Mamusie lutowe 2015 - cz. 5 - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-08, 20:07   #2011
maladT
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5

osiagnełam własnie szczyt mojej pracowitosci dzisiaj. Udało mi sie wreszcie spakowac córci rzeczy do torby... takze mała jest gotowaaaa... a ja nadal leze z rzeczami na wierzchu. wycignełam 10 pampersów bo tylko tyle biore na poczatek bo podobno u nas daja (z Wiki dawali) ale biore Happy 1 bo one z wycieciem na pepek sa a po 2 uzywaja ich w szpitalu wiec raczej do kitu nie sa... ale sa malutkie

Oliwka 07.02.2015

Edytowane przez maladT
Czas edycji: 2014-12-08 o 20:09
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 20:53   #2012
maciejka1987
Zakorzenienie

dziewczyny czujecie jakies bóle/uciski w pachwinach/? Bo mi ostatnio dokucza i nie wiem czy uznac to za normalne? czy siac panikę? na poczatku tez czułam w prawej, ale teraz to inny rodzaj bólu/dyskomfortu... nie boli ciągle i już sama nie wiem... zaczęło mnie bolec wtedy gdy zaczełam więcej spacerowac .ehh

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 21:00   #2013
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
dziewczyny czujecie jakies bóle/uciski w pachwinach/? Bo mi ostatnio dokucza i nie wiem czy uznac to za normalne? czy siac panikę? na poczatku tez czułam w prawej, ale teraz to inny rodzaj bólu/dyskomfortu... nie boli ciągle i już sama nie wiem... zaczęło mnie bolec wtedy gdy zaczełam więcej spacerowac .ehh
Tak.. Pisałam o tym ostatnio.. Mnie boli przy chodzeniu właśnie a dokładnie przy ruchach Prawej nogi :/ masakra od kilku dni to mam i można oszalec

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 21:00   #2014
maladT
Zakorzenienie

Boli szczegolnie z lewej strony. w przypadku kazdego ruchu... takie ciagniecie dzikie

Oliwka 07.02.2015
Stary 2014-12-08, 21:04   #2015
Asia1105
Wtajemniczenie

I mnie też ciągnie w pachwinach! Tak ma być. Ponoć więzadła!
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 21:19   #2016
emdzik
Zakorzenienie

No więc jestem już też po wizycie
Jestem zła bo tyle czekałam, było opóźnienie i przez to mam wrażenie że mnie tylko chciał odbębnić bo byłam w środku z 15 min ?
Ciśnienie miałam 146/100 myślałam że będzie mi kazał do szpitala jechać ale później zmierzył jeszcze raz i miałam jakoś 133/91 czy jakoś tak.
"Polip się trzyma" jak to on to ujął Ogólnie wyglądam tam ładnie (chodziło o jakieś infekcje czy coś), no ale to dlatego, że ja sobie co 2-3dni biorę natamycynę... i mu powiedziałam, zeby dalej mi przepisał.
W ogóle mówie mu że te cukry sobie mierze co jakiś czas że czasem są podwyższone, a on , że unikać śmieciowych rzeczy, słodyczy i takich niepotrzenych węglowodanów... (a ostatnio gadał że nie muszę rezygnować ze słodyczy :/) . Tak samo pyta się mnie nagle jak z wagą.. ile przytyłam (se myśle kurde trzeba było sprawdzać od początku :/) mówie że takie niecałe 8kg a on, żeby uważać na wage bo ona pod koniec lubi skakać se myśle.. a co ja gruba jestem ? każdy mi mówi że mam mały ładny brzuś... a on na mnie się gapił jakbym kurde 100kg przytyłą
USG to w ogóle jakaś tragedia... ja tu męża specjalnie wołam żeby sobie popatrzył, a on to usg zrobił chyba w niecałe 5 min.. nic nie widzieliśmy
w ogóle przypływow mi nie patrzył już , ja aż z pretensjami dlaczego iw ogóle... aon że jak do 28 były jakie były to i tak już później się nie normują i są jakie były... pomierzył tylko szybko... dostałam kurde takiego kopniaka w żebra że aż mu głowica skoczyła
No Młoda dalej główką w dół, ale tak czułam bo cały czas czuje czkawke w tym samym miejscu, więc niech sobie już tak zostanie
No i co najważniejsze... waga: 1671gram (także Monia - moja też tyle waży, a mamy ten sam TP :P)
Powiedział oczywiście, że jestem w 32+0 a średnie wymiary wyszły jak 30+4 czy jakoś tak. Teraz tylko główka wyszła ok, reszta wymiarów właśnie mniejsza. No mówi że takie odchylenia 2tyg nie są złe, że ogólnie przybiera. W sumie w 3,5tyg przybrała 600gram. Więc nie jest tak że nie tyje... no ale mogłoby być lepiej miałam nadzieję, że będzie miała z 1800, ale się przeliczyłam

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

A w ogóle pytałam o szyjke.. to usłyszałam, że jest ok :P
I w sumie nie pytałam ile ma bo stwierdziłam, że chyba jednak wole nie wiedzieć, bo bym miała kolejny powód do stresów
Mam jednak brać ten dopegyt. Ciśnienie w domu jest ok, ale on powiedział, że mi to nie zaszkodzi, a możliwe że i tak będę miała jakiś nagły skok...
W ogóle on już kończy wszystko pisać itp i czuje, że nic nie mówi na temat badań.. więc go pytam 'zadnych badań nie robimy?' to stwierdził że w sumie mocz można i jakąś kwasowość... a po chwili że w sumie dawno morfologi nie robiliśmy to też można... dosłownie jeszcze ja go pytam co mam robić... jakbym nic nie pytała to chyba ta wizyta w ogóle by trwała dzisiaj 5 min
A i oczywiście, że następna wizyta za 3 tyg bo trzeba sprawdzać jak Młoda przybiera więc mu mówie że pewnie znowu będzie problem bo miejsc nie będzie, a on że nie, że za 3 tyg ma być , miejsce będzie.. i co ? pochodze do położnej mówie że za 3 tyg wizyte... a ona nie ma miejsc :/ i że ma ostatnie miejsce za 2 tyg albo później za 4... to jej mówie żeby zapytała lekarza bo ja nie wiem co on woli, i że wiedziałam że tak będzie.. a ona że a co lekarz może i coś pod nosem to jej mówie że ja za lekarza nie będę decydować... to z łaską poszła zapytać i co.. wizyta za 2 tyg.
Nie ma co :/ przeciez jestem bogata i moge se chodzic co 2 tyg na wizyty... koszmar! jak ta wizyta za 2 tyg bedzie wygladac jak ta dzisiaj to wyjde z siebie.. juz mężowi powiedziałam że ja mu całą liste pytań przygotuje i bede go kurde specjalnie o wszystko pytac zeby siedziec tam chociaz 30min!!!

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 21:24   #2017
maladT
Zakorzenienie

Ty jeszcze za taka wizyte płacisz? kurde myslałam ze to nfz... oj zmieniłabym gada na Twoim miejscu szybciej bo to co on robi to jakas porazka

Oliwka 07.02.2015
Stary 2014-12-08, 21:30   #2018
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

GG do przeklete_pragnienia

Madzia dobrze, że z Nadusią wszystko ok
Ale Twój lekarz widzę, że tak jak i mój
Jak ma obsuwę to wtedy, aby szybciej i następna pacjentka
Przytycie 8 kg to chyba norma A nawet powiedziałabym, że mało
A z tymi przepływami to chyba jaja sobie robi, własnie powinien Ci sprawdzić tym bardziej

A co do pachwin to ja tam czuję czasem małego. Poważnie dziewczyny, tak nisko, że szok
Stary 2014-12-08, 21:38   #2019
emdzik
Zakorzenienie

No już teraz nie będę go zmieniać na koniec ciąży bo w sumie od początku dużo mi pomógł i pilnował wszystko.. no ale dzisiaj to ja nie wiem co to miało być ale nie, nie... za te 2 tyg to ja sobie tam dłużej posiedzę...
Na nfz do babki też chodze no ale ona mi nie zrobi tych przepływów w razie w.. ani w ogóle dobrze nie pomierzy bo ma słaby sprzęt...

Przede mna słyszałam była babka, której kazał wejść na wagę przy położnej bo niby za mało przybiera... i tak se myśle co on mnie chciał do niej porównać czy co :/ tym bardziej że ona wyglądała mi na jakiś max 25tc... a to że ona mało przybiera nie znaczy że ja też tak muszę.. wrrr każdy organizm inny.
Nie wiem, może sobie wmawiam tak bo jestem zła ale takie miałam wrażenie

Jeśli chodzi o pachwiny to ja nie wiem czy mnie bolą, czasem jakby ciągną... ale częściej mam wrażenie że Młoda mi tam ręcę wpycha :/ to jest dopiero nieprzyjemne :/

27.01.2015 <3
Stary 2014-12-08, 21:47   #2020
kano1003
Raczkowanie

Cześć Dziewczynki
WRÓCIŁAM
Mam nadzieje, że na dobre a szpital odwiedzę dopiero pod czas porodu :P
Kochane jesteście, że o mnie pamiętałyście, aż się wzruszyłam
Szczególne uściski dla Ciebie Madziu, że cały czas się o mnie martwiłaś
Stary 2014-12-08, 21:47   #2021
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

Madzia Ty się tak nie przejmuj, 8 kg to całe nic, spójrz na mnie a mój lekarz nawet na to nie patrzy
Jedyne co usłyszałam to "Ale prosze pani, w ciąży to sie tyje"
Stary 2014-12-08, 21:54   #2022
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kano1003 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki
WRÓCIŁAM
Nooo w końcu! Już się bałam, że nic nie odpisujesz...
Teraz musisz nam opowiedzieć co tam się działo i na czym teraz stoisz...

Ale cieszę się, że już jesteś w domku, i że do nas wróciłaś

Cytat:
Napisane przez przeklete_pragnienia Pokaż wiadomość
Madzia Ty się tak nie przejmuj, 8 kg to całe nic, spójrz na mnie a mój lekarz nawet na to nie patrzy
Jedyne co usłyszałam to "Ale prosze pani, w ciąży to sie tyje"
Widzisz jak co lekarz to co innego mówi.. ajj
Ja bym jeszcze zrozumiała gdyby wcześniej coś gadał... ale nigdy go waga nie interesowała i nic nie wspominał. może dlatego tak mnie to dzisiaj dotknęło :P
W ogóle powiedz mi jak to jest, że Ty jeszcze nie śpisz o tej godzinie?

27.01.2015 <3
Stary 2014-12-08, 21:56   #2023
monnnia80
Zadomowienie

Emdzik uspokoiłaś mnie czyli wychodzi na to ze na poprzedniej wizycie gin sie pomyliła
Ja tez mam wrażenie ostatnio że Mała mi gmera gdzieś w kroczu a dziś to chyba w samej cewce moczowej, co chwila muszę do toalety latać i to ewidentnie po jej działalności
Współczuje z tym lekarzem, masz racje przygotuj sobie liste nastepnym razem, ja tak zawsze robie i nie ma siły musze o wszystko zapytac obojetnie ile bede siedziec, dziś nawet pytaliśmy o wjazd na teren szpitala bo jest szlaban przed parkingiem
monnnia80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 21:57   #2024
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

Madzia mały mi napiera na kanał i to booooli ;/
A dwa, boję się egzaminu ;/
I trzy, Tż jest na nocce i nie moge spać bez niego ;/

Kano dobrze, że jesteś już w domu
Stary 2014-12-08, 21:58   #2025
Panna Migotka 86
Zadomowienie

przeklete_pragnienia Szymon juz nie taki mały! szkoda, że musisz leżeć, ale na to już wpływu większego nie masz...

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Aaaa a ja spojrzałam na wyniki hemoglobinki glikowanej i :
norma w % od 4.8 do 5.9 a ja mam równe 5
w mmol/mol od 29 do 42 a ja mam 31,2

Z tego wszystkiego zjadłam kanapke z nutellą
klask i:

Monia ja myślę podobnie jak dziewczyny - to pewnie bład pomiaru, szczególnie że ostatnio ginka mówiła, że mała jest duża. Nie martw się na zapas jak to dobrze że masz pessara, mała ma blokadę - podobno z krążkiem nie ma szans urodzić, choćby nie wiem co się działo a zalecenie ze słodyczami bardzo przyjemne

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
mnie czasem "zarwie", pociągnie jak się za bardzo wyciągnę na łózku, albo jakiś gwałtowny ruch zrobię

Emdzik rzeczywiście wizyta co najmniej dziwna, jedyny pozytyw to chyba to, że nic niepokojącego nie znalazł i niczego się specjalnie nie czepiał a wizyty teraz to chyba z reguły będą częsciej? ciekawe co mi jutro powie i kiedy potem znowu każe przyjść...
Panna Migotka 86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 21:58   #2026
kano1003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Nooo w końcu! Już się bałam, że nic nie odpisujesz...
Teraz musisz nam opowiedzieć co tam się działo i na czym teraz stoisz...

Ale cieszę się, że już jesteś w domku, i że do nas wróciłaś
No ogólnie to standard, mały zaczął się pchać na świat, ale mu przeszło na szczęście Teraz już jest ok, ale w między czasie jak byłam w szpitalu to wróciły nerki i pobyt mi się wydłużył.
Dodatkowo z powodu krzywych bioder i macicy mam w piątek konsultacje ortopedyczną czy będę mogła rodzić naturalnie...
Poza tym nic ciekawego, bo w szpitalu nuuuuuddddaaaa, a dopiero dzisiaj wyszłam.
Stary 2014-12-08, 21:59   #2027
Lubcia
Zadomowienie

Witajcie wieczorową porą

Tak w skrócie to Mikołajki u nas były bardzo udane byliśmy na ślubie i poczęstunku u znajomych do każdego dziecka przyszedł Mikołaj i dał prezent to była niespodzianka wymyślona przez młodych dla wszystkich dzieci W niedzielę poszliśmy posiedzieć do kolejnych znajomych i tak w miłej atmosferze minął nam wieczór. Dowiedzieliśmy się również, że dzisiaj wybranych biedronkach są telewizory do kupienia w okazyjnej cenie i że oni mają jeden zamówiony bo kolegi siostra pracuje i zamówiła sobie. Ten telewizor miał być dla jej mamy ale się rozmyśliła i my w ten sposób skorzystaliśmy z okazji
Dziś za nim mąż miał przyjechać z telewizorkiem zrobiłam w dwóch pokojach generalne porządki umyłam okna mama poprasowała firanki zawiesiłam je ogarnęłam kurze wszędzie zmieniłam pościel i puściłam trzy pralki prania. Jutro kolejne dwa pokoje ogarnę i będę miała wszystko posprzątane na święta Kuchnię i brata pokój posprzątała mama więc mam to z głowy później to tylko na bieżąco się będzie sprzątać. Dzisiaj wieczorkiem byłam też na mszy w kościele bo była taka specjalna w intencji wszystkich mam spodziewających się dzieci. Na koniec było specjalne błogosławieństwo przed samym ołtarzem ksiądz każdą mamę z osobna błogosławił i powiem wam że sporo nas tam było czyli jednym słowem mówiąc przybędzie nowych lokatorów na osiedlu

Gratuluję udanych wizyt ach jak pięknie rosną nasze maleństwa
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 22:00   #2028
kano1003
Raczkowanie

A i bardzo mi miło poznać nowe dziewczyny, bo wielu nie znam niestety
Stary 2014-12-08, 22:01   #2029
Asia1105
Wtajemniczenie

Emdzik olać tego lekarza
Ważne, że z Mała wszystko ok
A wiesz, lekarz też człowiek, może miał gorszy dzień...
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 22:03   #2030
Panna Migotka 86
Zadomowienie

Cytat:
Cześć Dziewczynki
WRÓCIŁAM
welcome back
napisz proszę coś więcej, jak się czujesz i skąd ten szpital?

Cytat:
Napisane przez monnnia80 Pokaż wiadomość
dziś nawet pytaliśmy o wjazd na teren szpitala bo jest szlaban przed parkingiem
no właśnie - jest opcja żeby tam wjechać czy jedyna opcja to ten parking po lewej od szpitala?
Stary 2014-12-08, 22:05   #2031
Lubcia
Zadomowienie

Cytat:
Cześć Dziewczynki
WRÓCIŁAM
Fajnie że już jesteś i trzymam kciuki żebyś w szpitalu znalazła się dopiero jak będziesz rodzić
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 22:08   #2032
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monnnia80 Pokaż wiadomość
Emdzik uspokoiłaś mnie czyli wychodzi na to ze na poprzedniej wizycie gin sie pomyliła
Ja tez mam wrażenie ostatnio że Mała mi gmera gdzieś w kroczu a dziś to chyba w samej cewce moczowej, co chwila muszę do toalety latać i to ewidentnie po jej działalności
Współczuje z tym lekarzem, masz racje przygotuj sobie liste nastepnym razem, ja tak zawsze robie i nie ma siły musze o wszystko zapytac obojetnie ile bede siedziec, dziś nawet pytaliśmy o wjazd na teren szpitala bo jest szlaban przed parkingiem
Dlatego nie ma co się martwić, nasze Panny będą po prostu miały sexi ciałka i będą drobne
Masz wizytę 17 to jeszcze sobie porównasz.. ja mam 22, więc też jeszcze zobaczę i wtedy zobaczymy raz jeszcze jak tyją nasze skarby i może dalej będą podobne

Cytat:
Napisane przez przeklete_pragnienia Pokaż wiadomość
Madzia mały mi napiera na kanał i to booooli ;/
A dwa, boję się egzaminu ;/
I trzy, Tż jest na nocce i nie moge spać bez niego ;/

Kano dobrze, że jesteś już w domu
Ajj to faktycznie nieciekawie...
Ale może chwile dłużej posiedzisz to się zmulisz i zaśniesz ?
Na którą egzamin ?

Cytat:
Napisane przez Panna Migotka 86 Pokaż wiadomość
Emdzik rzeczywiście wizyta co najmniej dziwna, jedyny pozytyw to chyba to, że nic niepokojącego nie znalazł i niczego się specjalnie nie czepiał a wizyty teraz to chyba z reguły będą częsciej? ciekawe co mi jutro powie i kiedy potem znowu każe przyjść...
Wiesz.. niekoniecznie każdy gin chce widzieć częściej, dużo dziewczyn ma normalnie po miesiącu... u mnie ma być co 3 tyg tylko ze względu na to żeby patrzeć jak Młoda przybiera... a że tak głupio miejsca były to mam za 2 tyg.
Jedyne co dobrego to będę spokojniejsza na święta...

Cytat:
No ogólnie to standard, mały zaczął się pchać na świat, ale mu przeszło na szczęście Teraz już jest ok, ale w między czasie jak byłam w szpitalu to wróciły nerki i pobyt mi się wydłużył.
Dodatkowo z powodu krzywych bioder i macicy mam w piątek konsultacje ortopedyczną czy będę mogła rodzić naturalnie...
Poza tym nic ciekawego, bo w szpitalu nuuuuuddddaaaa, a dopiero dzisiaj wyszłam.
Ajj to się faktycznie nazbierało.
To leżenie w szpitalu musiało być koszmarne.
Teraz w domu musisz cały czas leżeć ?
Ciekawe co tam w piątek się dowiesz...

27.01.2015 <3
Stary 2014-12-08, 22:10   #2033
buu007
Zakorzenienie

hej witam sie wieczornie

Ilonka to wizyta udana? ale Szymek duzy juz,w ktorym Ty jestes tygodniu?
noo z szyjka nie ma zartow,dziewczyny dobrze mowia,ale Ty chyba masz wlasnie termin miedzy styczniem a lutym,oszczedzaj sie duzo kochana
fajnie ze babka pobrala ten wymaz jakos tak po ludzku,a nie ze Ci tam gmerala tym wziernikiem
i trzymam mocno kciuki za jutrzejszy egzamin

emdziku o kurcze,przykro mi ze ta wizyta tak wyglada
najgorsze jak sa obsuwy,u mojej gin raczej nie ma
i choc ostatnio na nia dlugo narzekam,ze mi nawet tego glupiego wymazu nie chce zrobic i mnie chce widziec co 6tyg to jednak jak juz robi usg to dlugo zawsze,
moze racja ze na koncowke nie ma co zmieniac lekarza,tez sie nad tym zastanawialam i co-ciagle mi cos wypada i na zastanawianiu sie skonczylo
ta waga chyba jest ok,w sensie zemala przybiera dobrze prawda?

monia no widzisz,u emdzika prawie taka sama waga,wiec jest dobrze
ja sie boje ile u mnie bedzie
nie denerwuj sie na zapas,ja tez sprobuje

w ogole wydaje mi sie ze moj dziec nadal posladkowo lezy,caly czas czuja ja tak samo,bardzo wysoko

aga pokaz zdjecia,pochwal sie robota meza
lubie takie ogladac
no i fajnie ze sr rusza
ja zaluje ze w koncu sie tez nie zebralam nigdzie,eh no trudno
pajaca czy tam spiochy-ja nie odrozniam tez juz widzialam
a ciuszki z h&m to mi sie w ogole wydaje duze,tzn ich rozmiar 62 jest taki jak gdzie niegdzie 68

Asia plany fajne
mile spedzonego czasu Ci zycze

IncognitoNick mam tak samo jak Ty
czasem do tz-eta zartuje,ze moze jakbym zdala za 10 razem bym miala wiecej pewnosci siebie,a on mi zawsze mowi ze wcale nie
jak zdalam jezdzilam,zawsze do mojej pracy,on jako pasazer,przesiadal sie i pozniej on jechal do swojej,dobrze mi sie z nim jezdzilo
potem nam sie skrzynia biegow psula,tzn nikt mnie nie sluchal,nie dalo sie 1 wrzucic,bo zamiast 1 sie 3 wrzucalo,i mi ciagle auto gaslo,denerwowalam sie,i moj tesc i szwagier sie ze mnie smiali ze nie umiem biegow zmieniac no i mnie to denerwowalo
i kiedys moj tz-et jedzie,i zonk,nagle mowi ej chyba sie skrzynia popsula wiec mu mowie ze juz dawno to mowilam
i co sie okazalo,ze zepsula sie,naprawilismy my ja ale jakos mi uraz zostal,najbardziej z tego ze sie ze mnie wysmiewali-ze wiecie-jak to baba i ze jak zdalam jak biegow nie umiem zmienic

maciejka ja nie pomoge,jak mnie cos zaczyna bolec to potem boli wszystko,ale ja mala czuje wysoko,wiec najbardziej boli mnie pod cycakami niestety

migotka nie wiem juz czy to Ty pytalas,ja mialam maltan w pierwszej ciazy,ale uzylam kilka razy wiec sie nawet nie wypowiem jak sie sprawuje,a teraz nie wiem czy specjalnie kupie

kano wreszcie w domku
mam nadzieje ze u was wszystko w porzadku

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

buu007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 22:15   #2034
kano1003
Raczkowanie

Emdzik muszę dużo leżeć, ale uziemiona nie jestem. Już w szpitalu mogłam się ruszać, pobyt przedłużył się tylko przez nerki. No też jestem ciekawa piątku... A w kolejny piątek wizyta u gina i omówienie planu porodu.

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Ilona kciuki za jutrzejszy egzam
Stary 2014-12-08, 22:15   #2035
monnnia80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Panna Migotka 86 Pokaż wiadomość
welcome back
napisz proszę coś więcej, jak się czujesz i skąd ten szpital?

no właśnie - jest opcja żeby tam wjechać czy jedyna opcja to ten parking po lewej od szpitala?
Mozna wjechać na szczęście bo bałam się że bede musiała iść tak daleko z bólami przy szlabanie jest dzwonek i trzeba ochronie powiedzieć ze do porodu wtedy wpuszczają i można zaparkować albo przed głównym wejściem albo z boku na tym dużym parkingu, tam też jest wejście na ip
monnnia80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 22:17   #2036
Panna Migotka 86
Zadomowienie

dobrze wiedzieć
Stary 2014-12-08, 22:18   #2037
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Madzia, najwazniejsze, ze jest wszystko dobrze, nic nie powiedział niepokojącego. Szkoda, ze o tych przepływach nie powiedział Ci więcej, tak się martwisz zawsze o nie ;/. I mógł dłużej zrobić CI badanie USG , tym bardziej, ze był obecny Twój mąż :/.
Następna wizyta musi być lepsza!

Cytat:
Cześć Dziewczynki
WRÓCIŁAM
Cytat:
A i bardzo mi miło poznać nowe dziewczyny, bo wielu nie znam niestety
Cieszę się, ze już jesteś z nami
Jeszcze zdążymy się poznać

Lubcia, miałaś bardzo pracowity dzień. Teraz już nic nie rób tylko odpoczywaj Ja też muszę się wziąć za świąteczne porządki.

Edytowane przez Ollllciaaa
Czas edycji: 2014-12-08 o 22:20
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 22:19   #2038
emdzik
Zakorzenienie

Buu może właśnie leży główką w doł i tak Cię nogami kopie...
Ja moją czuje w sumie po całości... ale nieraz też tak mega wysoko ze dosłownie mi cycki podnosi a po prostu próbuje chyba nogami się tam wypychać :P

Noo mojej waga niby ok.. znaczy bez tragedii, bo wagowo wychodzi na połowe 30 tyg. a ja jestem w 32+0 dzisiaj.
Dlatego lekarz powiedział, że mogłaby mieć ciut więcej, ale tragedii też nie ma. Będziemy patrzeć dalej jak przybiera.

Kano ojj to współczuje ale chociaż Cię pilnowali w tym szpitalu...

27.01.2015 <3
Stary 2014-12-08, 22:54   #2039
buu007
Zakorzenienie

Lubcia wlasnie,podziwiam,ja mam takiego lenia
bardzo pracowity dzien

ja dzis jedynie z mala produkowalam aniolki z masy solnej,ona robila ciasteczka i tort
chyba juz zyje urodzinami,bo mowi mamo kiedy mam urodziny?jutro?
no i zazyczyla sobie tort elmo-wiec wyzwanie matce rzuciła
w tamtym roku byl tort ze swinka peppa,nie wiem czy dam rade zrobic,tzn lubie to robic,ale nie u tesciowej
ona mi patrzy na rece,jak robie biszkopt,jak ubijam bialka,czemu tak a nie tak
i mnie to wkurzzaaaa i mi nic nie wychodzi przy niej
nie zebym jakies zdolnosci miala czy cos

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

emdziku no watpie wlasnie,bo czuje ja caly czas tak samo,a ostatnio na wizycie lezala tylkiem w dol
u gory miala rece i nogi,i lekarz mowi ze no ma mnie czym okladac
no nic,zobaczymy na wizycie

wizaz cos swiruje znow

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

a z ta waga,no wiem jak jest,ostatnio mi tez lekarz mowil ze no niby w normie ale mogla by byc wieksza

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

buu007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 22:57   #2040
emdzik
Zakorzenienie

no głupi wizaz...

Buu ehh no to pozostaje czekac do wizyty.... ale czas na odwrocenie jeszcze jest

27.01.2015 <3
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości