Mamusie lutowe 2015 - cz. 5 - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-08, 10:14   #1891
maladT
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5

co do meza to raczej nie ma opcji by mogł sobie tak jeździc jak kiedys. chociaz poprosze by pogadał z szefowa na ten temat. ogolnie ten kontrakt na transport sie skończył i teraz dlatego smiga po Polsce i Niemczech. Pod koniec stycznia ma wziac juz wolne, a jak wczesniej sie rozpakuje to ma dzwonic do szefa i ma go sciagac chocby nie wiem co, ale wiadomo na pusto to on nie zjedzie nawet 100km

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 10:14   #1892
IncognitoNick
Zadomowienie

Buu - dobrze, że z Małą lepiej. Obyś Ty nic teraz nie złapała, bo osłabiona jesteś mocniej po czuwaniu przy Córze.

Dziewczyny, muszę szybko kupić komodę, bo mnie M wyroluje z szykowania Małemu ciuszków Jeśli domofon nadal nie będzie działał - akcja naprawy w toku, ale okazuje się być to "trudniejsze niż łatwiejsze" to w styczniu przenoszę się do Rodziców. Mówię M, że musimy kupić komodę, żebym do tego czasu poprała i poprasowała rzeczy. OK. Niestety taka, co mi się podoba jest realizowana w 22 dni, czyli lipa. Chcę więc gotową a M się spiera, że skoro podobała mi się tamta, to ją kupimy, a on sam zrobi pranie i prasowanie. Nie podoba mi się to, ja bo ja chcę "się pobawić" (później niech tam pierze i prasuje) Szukam więc komody i ładnej i już gotowej i nic nie mogę znaleźć. Są jakiś sklepy z takimi gotowymi meblami poza Ikeą?

Edytowane przez IncognitoNick
Czas edycji: 2014-12-08 o 10:16
IncognitoNick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 10:14   #1893
buu007
Zakorzenienie

Migotka fajnie,to zakupy czas zaczac
Masz wozek upatrzony?

Mamazuzi ojj mam nadzieje ze juz wszystko dobrze

Moj kochany maz nakazl mi pisac prace i nic innego nie robic,ale chwilowo nierealne,nawet powiedzial ze wszystko wyprasuje mam tego nie ruszac,ale nie wie na co sie pisze,wiec machne to wszystko raz dwa

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

buu007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 10:18   #1894
maladT
Zakorzenienie

Buu dobrze ze z małą juz lepiej

właśnie w ramach lenia i braku ochoty by robic sobie kanapki zjadłam zupe co ma byc na obiad. Dobrze ze na potem zostało jeszcze. Może o 13 zjem jeszcze jeden talerz a potem niestety bede musiała dogotowac makaronu. Myslałam ze dzis nic przy garach nie bede robic a jednak... ale bynajmniej juz mam mniej wiecej pomysł na obiady na cały tydzień wiec nie jest źle

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Napisane przez IncognitoNick Pokaż wiadomość
Buu - dobrze, że z Małą lepiej. Obyś Ty nic teraz nie złapała, bo osłabiona jesteś mocniej po czuwaniu przy Córze.

Dziewczyny, muszę szybko kupić komodę, bo mnie M wyroluje z szykowania Małemu ciuszków Jeśli domofon nadal nie będzie działał - akcja naprawy w toku, ale okazuje się być to "trudniejsze niż łatwiejsze" to w styczniu przenoszę się do Rodziców. Mówię M, że musimy kupić komodę, żebym do tego czasu poprała i poprasowała rzeczy. OK. Niestety taka, co mi się podoba jest realizowana w 22 dni, czyli lipa. Chcę więc gotową a M się spiera, że skoro podobała mi się tamta, to ją kupimy, a on sam zrobi pranie i prasowanie. Nie podoba mi się to, ja bo ja chcę "się pobawić" (później niech tam pierze i prasuje) Szukam więc komody i ładnej i już gotowej i nic nie mogę znaleźć. Są jakiś sklepy z takimi gotowymi meblami poza Ikeą?
zajedz do Arpolu na Lelewela tam masz pełno sklepów z meblami juz gotowymi. tam jest tez jysk. Jesli to ma byc mebel niekoniecznie do końca zycia to jyskowe sa w miare ok. Ja moj mam juz 5 rok i nadal wyglada jak nowy, a ceny nie sa jakies kosmiczne

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 10:19   #1895
buu007
Zakorzenienie

Inco nie wiem z jakich okolic pochodzisz,moze jakas agata meble,black red white czy cos w tym typie
A moze masz gdzies w okolicy jakis meblowy?czasem w takich biurach gdzie sa meble na wymiar maja wystawione jakiescjuz gotowe na sprzedaz od reki

Mala ide cos zjesc tez myslalam o zupie haha

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

buu007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 10:21   #1896
201704210903
Konto usunięte

Dziewczyny kciuki za wizyty

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 10:22   #1897
AGATA2605
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny w brzydki pochmurny poniedziałek

maladT-
mój małżonek od samego początku jak kupiłam poduchę do spania to mi ją w nocy podkrada chyba mu pod choinkę taką sprawię dobrze że mamy łóżko 2x2 m to się pomieścimy.

Ja dzisiaj też fatalnie spałam od 2 do 6 praktycznie przewracałam się tylko z boku na bok i słuchałam jak maż podchrapuje, ja która przed ciążą potrafiła po 10 godzin bez przerwy przespać no cóż te czasy chyba długo nie wrócą
Stary 2014-12-08, 10:27   #1898
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Hej dziewczynki

Asia, miłych dni z siostrą

Madzia, fajnie masz z ta mamą . Luksuks

Inco, współczuję Ci z tą krwią z nosa Mi też leci, ale nie tak mocno.

Buu , cieszę się, ze z córeczką już lepiej

Mala, szkoda, ze już mąż pojechał. Znowu sama

aaaaa i Dziewczyny dzisiaj wizytujące,
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 10:30   #1899
logoasia
Zakorzenienie

buu zdrowia córuni !!
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 10:45   #1900
lui_89
Zadomowienie

dzień dobry,

Ewka miała taką imprezę w nocy, że spałam może ze trzy godziny, rano wyprawiłam TZ do pracy i wstałam teraz, więc jest nieźle. Już się martwiłam czy wszystko ok, bo takie nadmierne ruchy też podobno nie są za dobre, ale teraz jest już spokojna więc myślę że wszystko ok

kciuki za wizytujące, Emdzik Ty się nie denerwuj i wypytaj gina o wszystko co Ci sp0koju nie daje

jem mandarynki z Kauflandu to znaczy miałam zamiar, ale mają już po obraniu jakiś dziwny biały nalot, więc odpuszczam... i drogie były, nie polecam.

wczoraj mi hormony szalały i się wieczorem popłakałam z cyklu "bo tak". Naprawdę czasem się zastanawiam jak TZ ze mną wytrzymuje bo ja sama ze sobą nie mogę czasem

Piję kawkę i robię listę co nam będzie po porodzie jeszcze dla Małej brakowało, w sensie taką, żeby znajomym przykazać co mają kupić
lui_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 10:47   #1901
Panna Migotka 86
Zadomowienie

Cytat:
Jak tak z jednej strony boli głowa obejmując najczęściej skroń i oko (i dodatkowo pulsujący ból jest) to może być ból migrenowy.
o kurcze o tym bym nie pomyślała...
kiedyś też czasem taki ból się pojawiał i tabletki na niego nie pomagały, więc może rzeczywiście cos jest na rzeczy? ehhh... na razie mi przeszło jak się opiłam wody i herbaty, ale ogólnie coś kiepsko sie czuję...

Cytat:
Napisane przez buu007 Pokaż wiadomość
Migotka fajnie,to zakupy czas zaczac
Masz wozek upatrzony?
wózek w zasadzie już mamy - od znajomych odkupujemy Tako Jumpera, ale resztę rzeczy mogę powoli ogarniać
dobrze, że z mała lepiej, ale mam nadzieję że niczym się nie zaraziłaś
Panna Migotka 86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 10:53   #1902
201704210903
Konto usunięte

Bu super że z mała już lepiej:p

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 11:31   #1903
logoasia
Zakorzenienie

jaka tu cisza od rana wszystkie śpią
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 11:43   #1904
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
Oj, chyba tak
Ja ide na spacer, weszłam przed chwilą na wagę i prawie 10 kg na plusie ja nie wiem dlaczego
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 11:43   #1905
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
No ja poszłam spać jeszcze na 1,5h...
Ciężka pogoda i ten cały stres robią swoje.
A powinnam wstawać i się ogarniać... ale sił brak

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 11:45   #1906
1141655
Zakorzenienie

ja sie przebudzilam, poczytalam Was, chcialam pocytowac i mi wszystko wcielo. Wiec jestem wsciekla i nic nie piszę

Spałabym słodko dalej,ale mój brat mnie zbudził wysyłając mi smsem linka o SR w Redłowie czy widzialam , że jest :P

taaaaaaaaaa
spać.

Zjadłam na śniadanie tosty z nutella, nawt nie pytajcie ile,ale dzis nic wiecej slodkiego w siebie nie wsunę o !
Nie wiem co na obiad
czy gotowane klopsiki czy spaghetti

KCIUKI ZA DZISIEJSZE WIZYTY Ilonka, Madzia i Monia

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 11:51   #1907
emdzik
Zakorzenienie

Aga a ja jestem ciekawa jaki Ty masz cukier po takich tostach... ja zjadłam 2 głupie tosty i taki cukier...
A u Ciebie cukier ok to ciekawe czy byś też miała jakoś chociaż 115 czy nie

27.01.2015 <3
Stary 2014-12-08, 11:53   #1908
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ollllciaaa Pokaż wiadomość
Oj, chyba tak
Ja ide na spacer, weszłam przed chwilą na wagę i prawie 10 kg na plusie ja nie wiem dlaczego
ja powinnam zacząć spacerować i skonczyc w lutym jak patrzylam na moja wage wczoraj
czas odciac się od żarcia

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
No ja poszłam spać jeszcze na 1,5h...
Ciężka pogoda i ten cały stres robią swoje.
A powinnam wstawać i się ogarniać... ale sił brak
<tuli>

ponoć rano snieg padał, maz mi mowil....
ale nie ma sladu na szczescie po nim

na którą idziesz do lekarza ?

Ja za równy tydzień kurde i kolejny miesiąc za mną
Ciekawe kiedy KTG pierwsze zaliczę, bo mówił, że od 31 tc chyba bedzie mnie podlaczal,wiec cos czuje,ze nastepna wizyta bedzie dluga

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Aga a ja jestem ciekawa jaki Ty masz cukier po takich tostach... ja zjadłam 2 głupie tosty i taki cukier...
A u Ciebie cukier ok to ciekawe czy byś też miała jakoś chociaż 115 czy nie
moge zrobic sobie eksperyment jak chcesz Ale nie mam glukometru,wiec poczekam az rodzice do mnie przyjada i wtedy zapodam sobie z ciekawosci
ale ja pewnie bede miala nisko moj organizm to maszyna,spala cukier jak kałasznikow

Stary 2014-12-08, 12:00   #1909
emdzik
Zakorzenienie

Eee ja o 7 jak zaglądałam przez okno to lał deszcz
W ogóle jak patrzyłam na pogode do 21.12... to pokazują średnio 4/5/6 stopni i deszcz
Więc coś czuje że śnieg będzie w lutym

Wizytę mam na 18:30 dopiero więc sobie pozwalam tak jeszcze leżeć...
Ale powinnam się ogarniać bo ja w samej łazience pewnie spędze 3 godz. To żeby na spokojnie się myć a nie później w stresie czy zdąze

Nooo właśnie tak czuje, że miałabyś niski, ale kurcze jestem ciekawa

Ja tak myśle o moich wynikach... to jest z 3 ostatnich miesięcy... a ja właśnie od 3 miesięcy tak sobie na wszystko bardziej pozwalam... przed wrześniem praktycznie żadnych słodyczy... czasem tylko , bardziej w gościach... zero mac'ów czy kebabów...
To się właśnie gdzieś od września zaczęło... masakra :P

Aaa a to ktg to tez jestem ciekawa... Ja nawet nie wiem czy mój ma to w gabinecie
A dzisiaj mam 32+0 już..

27.01.2015 <3
Stary 2014-12-08, 12:05   #1910
AGATA2605
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ollllciaaa Pokaż wiadomość
Oj, chyba tak
Olcia- my mamy chyba ten sam termin porodu albo podobny bo ja na 24 luty i z wagą widzę że idziemy ramię w ramię. Ja się ważę tylko u ginekologa żeby doła nie łapać
Stary 2014-12-08, 12:08   #1911
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cześć Lasencje!

Właśnie ściągnęłam moje prania piątkowe, wsio suche, więc później będę prasować.

Piorę też pierwszy komplet pościeli i kocyk minky więc Migotka dam znać jak go wyciągnę z pralki i później jak wyschnie

Buu, Meire współczuję jelitówek u dzieci... horror

Moja córa po prawie tygodniu byczenia wróciła dziś do przedszkola. Mają Mikołaja więc ciekawa jestem co tam potem przytarga

Właśnie zjadłam mandarynkę i kiwi i tak mnie zakwasiło, że aż czuję zgagę

Z wieści od smyka wczoraj miałam maila że zamówienie już jest skompletowane i gotowe do wysyłki, może jutro już będzie fajnie by było

Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, dajcie znać jak będziecie po

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 12:09   #1912
iva_b
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maladT Pokaż wiadomość
dzis nie bedzie lezenia... trzeba sprzatnac dom cały na cacy i wyprasowac mała sterte rzeczy po praniu. głownie końcówka Oliwii rzeczy plus pare naszych, ale tym sie nie przejmuje bo to z 40 minut i po zabawie. wreszcie z prasowaniem jestem w miare ogarnieta. pranie praktycznie poprane, tyle co przez weekend doszło czyli prawie wcale. to dobrze bo w tym tygodniu mam troche wychodnego wiec bedzie mozliwosc mniej za dom sie brac (o ile dzis zrobie totalny ogar) i zabrac sie troche za sprzedaz niepotrzebnych rzeczy w domu
jejciu jak ja Ci zazdroszcze ze mnie jest taki leniuch że po przeczytaniu jestem zmęczona...u mnie często w pokoju bałagan kontrolowany...

Cytat:

ja polecam black red white mam komode i jestem mega zadowolona.nie wiem czy czasem nie mają teraz promocji 30%

Buuoo duzo zdrówka dla Małej oby szybciutko wszystko przeszło

ja już po wizycie siedze z kubkiem meliski z pomarańczą jednak mam grzybice ale jak i kiedy niby położna mówiła że to przez antybiotyk...aaa i tekst mojego ginka 'a tu będzie cięcie więc niema po co badać'chyba chodziło mu o szyjke myślałam ze spadne z tej kozy
u nas ślisko jak diabli ale jestem z siebie dumna bo pierwszą jazde astrą mam za sobą

aaa i jeszcze się pochwalę że z racji tego że szanowny Mąż Mikołaj nie przyniósł żadnego prezentu kupiłam sobie sama dzisiaj storczyka malutkiego

Edytowane przez iva_b
Czas edycji: 2014-12-08 o 12:16
iva_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 12:15   #1913
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AGATA2605 Pokaż wiadomość
Olcia- my mamy chyba ten sam termin porodu albo podobny bo ja na 24 luty i z wagą widzę że idziemy ramię w ramię. Ja się ważę tylko u ginekologa żeby doła nie łapać
ja podobnie z terminem jak i Wy

Cytat:
Napisane przez iva_b Pokaż wiadomość
ja już po wizycie siedze z kubkiem meliski z pomarańczą jednak mam grzybice ale jak i kiedy niby położna mówiła że to przez antybiotyk...aaa i tekst mojego ginka 'a tu będzie cięcie więc niema po co badać'chyba chodziło mu o szyjke myślałam ze spadne z tej kozy
u nas ślisko jak diabli ale jestem z siebie dumna bo pierwszą jazde astrą mam za sobą
łohohohoh, będzie cięcie nie ma co badać nieźle....

Gratulacje pierwszej jazdy, i co? Astra lepsza od Meganki ?

Madzia- oooo to mozesz jeszcze leniuchowac ja uwielbiam swoje poranne wizyty,choc moj gin twierdzi,ze sie nie nadaję na nie, bo jestem totalnie zakręcona, z rąk mi wszystko leci, ale jakaś taka rano nieogarnieta jestem

Stary 2014-12-08, 12:20   #1914
Alunia79
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny. Ja dziś sobie pozwoliłam na leniuchowanie. Obudziłam się jak zawsze, jak wszyscy rano wstawali, ale jak wyszli, pogoniłam koty i lulu... Po 10 wstałam hehe na śniadanie zjadłam płatki z mlekiem i moje ciacho
Cytat:
Napisane przez 85jjaa Pokaż wiadomość
i ja też tak mam, więc też nie wiem, ale ostatnio łapie mnie takie coś na dole i trzyma ze 20 sekund i przechodzi i myślę, ze to mogą być te skurcze...
Może to jest to. Najlepiej zapytać lekarza na wizycie.

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
dzień dobry ja też już nie śpię, wzięłam leki, teraz śliweczki zjadłam namoczone wczoraj w nocy ( na lepsze trawienie) i za chwilę zasiadam do śniadania. Powiem Wam, że śliweczki fajnie działają codziennie rano jem i parę w ciągu dnia. Oprócz tego kefirki i jabłka i kręci się
Dobrze, że znalazłaś jakiś sposób na siebie

Cytat:
Napisane przez przeklete_pragnienia Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ja juz wstałam, wykąpałam się, umyłam włosy. Też jestem bez humoru wrr jak ja nie lubię tych wizyt ehhh już widzę jakie znowu będzie opóźnienie i jeszcze ten wielki wziernik.. I to ugniatanie brzucha ;/
Dupa dupa dupa
Kochana, trzymam kciuki, żeby nie było tak źle w końcu wizyty mają być dla nas uspokajające a nie stresujące...

Olcia, prosiłabym ten przepis na tę karkówkę, ale jakbyś mogła to na priv wyślij, bo tu to później nie znajdę i będę jak teraz szukała

Nie wiem właśnie co mam dziś na obiad zrobić, po tak niezdrowym weekendzie, który z resztą odbił się dziś w nocy refluksem i pobudką... Eh... obiecuję że juz nie będę tak przeginać

A przed chwilą dotarł do mnie mój mikołaj spóźniony przyjechała moja sokowiróweczka no i polarek pościelowy, to będę szyć pościelkę
Mala siostro Ty moja mój tez śpi na mojej podusi, nawet jak ja jestem w łóżku, przytula się do mnie i korzysta i pod głowę i pod kolano chyba mi trochę energii przesłałaś więc zabieram się za robotę.

Kciukasy za wszystkie dzisiejsze wizyty, Ja w środę na badania, Tez tego nie lubię. Później mam się spotkać z koleżanką, tą od ubranek Dziś ma mi jakieś foty przesłać, to powklejam
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 12:24   #1915
iva_b
Raczkowanie

Aguś moją meganke coupe miałam obcykaną wszędzie się wcisnęłam a to teraz to mi się kolumbryna wydaje wielka jeszcze ma wszystkie szyby przyciemniane ehhh na wstecznym przez to ciulo.wo widać a ja jako że kobieta to nauczona prawie wszystko na lusterku wstecznym a tu dzisiaj łądnie tyłem parkowałam na luterkach bocznych ale cóż moge zrobić...zaciskam poślady i zaczynam przyzwyczajać się do astry
Stary 2014-12-08, 12:27   #1916
Alunia79
Wtajemniczenie

Iva a nie miałaś nic osłonowego do tych antybiotyków?
Niezły doktorek... Co ma cięcie do szyjki? Przeciez i tak trzeba badać czy się za wcześnie nie skraca nie? Czy nie?

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Aga i sprawdzałaś ten smoczek?
Dobra, ja znikam bo nie odejdę od kompa i nic nie zrobię. Mąż wczoraj pomalował kołyskę, dziś trzeba jeszcze raz i później polakierować.
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 12:28   #1917
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Aguś moją meganke coupe miałam obcykaną wszędzie się wcisnęłam a to teraz to mi się kolumbryna wydaje wielka jeszcze ma wszystkie szyby przyciemniane ehhh na wstecznym przez to ciulo.wo widać a ja jako że kobieta to nauczona prawie wszystko na lusterku wstecznym a tu dzisiaj łądnie tyłem parkowałam na luterkach bocznych ale cóż moge zrobić...zaciskam poślady i zaczynam przyzwyczajać się do astry
lubie meganki coupe
ja jestem ciekawa jak to bedzie, jak i my zmienimy auto na wieksze, bo bedzie zamiana na Avensisa w kombi
ja tym nie zaparkuje nigdzie patrząc na rozmiary obecnego autka <Ibizka>

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Alu jeszcze nie, bo tylko raz z lozka po tosty wstalam,ale juz sie zwlekam z wyra i ide zobaczyc

Stary 2014-12-08, 12:32   #1918
Panna Migotka 86
Zadomowienie

Cytat:
aaa i jeszcze się pochwalę że z racji tego że szanowny Mąż Mikołaj nie przyniósł żadnego prezentu kupiłam sobie sama dzisiaj storczyka malutkiego
współczuję grzybicy... ale dostałaś jakieś leki?

ja też sobie mikołajkowo kupiłam w piątek kolczyki wprawdzie w pepco, ale jednak. Bo mój mikołajek TZ tez o niczym nie pomyslał, a ja mu zrobiłam paczuszkę słodyczową ale ja się już przyzwyczaiłam, że akurat takiego pomyślunku o prezentach niespodziewajkach to u niego brak, więc za zapas sobie kupiła kolczyki
Panna Migotka 86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 12:33   #1919
maciejka1987
Zakorzenienie

a ja od rana towarzysko najpierw herbatka z sąsiadką, a potem szybka kawa u Pauliny .. powiem Wam, że masakrycznie się zmęczyłam wchodząc do niej na 4 piętro .. a jaka zadyszka była jak wychodziłyśmy i obie buty ubierałyśmy ...szok

Jak ja się cieszę, że mieszkamy tak blisko siebie

Miałam zupę gotować...ale mi się nie chce, zrobię naleśniki !

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 12:33   #1920
1141655
Zakorzenienie

Ala sprawdzilam i Dr Browns jest o wiele szerszy i smoczek Calma nie pasuje

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości