak mi Mały nisko gmera stópkami że aż nie do uwierzenia, normalnie jest w pachwinach, czuję go strasznie nisko, i co tu się dziwić że mam tam wszystko rozpulchnione o dziwo tfu tfu brzuch jakoś chyba jeszcze wysoko

byle jeszcze się jakoś te 2 tyg. doturlać i niech tną jak trzeba

Edytowane przez LindaC
Czas edycji: 2014-12-07 o 17:07
LindaC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 17:04   #3392
Montanka
Rozeznanie

Hejka. Ale dziś u nas cisza

Pojechaliśmy na tą sesję całą trójką (czwórką). Kapi wstał w lepszym stanie, niż wczoraj, więc się odważyłam go zabrać.
Fajne te zdjęcia powychodziły. Jestem zadowolona. Niestety na końcowe efekty sesji muszę zaczekać do 2 tygodni
Następna taka sesja już w w czwórkę
Stary 2014-12-07, 17:14   #3393
LindaC
Wtajemniczenie

Montanka - sesja super sprawa

ja codziennie sobie obiecuję, że wydepiluję brwi, podmaluję się ładnie ubiorę ułożę włosy i niech mnie TŻ obfoci w domu, ale jakoś mi się ciągle nie chce, nie mam siły itp. i tak czas leci. A tak to mam tylko kilka fot z komórki jak sama stoję, a TŻ pstrykał. Ostatnie chyba sprzed 2 miesięcy.

A właśnie Montanka, Martusia, jasowa - odkryłam w necie przepisy na kaszę jaglaną dla diabetyków, np. jakieś tam niby ciasta z tej kaszy z jabłkiem i cynamonem. Chyba coś popróbuję, może nie będzie cukru podnosić. Tyle że jak wysłałam TŻ do sklepu po kaszę jaglaną to wrócił z jęczmienną, twierdząc że myślał że mi się nazwy pomyliły, bo przecież ciągle tą jęczmienną głównie jem jutro idzie ponownie po jaglaną z nową kartką z drukowanymi literami

Edytowane przez LindaC
Czas edycji: 2014-12-07 o 17:16
LindaC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 17:24   #3394
ewka555
Zakorzenienie

Hej ho wrocilam z jarmarku, stoiska z minky byly i juz chcialam brac chuste trojkatna ale sie powstrzymalam nie wiem co jest, ale znow mam temperature. I tak od 2 tyg, raz jest raz nie ma kilka dni, dodatkowych objawow brak, ttylko straszne zmeczenie jutro jedziemy nasze mieszkanko poogladac, a poyem do gina to cos mi moze poradzi na ta temp ehhhh
ewka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 17:38   #3395
ellyunia
Wtajemniczenie

Montanka jaki świąteczny awatarek

ellyunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 17:42   #3396
suszarka
Buc

wróciłam, nogi wchodzą mi w tyłek.
nienawidzę jednak zakupów, już chyba z dwa razy dziś się rozwodziłam.

kupiliśmy w końcu taki dmuchany "przewijak", młody będzie na nim i na naszym łóżku przewijany. teraz moje kolejne pytanie - gdzie kupiłyście koszule do karmienia? (prócz allegro?)
Stary 2014-12-07, 17:48   #3397
ewka555
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suszarka Pokaż wiadomość

kupiliśmy w końcu taki dmuchany "przewijak", młody będzie na nim i na naszym łóżku przewijany. teraz moje kolejne pytanie - gdzie kupiłyście koszule do karmienia? (prócz allegro?)
Ja mam dwoe bezbadziejne od siostry, na rynku chyba kupila, a jedna taka lepsza kupilam w cubusie
Stary 2014-12-07, 17:51   #3398
ellyunia
Wtajemniczenie

Cytat:
gdzie kupiłyście koszule do karmienia? (prócz allegro?)
ja w lumpku trafiłam na nowe, wyszły po 10 zł

Stary 2014-12-07, 17:52   #3399
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Dusiolka jednak wszystkie dzieciowe rzeczy mam popeane w dzidziusiu i poprasowane. swoje koszule do karmienia tez wypralam w dzidziusiu i wuprasowalam, a resztę w sensie koszulki moje i tz już w normalnym piore

Simonee a po co testujesz proszki?

Smerfik jakbym miała gatki prqsowac to chyba bym nic innego nie robila hehe. Jeansow, dresow i bluz też nie prasuje w sumie tylko koszulki, koszule i niektóre swetry

Lilijka ale ją nie kazałam jej wystawiać od razy na 6 tygodni bo chyba nawet nie moe tak, ale mogła wystawić np na 3 i później kolejne na 3 a nie tylkodo ptp.

Ellyunia my też chcemy zrobic sobie zdj w święta mam nadzieję że dotrwam hehe.

Montanka za sesję

Ewka może juz dziś nic joe rób. Odpoczywaj.

Suszarka nie pomoge bo ją dostałam od znajomeej. Ale u nas na targu takie widziałam

Bylismy u teściów na chwile. Teściowa stwierdzila ze wygladam na 6 góra 7 miesiąc haha. A później stwierdziła ze ciążą mi sluzy bo ładnie wyglądam ( ta że spuchnietymi oczami, ustami, stopami itp)
Jedyne to ciesze sie, że nie jadę z nimi wózka kupować.tesciowie stawiaja więc chcą jechać razem z malzem żeby zapłacić a ja powiedziałam że nie mam siły i nie pojadę sama z malzem bum pojechała ale z trafiali coś nie mam siły

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 

Edytowane przez ma.ko
Czas edycji: 2014-12-07 o 17:55
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 18:01   #3400
ewka555
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Dusiolka jednak wszystkie dzieciowe rzeczy mam popeane w dzidziusiu i poprasowane. swoje koszule do karmienia tez wypralam w dzidziusiu i wuprasowalam, a resztę w sensie koszulki moje i tz już w normalnym piore

Simonee a po co testujesz proszki?

Smerfik jakbym miała gatki prqsowac to chyba bym nic innego nie robila hehe. Jeansow, dresow i bluz też nie prasuje w sumie tylko koszulki, koszule i niektóre swetry

Lilijka ale ją nie kazałam jej wystawiać od razy na 6 tygodni bo chyba nawet nie moe tak, ale mogła wystawić np na 3 i później kolejne na 3 a nie tylkodo ptp.

Ellyunia my też chcemy zrobic sobie zdj w święta mam nadzieję że dotrwam hehe.

Montanka za sesję

Ewka może juz dziś nic joe rób. Odpoczywaj.

Suszarka nie pomoge bo ją dostałam od znajomeej. Ale u nas na targu takie widziałam

Bylismy u teściów na chwile. Teściowa stwierdzila ze wygladam na 6 góra 7 miesiąc haha. A później stwierdziła ze ciążą mi sluzy bo ładnie wyglądam ( ta że spuchnietymi oczami, ustami, stopami itp)
Jedyne to ciesze sie, że nie jadę z nimi wózka kupować.tesciowie stawiaja więc chcą jechać razem z malzem żeby zapłacić a ja powiedziałam że nie mam siły i nie pojadę sama z malzem bum pojechała ale z trafiali coś nie mam siły
Mako siedze i odpoczywam, ale naprawde juz mnie dobija ta temperatura nie wiem od czego. Zwlaszcza ze ja temp mam raz na dwa lata jak jestem naprawde mega mega chora i to pierwsze dwa dni, a twraz juz tak dlugo sie to ciagnie a tu ani kaszlu, ani kataru ...no nie wiem . Moja tesciowa wydziwia, tz robil na obiad ryz z warzywami i kurczakiem i chcial dac jakis sos taki wiecie slodko kwasny ze sloika no ale noe bylo zadnego w domu, a tesciowa do niego, zeby opakowanie ketchupu dal
Stary 2014-12-07, 18:03   #3401
Montanka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LindaC Pokaż wiadomość

ja codziennie sobie obiecuję, że wydepiluję brwi, podmaluję się ładnie ubiorę ułożę włosy i niech mnie TŻ obfoci w domu, ale jakoś mi się ciągle nie chce, nie mam siły itp. i tak czas leci. A tak to mam tylko kilka fot z komórki jak sama stoję, a TŻ pstrykał. Ostatnie chyba sprzed 2 miesięcy.

A właśnie Montanka, Martusia, jasowa - odkryłam w necie przepisy na kaszę jaglaną dla diabetyków, np. jakieś tam niby ciasta z tej kaszy z jabłkiem i cynamonem. Chyba coś popróbuję, może nie będzie cukru podnosić. Tyle że jak wysłałam TŻ do sklepu po kaszę jaglaną to wrócił z jęczmienną, twierdząc że myślał że mi się nazwy pomyliły, bo przecież ciągle tą jęczmienną głównie jem jutro idzie ponownie po jaglaną z nową kartką z drukowanymi literami
Ja robię takie takie ciasteczka z płatkami owsianymi i też mi nie wybijają. Płatki, woda, jabłko (można dodać suszone śliwki, jabłka, morele), cynamon. Piekę w piekarniku. Najlepsze takie jeszcze lekko cieple. Mnie się wydają super słodkie, a mąż jak spróbował, to się skrzywił
Cytat:

To zakupy odhaczone Ja uwielbiam takie zakupy. Czekam już na taką możliwość i przedreptuję
Cytat:
Napisane przez ellyunia Pokaż wiadomość
Montanka jaki świąteczny awatarek

Cytat:
Napisane przez ewka555 Pokaż wiadomość
Hej ho wrocilam z jarmarku, stoiska z minky byly i juz chcialam brac chuste trojkatna ale sie powstrzymalam nie wiem co jest, ale znow mam temperature. I tak od 2 tyg, raz jest raz nie ma kilka dni, dodatkowych objawow brak, ttylko straszne zmeczenie jutro jedziemy nasze mieszkanko poogladac, a poyem do gina to cos mi moze poradzi na ta temp ehhhh
Jakies przesilenie może ?
Stary 2014-12-07, 18:25   #3402
ellyunia
Wtajemniczenie

ma.ko my to sesję sobie strzelimy za tydzień, (w pon planuje ubrać już choinkę ) bo do świąt mogę nie dotrwać w dwupaku
Lampki przed domem już są więc powoli święta u mnie

Stary 2014-12-07, 18:26   #3403
BabaZWysp
Rozeznanie

Cześć!

Wpadłam tylko na chwilkę, trochę was podczytałam ale nie daje rady dziś wysiedzieć przy kompie

Miałam pracowity dzień. Męska część rodziny poszła do marketu a ja odkurzyłam dom, potem jakoś poskręcaliśmy rozgrzebany wczoraj kojec, przemeblowaliśmy jadalnię robiąc miejsce pod choinkę, ugotowałam obiad i jestem trup-nieboszczyk.
Wkurza mnie moja własna niemoc

Montanka, jaki śliczny avatarek!
Ewka kuruj się!

Jak się tak zastanowię to ja piorę w dzidziusiowym płynie już jakieś 2 miesiące, od rozpakowania pierwszych rzeczy dla dziecka. A że jestem leniwa i sknera, nie chce mi się 2 różnych butli płynu kupować to wszyscy mamy wszystko poprane w jednym. Poprzednio prałam nawet w orzechach piorących (eko-fobia matki-pierworódki ) ale tym razem wybrałam zwykły płyn "non bio" i mam wszystko w nosie.
BabaZWysp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 18:27   #3404
simonee
Zakorzenienie

Ellyunia ja mam jeszcze jedną teorię, Majka wtuliła się w brzuszek mamusi i było jej błogo

Smerfetka ja mam dwa typy ale każdy w rodzinie łącznie z M mówią Ola może będzie Aleksandra

Mako sprawdzam zapach prania, jak dopiera proszek, jakie ubrania są w dotyku .
Stary 2014-12-07, 18:31   #3405
fashionaddicted
Zakorzenienie

Eh ja leze bo jak wstaje na siku to czuje jakby mnie brzuch na @ bolal... nie wiem

Allgoodthings jak u Ciebie?
Stary 2014-12-07, 18:33   #3406
ellyunia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez simonee Pokaż wiadomość
Ellyunia ja mam jeszcze jedną teorię, Majka wtuliła się w brzuszek mamusi i było jej błogo

Smerfetka ja mam dwa typy ale każdy w rodzinie łącznie z M mówią Ola może będzie Aleksandra

czyli będzie Oleńka super

To ja byłam leniwa jeśli chodzi o środek do prania, wzięłam balsam do prania dzidziusia z racji tego że ma niedużo chemii i jestem zadowolona, teraz pozostaje mi trzymać kciuki żeby młodej sie spodobał też

Twoja teoria co do wtulenia moze być faktem, przez ostatni tydzień brzuch mi zmalał o 7 cm

Stary 2014-12-07, 18:44   #3407
Montanka
Rozeznanie

Dzięki Baba

Cytat:
czyli będzie Oleńka super

To ja byłam leniwa jeśli chodzi o środek do prania, wzięłam balsam do prania dzidziusia z racji tego że ma niedużo chemii i jestem zadowolona, teraz pozostaje mi trzymać kciuki żeby młodej sie spodobał też

Twoja teoria co do wtulenia moze być faktem, przez ostatni tydzień brzuch mi zmalał o 7 cm
Pewnie opadł, a mierzysz w tym samym miejscu
Stary 2014-12-07, 18:45   #3408
Kinqaa
Zakorzenienie

Simone u ciebie Aleksandra u mnie Alexander

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 18:54   #3409
mmgi
Zadomowienie

Hej, ale miałam nadrabiania Na początku ciąż, w weekend przeważnie było mało, a teraz pewnie z racji tego, że większość z nas już nie ma siły wychodzić przybywa dużo postów.

Co to L4, to dostałam do 8 stycznia, a termin w karcie ciąży mam na 25 grudnia, więc nie wiem, czemu tak.

Co do głaskania brzucha, to u mnie właściwie tylko mąż dotyka i przyjaciółki, ale mnie to absolutnie nie przeszkadza.

W proszku dla dzidziusia piorę tylko rzeczy małej plus moje koszule i staniki do karmienia.

Linda, też czuję tak nisko kopniaki, ale za to nie chodzę tak często do wc jak dziewczyny piszą i zastanawiałam się, że może dlatego, że główka na pęcherz nie uciska. A jak to jest u Ciebie? Co lekarz mówi na temat pozycji Jasia? Mój twierdzi, że mała ma jeszcze trochę miejsca i jest szansa, że się odwróci.
mmgi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 18:58   #3410
allgoodthings
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Eh ja leze bo jak wstaje na siku to czuje jakby mnie brzuch na @ bolal... nie wiem

Allgoodthings jak u Ciebie?
ach dziękuję. leżę sobie i nadrabiam książkowe zaległości. Brzuch twardnieje mi często, wzięłam magnez i nospę. jak się podcieram po sikaniu to papier jest leciutko zaróżowiony, ale wkładka czysta.
miałam się pakować i tak odkładam.
a Ty szykujesz już torbę?
Stary 2014-12-07, 19:03   #3411
Kinqaa
Zakorzenienie

Kurde mam juz dość. Masa sprzątania układania...
Placki smaże.
Nadrobie was jutro

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 19:08   #3412
ewka555
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Kurde mam juz dość. Masa sprzątania układania...
Placki smaże.
Nadrobie was jutro
Zagon tzta do roboty a Ty odpocznij ! Hej a pisalas, ze wybralas pralko-suazarke z ladownoscia 9kg suszenia tak???? Nie wiesz czy w pl dostepna? Daj linka prosze :p
Stary 2014-12-07, 19:12   #3413
AsiaW**
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewka:D:D Pokaż wiadomość
a mi dotykanie brzucha jakos specjalnie nie przeszkadza, mam nawet kolezanke ktora zamiast dotykac to daje malemu buziaka zawsze na przywitanie, smieje sie ze od malutkiego pierwsze buziaki dostaje od `cioci` i oczywiscie od tatusia na dzien dobry i dobranoc

a wybralam w koncu karuzele FISHER PRICE RAINFOREST LAS TROPIKALNY mam nadzieje, ze bedziemy z niej zadowoleni

witam się na chwilę, właśnie wróciliśmy od rodziców

mi też nie przeszkadza, dla mnie to objaw zainteresowania, czułości, więc nie mam nic przeciwko, ale dodam, że nie zdarza się to nagminnie, raz na jakiś czas ktoś dotknie.

Cytat:
Napisane przez kleo111 Pokaż wiadomość
Hej,
chyba nie dam wady Was nadrobić
U nas remonty na całego i nie mam wogóle czasu na Wizaż
A ja witam się w 35 tygodniu, jeju jak już blisko rozwiązania
klask i: juz z górki

Cytat:

mam tak samo, tyle razy planowałam fajne zdjątka, a tak czas mija i mam ich dosłownie parę z okresu ciązy. I to takie przypadkowe zrobione głównie telefonem przez męża.

Na sesję w ciązy się nie wybieram, moze kiedyś po porodzie, ...na pewno sami będziemy robić małemu mnóstwo zdjęć

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Simone u ciebie Aleksandra u mnie Alexander

a u mnie Aleksander

Cytat:
Napisane przez allgoodthings Pokaż wiadomość
ach dziękuję. leżę sobie i nadrabiam książkowe zaległości. Brzuch twardnieje mi często, wzięłam magnez i nospę. jak się podcieram po sikaniu to papier jest leciutko zaróżowiony, ale wkładka czysta.

dobrze, że się nie rozkręciło oby tak zostało

nadrobiłam wszystko, ale nie pamiętam co i do kopo miałam pisac

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Co do wydzieliny, ja mam jej mnóstwo, teraz jeszcze więcej jest taka biaława - mleczna, lekarz mówi, że to normalne, ale na kolejnej wizycie sie upewnię, bo jest jej coraz więcej. Żadnych innych dolegliwości nie odczuwam (pieczenia, swędzenia) więc to chyba nie infekcja (?)

Ja przewijaka nie mam i nie kupuję, będę przebierać małego albo w łóżeczku, albo będę go kłaść na łózku i tak jakoś będę sobie radzić.

AsiaW** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 19:17   #3414
Szczeperka
Wtajemniczenie

Mam wyniki na tego GBSa i nic mi nie wyhodowali jestem zaskoczona bo ja zawsze często sikam i każda toaleta w centrach handlowych itp. była moja

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:
Napisane przez AsiaW** Pokaż wiadomość
Co do wydzieliny, ja mam jej mnóstwo, teraz jeszcze więcej jest taka biaława - mleczna, lekarz mówi, że to normalne, ale na kolejnej wizycie sie upewnię, bo jest jej coraz więcej. Żadnych innych dolegliwości nie odczuwam (pieczenia, swędzenia) więc to chyba nie infekcja (?)
.
Znam to, nie wyobrażam sobie dnia bez wkładki higienicznej. Wszystkie badania wychodzą mi w porządku i czystość pochwy też. Po prostu taki urok ostatnich miesięcy ciąży

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 19:21   #3415
AsiaW**
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Mam wyniki na tego GBSa i nic mi nie wyhodowali jestem zaskoczona bo ja zawsze często sikam i każda toaleta w centrach handlowych itp. była moja
Cytat:

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Znam to, nie wyobrażam sobie dnia bez wkładki higienicznej. Wszystkie badania wychodzą mi w porządku i czystość pochwy też. Po prostu taki urok ostatnich miesięcy ciąży
super, że ok

AsiaW** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 19:27   #3416
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez allgoodthings Pokaż wiadomość
No to odpoczywaj na spokojnie

Ja mam mocne postanowienie spakowac torbe jutro. Wszystko mam niby co chce wziac tylko spakowac jakos nie.moge:/

Znioslam dzis wyschniete ciuszki malej z calego domu i jest taki stos... do prasowania, podzielenia i pochowania...ja nie wiem jak to ogarnac w ogole
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1417976819157.jpg (75,1 KB, 40 załadowań)
Stary 2014-12-07, 19:33   #3417
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AsiaW** Pokaż wiadomość
witam się na chwilę, właśnie wróciliśmy od rodziców

mi też nie przeszkadza, dla mnie to objaw zainteresowania, czułości, więc nie mam nic przeciwko, ale dodam, że nie zdarza się to nagminnie, raz na jakiś czas ktoś dotknie.

klask i: juz z górki

mam tak samo, tyle razy planowałam fajne zdjątka, a tak czas mija i mam ich dosłownie parę z okresu ciązy. I to takie przypadkowe zrobione głównie telefonem przez męża.

Na sesję w ciązy się nie wybieram, moze kiedyś po porodzie, ...na pewno sami będziemy robić małemu mnóstwo zdjęć

a u mnie Aleksander

dobrze, że się nie rozkręciło oby tak zostało

nadrobiłam wszystko, ale nie pamiętam co i do kopo miałam pisac

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Ja przewijaka nie mam i nie kupuję, będę przebierać małego albo w łóżeczku, albo będę go kłaść na łózku i tak jakoś będę sobie radzić.
Cps to czytalam.o wydzielinie w ksiazce jak sie zmienia przed porodem, ale oczywiscie nie pamietam.

Ja mam przewijak sztywny mial byc na lozko ale kupilismy komode i jest miejsce na przewijak. Dla.mnie nasze lozko jest stanowczo za nisko zebym na lozku caly czas przewijala

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

W ogole mam jakies zalamanie jesli chodzi o ochote robienia czegokolwiek...
Siedze zamknieta w tej chalupie do 15 codziennie jakby sobie kontrola przypomniala, wariuje przez to, plecy mnie bola, prawy bok mnie boli. A jak mozna wyjsc to juz jest ciemno i mroz. Jeszcze teraz jak auta nie ma.
Codziennie mam plany co bede robic i codziennie to odkladam. Niechce mi sie prasowac ciuszkow, skladac, pakowac tprby, czytac podrecznika.
Meczy mnie temat szczepien bo nic o nim nie wiem a nie moge sie zmusic do poczytania.
Obiadow prawie nie robie, wszystki na sepa od mamy:p porazka strasznie mi sie nie chce nic. A siedzenie i lezenie sprawia mi bol
Stary 2014-12-07, 19:54   #3418
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
1. wyglądam jak pucek (napuchłam naweet na twarzy)
2.foto którego wybrałam chciał 600 zł , więc troche szkoda kasy- małej sesja też będzie tyle kosztowała to sobie zrobimy takie ujęcie profesjonalne w trójeczkę
3. mamy w miarę aparat to sami pokombinujemy przy choinie
a my nie mamy aparatu
ale zdjęcia na pewno jakieś pocykamy tylko bedę musiala moje chomicze policzki powciągać

Cytat:
ło jaaaa, tak mi Mały nisko gmera stópkami że aż nie do uwierzenia, normalnie jest w pachwinach, czuję go strasznie nisko, i co tu się dziwić że mam tam wszystko rozpulchnione o dziwo tfu tfu brzuch jakoś chyba jeszcze wysoko

byle jeszcze się jakoś te 2 tyg. doturlać i niech tną jak trzeba
a niech gmera wie co dobre
super podpis masz

Cytat:
Napisane przez Montanka Pokaż wiadomość
Hejka. Ale dziś u nas cisza

Pojechaliśmy na tą sesję całą trójką (czwórką). Kapi wstał w lepszym stanie, niż wczoraj, więc się odważyłam go zabrać.
Fajne te zdjęcia powychodziły. Jestem zadowolona. Niestety na końcowe efekty sesji muszę zaczekać do 2 tygodni
Następna taka sesja już w w czwórkę
czekamy na fotki i my
i super avatar aż nie poznałam

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
ja jeansy prasuję też
mój mąż ma chyba uczulenie i jak nie wyprasuje mu bokserek albo spodni to ma mega wysypkę na udach więc wolę to zrobić..

Cytat:
ma.ko my to sesję sobie strzelimy za tydzień, (w pon planuje ubrać już choinkę ) bo do świąt mogę nie dotrwać w dwupaku
Lampki przed domem już są więc powoli święta u mnie
no to szybko się za choinkę zabierasz

Cytat:
Napisane przez simonee Pokaż wiadomość

Olusia super!

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
No to odpoczywaj na spokojnie

Ja mam mocne postanowienie spakowac torbe jutro. Wszystko mam niby co chce wziac tylko spakowac jakos nie.moge:/

Znioslam dzis wyschniete ciuszki malej z calego domu i jest taki stos... do prasowania, podzielenia i pochowania...ja nie wiem jak to ogarnac w ogole
o ludzie ile tego masz
Stary 2014-12-07, 19:57   #3419
dusiolka
Zakorzenienie

Smerfi ale z Ciebie jest taka dobra zonka
dusiolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 19:58   #3420
ellyunia
Wtajemniczenie

Fashion no nie zazdroszcze tej sterty
Ja wolałam na bieżąco, suszarkami prasować i układać
Mam inny problem..nie mam nic do roboty już

Cytat:
super i piąteczka u mnie to samo, a byłam prawie pewna że będzie pozytywny bo ja podobnie, częste wizyty w toaletach miastowych, pół życia w trasie więc stacje benzynowe ale czysto

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości