|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
Z tą wodą macie przechlapane, taki stres. Umycie głowy jest najważniejsze przecież
|
|
|
|
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
bry
najchętniej wróciłabym do łóżka, jak jest cimno i zimno, to spałabym po 12 godzin ![]() Dzisiaj się na pewno nie wyśpię, bo wieczorem jadę na laser. Boję się, ale i cieszę niezmiernie
Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-12-08 o 10:45 |
|
|
|
#4443 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miłego dnia całemu Baru
|
|
|
#4444 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł baru tak jak przewidziałam żeby wstać z wyra musiałam się nażreć paracetamolu... Ogólnie wcale bym nie wstała gdyby nie to że muszę napisać donos na listonosza
![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
|
|
#4445 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety a może i stety bo musiałam też lecieć po pieczywo
![]() Zapomniałam się pochwalić że chyba znalazłam poszukiwaną różę ![]() Taka różową z krzaka http://www.fragrantica.com/perfume/W...Rose-5158.html
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-12-08 o 11:15 |
|
|
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
Oj nie, kompletnie nie. Obejrzałam dosyć sporo, i mnie on i nudzi i męczy. Nie podoba mi się w nim nic. Pewnie kiedyś, jak będę mieć lepszy nastroj, obejrzę do końca, żeby zobaczyć te rewolucyjny i zaskakujący finał sezonu, o którym pisałyście z Mają. No ale póki co, to droga przez mękę.
|
|
|
|
#4448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4449 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
Ale mnie zaciekawiłaś tą różą Rachel - może Supernatural??
|
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, ale sprawy nie z tego świata mnie nie interesują. Ja jestem old school.
Lubię polityczne, jak House of Cards, Homeland (choć wkurza fatalną grą coponiektórych i bajeczkowatą fabułą, ale ma dobre momenty). Po Breaking Bad nic już mnie nie cieszy Dziś teaching day. Ale przynajmniej w miłym towarzystwie kuzynek. Powstał jakiś serial Toma Hanksa, idę sobie przypomnieć o co kaman. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-08 o 12:39 |
|
|
|
#4452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-12-08 o 13:12 |
|
|
|
|
#4453 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#4454 |
|
Wtajemniczenie
|
pada śnieg, pada śnieeeeeeeeeeeg.......... ...
![]() czyli jednak. zima. i święta. ![]() Rejcz a fidziałaś seriala "Ray Donovan"? niepolityczny, ale nam się podobał
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-12-08 o 13:48 |
|
|
|
#4455 | ||
|
BAN stały
|
![]() Mnie się śniło, że siedzimy w salonie u Rejcz i nagle woda zaczyna lać się z góry, po oknie Cytat:
No i niech pada, nie chcę kolejnych świąt z rzędu z deszczem i +5 stopniami! Ale się nie łudzę... jakoś tydzień temu słyszałem w radiu, że "po 10. grudnia atak zimy i w ogóle brrr", a patrząc na długoterminowe prognozy wczoraj, wychodzi zupełnie co innego, ech ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4456 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jednak nędza. Fabularna, miałka, amerykańska sztampa. Słowem nuda. Na szczęście aparycja (lubię takich brzydali) Raya trochę to wynagradza. Niby tematyka jest nośna, ale dla to mnie kolejny amerykański banał, już wytarty mocno - jechanie na wiadomych problemach, zryte życia, charaktery. A, i jeszcze się zastanawiałam nad jednym, a mianowicie, dało mi do myślenia czy Voight tak dobrze gra, czy on taki po prostu jest, bo jak wiadomo, tatuś Angeliny do świętoszków nie należał nigdy ![]() Cytat:
Otóż to, otwieram się na inne, ale Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-08 o 14:43 |
||
|
|
|
#4457 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4459 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie mistrzostwem był film Fargo. |
|
|
|
|
#4461 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I jeszcze grę aktorską bym do tego dodała. Robię krem z dyni
|
|
|
|
|
#4462 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczęście nie w naszym pionie i na szczęście udało się szybko opanować, ale i tak kiepsko jak sobie myślę że tak blisko tragedii byłoCytat:
nooołłłł, mam nadzieję ze do mnie nie przyjdzie ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4463 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O mammmmo, faktycznie straszne. ![]() 2. Spojrzałam, okazało się że znam ten serial, nie wiem skąd? Jestem na nie: ![]() To mnie ma niby uspokoić? Eeech te sny, czasem mikstura treści wychodzi nie do pobicia. |
|
|
|
|
#4465 |
|
Nindżopesz
|
Ja właśnie przez tę grę nie byłam w stanie przebrnąć
|
|
|
|
#4466 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
albo ja bardzo niewybredna Cytat:
dobrze że nie u Ciebie, na święta zostać bez elektryki, pewnie i coś popaliło ludziom 2* coś tam słyszałam, że jutro - pojutrze? ma być w centrum mam pytanie odn. dida bo biega już ze 3 tyg. i nie wiem czy kupować mu specjalne buty czy zwykłe czy fogle? na dwór wiadomo że potrzebne, ale jakie? w domu na boso czy też w butach? kapciach? kfardych miętkich jakich???
|
|
#4467 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bosz znów powrócił temat auta/aut. ![]() Tym razem szukam sama, może się uda kupić dwa w cenie jednego
|
||
|
|
|
#4469 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
No, zwłaszcza ta magia się przyda
![]() Bo w sumie, to ja wiem, jakie jest dla nas idelane auto, dla mnie, drugie o dziwo łatwiej wybrać Iedealna była Xara. Wielkość, wygoda, przestrzeń, gigantyczny bagażnik, ekonomia spalania, nawet ładne. No ale się rozsypało i mieliśmy 3drzwiówkę, zatem zło. Szukamy czegoś jak 5 d Xara dieslu, ale nie ma takich w naszym zasięgu cenowym (max 20 tyś, najlepiej mniej, jednak an pewno mniej max 17 ) po prostu nie ma Nie ma tam miejsca na manewry gaz hamulec .Eeeech, a czas nagli bo ja już bez auta nie mooooooooogęęęęęęęęe Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-08 o 16:21 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

niepolityczny, ale nam się podobał 
Ale się nie łudzę... jakoś tydzień temu słyszałem w radiu, że "po 10. grudnia atak zimy i w ogóle brrr", a patrząc na długoterminowe prognozy wczoraj, wychodzi zupełnie co innego, ech
to jednak nędza. Fabularna, miałka, amerykańska sztampa. Słowem nuda. Na szczęście aparycja (lubię takich brzydali) Raya trochę to wynagradza. 
na szczęście nie w naszym pionie i na szczęście udało się szybko opanować, ale i tak kiepsko jak sobie myślę że tak blisko tragedii było

) po prostu nie ma