|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
Ja też już chyba idę... i tak jakoś bez humoru jestem... chyba przez to , ze jutro wizyta :/
Dobranoc wszystkim !
|
#1862 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj mam mega niemoc!
Tylko paznokcie sobie zrobiłam. I obijałam się Jutro rano idę na badania, potem jadę po Siostrę Będę miała towarzystwo. Tak więc nie układałam rzeczy Małej, bo zrobimy to razem ![]() Niech się Ciotka cieszy ![]() Także odrazu zapowiadam mniejszą aktywność, żeby się nie wściekała, że wolę z Wami ![]() Idę spać Dobrej nocy kobity
|
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
Buu szkoda,że będzie Ciebie mniej :-(
Madzia trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę, mam nadzieję że mała przybrała i przepływy przepływaja! Tym oszalał, kopie, kręci się Właśnie my powiedziałam, że gdyby tak zrobił poza brzuszkiem to oddalabym go tatusiów na wieczór haha Ja juz w łóżku śpiąca, ale nie mogę iść spać bo się w nocy obudze :-( wiec jeszcze chwile przetrzymam.. Mąż się kapie wiec chwile jeszcze popatrzę co słychać w świecie i się oddelegowuje
|
|
#1864 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga będę z Wami jak zagonię Ją do mycia okien
A właśnie, mąż zamówił Tymiankowe zasłonki i uwaga stwierdził, że mają być dziewczynkowe i wybrał opcję z różowymi serduszkami! No padłam, pierwszy przeciwnik różu! |
|
|
|
#1865 |
|
Wtajemniczenie
|
Maciejka, wydaje mi się, że to to
Dobranoc dziewczęta, które się udają do krainy snów. A ja siedze jeszcze na allegro i wynajduję czego nam jeszcze brakuje i wysyłam mężowi linki do kupienia, a niech chłop ma i się pokaże, że też coś dzidzi kupi, ale ma być takie jak mi się podoba
|
|
|
|
#1866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo super ze z różem, a co akcent dziewczynkowy musi być mam nadzieje ze uda nam się je jutro powiesić Aaaa i one są na żabki albo na takie haczyki... Wole jak zasłony są do włożenia na rurke od razu- z takim tunelem, ale dobrze,że kupiłam żaby jeszcze w Castoramie dziś zerkalam na aplikacji jak się nie wiesza
Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-12-07 o 23:08 |
|
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
Inco i odowska ciesze sie ze wasze wizyty udane
Emdziku nie stresuj sie,bedzie dobrze,a tak tylko cisnienie Ci skoczy Asia nooo widzisz, maz przekonal sie do rozu Spie juz prawie,wiec tylko dobranoc napisze |
|
|
|
#1868 |
|
Zadomowienie
|
Buu - dobranoc. Mam nadzieję, że z Małą lepiej!
Ewek - dzięki za przepis
|
|
|
|
#1869 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Czyli te ruchy to 2 razy dziennie się liczy. Ja myślałam że co godzinę ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane przez 201704210903 Czas edycji: 2014-12-08 o 06:02 |
|
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i ja
od 4 juz nie śpię.. Tak na mnie wpływa zbyt wcześne chodzenie spać grrrAle spoko,mąż do pracy pójdzie, to uderze na spanie Dziś ma dzwonić położna ze SR się umówić w końcu.. Chciałabym, żeby to ruszyło juz w tę środę... Młody lata po brzuchu ciągle, już nie wiem jak leżeć. Zaraz na brzuchu się położę to może zobaczy,że mamusia nie żartuje i prosi o chwile spokoju dla flakow!
|
|
#1871 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczynki
Aga spoko mam żaby, w razie W mam nawet karnisz z 2 rurkami, gdyby kiedyś okazało się, że ktoś zapragnie firanek, brrrrrr. Dobra, to ja uciekam do laboratorium. Potem po Siostrę, więc szykuje się shopping I spróbuję do Was powrócić w miarę możliwości Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty ![]()
|
|
|
|
#1872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miłego dnia ![]() ![]() Ja czekam, aż mąż z psem przyjdzie... nie chciało mi się sniadania robić, wiec zjadlam 3 rurki z czekoladą ![]() pewnie pospie do 10 bedzie cudownie
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ja też już nie śpię, wzięłam leki, teraz śliweczki zjadłam namoczone wczoraj w nocy ( na lepsze trawienie) i za chwilę zasiadam do śniadania. Powiem Wam, że śliweczki fajnie działają codziennie rano jem i parę w ciągu dnia. Oprócz tego kefirki i jabłka i kręci się
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
Eh. ja mialam koszmarna noc
Jedyne dobre to to, ze nie musze wychodzic na pobieranie krwi, tylko mama mi to robi, i takim sposobem jestem z powrotem w lozku ![]() Tylko teraz nerwy nie dosc ze wizyta to jeszcze ta hemoglobina glikowana :/ oczywiscie wczoraj tez sie objadlam slodkim bo nie wytrzymalam
|
#1875 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Witam się po długim ciężkim weekendzie. Nawet nie będę pisała co się działo. Ale przez to wszystko zjadłam pół paczki słodyczy Zuzki :/ No trudno. Będę płakać najwyżej w czwartek na wizycie. Ogarnęłam troszkę mieszkanko i czas na nadrabianie ![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Maciejka kawka?
|
#1876 |
|
Raczkowanie
|
witam sie i ja
Młoda już odprowadzona, także zabieram się za oporządzenie bożeny i pędze do ginka...tylko nie wiem jak dojade bo mąż sprzedał moją meganke i kupił nowe auto także trzymajcie kciuki żebym wogóle odpaliła bo to będzie mój pierwszy raz
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
witam i ja... wstałam koło 6, ogarnełam dziecko, meża i zawiozłam kazdego do swoich obowiazków( praca i szkoła) i juz jestem spowrotem po spacerze z psiunem. zdjełam pranie czekajac az komputer sie właczy, wyznaczyłam trase mężowi i teraz mysle co dalej. Robie zamowienie w Matrasie i musze zjesc sniadanie bo rano to tylko na szybko jogurt zjadłam.
Kurcze bałam sie ze nie dam rady moim małym autkiem jeździc bo sie przyzwyczaiłam do automatu, ale dzis dawałam rade. Nawet go nie zadusiłam. Tylko problem ze zmieniajac biegi troche mam krotkawe rece i musze krzywo siedziec.
|
#1878 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Ja się też witam wyspana i najedzona, Mała chyba czuje że dziś wizyta bo jakoś wyjątkowo aktywna jest od samego rana, pewnie bunt ![]() Zaraz zabieram się za przygotowania, a wizyte mam 15.40, strasznie jestem ciekawa ile Ola waży ![]() Milego dnia Dziewczyny |
|
|
|
#1879 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No i to wstawanie o świcie i wyjście na zimny świat, brrr....A mi dziś leciała krew z nosa. Niby nic dziwnego - często mi leci. Tym razem jednak poszła z obu dziurek, w tym z jednej jak z kranu. Nie mogłam jej powstrzymać. Nawet do gardła mi się głupia dostała Na szczęście udało mi się ją w końcu jakoś zatamować.
Edytowane przez IncognitoNick Czas edycji: 2014-12-08 o 09:09 |
||
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Incognito mam nadzieje, że juz z ta krwia jest ok. odpoczywaj dzis
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
MamaZuzi co tu dużo mówić... lubimy słodycze
![]() Iva powodzenia... mam nadzieję, że to jednak nie jest żadna infekcja Maladt to teraz czac usiasc, zjesc sniadanko i odpoczywac :P Monia hehe, trzymam za wizytę , ciekawe ile Twoja córa będzie ważyć.. bo mamy ten sam TP :PInco ojj ja sobie też zazdroszczę, bo nie miałabym siły nawet wstać i wyjść z domu tak z rana, a jeszcze jak sobie pomyśle o takich ludziach w lab to już w ogóle :/ A co do krwi to uważaj, bo od tego można zasłabnąć .. zemdleć.. okłady sobie warto robić ... kiedyś miałam bardzo często krwawienia z nosa.. nic przyjemnego ![]() Ooo Ilonka jesteś właśnie chciałam do Ciebie pisać, że trzymam za wizytę
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja juz wstałam, wykąpałam się, umyłam włosy. Też jestem bez humoru wrr jak ja nie lubię tych wizyt ehhh już widzę jakie znowu będzie opóźnienie i jeszcze ten wielki wziernik.. I to ugniatanie brzucha ;/ Dupa dupa dupa
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
dzis nie bedzie lezenia... trzeba sprzatnac dom cały na cacy i wyprasowac mała sterte rzeczy po praniu. głownie końcówka Oliwii rzeczy plus pare naszych, ale tym sie nie przejmuje bo to z 40 minut i po zabawie. wreszcie z prasowaniem jestem w miare ogarnieta. pranie praktycznie poprane, tyle co przez weekend doszło czyli prawie wcale. to dobrze bo w tym tygodniu mam troche wychodnego wiec bedzie mozliwosc mniej za dom sie brac (o ile dzis zrobie totalny ogar) i zabrac sie troche za sprzedaz niepotrzebnych rzeczy w domu
Edytowane przez maladT Czas edycji: 2014-12-08 o 09:30 |
|
|
|
#1884 | ||
|
Zadomowienie
|
No właśnie chyba muszę tak zrobić. Wczoraj za dużo się działo i pewnie od tego dzisiaj jakieś takie osłabienie. Znowu mi jednak niestety M wyjeżdża i wraca w weekend. Mam w grudniu trochę wizję tego, co Ty czujesz. Pewnie do wyjazdów M się trochę przyzwyczaiłaś, ale teraz, w ciąży, z każdym tygodniem jest Ci pewnie coraz ciężej.
Cytat:
![]() A co do lab, to wszystko jest straszne: wstanie rano, wyjście na mróz o świcie, ludzie w labie, pani z igłą, powrót. Ehhh, znowu mnie to czeka za 2 tygodnie. Tym razem mam całą stertę badań, więc jak sobie pomyślę, ile tej krwi ze mnie wycisną... . Nie mogliby zebrać tej dzisiejszej z nosa? ![]() Cytat:
Poza tym, wiesz, mnie ten wziernik też zawsze bolał, a ostatnio nie. Aż się zdziwiłam. Może u Ciebie też tak będzie ![]() Dziewczyny - kciuki za dzisiejsze wizyty! |
||
|
|
|
#1885 |
|
Konto usunięte
|
Ja chodzę do lab koło 10 po śniadaniu. A jak mam mocz to tz zanosi rano i stoi w kolejce.
Z tego co się dowiedziałam lekkie śniadanie nie wpływa jakoś na wyniki morfo a o 10 prawie nigdy nie ma ludzi Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie chodzisz do APL?
ja zbytnio sie nie przyzwyczaiłam bo maż do sierpnia miał tak fajnie ze codzień robił kółko i wracał na noc. A we wrzesniu to bywało ze był w domu 2 razy w tygodniu. Dopiero od listopada zaczał przepadac od poniedziałku do soboty prawie co tydzień. Teraz przyjechał z opryszczką to tak dziwnie bo sie łapalismy na tym ze co chwile jakis tam buziak... taaa ale jak bylismy blisko to dostawałam albo w policzek albo w szyje. Wiecie dla mnie to mega trudne było. Jakbym z obcym sie witała. No i dla jaj to kilka razy całowalismy sie jak na przywitanie z wujkiem-czyli na 3. Z niusow to w nocy poszłam siku, wracam a mąż przytulony do mojej poduszki do spania na boku. cała mi zajał, ale go zrzuciałam z niej. A najlepsze jak mu rano o tym powiedziałam to powiedział ze chociaż sobie jajek nie gniótł. myslałam ze padne
|
#1887 | |
|
Zakorzenienie
|
hejo
wstałam a jednak śpię ciemno i nieprzyjemnie, śnieg z deszczem za oknem ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1888 | |
|
Zadomowienie
|
odowska własnie doczytałam o tym co się stało! na pewno była cała masa strachu, ale dobrze, że wszystko dobrze się skonczyło
IncognitoNick cieszę się, że wszystko ok u Was ![]() Iva zawsze lepiej takie dolegliwości skonsultować z ginem ![]() no pochwal się potem ozdobami ![]() Cytat:
-------- witam się i ja po weeekndzie ![]() ale jestem niewyspana :/ wieczorem mi jakoś dziwnie brzuch twardniał tak od dołu i potem jak zasnęłam to miałam wrazenie ze tak ciągle jest... budziłam się co chwilę - na siku albo ze schizą z powodu brzucha, w dodatku z dziwnym bólem głowy... bolało mnie tak jakby za lewym okiem? ale mam wrazenie ze może za mało piłam i to dlatego... rani tez mnie tak ćmiło, ale wypiłam sporo wody, teraz piję herbatkę i potem sobie śniadanie zrobię z inką. Może nadrobię ilość płynów w organizmie...w sobotę byliśmy na mikołajkach u chrześnicy TZ, był mikołaj, jeszcze jedno dziecok, znajomi.. śmiechowo było ![]() z okazji mikołaja dostaliśmy obiecaną kasę na wózek i na łóżeczko, zus też przesłał jakieś kieszonkowe więc mogę ruszyć z zakupami - przynajmniej aptecznymi ![]() bo torba szpitalna mi już sapie nad karkiem i mówi: spakuj mnie wreszcie, będziesz chociaż trochę przygotowana
|
|
|
|
|
#1889 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do moczu, to Ty masz Mlebi usprawiedliwienie - musisz dużo leżeć. Mi tak głupio prosić lecącego rano do pracy męża, żeby mi jeszcze mocz zanosił, gdy normalnie mogę chodzić. W Twojej sytuacji jednak też bym go na pewno wykorzystała ![]() Cytat:
Co do poduchy - kojca, to ja mojego M uwieczniłam na fotce, gdy się do niej kiedyś nad ranem tulił ![]() Jest jakaś szansa, że Twój M wróci do trybu październikowego jakoś pod koniec ciąży? Cytat:
|
|||
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Rany ale sie nie wyspalam Niby cale 9h,bo mala od wieczora nie wymiotuje ale zasnela po23 bo ja w dzien zmogla goraczka i kilka h spala,juz chyba jej lepiej,to wirus jakis bo biegunka doszla i goraczka,ake noc przespana w jedyn kawalku wiec chociaz tyle Ale dzis duzo wizyt,kciuki za wszystkie Emdzik,przeklete,iva i monia ![]() Jeszcze ktos? Asia milego dnia z siostra Inco jej dobrze ze zatamowalas krwawienie Mala to odpocznij sobie,a co sie bedziesz A jest jakas szansa ze blizej swiat i po nowym roku maz bedzie czesciej w domu? Meble zlozone,syf trzeba ogarnac,rez kilka rzeczy musze wystawic zeby sie ich pozbyc,mialam prac dzieciowe rzeczy to piore-tylko nie tego dziecka,mala tyle ubran wczoraj zuzyla i zabrudzila ze szok Lezy bidula teraz A mnie muli od rana,byle mi nic nie sprzedala
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

) to po prostu silniej to odczuwam. To jeden rodzaj stawiania się brzucha mam wyjaśniony, fajnie by było gdyby reszta też była równie nieszkodliwa.

ciemno i nieprzyjemnie, śnieg z deszczem za oknem 
ale mam wrazenie ze może za mało piłam i to dlatego... rani tez mnie tak ćmiło, ale wypiłam sporo wody, teraz piję herbatkę i potem sobie śniadanie zrobię z inką. Może nadrobię ilość płynów w organizmie...