![]() |
#541 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
hej
![]() marsi nie mogę się napatrzeć na to zdjęcie ![]() ![]() elllmi nie raczej wybierać nie można bo to jest tak zapakowane, że nawet nie widac co jest w środku. najpierw pudełeczko a potem w takiej różowej grubej foli. a na pudełku oczywiście nie ma oznaczenia, który aniołek. także zawsze niespodzianka;p ja teraz zamówiłam 1 serie zwierzątek i mam nadzieję, że przyjdzie króliczek ![]() a też żałuję, że mamy tylko te warzywa do krojenia z lidla bo naprawdę są super Deli cudna Amelcia ![]() hope nie wiem czemu sa gołe ![]() i brawo za ripostę ![]() a pisała do mnie wczoraj sąsiadka, do której tż poszedł przebrany za Mikołaja. tzn do jej synka. jak tz od nich wyszedł to się spytał czemu wujek H ubrał się za Mikołaja ![]()
![]() ![]() 01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2014-12-07 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#542 | |
Zakorzenienie
|
odpaliłam dzisiaj pierwszy raz woski YC i meeega są
![]() który lepsze? http://allegro.pl/lena-tor-dla-kulek...849554625.html czy http://allegro.pl/duzy-kolorowy-tor-...817743801.html ; dla Lolka pod choinkę, chciałabym drewniany, ale nie mam kasy i patrzę na takie Cytat:
a gdzie zamawiasz? my oprócz pizzy mamy jeszcze rybę i mięso, sama się tym bawię ![]()
![]() |
#543 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zamawiam tutaj- http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=34157447 a warzywami mój tż się najlepiej bawi;p stwierdził, że nawet dźwięk jest taki sam jak przy krojeniu ![]()
![]() |
#544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do urodzin to niestety musze cos zrobić i tort samam chce upiec pozatym robimy 1 dzień po swietach i obawiam się ze kupny byłby nieswiezy ale powiem ze chyba z obiadem po najniższej linii oporu pojde miałam znów dwie zupy gotowac bo dla dzieci inna a będzie rosół wszyscy zjedza i z bani a na drugie jakies szybkie miesko z piekarnika i jeszcze zastanawiałm się jakie ciasto żeby wszystkim smakowało i robie tort i raffaelo bez pieczenia ewentualnie muffinki dla dzieciaków , szfagierka nie lubi kokosa no ale czy mi się ktoś pyta co zrobić żeby smakowało nie jak ide w goście to nie wybrzydzam czy lubie czy nie
![]() |
#545 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
raczej nie, ie widzialam tez aukcji gdzie mozn by kupic np juz rozpakowane ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
![]() |
#546 |
Konto usunięte
|
Elllmi, bierz pierwszy, LENA - to dobra firma, z tego też A. wzięliśmy, a czytałam w necie że te no name kiepsko się trzymają. Lena to czeska firma, mają dobry plastik i świetne auta jakby co
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#547 | |
Zakorzenienie
|
Nawijko, Ty chyba zastanawiałaą się jak kupic kilka książek z Arosa na allegro przez aplikację zeby był jeden koszt dostawy, bo nie ma koszyka w wplikacji? no i do czego doszłaś? bo mam ten sam problem
![]() Cytat:
![]() na razie cinamon stick i cranberry ice; a jeszcze mam tyle do wypróbowania, że nie wiem kiedy to zrobię ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49247951]Elllmi, bierz pierwszy, LENA - to dobra firma, z tego też A. wzięliśmy, a czytałam w necie że te no name kiepsko się trzymają. Lena to czeska firma, mają dobry plastik i świetne auta jakby co ![]() ![]() dziekuję ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- a wiecie, że ta książka "Nawet nie wiesz, jak bardzo Cię kocham" ma wersję wiosna/lato/jesień/zima ? http://lubimyczytac.pl/szukaj/ksiazk...&main_search=1
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
Misiael padłam z wujka H
![]() Szaja u nas odkąd piosenek zaczął słuchać to na BW szał ![]() Elllmi my daliśmy właśnie śniadaniowy na Mikołaja ![]() ![]() Byliśmy w Lidl. Kupiłam siostrze ocieplane jeansy za niecałe 10 zł, a Dawidowi jeansy za 3, 70 ![]() I wzięłam mu jeszcze spodnie narciarskie bo teraz po 29 zł są. |
![]() ![]() |
![]() |
#549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj paliłam ceanberry ice w kolejce czeka iceled czy coś takiego nie pamietam dokładnie taki zapach lasu zima <3
![]() |
#550 |
Zadomowienie
|
Ellmi, ja tam normalnie kupowałam na arosie, po kolei klikałam kup teraz i mi policzyło jeden koszt dostawy.
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Zakorzenienie
|
Śliczny Amelex!
Kuba juz spi, dzis tez nic nie spal. w sumie to taka opcja bardziej mi pasuje. na drzemke i tak niewiele zrobie a potem musie sie tarabanic do ok 22. a potem to juz na nic nie mam sily i zazwyczaj zasypiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#552 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a Filip jeszcze nawet do domu nie wrócił, bo gdzieś z TŻ wybyli ![]()
![]() |
#553 |
Zadomowienie
|
Ja tego nie odczytałam
![]() Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
|
ELLMI, pisalam do nich.
Odp, ze mozna normalnie kupowac przez kup teraz, byleby potem zrobic jedna platnosc. Mam nadzieje, ze wiesz o co chodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#555 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49244048]Miałam wam pisać, szał u nas na tę piosenkę:
https://www.youtube.com/watch?v=sXqaZUp2N-w zabawa super ![]() U nas już daaaawno jest szał, eraz się młodej to podoba https://www.youtube.com/watch?v=EPjnqg6qOn0 Cytat:
![]() Pola spała dokładnie 7 minut w aucie, na spanie się nie zapowiada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
Ja tak samo kupowalam mi 3 zl za wysylke mi doliczylo tylko do całości
#557 |
Zakorzenienie
|
Dostała od chrzestnego świetny komibnezon dwuczęściowy, szelki można odpiąć od spodni. A za pieniążka od t. kupiłam jej sukienkę pikowaną, niestety różową, bo innych kolorów w rozm. nie było.
|
![]() ![]() |
![]() |
#558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To bys sie zdziwila :p Ostatnio jak byla darmowa wysylka na all to mi formularz policzyl za kuriera 33zl ![]() Na szczescie rozbilam to na 2 kupony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#559 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
doooobra, ogarniam to ![]() ![]()
![]() |
#560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kuba dzis w nocy mnie lekko zszokowal ![]() ![]() ![]() -Chcesz obiad? Tak! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Wtajemniczenie
|
Hope - póki widzę i nie zapomnę
![]() my kupiliśmy Ani tą kolejkę http://allegro.pl/fisher-price-ciuch...812730190.html ale tylko dlatego, że był ten bon na 35zł, a ja myślałam, że to od jednego sprzedawcy trzeba kupić ![]() ![]() w innym przypadku raczej bym się nie zdecydowała ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() trochę porobiłam w papierach, idę prasować ![]()
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
A ja kupilam glade pieczone kasztany
![]() Dalej mi choroba nie przechodzi, w sensie przeziebienie od zatok, jest coraz gorzej, w sensie jako takiego kataru nie mam juz ale uszy mam zatkane i przyglucha jestem z lekka :/ Za to nabiegalam dzisiaj zyciowke na 5km ![]() ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#563 |
Raczkowanie
|
Hej
Bokeh to dwukosmówkowa dwuowodniowa ciąża czyli ta "najbezpieczniejsza" ale i największa bo wszystko x 2 :p Mika Ja o Was nie zapomniałam wręcz podczytuję ale sił, ochoty i weny na odpisywanie brak :/ z polaka zawsze miałam trójki choć byłam jedną z niewielu co wszystkie lektury czytała hehehehe ten typ tak ma Aha a jeszcze przypomniało mi się że Silver wielkie gratulacje z okazji wygrania mieszkania. Trzymam kciuki abyście w miare bezproblemowo wyremontowali te chatkę ![]() Hje a Ty bieryj się do roboty i szukaj jakiegoś lokum!!!! Strasznie przykro czyta się gdy taka fajna babka jak Ty tak okrutnie traktowana jest przez najbliższych... Debrah a u was jak z remontem? Długo jeszcze??No i wytrwałości z mamusią ! ja obecje jestem na detoxie :p Meneq no cóż takie życie. Obycie trafnie wybrali Waszą drogę ! |
![]() ![]() |
![]() |
#565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłałam zgłoszenie do testów lokówki curl secret. Pewnie mnie nie wezmą,a le próbować trzeba. Ja od mikołaja dostałam buty. Rok temu kupiłam skórzane na lata, a że przytyłam to się nie moeszczę w nie ![]() ![]() ![]() Kanapki robią szał. mam juz 2 zamówienia i wszyscy mi każą je sprzedawać... Hmm pomyślę. Muszę zobić fotki, ale aparat gdzieś zaginął przy pieczeniu pierników. Będzie mnie mniej w najbliższym czase, może nawet do stycznia, bo znowu transferu mało. No chyba, że uda mi się podpisać korzystną umowę w niedługim czasie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#566 | |
Zakorzenienie
|
Fajne, jakościowo gorsze niż duplo, takie jakies cienkie, ale szał i tak jest
![]() Cytat:
![]() Nie otwiera mi sie w pracy ale jak Sofia to must have dla mojej bratanicy na urodziny ![]()
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry!
ale mgla, ja pierdziu! chlopaki jeszcze spia, (malz druga zmiana w tym tyg.) a ja sie mejkapuje. a wlasnie, Ifwka - jak tam makijaz? ![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- aaaaaaaaaaa, bo bym zapomniala... Fewciu - wez Ty kopnij porzadnie w doopke tych swoich uczniow i rodzicow, niech sie biora za glosowanie!!!! nie zalezy im na wygranej??? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
Ewulka dzieki za odp
![]() Iwfka to tak samo u nas klocki jixin ![]() Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2014-12-08 o 07:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#569 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam sie z pracy
![]() Ale mam wqrwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ak w pracy? Cytat:
![]() Pstryniu, u Ciebie mgła, a u mnie niesmialo sniego popaduje, a razie na zasadzie lece-spadłem-roztopię sie, ale moze cuś z tego bedzie ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Gojka, bo zapomnialam, a moze to faktycznie pomysl na biznes jest? takie warzywa handmade, kanapki, dania do zrobienia wg pomysłu? Na all bys wystawiała ![]() W ogóle, zainspirowałyscie mnie tymi warzywami i daniami- chyba małęmu cos upatrze ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Trzymajcie proszę kciuki. Oddałam mocz Darii do badania bo ostatnio znów dziwny zapach miał i miała trochę czerwoną pipusie ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.