Marcowe Mamy 2015 cz. 4 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-08, 21:27   #4681
nouvelle2
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 4

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
przepięknie wygląda.

A ja pojechałam pomacać łóżeczka i mnie zawiodły, na zdjęciach wyglądały na jaśniejsze (ogólnie nastawiałam się na białe) i zdecydowałam, że wezmę te z allegro, http://allegro.pl/lozeczko-z-szuflad...826685684.html . Może jeszcze w tym tygodniu dojdzie
piękne jest

ogólnie te szuflady w łóżeczkach to świetna sprawa, tylko że w momencie kiedy wysokość materaca ustawiona jest na górę, to tam w tej szparze pomiędzy szufladą, a materacem zbiera się kurz. A do tego miejsca jest nieco utrudniony dostęp. na focie zaznaczyłam, o co mi chodzi
Ale może w normalnych mieszkaniach tak się nie kurzy, ja mam sypialnię na strychu i chyba codziennie musiałabym wyjmować szczebelki i tak odkurzać.

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 21:32   #4682
aneta_s13
Rozeznanie

Cytat:
przepięknie wygląda.

A ja pojechałam pomacać łóżeczka i mnie zawiodły, na zdjęciach wyglądały na jaśniejsze (ogólnie nastawiałam się na białe) i zdecydowałam, że wezmę te z allegro, http://allegro.pl/lozeczko-z-szuflad...826685684.html . Może jeszcze w tym tygodniu dojdzie
dobry wybór
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 21:43   #4683
asiulek8
Wtajemniczenie

No właśnie wiem, u mnie też się kurzy bardzo, a w sumie to nie wiem czemu nawet. Zawsze można wyjąć szczebelki i odkurzaczem przelecieć a potem jeszcze przetrzeć. Ja i tak odkurzam minimum 2 razy w tygodniu, bo mamy psa który bardzo gubi sierść...

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 21:44   #4684
przezduzeem
Wtajemniczenie

Aneta_s Wow! Pieknie to wyglada i Twoj kocyk super! Ja juz minky mam w domu, czekam na bawełne i zaczynam szycie.
Narazie w maszynie spodnie ciazowe

Tepsa trzymam kciuki!!!

Dzis na wizycie bylam w szoku, myslalam ze dzieciatka jak juz sie ustawia glowka w dol to tak beda juz do konca. Ale tak mocno czulam ruchy w samym kroczu, jakby sie Wiktoria juz dobijala do wyjscia i spytalam o to pania doktor. Okazalo sie ze w ciagu 2tyg od ostatniego usg zdazyla sie przelozyc lozkami do dolu i mnie kopie ale na swiat sie jeszcze nie pcha

przezduzeem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 21:46   #4685
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez przezduzeem Pokaż wiadomość
Aneta_s Wow! Pieknie to wyglada i Twoj kocyk super! Ja juz minky mam w domu, czekam na bawełne i zaczynam szycie.

Tepsa trzymam kciuki!!!

Dzis na wizycie bylam w szoku, myslalam ze dzieciatka jak juz sie ustawia glowka w dol to tak beda juz do konca. Ale tak mocno czulam ruchy w samym kroczu, jakby sie Wiktoria juz dobijala do wyjscia i spytalam o to pania doktor. Okazalo sie ze w ciagu 2tyg od ostatniego usg zdazyla sie przelozyc lozkami do dolu i mnie kopie ale na swiat sie jeszcze nie pcha
widzisz jaka zwinna
najważniejsze że nie ma się czym martwić
jeszcze się obróci w to wierzę jeszcze dużo czasu

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 21:47   #4686
meganka18
Rozeznanie

Co myślicie o tym łóżeczku firmy Troll ?

Podobno sposób wykonania i jakość bardzo dobra

http://www.smyk.com/troll-nursery-lo...t-niemowlaka-p
meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 21:49   #4687
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
jak dla mnie nr 3

a to moje już po złożeniu
ślicznie

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
U mnie
Na czczo 78
Po 1 h 126
Po 2 h 101

Wiec idealnie

Ale najbardziej sie cieszę z TSH 0,9 ( to jakiś cud ze tak spadło ) - juuupi
za wyniki

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
crystal, Alunia - co do wychowywania cudzych dzieci to ani nie trzymać się z boku i totalnie olewać, ani też nie brać się za wychowywanie jakby to było własne dziecko, jeśli ma ono oboje rodziców, mimo że nie są oni razem i na dodatek z Wami na stałe nie mieszka. i jedno, i drugie wcale dobre nie jest ani też mile widziane i wcale się nie dziwię jednak. trzeba to umieć wypośrodkować, wiedzieć kiedy odpuścić, a kiedy interweniować i jak. ale nikt nie twierdził nigdy, że rodzina patchworkowa to coś łatwego do opanowania. niestety sama się w takiej wychowywałam i bywało różnie ojczym nie potrafił ogarnąć

gwiazdki

ta lampka

masz to jak w banku

61kg czyli 2kg na plus od ostatniej wizyty (nie wiem kiedy ją miała.. 19? 17?) i ogółem 7kg do przodu skąd?! kiedy?!

jak się tak wszystkie chwalimy łupy z pepco. poszłam po czapeczkę, ale jej nie było, więc kupiłam coś w zamian: komplety dla chłopca 9msc, 18msc i kocyk
super zakupy!

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość

w lumpie koło Majorki kupiłam kiedyś ekstra zasłony za grosze Kiedyś mieszkałam w tamtej okolicy, a w białym kościele na przeciwko miałam Komunię
ja mam teraz 75G 70tka byłaby dobra, ale mnie wszystko uwiera i wolę taki za duży obwód.
ja miałam ostatni 70 J, ale też mnie uciska więc muszę 75 kupić a w ogóle to najlepiej mi się w sportowych chodzi, nic nie uciska
ale ile one mogą jeszcze rosnąć??

co do kolejek to u mnie też jest w przychodni taka kartka, ale wszyscy mają to w dupie...ale na pobranie po godzinie i 2 to już bez kolejki wchodziłam, musiałam i tyle...za to później byłam na poczcie to stałam z 15 minut w kolejce, wszyscy odwracali wzrok, a jak doszła moja kolej to pani w okienku do mnie, że mogłam bez kolejki...ale stare babcie i dziadki chyba by mnie tam zlinczowali
tak naprawdę jeszcze nigdy nie "skorzystałam" z tego, że jestem w ciąży, ale chyba będę musiała, bo coraz ciężej będzie się stało...
Stary 2014-12-08, 21:57   #4688
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:

Tepsa trzymam kciuki!!!

u mnie mała też się przełożyła, z główkowego w miednicowe ale jeszcze mają czas nasze maluchy.....

Cytat:
No właśnie wiem, u mnie też się kurzy bardzo, a w sumie to nie wiem czemu nawet. Zawsze można wyjąć szczebelki i odkurzaczem przelecieć a potem jeszcze przetrzeć. Ja i tak odkurzam minimum 2 razy w tygodniu, bo mamy psa który bardzo gubi sierść...
ja właśnie z powodu tego kurzenia, zrezygnowałam z łóżeczka z szufladą. Odkurzam raz w tygodniu, jestem leniuchem chociaż przy dziecku to trzeba będzie częściej

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
ślicznie

za wyniki

super zakupy!

ja miałam ostatni 70 J, ale też mnie uciska więc muszę 75 kupić a w ogóle to najlepiej mi się w sportowych chodzi, nic nie uciska
ale ile one mogą jeszcze rosnąć??

co do kolejek to u mnie też jest w przychodni taka kartka, ale wszyscy mają to w dupie...ale na pobranie po godzinie i 2 to już bez kolejki wchodziłam, musiałam i tyle...za to później byłam na poczcie to stałam z 15 minut w kolejce, wszyscy odwracali wzrok, a jak doszła moja kolej to pani w okienku do mnie, że mogłam bez kolejki...ale stare babcie i dziadki chyba by mnie tam zlinczowali
tak naprawdę jeszcze nigdy nie "skorzystałam" z tego, że jestem w ciąży, ale chyba będę musiała, bo coraz ciężej będzie się stało...
ja chodzę teraz tylko w sportowych. Mam dwa zwykłe na wielkie wyjścia A sportowe kupiłam sobie w lidlu, takie za 27 zł chyba. Niestety w moje przedciążowe ShockAbsorbery już nie wchodzę, a one tak rewelacyjnie podtrzymywały biust

Stary 2014-12-08, 22:00   #4689
przezduzeem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
widzisz jaka zwinna
najważniejsze że nie ma się czym martwić
jeszcze się obróci w to wierzę jeszcze dużo czasu
Oj tak, zwinna, a ja nawet nie wyczulam kiedy sie tak przekrecila. Tak sie wierci caly czas

przezduzeem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 22:00   #4690
aneta_s13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Co myślicie o tym łóżeczku firmy Troll ?

Podobno sposób wykonania i jakość bardzo dobra

http://www.smyk.com/troll-nursery-lo...t-niemowlaka-p

ja jestem zachwycona wykonaniem mebelków tej firmy
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 22:01   #4691
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tak, zwinna, a ja nawet nie wyczulam kiedy sie tak przekrecila. Tak sie wierci caly czas
mnie kopie w rózne miejsca dlatego już zglupiałam jak ona może być ułożona
ciężko nadążyć

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-12-08, 22:05   #4692
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość

my w sobote stalismy w kolejce do kina....była nasza kolej gdzie nagle babsztyl taki do kasy sie wpierdziela....jak jej krzyknelam "heeeeeej tu kolejka jest!!!!" odwróciła sie I z fochem powiedziala ze trzeba bylo isc jak sie kasa zwolnila........ NO to pzreciez szlam ale wolniej bo z brzuchem biec nie bede przecie! ale mnie wkuuurzyla. TŻ sie ze mnie śmiał pózniej caly wieczor!
Stary 2014-12-08, 22:07   #4693
87marta78
Zadomowienie

Cytat:
piękne jest

ogólnie te szuflady w łóżeczkach to świetna sprawa, tylko że w momencie kiedy wysokość materaca ustawiona jest na górę, to tam w tej szparze pomiędzy szufladą, a materacem zbiera się kurz. A do tego miejsca jest nieco utrudniony dostęp. na focie zaznaczyłam, o co mi chodzi
Ale może w normalnych mieszkaniach tak się nie kurzy, ja mam sypialnię na strychu i chyba codziennie musiałabym wyjmować szczebelki i tak odkurzać.
ja bym zamontowala falbanke maskujaca,juz byla o nich mowa dzis wtedy juz tak bardzo by sie nie kurzylo
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 22:09   #4694
nusiekowa
Wtajemniczenie

mój dzisiaj w brzuchu jakieś akrobacje odwalał....bo nagle całe podbrzusze się ruszało w to w prawo Ito w lewo.... jak on takie rzeczy robi jak ma kolo kilograma to co to bedzie jak bedzie mial 3

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:

sprawdza pierw szkitką czy daleko jest do światła
Stary 2014-12-08, 22:11   #4695
87marta78
Zadomowienie

Jak bedzie miec 3 to juz tak bardzo nie bedzie sie krecic,bo miejsca juz tyle nie bedzie mialo
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 22:13   #4696
nusiekowa
Wtajemniczenie

miejsca może będzie mieć mało....ale jak się kurcze zamachnie to coś czuje mamusia poobijana bedzie chodzić.. Takie małe a juz tyle siły ma...
Stary 2014-12-08, 22:15   #4697
lesyeux
Zadomowienie

Tepsa za echo serduszka

Cytat:
Napisane przez BettyBoob Pokaż wiadomość

Według lekarza gorzej jakbym go nie brała, to bardziej zaszkodzę Maleństwu Mimo to martwię się...
dobrze, ze masz antybiotyk takie infekcje mogą nawet doprowadzić przedwczesnego porodu. nic nie nie martw. wszystko gra

Cytat:
http://www.szafatosi.pl/mosaic/ fotki 'real' nowego wzoru la millou, m.in. śpiworek na ukochanym przeze mnie blogu
ale super modnie tam na tej sronie. rewelacja. ja lubię takie cuś

a My dzisiaj na szkole rodzenia ćwiczyli z 40 minut nawet się nie zgrzałam, ale o wiele lepiej mi po tych wygibasach. tylko jak zaczęłam tak się ruszać itp. to jak zaczęło mi się klocka
aż zsiniałam, do tego przyczepił się do mnie bąk, który uparcie chciał wyjść.
spaliłabym się chyba ze wstydu jakbym puściła go po sali
pod koniec zajęć wyleciałam jak torpeda

hihi
Stary 2014-12-08, 22:16   #4698
niunia_ona
Zakorzenienie

nusiekowa tak samo myślałam ostatnio jak takie harce na brzuchu widziałam aż się boję co będzie potem ;p mój tluszczyk mi wytlucze

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-12-08, 22:34   #4699
żona_marcina
Rozeznanie

No proszę, cały dzień nie byłam na forum a tu tyle się działo. I ciastem częstowali, i zakupy pokazali, i o wychowaniu dzieci, i o niedobrych facetach...

Ja dzisiaj zaliczyłam wizytę u gina, z młodym wszystko w porządku chociaz strasznie mnie wkurzył, bo aż do teraz nie chciało mi się ruszać. Jak wcześniej narzekałam, że nie mogę spać bo mnie kopie, tak dzisiaj nie mogłam spać bo czekałam kiedy kopnie. Potem prawie mi stanęło serce, gdy pielęgniarka nie mogła znaleźć młodemu tętna. Gdy jej powiedziałam, że od rana nie czuję ruchów to podłączyła mnie do innego urządzenia i znalazła tętno.

Ale prawdziwy szok przeżyłam pod gabinetem. Przyszłam i zapytałam, czy mogę tylko wejść i spytać, czy doktor wogóle mnie dzisiaj przyjmnie. A młodziutka dziewczyna w kolejce mówi do mnie, że oczywiście i żebym weszła przed nią. Ja nie chciałam, bo było mi głupio, a ona do mnie, że ona ma czas i mam wejść. Miałam ochotę ją

Zanotowalam sobie sposób z lodowatą wodą na leniwe dziecko

żona_marcina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 22:38   #4700
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
jak dla mnie nr 3

a to moje już po złożeniu
prześliczne można się zakochać i aż się chce już mieć takie swoje ahhh
Stary 2014-12-08, 22:55   #4701
nouvelle2
Zakorzenienie

zeżarłam lakier z paznokcia i mam zgagę

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Tepsa za echo serduszka

dobrze, ze masz antybiotyk takie infekcje mogą nawet doprowadzić przedwczesnego porodu. nic nie nie martw. wszystko gra

ale super modnie tam na tej sronie. rewelacja. ja lubię takie cuś

a My dzisiaj na szkole rodzenia ćwiczyli z 40 minut nawet się nie zgrzałam, ale o wiele lepiej mi po tych wygibasach. tylko jak zaczęłam tak się ruszać itp. to jak zaczęło mi się klocka
aż zsiniałam, do tego przyczepił się do mnie bąk, który uparcie chciał wyjść.
spaliłabym się chyba ze wstydu jakbym puściła go po sali
pod koniec zajęć wyleciałam jak torpeda

hihi
ja tak miałam jak zaczynałam ćwiczyć turbo Chodakowskiej. Zawsze w połowie leciałam do kibelka

Stary 2014-12-08, 22:58   #4702
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość
No proszę, cały dzień nie byłam na forum a tu tyle się działo. I ciastem częstowali, i zakupy pokazali, i o wychowaniu dzieci, i o niedobrych facetach...

Ja dzisiaj zaliczyłam wizytę u gina, z młodym wszystko w porządku chociaz strasznie mnie wkurzył, bo aż do teraz nie chciało mi się ruszać. Jak wcześniej narzekałam, że nie mogę spać bo mnie kopie, tak dzisiaj nie mogłam spać bo czekałam kiedy kopnie. Potem prawie mi stanęło serce, gdy pielęgniarka nie mogła znaleźć młodemu tętna. Gdy jej powiedziałam, że od rana nie czuję ruchów to podłączyła mnie do innego urządzenia i znalazła tętno.

Ale prawdziwy szok przeżyłam pod gabinetem. Przyszłam i zapytałam, czy mogę tylko wejść i spytać, czy doktor wogóle mnie dzisiaj przyjmnie. A młodziutka dziewczyna w kolejce mówi do mnie, że oczywiście i żebym weszła przed nią. Ja nie chciałam, bo było mi głupio, a ona do mnie, że ona ma czas i mam wejść. Miałam ochotę ją

Zanotowalam sobie sposób z lodowatą wodą na leniwe dziecko
Co za stres przeszłas o masakro. Ważne ze jednak wszystko wyszło w porządku.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-12-08, 23:14   #4703
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
ja właśnie z powodu tego kurzenia, zrezygnowałam z łóżeczka z szufladą. Odkurzam raz w tygodniu, jestem leniuchem chociaż przy dziecku to trzeba będzie częściej

ja chodzę teraz tylko w sportowych. Mam dwa zwykłe na wielkie wyjścia A sportowe kupiłam sobie w lidlu, takie za 27 zł chyba. Niestety w moje przedciążowe ShockAbsorbery już nie wchodzę, a one tak rewelacyjnie podtrzymywały biust
Ja bym kota dostała, bo psica śpi zawsze u nas na piętrze na korytarzu, a z rana to taki wielki włochaty placek sierści w tym miejscu jest. No i dzieki temu nosi się wszędzie. Będzie bramka na schodach - będzie mniej kłaków, mam nadzieję. Bo jak nie psiaca pójdzie spać na dwór

A ja mam wrażenie, że cycki prawie wcale mi nie urosły. Nie dość, że od dawna leci mi już mleczysko, to po ich objętości za wiele nie widać. A mam na prawdę małe i liczyłam na to, że raz dostąpię tego zaszczytu i będą ciut większe

Cytat:
zeżarłam lakier z paznokcia i mam zgagę
To na pewno przez to.

Matko, jakby u mnie nie mógł znaleźć mój lekarz tętna, chyba bym mu wyrwała cały ten sprzęt i sama zaczęła szukać...

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 23:20   #4704
ewka5891
Zakorzenienie

Moje piersi urosły sporo ale wolałam je w mniejszym rozmiarze, nie dogodzisz

Tez mnie zaczyna męczyć zgaga, na szczescie jeszcze delikatnie i oby tak zostało

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Żona Marcina całe szczescie, że wizyta dobrze sie skonczyla, tez bym sie niezle zestresowala.

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 23:27   #4705
lesyeux
Zadomowienie

Buziaki, Kolorowych snów ;*
ja juz zasówam do łożeczka
Stary 2014-12-09, 05:21   #4706
Michiru
Zakorzenienie

dzień dobry tu jak zwykle cisza o tej porze, ale ja już nie śpię, bo pies dostał biegunki

Cytat:
Michiru ja chciałabym rodzić w wannie, ale chcieć to ja sobie mogę W naszym szpitalu, wanny porodowe super ekstra owszem są, ale nie ma personelu wyszkolonego do odbierania tego typu porodów. Także niefajnie
rzeczywiście niefajnie zresztą, ja u siebie w szpitalu nawet jeszcze nie pytałam, bo naiwnie założyłam, że skoro są wanny do porodu w wodzie to i poród taki może się odbyć

Cytat:
Napisane przez niunia_ona
super rzeczy
Cytat:
Napisane przez aaakarolina
super zakupy!
tylko gdzie ta czapeczka, po którą poszłam

Cytat:
Napisane przez aaakarolina
ja stwierdziłam, że mam w te babcie, niech mnie zlinczują. tym bardziej, jeśli jak byk wielkimi literami jest napisane, że ciężarne wchodzą bez kolejki. jak nie potrafią czytać to podejdę, pokażę karteczkę i im przeliteruję jak zrobi nam się słabo czekając za babuszkami, które na dodatek sobie na ogół siedzą, bo je trudniej zignorować niż nas, więc się im ustępuje miejsca, to będzie dopiero jazda

Cytat:
Napisane przez nusiekowa
my w sobote stalismy w kolejce do kina....była nasza kolej gdzie nagle babsztyl taki do kasy sie wpierdziela....jak jej krzyknelam "heeeeeej tu kolejka jest!!!!" odwróciła sie I z fochem powiedziala ze trzeba bylo isc jak sie kasa zwolnila........ NO to pzreciez szlam ale wolniej bo z brzuchem biec nie bede przecie! ale mnie wkuuurzyla. TŻ sie ze mnie śmiał pózniej caly wieczor!
trzeba było jej Twój brzuszek pokazać i powiedzieć, ze tak czy owak masz pierwszeństwo. rany, co jest nie tak z tymi ludźmi

Cytat:
Napisane przez żona_marcina
czyli jeszcze nie jest tragicznie
Michiru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 06:42   #4707
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Helloł
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 06:45   #4708
niunia_ona
Zakorzenienie

Witam xd

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-12-09, 06:51   #4709
Michiru
Zakorzenienie

o! obudziły się
Michiru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 07:22   #4710
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
o! obudziły się
He he. Weszłam na wagę a tam masakra no. Pokazuje sama jak chce boże he he. Wg tej wagi teraz to 2.2kg w 3 tyg nie wierzę. Ona pewnie jest na kacu ta waga ze tak pokazała. Albo piżama za ciężką heheheh

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości