|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz. VIII
śniło mi się, że urodziłam
![]() prosto ze szpitala wbila nam sie cyganska rodzina "żeby celebrować" ale jak mi zajęli sypialnie w której chciałam poleżeć i skupić sie na karmieniu, zaczeli palić papierosy to odłożyłam dziecko i po kolei wywalalam za fraki ![]() ![]() u nas dziś szklanka, zastanawiam się czy jechać na play grupe, już w czwartek ominelismy bo jakiś wirus. Oczywiście nic nie posypane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3542 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też mam świra jak mam przymusowo siedzieć a nie mam nikogo pod ręką kto byłby łaskaw mi pomóc lub odwiedzić. Wogóle to strasznie przykro mi się zrobiło wczoraj, byliśmy z meżem u jego siostrzeńca z "małym mikołajem" i tam reszta rodziny, w tym dziadkowie męza i oni nic, jakbym nie była w ciąży i wogołe... zero zainteresowania jak sie czujesz, gdzie niestety, ale siedziałam koło nich. No trudno, płakać nie będę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3543 |
Zakorzenienie
|
Eirene dziękuję
![]() ![]() dla synka zrób mikołaja w domu ![]() ![]() Katerina co za sen ![]()
#3544 |
Zakorzenienie
|
Eirene właśnie dlatego chce wypróbować najpierw jak sie nic niw dzieje i zobaczyyc ile czasu te czopki potrzebyja. Chociaż myślę że jak sie zaxznie poród to z nerwów sama sie wyproznie bez czopka haha.
Ją mam zamiar używać podkladu pod przescieradlo żeby nie przemokl materac w razie czego ![]() Katerina co za sen ![]() Aska a może mała musi sie urodzić zeby im sie odmienilo. Tak źle i tak nie dobrze mi moja teściowa prawie butow nie pozwala zakładać bo nie mogę sie schylac ani kucac bo mi pęcherz pęknie ![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]()
#3545 |
Wtajemniczenie
|
![]() Askaa ![]() Ma.ko ty szalona jesteś PKS-em jeździć to by mi sie nie chciało ![]() Jedna w tym roku juz urodziła w PKS także wiesz możesz być druga ![]() Simonee nie chorować proszę ![]() ![]() Moja chłopina tez zasmarkany ![]() Katerina lepiej nie ryzykuj, nie daj Boże sie poślizgniesz i dopiero bedzie problem ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Eirene biedny synek ![]()
#3546 |
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() ja cos czuje od wczoraj takie bardzo lekkie bole podbrzusza jak na okres i troche sie martwie… ogolnie jestem oslabiona… mam nadzieje ze to nie jest jakis "poczatek"... |
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Zakorzenienie
|
Ellyunia weź mnie nie strasz haha.
Do prqxy mam jakieś 20-30 minut na piechotę ale nie dojde, a do przystanku mam 3 minuty. Później malz mnie odbierze. I do porodu już siw tam nie pinawie ![]() Charlis ją dzis rano ją kichnelam to myślałam ze zacznę rodzic ale sie uspokoiło na szczęście. Eirene właśnie jak Oli zareagował że nie będzie na Mikolaju w pkolu?
#3548 |
Zakorzenienie
|
atmosfera u nas na wątku gorąca
![]() która pierwsza, ktora pierwsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3549 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3550 |
Zakorzenienie
|
Ja tez mam jeszcze czas
![]() Ellyunia juz kartę mam wyciagnieta i jadę na 14.30 mam totalny spadek siły i leżę w łóżku.
#3551 |
Zadomowienie
|
Po północy tak do 1 cholernie bolał mnie brzuch, że aż mnie poty oblewały. i w końcu samo puściło jak gdyby nigdy nic i zasnęłam. a teraz patrząc za okno nie mam ochoty w ogóle wstawać z łóżka, ale czeka mnie trochę pracy więc muszę jakoś się wygrzebać.
![]() Tommorow ja wczoraj miałam cały dzień taki do D. puchnięcie, swędzenie, ból mięśni i ogólnie poziom wnerwienia sięgał zenitu, ale całe szczęście dziś obudziłam się tfu tfu bez tych nieprzyjemności. Simonee mam nadzieję, że szybko odpuści ![]() Ma.ko Ty uważaj tam na siebie ![]() też mamy ten gryka pianka kokos bo dostaliśmy do łóżeczka i wychodzę z podobnego założenia - jeśli coś będzie nie tak, to po prostu zmienimy.
#3552 |
Rozeznanie
|
witam sie wyspana
![]() fashionaddicted snilo mi sie ze urodzilysmy- bylo calkiem milo, dziwilysmy sie ze nic nie bolalo a nawet nas nie ponacinali - to chyba takie senne zyczenie ![]() do tego snilo mi sie pakowanie torby- nie zrobilam tego wczesniej i pakowala mnie moja matka- do torby wrzucala tez make, jajka jakis olej, bo stwierdzila ze troche to potrwa a w miedzyczasie zrobi w szpitalu jakies ciasto hahaha biore sie za sniadanko i doczytam zaleglosci |
![]() ![]() |
![]() |
#3553 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
hahaha no fakt ![]() Mikołaja miał w domu w sobotę przyszła nasza pani sołtys ![]() ![]() Cytat:
no nie wiem teraz sama hehe kuszę się powoli na nie hehe Powiem ci że ja miałam zastój przed porodem. A jeszcze się pierogów najadlam na obiad. Hehe Przydałby się czopek żałuję że wtedy w szpitalu nie wzięłam. My też mieliśmy podkład i nic się nie stało z materacem Wie wie. Ale w sobotę jest też mikołaj u tzta w pracy i już wie że idzie także mikołaja i tak zobaczy ![]() ![]() Cytat:
oby jeszcze nie ![]() Chyba w ogóle zapomniał ![]() ![]() Ja spadam na miasto do apteki i na pocztę i muszę podatek za grunt zapłacić bo już dawno po terminie
![]() |
#3554 |
Zakorzenienie
|
Akrolowa to może jednak po takich bólach odpuścić sobie dzisiejszy dzień?
Eirene nie dał się nabrać mały spryciarz ![]()
#3555 |
Zakorzenienie
|
Heffitka tak mam lateksowy z hevea dokładnie hevea baby medica. Simonee wyczerpała temat takze do Ciebie należy decyzja,ja odkąd sie naczytałam o plesniach,robakach itp w tych naturalnych to Żadnych watpliwości nie miałam. Plus kolezanka ma taki sam lateksowy bo od niej podpatrzyłem i juz drugie dziecko na nim spi
![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Wszystkie macie jakies Bole itp a mnie nic nie bierze,chyba ze uwagi nie zwracam ;p cos tam nieraz pobili jak na okres albo w krzyżu ale jakos bez szału :d raz tylko Zdarzyło sie jak za duzo sprzątałam od tego cZasu cisza :p |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3556 |
Zakorzenienie
|
Katerina nie siej paniki :P jeszcze mamy czas
![]() simonee ![]() akrolowa ![]() A ja sie zastanawiam czy jechać o 11.45, czy o 13. Po 14 małż mnie odbierze jak bedzie wracał z pracy. Tylko boje sie ze jak pojade o 13 i zasiedze sie w pepco, to nie zdąże L4 zanieść haha. Ale z drugiej strony 11,45 troche wcześnie ![]()
#3557 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Całą noc nie spałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3558 |
Zakorzenienie
|
Eirene ja dziś kupie i w tym tyg wypróbuje to zdam relację jeśłi chcesz hehe
A to dobrze ze Mikołaj Go nie ominie ![]() Widze, Ty też masz dziś zalatany dzięń ![]() Dziewczyny liczycie jeszcze ile razy w ciągu dnia twardnieje wam brzuch?
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2014-12-08 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3559 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem nie słyszałam takiej teorii. Materac jej sie nie dokształcil i w stanie idealnym zachowany wiec po co drugi? Jakby tak 300zl co dziecko na materac wydawać to chyba przegięcie ;p nie po to sie inwestuje zeby co rusz nowe kupować :p ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Przeciez tu dziewczyny drugie swoje dziecko maja w zamiar kłaść na tym samym materacu tyle ze tych naturalnych wiec nie wiem o co szum ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Ma.ko ja nie liczę ani twardnien ani ruchów :p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Zakorzenienie
|
Katerina ale sny masz
![]() dobry, dobry. Właśnie jem śniadanko. Wyskoczyłam w pidżamowych portasach, żeby odprowadzić młodą do szkoły ![]() hahaha... może obstawmy już zakłady ![]() ![]()
#3563 |
Zadomowienie
|
Tez takiej idei nie rozumiem ale mowie tylko co pisza ;-) jakby co ten latekst z dwoch stron jest taki sam to 1 dziecko bedzie spalo po 1 stronie a drugie po drugiej :-P trzeciego nie planuje :-P
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3564 |
Zakorzenienie
|
Ja to bym chciała 15-20. 01
![]()
#3565 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3566 | |
Zakorzenienie
|
dusiolka dzięki. Właśnie twardnień też nie liczę, ale już jest ich więcej niż było (pewnie tez dlatego ze już duphastonu nie biorę heh). A ruchu liczę z przyzwyczajenia, ale tylko jak leze po obiedzie i kolacji
![]() Qrde coś nisko dziś czuję Leośka. ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
![]() powiedziałąm, ze zgadzam się, ale jak byłam ostatnio chora i kaszlałam/kichałam to myślałam, ze urodze.
![]() |
#3567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodziło mi o bole przepowiadające bo o tym dziewczyny piszą.. ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Mnie mama codziennie sie pyta czy zaczyna Sie cos dziać :d |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3568 |
Zakorzenienie
|
Może i nie choroba, ale ostatnich dwóch miesięcy nie uznałabym za 'stan błogosławiony'
![]()
#3569 | |
Zakorzenienie
|
A do tz telefonują z jego rodziny kiedy termin wrrr zaczyna sie
---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
Moze o nie choroba ale jednak jakiejś ograniczenia sa i nie wszystko mozna jesc/pic i robic wiec nienawidzę tego tekstu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3570 |
Zakorzenienie
|
Kinqaa ja całej ciązy nie uznałabym za stan błogosławiony.
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.